| Autor |
Zpráva |
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 07:22
- Nahlásit
cernej caj
Čajíčku, děkuju za přání k svátku
Xerxová
gratuluju, že jste přemohli úředního šimla
Fifi
mám ruce pořezaný jak od žiletek Doufala jsem naivně, že po přezubení bude klid
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 07:45
- Nahlásit
Darenka
a nedari se presmerovavat na tu hracku? u feriny dobre funguje takovy vysoky "jauuuu" i pri podavani pamlsku, zkusi dvakrat a pak je neznoucka a dostane.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 08:11
- Nahlásit
Darenka to si ještě počkáš, než ti slečna přezubuje... Pokud je to piraňa - tak se šrámům neubráníš. Ale lze je omezit výrazně volbou přetahovací hračky - já se s Kosatkou dravou (Beta byla i tak barevná) rvala aktivně - o plyšáky, hadry - věděla brzy, že do "živého" by kousat neměla a ujelo jí to výjimečně.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 08:17
- Nahlásit
Xerxovácernej caj
To ona není zase tak zlá a dobře chápe, že je něco přes čáru. Používám taky jauuu nebo NE! A přesměrovat na hračku je v pohodě. To jen když je někdy hodně rozkravená a chytne, tak rozpáře a jde to docela do hloubky. Nejhorší je to na bříšcích prstů, kde to jednak dost bolí a taky z toho teče hodně krve. Otevřu si výrobnu jelítek a tmavé tlačenky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 08:22
- Nahlásit
Darenka
ale tak jak povyroste tak se to zlepsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 08:30
- Nahlásit
Darenka
jestli ti bere i prsty, když jí dáváš mlsky, ta jí je dávej na dlani jako koni
Kim to začal dělat nedávno na starý kolena, bohužel nějaký jouvajs u hluchoně je k ničemu
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 08:39
- Nahlásit
Maya
ne, ne - mlsky bere v pohodě (zatím )
Většinou je hodná, ale někdy jí prostě chytne rapl, začne lítat jak pošuk a dělá nájezdy. Většinou stačí zařvat a poslat na místo. Nikdy jsem si nemyslela, že budu zvyšovat hlas na pejska. Jenže ona je fakt rozcapená a tohle většinou pomůže, že se na pelechu zklidní.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 08:40
- Nahlásit
Maya
a nezhoršil se Kimovi i zrak? Jestli to třeba není z nějaký nejistoty...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 08:51
- Nahlásit
Darenka aktivní štěně tryskové šílenství občas chytat bude. Night to míval skoro každý večer po krmení. Energie ven jít musí - ale naučíte se (ty i psice) štěněcí nadbytečnou energii "vypouštět" na vhodnějším místě (to se přizpůsobí psice) a ve vhodném čase (tam se asi přizpůsobíš ty).
A fotky jsou kde ???
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 09:16
- Nahlásit
Xerxová
A fotky jsou kde ???
Fotila jsem o víkendu a fotky jsou na rajčeti. Upřímně se přiznávám, že jsem ztahaná jak kotě. Nechci ošidit ani Elišku, tak se snažím urvat každou chvíli, aby si mě užila stejně jako před příchodem Adélky. Nejhorší je to ráno. Vstávám v půl páté a musím se věnovat oběma. Nejhorší je, že když už bych je mohla prostřídat, chce jedna za druhou do té její místnosti. Pouštím je k sobě jen když držím Elišku v rukou. Kradou si navzájem hračky a byla by to prdča, ale na volno k sobě, to nejde, to by neklaplo. Ještě dlouho ne.
Blbý je, že se mi ráno nedaří utahat Adél. Je líná a po vyprázdnění chce jít hned domů a nedaří se mi jí rozblbnout tak, abych jí fakt utahala a připravila na to, že by měla delší dobu spát(dopoledne), kdy jsem v práci. Zatím jsme na ně ráno s mužem oba. Vybírá po dnech dovolenou, kdy já musím jet do práce (3 dny v týdnu). V září si zkusím brát dovolenou já, ale jak to bude fungovat dál, nevím. Myslela jsem, že bude mít k dispozici kuchyň a předsíň a teď zvažuju, jestli jí do předsíně pouštět když nejsme doma. Hned přes chodbu je magůrek, který proštěká celé dny. To by bylo asi duo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 09:36
- Nahlásit
Darenka
tak zas je otazka, jestli ji rano nutit, kdyz proste "nechce", ale treba se taky rozehraje. Takhle ti to nezvlada prospat, kdyz rano hned domu?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 10:02
- Nahlásit
Darenka
a nezhoršil se Kimovi i zrak? Jestli to třeba není z nějaký nejistoty...
tak je to možný, ale spíš to je z tý jeho pažravosti po kastraci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 10:06
- Nahlásit
Darenka
je malá, ještě si asi nenajela ten váš denní rytmus, ale to přijde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 10:27
- Nahlásit
brožurka Zvířata a paragrafy, takovej souhrn, kdyby to někoho zajímalo
http://www.vedakolemnas.cz/miranda2/m2/sys/galerie -download/VKN_31web.pdf?0.21880276571027935
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 12:24
- Nahlásit
Maya
sem se mega prezarla a ted semi nechce nic delat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 12:28
- Nahlásit
cernej caj
tady celkem nuda a to jsem se ani moc nepřejedla, oběd byl trochu přesolenej
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 12:30
- Nahlásit
Měla jsem švestkové knedlíky z bramborového těsta a jsem taky přežraná, ale nic na plat - jdu makat. Opatrujte se tu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 12:38
- Nahlásit
tak jsem se hezky namíchla, neb dnešní odjezd padá a protože příští tejden dělám, tak to klapne až na úplnym konci srpna
ale aspoň ráno ještě pršelo, takže Adam mohl být zas na volno a byl to bourec největší navíc jsme si zkoušeli základy noseworku a chlapečkovi to kráááásně jde
Darenka
buď ráda, že kraví, evidentně je to zdravé štěňátko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 12:45
- Nahlásit
birma
jako ze si mela dneska jet uz na jih? a nemuzes jet treba pozdeji nebo zitra?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 12:56
- Nahlásit
cernej caj
jako ze si mela dneska jet uz na jih? a nemuzes jet treba pozdeji nebo zitra?
jj měla jsem jet dneska v noci. Teoreticky bych i mohla, ale zejtra je Honza v práci a v pátek se sjíždí rodina na víkend a to tam být nechci, takže by to bylo zbytečný..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 12:58
- Nahlásit
birma
aha, tak to chapu, jezdit na otocku je naprd. Takze tento vikend teoreticky????? ???? ???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 13:06
- Nahlásit
cernej caj
plánuješ něco? já myslela, že až na ten další Jestli někam jedeš, tak se mnou počítej!
A jestli myslíš Cimrmana, tak ti maj plno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 13:10
- Nahlásit
birma
no je to spis tak, ze sem mela jet na akci jednodenni a pristi vikend na dvoudenni. Jenze mi zrusili v srpnu jeden vecerni spoj, takze z jednodenni musim udelat dvoudenni, ale ja nezvladnu 5 vikendu v tahy po sobe. Takze budu muset zrusit tento, nebo pristi. Zatim se snazim rozjednat, zda by sel zrusit ten pristi. Pokud se mi ho poradi zrusit, tak tradaaa
akorat pruser je, ze pristi vikend mam javorniky, tzn mega daleko, a pokud by se mi to podarilo prehodit na zari, tak si muzem jet kam chceme, pokud by bylo nutny ho prehodit na ted, tak by to mohl byt trochu problem pro tebe takze dam vedet hned, jak neco zjistim.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 13:19
- Nahlásit
cernej caj
OK, tak já budu doufat koukám na ty Javorníky, cesta cca 3,5 hodiny (do Vsetína), to by bylo v pohodě, jen z ceny se mi protáčej panenky. Fakt je, že mám pro Adama jeden lístek na cestu zadara, takže něco aspoň bych ušetřila...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 13:25
- Nahlásit
tak jsem utřela prach na pc, přerovnala nástěnku, ta je teď nějaká prázdná a nakonec sežrala gejšu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 13:28
- Nahlásit
birma
ja chci az do velkych karlovic a to je pro tebe cca 5h cesty
ale daji se koupit ty vcasny jizdenky na eshopu cd a tam to muze hodit peknou slevu, pokud se da koupit do vsetina treba, ale nevim, jeslti by jeste vysla...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 13:29
- Nahlásit
Maya
si mi pripomela posledni cokosku ze 4 v supliku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 13:36
- Nahlásit
cernej caj
já byla ráno v sámošce, koupila jsem si tu gejšu, hořkou čokoládu Orion, bonbony Slavia a nějakej sport drink, tak doufám, že to všechno neseežeru dneska, ale vydrží mi to alespoň pár dní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 13:38
- Nahlásit
Maya
prave ja uz sezrala 3 cokolady (sem dostala za servis pc) a 4tou predstiram, ze nemam, dokud nebude nejhur, kdyz nani nevidim, je to ok ale tou gejsou si mi to pripomela
mam chut na bounty z automatu, ale je nechutne sladka a hnusna a dycky su nastvana, ze si ju kupuju (pac je hnusna) tak to jediny mi brani v naletu na automat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2015 13:49
- Nahlásit
cernej caj
do automatu naštěstí nechodím, nějaký čokotyčky tam jsou taky, ale úplně stačí to co si občas donesu
|