| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 18:19
- Nahlásit
kejtlin
teda ta dovolená tak utekla? Chtělo by to nějakýho staršího miliardáře, ze kterýho časem uděláš milionáře -prostě sponozora, hodila bys nohy na stůl a bylo by vystaráno. Jedna paní od mé zaměstnankyně měla cca 80-ti letýho přítele, jí je asi tak 60 let a byli takoví lepší přátelé, chodili na prochajdy, ona se o něj "starala" - vařila dobroty a tak, no a on nedávno zemřel a ona zjistila, že jí odkázal v závěti majetek cca 80 mil. korun, což ona naprosto netušila, že je tak zámožnej a taky nikoho neměl, což až tak taky nevěděla, jen to, že nemá děti, ale jinou rodinu nevěděla. To čučela teda.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 19:49
- Nahlásit
kejtlin
ty se děsně moc máš, já zejtra do hokny, normálně mi je zle od žaludku, nic jsem ani dneska kvůli tomu nejedla, fakt psychóza nejvíc
ble, to je je 12 dní jo?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 19:50
- Nahlásit
Eninka
odkázal v závěti majetek cca 80 mil. korun
já chci taky 80ti letýho kamaráda
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 20:25
- Nahlásit
cus debility
Sem tu na stary nick,bo tablet nefacha s diakritikou......je tu luxusne a sezente mi taky kamarada co mi neco vodkaze,bo tu chci zvostat a jen bych si nechala prilitnout deti a psy.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 20:36
- Nahlásit
děcka, poradím kde hledat, moje mamka potkala na hřbitově dědka, měl cca 86 let, moc ji chtěl taky jako kámošku, taky byl osamělej, byl i na nedělním obědě, taky měl luxusní vilu v nejdražší brněnské čtvrti a bůhvíco ještě a moje mamkaˇho nechtěla, trubka jedna, pořád jí volal, kdy zase půjde na hřbitov, že by se aspoň tam potkali pokecat a vona furt nic, prý co by s dědkem dělala, přitom jí bude brzy 80 za dva roky, no a tak zkuste ten hřbitov
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 22:27
- Nahlásit
Eninka
já nechci sponzora!!!!!!! Chci normální práci za normální plat ne dělat v bandě důchodců za minimum!!!!!!!!!!!!
Sízra Milanová
vždycky když tam mám jít po volnu i po těch 4 dnech tak normálně nespím a bleju, naprosto vážně bez prdele
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 11:11
- Nahlásit
bezva, v práci se mi pomrdala tiskárna, šéf je v chorvatsku, ajt´ák sem z jižních čech prej nepojede a 70ti letej předák je na hovno, protože umí o mnoho míň než já.Nic nebudu to řešit at´ to řeší předák, at´ někoho sežene, já za to prachy neberu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 11:44
- Nahlásit
kejtlin
ahój, tak už bojuješ v procesu, chjo no, já lelkuju doma, vařím guláš, plnej obrkastról a k večeru očekávám kámoše na panáka, už to vidím v tom vedru chlastat, ale já ho přečúrám, budu jen posrkávat, on toho vypije tímpádem víc a pak ho hodím do bazénu a půjdu na pivo do místní putiky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 11:57
- Nahlásit
Eninka
půjdu na pivo do místní putiky
to se máš, bych klidně seděla i v zubařským křesle než byla tady a zubaře se děsně bojím
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 12:34
- Nahlásit
kejtlin
až tak tě to neba? To je nahouby, taková práce
Mě moje právě baví, vždycky se těším po víkendu až zase zapadnu do procesu, prostě se v pátek těším na volno a v neděli zase do práce, asi jsem divná, akorát mě teda serou lidi s kterýma se musím potkávat pracovně, ne všici, ale skoro všici. Naštěstí jsem doma sama, tak si užiju ten klid, kdyby mě měl ještě doma někdo "otravovat", tak se asi picnu. Pohoním zahradu a pak hodím nohy na stůl a poslouchám to ticho, pokud teda zrovna neštěkaj psi na ostatní psy v okolí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 12:40
- Nahlásit
Eninka
Mě moje právě baví,
to se máš
, vždycky se těším po víkendu až zase zapadnu do procesu, prostě se v pátek těším na volno a v neděli zase do práce,
tak sem to měla, když jsem dělala v oboru
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 13:12
- Nahlásit
čuste, co děláte? Já jsem zpět z tábora, kde šmponi úspěšně oba složili zkoušku OVVR jinak práci nenávidim jakoukoli, kromě teda mojí vysně né práce - rehabilitace psů po úrazech atd, kterou bych jednou chtěla dělat. Jinak jsem si kdysi dávno už slíbila, že makat nebudu, ani kdyby čert na koze jezdil
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 13:15
- Nahlásit
Adiddaska
kde šmponi úspěšně oba složili zkoušku OVVR
celá panička, všichni děláte nějaký zkoušky
už slíbila, že makat nebudu, ani kdyby čert na koze jezdil
hahá, to by ses nudila
mojí vysně né práce
ty studuješ veterinu, že jo???
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 13:33
- Nahlásit
Eninka
nee, kynologii na zemědělce. A to, že bych se bez práce nudila je největší blud podle mě, kterej koluje mezi lidma, aby si neprohnali hlavu kulkou z toho, že musej chodit do hokny. Je milion věcí, který bych ráda dělala, mám zájmy, koníčky, knížky, který bych ráda přečetla, místa, který bych ráda viděla, nějaká práce by mi naprosto nechyběla!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 13:38
- Nahlásit
Adiddaska
A to, že bych se bez práce nudila je největší blud podle mě,
no není, já bych se bez práce taky naprosto obešla, ale znám spoustu lidí, co nemají koníčky-vůbec žádný a doma fakt zírají do zdi nebo na tv, kde stejně nic kloudnýho nejde, takže do zdi je to nemlich samý.Pro ně je program chodit do práce a nic dál, o nic nemají zájem, nic je nebaví
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 13:40
- Nahlásit
kejtlin
znám spoustu lidí, co nemají koníčky-vůbec žádný a doma fakt zírají do zdi nebo na tv, kde stejně nic kloudnýho nejde, takže do zdi je to nemlich samý.Pro ně je program chodit do práce a nic dál, o nic nemají zájem, nic je nebaví
to je fakt a takovýhle lidi, když přijdou do důchodu, tak najednou nevědí, co se životem, jen čuměj na TV a nic je nebaví, jsou otrávený a otravujou okolí
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 15:16
- Nahlásit
Pro dnešní sváteční den
Adiddaska
Gratuluji ke všem úspěchům,zvláště když vím,že jsi neostřila obojek a neleštila botky s okovanou špičkou...prostě prominentní... ))
Jinak mám obavy,že se Jablu nevrátí,ty dnešní fotky jsou výřečný.Normálně jsem se přistihla ,že závidím a to je zlý ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 17:36
- Nahlásit
na mělníku přívalový déšt´
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 21:06
- Nahlásit
éééé farma je něco jako hotel paradise? Paradise jsem nukdy neviděla, vidím první díl farmy a je to hrozný, ty lidi jsou děsně hloupí.....
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2012 21:27
- Nahlásit
Sízra Milanová
já chci taky 80ti letýho kamaráda
mojí kamarádce je 60, má 85letýho přítele - tedy dědka, je hnusnej a mám dojem, že jí nic neodkáže. Nechce ji ani nikam pouštět - z práce domů, no kopla bych ho do zadele. Jo a ještě ji kritizuje. Mně si už na ni stěžovat nedovolí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2012 10:37
- Nahlásit
cus jelimani
Tak dneska smer Bodmin a kus dal prava englis farma.Ale priznavam,ze Newquay me velmi okouzlil......jednou se sem vratim.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2012 11:45
- Nahlásit
jablunka
Tak si to užívejte,u nás byla včera průtrž s kroupama a vichrem.Jako asi na mnoha místech.
Takže fotit a fotit a zápisky dělat.Až se vrátíte dáte si oba do altánu křesílka, my všichni přijedeme a bude to, jak Hanzelka a Zikmund se vrátili z cest.Budou diapozitivy,historické a vědecké přednášky a tak
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 06:32
- Nahlásit
dobrý ráno,
hlásím z chaty že mám úpal z loďky a muž je spálenej navíc si udělal mozoly jak pádloval jak steklej do půl těla svlíklej, aby se ukázal ale slušelo mu to,to zas jo....navštívili jsem retrívří tábor, kde bylo přemnoho krásných bucek, bílé, krémové,hnědé, černé, plovající a kachny přinášející . Dnes pojedem na hrad asi a na pouť..jinak jablovcům taky závidim tu anglii a to podnebí tam, to by bylo pro mě....
jinak 80 a nejlépe 90ti letého sponzora chci samozřejmě a pracovat mě někdy baví někdy ne podle toho co dělám zrovna....ale radši bych si taky jela svoje záliby a hobby, když nepracuju nenudim se vůbec..tak kdby jste někdo měl takovýho souseda třeba,brnkněte mi!
Adiddaska
ad retrívří zkoušky...už jsem gratulovala ale stejně všichni víme že ty zkoušky udělali jen proto, že jako proč by udělat neměli, zakázala si jim je neudělat a preventivně si je zmlátila a bylo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 09:43
- Nahlásit
nemohla jsem ráno spát, tak jsem šla už v 6 ráno se smečkou ven, psi jsou unavený, byli ted´ 2 dny celý den 6-19,30hod venku-byla jsem v práci, procházku jsme si tedy užili, tak ted´ spí jak zabití.Já mám uvařeno na 2 dny do práce, takže kolem poledne nakrmím psy a půjdu taky spát, mám dneska první noční , už aby bylo pondělí ráno!!!!!!!!!!!!!!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 10:13
- Nahlásit
kejtlin
teda, přijde mi, že jsi skoro pořád v práci, jak máš ty svý směny prosímtě? To je děs běs, tolik hodin naráz a ještě soboty nedělě, svátky...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 10:37 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Tak jsem si dnes ráno udělala výlet s krásným ptákem
Přecenil své síly a do hnízda zpět nebylo možné ho dostat,tak jel pod adoptivní rodiče do http://www.pasicka.cz/index.php
kejtlin
Buď ráda,že máš nějakou práci,jsou i tací co ji nemají.Nebo mají a dřou jak barevný za pár šupů.Ty se alespoň nenadřeš,ne?
Dnes je konečně dýchatelno i ta buřina včera byla rozumná.
edit:tak obrázek se nenačetl http://cs.wikipedia.org/wiki/Ror%C3%BDs_obecn%C3%B D
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 12:12
- Nahlásit
Eninka
de facto neustále překračujem fond pracovní doby, máme 2 denní, 2 noční-dvanáctky a 3-5 dní volna, dle dovolených
Eire
Buď ráda,že máš nějakou práci,jsou i tací co ji nemají.Nebo mají a dřou jak barevný za pár šupů.Ty se alespoň nenadřeš,ne?
věř tomu, že bych klidně dřela, já dělám za pár šupů taky a nenadřu se to je fakt, když pominu, že at´ je -25, nebo plus 40, déšt´ či bouřky, tak musíme o svátky, víkendy, v noci chodit co hodinu dvacet minut, každý na 5 obchůzek, nachodíme tak v průměru 8 km, což by nebyl až takovej děs, nejhorší je že musíme chodit v předpisovým oblečení tj v košili z umělé hmoty, kde se spaříš, zpotíš a máš vyrážku-já zejména mám hodně jemnou kůži, v silonových kalhotách, kdy se v létě potíš a máíš opruzeniny a v zimě mrzneš a v uzavřených kožených botách a co se děje v létě nemusím ani ani vypisovat.... , dejcháme cukerný prach, kterej má podobný vlastnosti jako prach střelný, chrlí nám to fukar skoro přímo do vrátnice.....že máme v práci myši, šváby, mravence a vosy je vedlejší...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 19:09
- Nahlásit
co děláte? mně se strašně zpomalil komp a nevim, co s nim
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 19:11
- Nahlásit
Adiddaska
co děláte? mně se strašně zpomalil komp a nevim, co s nim
jsem v hokně, jdu šlapat za chvíli na obchůzku, která je naprosto na píču
já mám zpomalenej komp, když mám sežraný data, ale to nebude asi tvůj případ.Zkus restartovat
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 19:23
- Nahlásit
kejtlin
von mi furt řiká, že má plnej harddidk, je to takovej hubenej kokotek, tak se do něj asi nic nevejde a je už plnej hoven, debil
|