Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 17:20
- Nahlásit

Vero
jak při stavbě celty poznáte, z které strany bude chcát?
nijak ale mám od hlavy i nohou k okraji celty cca 0,5 m místa + jsou na otevřených okrajích stromy, takže doufám, že pokud to nebude úplně šílanej slejvák s fujavcem, tak přežiju v suchu

Fajka
spíš by to chtělo nějaké multifunkčnější plemeno...
a máte něco v hledáčku?
jo a už se těší až bude svéprávná aby mohla na ty dlouhý longy prej
však to může už teď, když jí to rodiče podškrábnou, ne?
Chystáš se na Fryšták?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 17:35
- Nahlásit

birma
a máte něco v hledáčku
no ona vybírá a vybírá a kouká co by kde by...já jim do toho rači moc kecat nechci jen jsem se jí snažila zatím vymluvit toho seveřana tak studuje spíš společenský plemena...

však to může už teď, když jí to rodiče podškrábnou, ne
no to sice jo ale jako u psů si já myslím, že by mělo tělo dozrát a pro 13 letý děcko mě long příjde moc pře čáru.. takže zatím jsem jí nakulala že na long až od 18... (ale myslím že jsem moc nelhala někde jsem to i viděla) ono už na ten MID musí bejt svolení rodičů pokud jí ještě nebylo 15...

Chystáš se na Fryšták
jo jo... ráda bych a ted máme právě s neteří v sobotu toho Cimrmana tak se fakt těšim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 17:39
- Nahlásit

vero
dost srm se nasmala, vetsinou prsi z vrchu,v lese do tebe moc bozni dest nepude

maya
kilo je mic obrazek supr

fajka
z baliku pls, fo prace jen ppl pac volaj me osobne a jezfi kolem 12h, posta dycky muzi obcas se divi, co mu prisli, kdyz mu to nereknu nebo zapomene a otevre balik

a dekuji moooc, ses nejhodnejsi

neterince je 13? rak to bych tak fo 16 ani long urvo nebrala ale muzete jezdit na vandry

birma
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:01
- Nahlásit

Fajka
já jim do toho rači moc kecat nechci jen jsem se jí snažila zatím vymluvit toho seveřana
neprosto chápu
teď s náma byla na táboře fena českýho strakatýho psa a to bylo takový torpédo, že jsem si hned na tvojí neteřinku vzpomněla
jako u psů si já myslím, že by mělo tělo dozrát a pro 13 letý děcko mě long příjde moc pře čáru..
jí je teprv 13? Jsem měla pocit, že jí je něco přes 15 už. Na 13 to je fakt moc.
jo jo... ráda bych
já taky, tak se třeba uvidíme
ted máme právě s neteří v sobotu toho Cimrmana tak se fakt těšim
jakýho Cimrmana? Budu ti zase něco závidět?

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:07
- Nahlásit

Chcije a chcije.
Fajka
Frau eshus jeste dovolenkuje, vcera sem s ni mluvila.
Neterince to moc slusi.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:09
- Nahlásit

cernej caj
baliku pls, fo prace jen
okáá tož zítra pošlu

dekuji moooc, ses nejhodnejsi
neejni za co, snad to bude vyhovovat, kdyby néé tak dej vědít..

je 13
jo jo..

muzete jezdit na vandry
chcem, ale zatím jsme se nějak nesešli termínově, bo bud škola, naše přestavby nebo práce a jejich rodinný akce a nebo zas byl ten šílenej hic..tak to tak nějak nevycházelo..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:09
- Nahlásit

fifi
tak to byde poradne odpocata a plna xaxitku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:11
- Nahlásit

heč - mám konečně papírovýho psa. Dneska se Pepa zastavil v Praze na ČMKU a máme přeregistrováno. Prostě kombinace španělského PP a portugalských předků v rodokmenu... a chovatel nad věcí... trošku kovbojka. Klub dog se zachoval skvěle - sehnal to, co se nám osobně nepodařilo... a dodal na plemenku všechny podklady. Už má naše macho negro správně vybarvené babičku a prababičky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:12
- Nahlásit

fajka
nj, obcas to neklapne, sle ve 13 uz v poho muze s krosnou do lesu na ty zazitky spojeny I se spanim a trenovat dva dny po sobe s tou vzrustajici unavou a rozlamanym telem nebo bude jak ty, po spani na brtonu na alumatce totalne svezi ;)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:12
- Nahlásit

xerxova

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:14
- Nahlásit

birma
teď s náma byla na táboře fena českýho strakatýho psa a to bylo takový torpédo, že jsem si hned na tvojí neteřinku vzpomněla
jo toho jsem jí taky navrhovala jako na možný vemeno

jí je teprv 13? Jsem měla pocit, že jí je něco přes 15 už. Na 13 to je fakt moc.

no právě že jí bylo ted 13týho srpna těch teprv 13náct má ještě čas a těch 40 kiláků je až až

já taky, tak se třeba uvidíme
super, aspon snad bé konečně čas pokecat

jakýho Cimrmana? Budu ti zase něco závidět?

no to já nevím jestli budeš závidět? je to jen MID 42 kiláčků na Kokořínsku

Fifi
Frau eshus jeste dovolenkuje, vcera sem s ni mluvila.
Neterince to moc slusi.

aháá tak s odesláním posečkám tedy ještě
dííkes za obééé

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:18
- Nahlásit

Xerxová
mám konečně papírovýho psa. Dneska se Pepa zastavil v Praze na ČMKU a máme přeregistrováno.
gratulace ! tak to může být aj chovný kluk

cernej caj
v poho muze s krosnou do lesu na ty zazitky spojeny I se spanim a trenovat dva dny po sobe s tou vzrustajici unavou a rozlamanym telem
chystáme ty jizerky a spát nějkde v nějaký dřevěný boudě ale noo ale víš jak je to s tím plánováním děsnýýý

nebo bude jak ty, po spani na brtonu na alumatce totalne svezi ;)
no to nevím právě jako ještě ale po tom jarním treku byla ráno svěží a ptala se na další tak možná něco podědila i po mě nooo

birma
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:19
- Nahlásit

Xerxová
gratulace!

Fajka
právě že jí bylo ted 13týho srpna těch teprv 13náct má ještě čas a těch 40 kiláků je až až
tak to jooo
super, aspon snad bé konečně čas pokecat
to doufám Zatim to se mnou vypadá tak, že na to nemám ani prachy ani čas, ale moc tam chci, takže záleží na tom, jestli konečně budu mít auto a jestli se budu rozmazlovat
je to jen MID 42 kiláčků na Kokořínsku
to zní moc hezky, to závidět určitě budu

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:20
- Nahlásit

Xerxová
mám konečně papírovýho psa.
Whauu, velky gratulace, to byla doba teda.
Klub dog se zachoval skvěle - sehnal to, co se nám osobně nepodařilo... a dodal na plemenku všechny podklady.
To se moc nevidi, bud moc rada za takovej klub. Takze casem, az se Najtoslav jeste "dodela" dalsi vystavu, uchovnit a cekat na nevesty?
Fajka
Ja ve 13 uz zapolila coby mladeznice s palicatym boxerem, jeste ted se orosim, kdyz si na nej vzpomenu. To byla povaha, panecku.
Ale chapu, ze ve 13 tapat sto kilaku je jinsi liga.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

birma
Zatim to se mnou vypadá tak, že na to nemám ani prachy ani čas, ale moc tam chci, takže záleží na tom, jestli konečně budu mít auto a jestli se budu rozmazlovat
jakýho máš maila?? něco ti pošlu

zní moc hezky, to závidět určitě budu
já se taky děsně těšííím
Fifi
Ja ve 13 uz zapolila coby mladeznice s palicatym boxerem, jeste ted se orosim, kdyz si na nej vzpomenu. To byla povaha, panecku
tak ona taky zápolí zdatně s haskounama (pokaždý jiným) či Fájou nebo jelitem ale ono kdyby to bylo jen o tom jít tak dobrý ale přece jen nést těžkej bágl 80-100 kiláků na zádech není pro tak mladý tělo dobrý ..halt musí ještě počkat noo

jo a tady taky leje !

birma
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:27 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Fajka
jakýho máš maila?? něco ti pošlu
jsem zvědavá

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:29
- Nahlásit

Fifi
Xerxová

To se moc nevidi,
uplně to vidím v našem bejvalím klubu..tam by z toho měli všici radost a ještě by dělali všechno proto aby jsme ty papíry nedostali aby náhodou se neuchovnil a oni nepřišli o krytí jejich psů a prachy z toho...

cernej caj
Člen
- Nahlásit

Fajka
tak asi stes s brachou uhneteny ze stejnyho testa, jen asi je v brachovi skryto?

jojo, s planovanim to je narocny, ale tak neco urcite zvladnete

birma
nevychazi ti to casove, ze bys taky zasla?

Fifi
teda, ty uz si takovej velkokynolog od utleho veku

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:29 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
přece jen nést těžkej bágl 80-100 kiláků na zádech není pro tak mladý tělo dobrý
To chapu, vsak jsem to psala, jina liga. Se zatim vysportuje na Midech a pak vsem natre zrak (ted jsem se musela tlemit, chtela sem napsat, ze to vsem natre a smotalo se mi to s vytre zrak; inu coz, uz to tak necham ).
cernej caj
ty uz si takovej velkokynolog od utleho veku
No jo, ja na cvicak prisla prvne nekdy v 11 letech, s perdelem. Vidis, fajfko, tomu by se treky taky hodne libily.

Fajka
Člen
- Nahlásit

birma
ok jdu to poslat ...můžeš to tu smáznout ten si snad budu pamatovat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:30
- Nahlásit

Fifi on výstavu splněnou má. Věk už taky čtrnáct dní splňuje. Pro chovnost mu chybí bonitace - nejbližší je v listopadu. Váhám, jestli nepočkat na další termín v březnu. Zatím je chlapec nedodělaný - žebra mu lezou.
V sobotu budeme v Plzni na klubovce (očumovat, nevystavovat). Poptám se zkušenějších, jak se jim Najtidlo jeví. Těším se, přihlášeno je přes dvěstě dogušek. Na Bolevci jsme ještě výstavu neměli... uvidíme.

Ale zástup nevěst neočekávám. Zas takový klenot doma nemám. Tedy papírově ano... linie je to zajímavá, předci nepříbuzní, sestry obě výstavně úspěšné...

birma
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:34
- Nahlásit

cernej caj
nevychazi ti to casove, ze bys taky zasla?
tuhle sobotu bych měla na jihu rekonstruovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:35
- Nahlásit

cernej caj
tak asi stes s brachou uhneteny ze stejnyho testa, jen asi je v brachovi skryto?
není..běhá maratony ...

Fifi
Se zatim vysportuje na Midech a pak vsem natre zrak (te
no hlavně to pak natře mě upá to vidim...tetičkoooo ty už nemůůžeš???

Vidis, fajfko, tomu by se treky taky hodne libily.
jooooo??? vidíš todle vemeno mě nikdy nenapadlo jak moc jsou chodící a akční ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:37 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fifi
natre zrak jooo, to znam jak chces rict neco, pak to zmenis na neco jinyho a reknes z kazdyho slova pulku

tak to ja si mohla v takovym veku o psech nechat jen zdaat, tak to mas fakt uz spouuustu zkusenosti, to je supr ze je porad zurocujes

Fajka
to ses nechlubila voe tak to ma neterinka naslapnuto jak psala fifina fakt vsem vytrit zrat

Xerxová
myslis, ze na bonitaci ma vliv, ze mu lezou zebra jakoze by se to nemuselo brat jako vahove nedodelanej pes ale spis jako vada a pak byste ji nedostali?

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:42
- Nahlásit

Fajka
uplně to vidím v našem bejvalím klubu..tam by z toho měli všici radost a ještě by dělali všechno proto aby jsme ty papíry nedostali aby náhodou se neuchovnil a oni nepřišli o krytí jejich psů a prachy z toho...
Preesne, taky znam takovy.
Xerxová
on výstavu splněnou má.
Ja vim, ale myslela jsem, ze na vystave vam prave radili a ze jednu dalsi casem jeste zkusite? S bonitaci bych klidne pockala, ta je dle myho podstatna. To jsem zvedava, co vam v sobotu poradi - moc si to tam uzijte a uz ted se tesim na fotos kemru a plinek.
Zas takový klenot doma nemám. Tedy papírově ano... linie je to zajímavá, předci nepříbuzní, sestry obě výstavně úspěšné...
Vidis, takhle to prave beru ja. Zajimavej PP, nepribuznost, uzasna povaha a drobny exterierovy chybky? - pchhh.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:44
- Nahlásit

Čaj ale tak předpokládám, že bonitaci dostane - zase tak ošklivý není ( a skus a zuby mu osobně zkontroloval hlavní poradce chovu před tím, než rozjel akci na získání "barev" od Portugalců - prý abychom složitě nesháněli lejstra a pak byl pes nechovný) - ale bonitační kód má spoustu položek a nedodělaná postava tam prostě zanesená bude.
Jak říkám, poradím se teď v sobotu v Plzni

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:45
- Nahlásit

cernej caj
to ses nechlubila
nee?? já myslela že joo? že tu vykecám všecko

voe tak to ma neterinka naslapnuto jak psala fifina fakt vsem vytrit zrat
právě !

Fifi
uz ted se tesim na fotos kemru a plinek
blbáááá

takhle to prave beru ja. Zajimavej PP, nepribuznost, uzasna povaha a drobny exterierovy chybky? - pchhh.

taky to tak vidím

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:47
- Nahlásit

Fajka
jooooo??? vidíš todle vemeno mě nikdy nenapadlo jak moc jsou chodící a akční ...
Urcite, kdybych nebyla lemra, tak je Skritek na Longu velmi spokojeny zvire. Ale nedoporucuju, necpu, zase tam je loveckej pud a uprava srsti.
upá to vidim...tetičkoooo ty už nemůůžeš???

cernej caj
spouuustu zkusenosti, to je supr ze je porad zurocujes
To jo, zurocuju. Jsem od pruhu sama modrina a hlodanec, vymena tesaku jde do finale. Zacina se mu kinklat prvni spicak. At uz to vymeni, nebo ho zahlusim ja, pripadne cuby. Ale zustane mu zvyk ala Blanicka, narvat si cloveci ruku az na stolicky a zuzlat, coby vyraz lasky.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:48
- Nahlásit

Fifi ona ta hodně spáditá záď tam prostě je a není to až tak malá chybka. Jemu to nevadí - ale aby třeba jeho dcerky jednou blbě rodily štěníky... to bych nerada. Jak moc se to dědí nevím.
Já "nevěsty" hledat nebudu. Pokud někdo usoudí, že by Najtí krev mohla být pro jeho chov přínosem, bránit se nebudu...

Povaha se povedla. To bezesporu. Takovej blázen praštěnej se jen tak nevidí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2015 18:51
- Nahlásit

Fajka
tak mozna chlubila nekdy v tom roce 18neco, ale to ja jeste nezazila

Fifi
tak to aspon bude mit za chvili vsechny hlodaky staly

birma
a tak to je nakonec taky dobre, ze ses dockala i tohohle

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání