Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 19:50
- Nahlásit

Darenka
tys měla svátek? tak to všechno nejlepší!!

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 19:53
- Nahlásit

Fifi

krasec!

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 20:33
- Nahlásit

Maya
nezkoušela jsi ho změřit alespoň?
Nezkousela. Odhaduju cca 40-45 cm.
Xerxova
To sou tlapiska. A to krcisko...

birma
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 20:51
- Nahlásit

cernej caj
maaaam to stejne, driv se tam nedostanu, nez v 10.46 a v 18. je na me pozde, spat nejaky 4h pred pracovnim tydnem bych nedala
ja chtela jit po hrebenu do strelne a potrebuju 11:35 uz jet

teda že by se mi chtělo trávit 11 hodin ve vlaku kvůli 24 hodinám venku...

birma
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 20:52
- Nahlásit

Fifi
Odhaduju cca 40-45 cm
tak to už je pro agiliťáky velkej pes teď, střeďáček je pod 43 cm

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 09:14
- Nahlásit

tak už to zdá se funguje. Jdu na oficiální důležitou akci a tlačí mě lodičky ... ale asi jít v pantoflích by ke kostýmu vypadalo blbě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 09:29
- Nahlásit

birma
tak by sis to mohla pak jeste prochodit sama, teoreticky, prakticky ale chapu a tim, ze to padlo a nejde to zrusit, tak nic...

a v sobotu pudu kolem sazavy asi 20 - 23km, to mas pod 3h ale to se ti zas nevyplati asi stejne.

Fifi
tak to je uz velikej

Xerxová
dej si panaka a neucitis to

birma
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 11:25
- Nahlásit

cernej caj
Sobotu teda promyslim.
Nakonec mi padla brigáda, takže první etapa stěhování bude nejspíš v úterý...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 11:28
- Nahlásit

birma
takto je fajn, uz se to blizi jinak vero tam jede na vandr so + ne s mym znamym pepou

Darenka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 11:44
- Nahlásit

FifiMaya
Díky za přání

birma
Já nemám čas pročítat - ty se stěhuješ?

Xerxová
lepší než v tlačících lodičkách nebo pantoflích jít bosa a nebo lodičky podpořit panákem jak už tu padlo Tak ať ti neupadnou nohy......

Zajímalo by mě, jak měříte a vážíte třeštiprdla. Adélka při předání byla zvážená asi tak, že hopsala na váze a chovatelka usoudila, že by mohla mít okolo 5 kg
Ale příští týden jdeme na 2. očkování, tak tam je váha šikovnější - budeme vědět víc. Spravit se určitě nespravila za těch 14 dní co jí máme, ale určitě jí vyrostly nohy - je to takovej náš čáp.

Copak je asi s pí Ešusovou. Chudák má asi hlavu v pejru z návalu práce. Dovolená je vždycky za trest, když se pak musí zdolat ty hory nashromážděné práce. Chtělo by to pak dovolenou
Hezkej den všem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 11:45
- Nahlásit

Darenka
ja vazila tak, ze sem dostala od tchanovcu takovou tu starou mechanickou vahu do cca 10ti kg a jinak vazim tak, ze si stoupnu na vahu bez psa a se psem a odectu.

fifijova psala, ze ma jeste dovcu tento tyden

birma
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 11:57
- Nahlásit

Darenka
zatim jenom doufám, že se stěhuju, s jistotou to budu vědět pár měsíců po přestěhování

Fajka
tak jsem si na procházce vzpomněla na tvojí neteřinku a dvě fenky, co se mi někdo snaží vnutit První je u kamarádek v útulku, vzhledem je podobná Adamovi (takže naprosto krásná), jen je výrazně normálnější.
Druhá je moje srdcový zvířátko, se kterym jsem strávila dva dny a celou dobu jsem si jenom přála, aby byla moje. Ta by byla vhodná v případě, že je neteřinka ještě šílenější než ty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 12:18
- Nahlásit

birma
ta vlcakoidni je krasna

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 12:36
- Nahlásit

cernej caj
jsem ti nějak nestihla napsat že sem včera ten balíček odeslala tak snad byl muž doma ... se vomluvuju nestíhá bo tu mám zas neteř

birma
na tvojí neteřinku a dvě fenky, co se mi někdo snaží vnutit
noo jsou krásně obě, ale bohužel, vzhledem ke všem specifikům v jejich famíliji si nemůžou dovolit vzít něco dospělýho... musím to bejt štěník, páč kdyby se v povahách vyvrbylo něco tak by to byl dost malér
je proto potřeba aby si feňule od malinkata zvykala na malé děti, kočky, nájemníky, městský ruch a neustálé přesuny někam chatička, rodiče 1, rodiče 2 u obojích psí osazenstvo z toho jedno jelito a Fajfka...je fakt potřeba aby si zvykalo od mala a bralo všecko jako samozřejmost...no
no ale ted jak se vrátila od těch štěníků haskounů tak to v ní asi trošku hlodá že by chtěla haskouna..na druhou stranu už mě hlásí že si chce prohodit na treku asi pséky prej ty si vemeš blondýnu a já jelítko tak čert se v ní vyznej

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 12:38
- Nahlásit

nějak neshám, ale odpolko už bude snad klid
kdo jí cizrnu bacha na otravu http://www.novinky.cz/ekonomika/378229-do-ceska-se -dostaly-tisice-baleni-rizikove-cizrnove-pomazanky .html

birma
ta první je fakt celej Adam a má i podobný kšíry

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 12:43
- Nahlásit

Fajka
v pohode, diky

ak to v ní asi trošku hlodá že by chtěla haskouna
sak si muze poridit az bude dospela

Maya
prej jedl nafouklou konzervu

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 12:52 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
sak si muze poridit az bude dospela
no dyk jí to říkám furt...že ted něco menšího klidnějšího rodinnějšího a hlavně multifunkčnějšího a za 8 let si z první vejplaty bude muset pořídit nějaký turbo...bo ten první už začne stárnout..vychází to tak akorát ...no a nebo jí to přejde a bude ráda že nemá doma nabušence ale normálního rodinnýho psa...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 12:58
- Nahlásit

Fajka
presne tak

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 13:27
- Nahlásit

Fajka
snad si dá neteřinka říct, s haskounem by to měla těžký a nejspíš by jí to zbytečně demotivovalo, byla by to škoda

birma
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 13:28
- Nahlásit

Fajka
musím to bejt štěník, páč kdyby se v povahách vyvrbylo něco tak by to byl dost malér
je proto potřeba aby si feňule od malinkata zvykala na malé děti, kočky, nájemníky, městský ruch a neustálé přesuny někam chatička, rodiče 1, rodiče 2 u obojích psí osazenstvo z toho jedno jelito a Fajfka...je fakt potřeba aby si zvykalo od mala a bralo všecko jako samozřejmost...no

Tohle je podle mě těžký - můžeš vybrat v útulku psa, co to dá levou zadní a za 2 nebo 3 týdny nikomu nepřijde, že u nich neni odjakživa a můžeš natrefit na štěně, který bude prostě jiný (přestože bude normálního vemene) a nebude to dávat i když na to bude odmalička zvykaný. Teď jsem měla na táboře čest sledovat psa, co byl v rodině od štěněte a i když asi zpočátku nebylo jeho vedení úplně šitý na míru a značka ideál, tak nebyl v tý rodině prvnim psem a majitelé se mu fakt věnovali a teda musim říct, že zlatej Adam (až tak, že radši dva nebo tři Adámky než jeho - doufám, že majitelka promine, jestli si to tu přečte, ale známé zlo je vždycky míň děsivé )... A v malym útulku nebo dočasce se o psovi dozvíš první poslední.
Ale naprosto chápu důvody a rozhodně nechci nějak apelovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 13:30
- Nahlásit

Maya
snad si dá neteřinka říct, s haskounem by to měla těžký a nejspíš by jí to zbytečně demotivovalo, byla by to škoda

no snad jo hlavně ona má ted tu obří výhodu že když by na nějakou akci toho haskouna chtěla tak si od Jany H. může půjčit skoro jakéhokoliv..od mírného beránka netahacího přes normální blondýnu až po magora tahacího co by z ní vytřepal duši a ubrousil jí nožičky až k zadku

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 13:37
- Nahlásit

Fajka
no tak to má dobrý
a nebo pokud jsou bohatý, tak dovézt mini kaie

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 13:38
- Nahlásit

birma
jako já to vim todle všecko a ono jako ona by třeba byla i rači kdyby nemusela čekat než z mimina bude dospělák kterej bude moct na akce (ačkoliv samo štěnítka si chce užít taky) ale prostě rodiče řekli že jedině štěně a nebo nic... a tak já s nima tak nějak musím držet basu ...
páč kdyby si nesedlo že tam jsou děti a kočky v jednom bytě a cizí lidi v domě tak je to prostě velkej problém. a tak u toho štěníka je mnohem větší pravděpodobnost že to vezme za své páč to tak je a už to tak bylo než přišlo a bude si muset zvyknout od malinkata...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 13:43
- Nahlásit

Maya
mini kaie
to jsou ty minihusky?
když tam spíš jde o to že je to furt husky a nebude chtít nic moc jinýho než chodit nebo běhat..a já si furt myslím (možná blbě) že by měl mít něco multifunkčnějšího aby si třeba mohla vyzkoušet i agility, dogdancing, poslušnost a sama se pak nasměrovala tou cestou která jí bude samotnou bavit nejvíc..
a jako upřímně s tím haskounem by si toho mnoho vyzkoušet nemohla... no mohla ale brzo by jít to asi otrávilo ...žáno...

birma
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 13:43
- Nahlásit

Fajka
ona by třeba byla i rači kdyby nemusela čekat než z mimina bude dospělák kterej bude moct na akce
vůbec se nedivim, dilema jestli sedět se štěnětem rok doma a litovat, že nemůže na akce, na který chce, nebo si půjčit psa a jet a litovat, že její vlastní trčí doma, bude určitě nepříjemný
prostě rodiče řekli že jedině štěně a nebo nic... a tak já s nima tak nějak musím držet basu ...
škoda, protože Dorotka z Voříškova by byla podle mě do takovejch podmínek zn. ideál (a holky ochotně berou psa zpět, pokud si s rodinou nesedne)

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 13:59
- Nahlásit

birma
vůbec se nedivim, dilema jestli sedět se štěnětem rok doma a litovat, že nemůže na akce, na který chce, nebo si půjčit psa a jet a litovat, že její vlastní trčí doma, bude určitě nepříjemný
jo jo uplně stejný jako když má čék doma důchodce kterej by taky rád na výlet a ty víš že by to nedal tak na to čék taky furt musí myslet že by je tam měl rád oba..ale ono to už nejde...

holky ochotně berou psa zpět, pokud si s rodinou nesedne)

to jsem měla tenkrát já taky a bylo to to poslední co mě hodně pomohlo se rozhoupat...

birma
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 14:01
- Nahlásit

Fajka
uplně stejný jako když má čék doma důchodce kterej by taky rád na výlet a ty víš že by to nedal
jj to máš pravdu

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 14:11
- Nahlásit

Fajka
to jsou ty minihusky?
jj a jak teď čtu, tak ač křížený s šiperkou a eskimem, tudíž teoreticky by ty povahy mohly bejt jinde, tak asi nee a je to stejnej magor jako velkej husky

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 14:20
- Nahlásit

Maya
a co tak přibližně stojí takovej mini husky??? kterej by se dal kdyby už nemohl na treku šoupnout do báglu na záda??

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2015 14:22
- Nahlásit

Fajka
no to nevím, ale je stejně velkej jako Dorin, takže to by vyšlo levnějc, akorát teda do batohu to moc nebude

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání