Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 13:52
- Nahlásit

Maya
tak to ja tam chodim, ale nic mi tam nechutna

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 14:14
- Nahlásit

http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-sty l/nase-zdravi/42357-hit-jmenem-zeleny-jecmen-oprav du-ma-tak-zazracne-ucinky

mám ten cz-pes nějak pomalý teď

ten sport drink mě nějak uspává

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 14:21
- Nahlásit

Maya
proste pro cloveka s dostatekem zeleniny a ovoce nedulezity, pro jinyho to je fajn, ma vitaminy a vlakninu v jednom a kdyz je ochotnej platit...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 14:28
- Nahlásit

cernej caj
kdyz je ochotnej platit
no jo a nebo neschpnej si ho zasít a vypěstovat zadara

koukám znova na ty nabídky jazykovek a ta s vyšší cenou tam píše, že ceny bez DPH a případné DPH bude nebo nebude připočteno podle zákona blablabla jakoby znalost toho, do jaký sazby spadaj jazykový kurzy byla nějaká všeobecná nebo co
jako docela podraz na to že jde o velkou jazykovku a jinak asi super službama, že nejsou schopní napsat do nabídky konečnou cenu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 14:39
- Nahlásit

Maya
nj, to je naprd, no. meli by ty ceny udavat jakoze uz cely.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 14:46
- Nahlásit

cernej caj
taky tam píšou, že lekce může probíhat třeba v kavárně, to by mě docela zajímala úroveň kavárenský lekce, za ty prachy jako pokec nad kafem tak jako konverzační kurz asi jo, ale třeba nácvik výslovnosti v kavárně by museli snad honorovat oni mě za tu estrádu

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 14:56
- Nahlásit

ááá, to je něco, proto byly vedra a teď kosa, vláda nezaplatila opce za počasí
http://orgo-net.blogspot.cz/2015/08/meteorologove- nic-nepredpovidaji-pouze.html

birma
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 15:14
- Nahlásit

birma
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 15:17
- Nahlásit

cernej caj
koukám na Velké Karlovice. Možnáááááá by se mi mohlo povést sehnat celodenní jízdenku za rozumnou cenu. Pak bych tam mohla být v sobotu dopo v 10:46 (dřív leda v pátek večer) a odjíždět bych potřebovala nejpozdějc v neděli v 18

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 15:29
- Nahlásit

Bry den. Tapetaa!

Maly srovnani - 9 tydnu a 4,5 mesice.

Jeho nejde poradne vyfotit, neustale se velmi rychle hemzi a pak to dopada takhle:

Tak, to jsem vam to tu pekne zaTrollila.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 15:38
- Nahlásit

Fifi
hlína na nose a fleky v hubě, to je zaručeně čistokrevná hyjena
birma
černej humor

birma
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 15:44
- Nahlásit

Fifi
Jeho nejde poradne vyfotit, neustale se velmi rychle hemzi
to je ten žíhanej gen
je to slaďoch

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 16:09
- Nahlásit

tady to je zase nějaká zázračná metoda výuky angliny nebo co, ale je tam demo zdarma, tak se třeba někomu bude hodit
http://www.stories.cz/en/

Darenka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 16:13
- Nahlásit

Fifi
Roste jako z vody Trolda jeden. Mám radost - bude to véééeliký pes . Fešák je už teď.
Klidně zatrolďuj pořád. Dobře se na to kouká.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 16:58
- Nahlásit

Fifi pěti fotkám (z toho jedna historická) říkáš Zatrollit ?? A kde je zbytek smečky ?? Aha ???

Roste hezky, bude z něj takový hezký střeďáček (větší střeďáček)

birma
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 17:04
- Nahlásit

cernej caj
nevím jak a s kým to máš naplánované, ale kdyby se vám chtělo někam na půl cesty, nebylo by to vůbec špatné Třeba tady jsme spolu ještě nebyly Nebo okruh

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 17:06
- Nahlásit

birma žíhaným genem to nebude Xerxes byl vědecký typ. Vždy nad věcí, klidný, rozumný, dokonalý

dorazila na návštěvu moje maminka a donesla Najtíkovi "něco dobrého". Dva velké syrové kuřecí řízky. Koupila je v akci a nezdály se jí správně voňavé... Rychle volila jiný oběd a řízečky donesla...

birma
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 17:07
- Nahlásit

Xerxová
žíhaným genem to nebude Xerxes byl vědecký typ
tím vysvětlují mně známí lidé od holanďáků jejich šílenost. Pokud je něco žíhaného šílené, musí to nutně být žíhaným genem
dorazila na návštěvu moje maminka a donesla Najtíkovi "něco dobrého". Dva velké syrové kuřecí řízky.
hodná maminka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 17:43
- Nahlásit

se těším, že si v sobotu pomazlím jednu malou žíhanou čubinku. Její praprapradědeček Rocky Bonoda byl nevlastní brácha Xerxe. a nebo její praprapraprababička Nancy Bonoda byla Xerdy maminka Kdyby se s bráchou narodili před rokem, nemusela jsem jezdit do Španěl

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 17:57
- Nahlásit

Darenka
Jejda, tys mela svatek? Tak dodatecne vsechno NEJ! At ti pirana zdarne roste a nerozerve te na cary.
bude to véééeliký pes
Kusuj, babo!
Xerxová
A kde je zbytek smečky ?? Aha ???
Roste hezky, bude z něj takový hezký střeďáček (větší střeďáček)

Rekla bych, ze stredacek. Tady mas Troldidlo dnesni v porovnani s Kremylem - foto zkresluje, on pod ni stale v pohode projde. A Bazusak se drzel stranou od Trolleni, mela ho po vcerejsku plny zuby.

pěti fotkám

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 17:59
- Nahlásit

Xerxová
Její praprapradědeček Rocky Bonoda byl nevlastní brácha Xerxe. a nebo její praprapraprababička Nancy Bonoda byla Xerdy maminka
To je materyjal, panecku. Krasny ponuchnani preju.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 18:14
- Nahlásit

v tomhle věku Night nejvíc rostl a nabíral (mezi čtvrtým a pátým měsícem udělal deset kilo a devět cm v kohoutku)

pro srovnání - na 18 týdnech měl 28 kilo a 62 cm v kohoutku. Pak ještě pětadvacet cenťáků přidal...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 18:22
- Nahlásit

birma
maaaam to stejne, driv se tam nedostanu, nez v 10.46 a v 18. je na me pozde, spat nejaky 4h pred pracovnim tydnem bych nedala

ja chtela jit po hrebenu do strelne a potrebuju 11:35 uz jet, ale by sis to mohla asi klido nejak prodlouzit a prochodit vic.

zatim cekam ale. kdyz se to poradi prehodit na zari, tak se domluvime na necem prijatelnejsim

ae dovolila sem si na te trase spocitat asfalt. 33km. ten okruh bohuzel se mi neukazuje

Xerxová
to mel najtik teda neco na mls
at se vydari mazlenicko

Fifi
krasnej trolicek a na fotce s kremilkem je videt, jak roste a rypacek

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 18:32
- Nahlásit

cernej caj
a na fotce s kremilkem je videt, jak roste
To jo, Kremyl je dobrej porovnavaci bod.

Xerxová
pro srovnání - na 18 týdnech měl 28 kilo a 62 cm v kohoutku. Pak ještě pětadvacet cenťáků přidal...
Radsi nesrovnavat, takovyhle prirustky s diky odmitam. Uvidime, jak se jeste prdola vytahne, vezmu ho na 5 mesicich na veterinu pro zajimavost zvazit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 18:50
- Nahlásit

Fifi
su zvedava, jestli ji doroste nebo i preroste

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 18:58
- Nahlásit

cernej caj
Kremyla snad nepreroste, doufam, ze bude tak nastejno s Bazusakem. Ale musim fotit, jak ho mam furt na ocich, tak mi to neprijde. A pak podle fotek si clovek jen rekne, tyjo...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 19:09
- Nahlásit

ona malá a střední plemena se brzy v růstu zastaví... Taky si myslím (podle tlapátek), že Trollík obr nebude. I když pro mě je i fenka rotvíka poměrně maličký zviřátko

Zaťák od sousedky si taky myslel, že ridžbek je velký pes. Ale když si ta jeho čubinka stoupne vedle Nighta... má trpajzlíka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 19:17
- Nahlásit

pro srovnání pacek - tady Night na necelých pěti měsících

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 19:34
- Nahlásit

Xerxová
to sou fakt obri tlapy

Fifi
tak su zvedava, jak nakonec doroste

birma
tak se mi to prehodit nepodarilo

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2015 19:44
- Nahlásit

Fifi
a koukám důkaz od čeho má tu hlínu na čumáku
nezkoušela jsi ho změřit alespoň?

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání