Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Adiddaska
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 22:40
- Nahlásit

Eninka

já vaření nesnášim, když něco uvařim, nikdy to pak nejim, dělá se mi z toho blbě. Ale jídlo mám ráda, akorát, že by mi ho musel někdo uvařit a srčit pod nos, třeba když mi uvaří Maruš, tak vždycky všechno sežeru sladký teda nemusim ale

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 22:47
- Nahlásit

Adiddaska

já vaření nesnášim

tak každej má jiný koníčky, že jo

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 22:52
- Nahlásit

Eninka

jj, je dobře, že to někoho baví, jinak bych neměla co žrát

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 23:06
- Nahlásit

jsem zpátky, hodím sprchu a švihnu sebou asi do pelechu-mýho ne psího....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 23:10
- Nahlásit

venku trochu kosa.....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:08
- Nahlásit

dobré ráno všem, v noci u nás trochu pršelo a trochu bouřilo, spát jsem nemohla skrz bolavý záda.Když jsem se ráno při mytí koukla do zrcadla, tak jsem si řekla, no nic moc, ale mohla jsem dopadnout mnohem vypíčeně a zkurveně hůře, plastika by byla v jistých případech více jak vítaná změna......

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:11
- Nahlásit

kejtlin
tak jsem si řekla, no nic moc, ale mohla jsem dopadnout mnohem vypíčeně a zkurveně hůře, plastika by byla v jistých případech více jak vítaná změna......

tak jistě,ale vždycky si lze vypíčenou a zkurvenou hlavu vyholit vzadu a nakreslit si tam novej xicht..a je to asi nejlevnější varianta

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:13
- Nahlásit

Sízra Milanová
tak jistě,ale vždycky si lze vypíčenou a zkurvenou hlavu vyholit vzadu a nakreslit si tam novej xicht..a je to asi nejlevnější varianta

ovšem zůstává otázkou, zda je tato varianta postačující...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:18
- Nahlásit

kejtlin
ovšem zůstává otázkou, zda je tato varianta postačující

neni

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 09:25
- Nahlásit

Sízra Milanová¨
neni
tím je otázka zodpovězena

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 10:14 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

kejtlin

jsem se ráno při mytí koukla do zrcadla

tak si nalep na zrcadlo fotku nějaký krasavice a nemusíš být otrávená hnedka po ránu.

edit: myšleno přes celý zrcadlo v životní velikosti

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 10:55
- Nahlásit

tak si nalep na zrcadlo fotku nějaký krasavice a nemusíš být otrávená hnedka po ránu

no tý vole, bych se po ránu nasrala, že tam na mě čumí ženská a navíc hezčí než jáááá!?...tak to rozhodně NE, to není normální přeci

edit. pobavil mě opět "Tulák po tématech"
Jindřich Všechnoznámvšechnynaseru"

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 11:05
- Nahlásit

Jimmi

bych se po ránu nasrala, že tam na mě čumí ženská a navíc hezčí než jáááá!?...

no né, to jsem myslela jako že aby si myslela, že vypadá tak krásně sama přeci, prostě ošálit svůj zrak tím obrázkem....připomíná mi to takovej ten srandovní argument, kterej občas taky používám: Ty věříš víc vlastním očím než mně?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 11:18
- Nahlásit

Eninka

hele já jsem narozená v květnu a mě tudíš ošálit zrak nejde, zvlášť ten vlastní.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 11:25
- Nahlásit

Eninka
nerada šálím cokoliv a kohokoliv,na to jsou vedle jiní lidé....tím méně bych šálila sama sebe
all
mám pytel mrkve, ale je mi moc zle od bolesti, zase mám bloklý celý záda a navíc ztrácím zase cit v jedný ruce a noze, tam kdybych padla do brázdy, tak jsem v hajzlu.Navíc ta cesta tam po cestě plný výmolů byla co metr to jsem se připochcala.Vzala jsem si 4 silný analgetika a počkám co to udělá

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 11:32
- Nahlásit

kejtlin

tys tu mrkvu táhla jak ta liška co běžela k Táboru a nesla pytel zázvoru na zádech?

Jimmi

jsem narozená v květnu a mě tudíš ošálit zrak nejde

jak souvisí šálení s květnem? Hm....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 11:35
- Nahlásit

Eninka
tys tu mrkvu táhla jak ta liška co běžela k Táboru a nesla pytel zázvoru na zádech?

ne, jela jsem tam autem, pytel neuvleču s těma zádama, takže jsem si mrkev nosila po kýblech a sypala ji do pytle, pak pytel vyvlekla do kufru auta a jela jsem dom.Proč bych ho nosila na zádech?

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 11:49
- Nahlásit

kejtlin

Proč bych ho nosila na zádech

myslela jsem že máš to pole třeba někde v sousedství a šla jsi tam jen tak s pytlem pro pár mrkví

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 11:57
- Nahlásit

Eninka
myslela jsem že máš to pole třeba někde v sousedství a šla jsi tam jen tak s pytlem pro pár mrkví

v sousedství ho mám cca 2 km

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 12:53
- Nahlásit

čus, venku je strašná zima!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:09
- Nahlásit

Adiddaska
čus, venku je strašná zima!

u nás prší a fest, trochu se bojím, že na mrkvi utopím auto.....

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:12
- Nahlásit

kejtlin

tady zatim neprší, ale vypadá že bude, naštěstí jsme už po procházce z tobiášem, takže psi budou hnípat až do večera, tak snad se zatim vyprší

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:19
- Nahlásit

Adiddaska
já ven nešla, v jedný ruce neudržím ani hrnek, natož psa a chodit mi taky moc nejde, jako ploužim a vypadám u toho děsně směšně

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:42
- Nahlásit

kejtlin

máš ty záda zas v hajzlu, jo?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 13:48
- Nahlásit

kejtlin
potřebovala bys pořádnou zdravotní matraci abys aspoň mohla v noci spát a ty záda tě netejraly

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:03
- Nahlásit

Jimmi

potřebovala bys pořádnou zdravotní matraci

potřebovala by vodní postel a bylo by po bolestech (to myslím fakt vážně, žádná legranda)

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:13
- Nahlásit

Eninka

proč si myslíš, že vodní postel je ideální na zničenou páteř?, je tam něco co tu páteř podpírá?

nechápu jak to funguje, bála bych se, že se vlastní vahou pokroutím ve snaze se udržet v klidu

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:22
- Nahlásit

Jimmi

popíšu funkci, neboť na ní už tak 20 let spím

Ke koupi došlo tak, že můj ex muž měl bolesti zad, děsný prostě. Vyzkoušel všechno, různý zdravotní matrace, postele apod. Všechno nanic. Pak jsme se dozvěděli že tohle existuje, pořídili to a od tý doby neexistoval den, kdy by někoho z nás bolely záda (nejenom ve spánku, ale i přes den). Komu jsme poradili že to fakt funguje, a pořídili si to, tak nám chodili blahořečit, že to ani není možný, jak je to bezva.
Ta voda pod tebou okopíruje tvar tvýho těla, pokud máš nějaké vychýlení na páteři nebo cokoliv jinýho, tak na "tvrdém" podkladu vlastně nutíš tu anomálii být v pro ni nepřirozené poloze a u tý vody to uhne, přizpůsobí se to prostě. To místo leží na podkladu, kterej mu uhne, odlehčí mu a tak. Jinak se ti nezdají žádný sny, spíš daleko trvději než normálně, tudíž jsi dřív vyspaná a odpočinutá, ráno vstaneš a vítíš se jak narozený děcko, v noci se cítíš jako na obláčku, strašně lehce, příjemně.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:23 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Adiddaska
mám
Jimmi
potřebovala bys pořádnou zdravotní matraci abys aspoň mohla v noci spát a ty záda tě netejraly

mám, ale problém mi dělají rozlámaný židle v práci, první den volna mě vždycky záda bolej fest, nový nám samozřejmě nikdo nekoupí
Eninka
potřebovala by vodní postel a bylo by po bolestech (to myslím fakt vážně, žádná legranda)

nemám, a podlaha ji neudrží, takže ani mít nebudu
edit: vyhřezává mi plotýnka, ne úplně, jen kousek, takže se vždycky čeká až se hne zase jinam, případně kam má, až se nehne, tak mě operace nemine, ovšem taková operace může skončit tak, že já budu na vozejku-nenávratně, případně v plném invalidním důchodu jen s částečnou hybností ruky a nohy z 90% nenávratně, takže pokud to půjde, tak na operaci nepůjdu.Ortoped je stejně přesvědčený, že mě nemine, dřív nebo později

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:44
- Nahlásit

Eninka

hele mě se to všechno moc nezdá, ale v.p. nemám, tak nebudu kritizovat, já si od bolestí páteře pomohla spec. zdr. polštářem...no spíš polštářkem ...

a je fakt, že když nejsem "ve svém", tak se divím, jak to, že jsem pořád vzhůru

jo a nesnáším lamely, ty nesmějí do domu

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání