| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 19:37
- Nahlásit
Adiddaska
asi se budeš smát, ale mně mamka převrátila na noťas šťávu ze sirupu a dost a já na to přišla až pozdějc, prostě to proteklo durch zum durch a okamžitě přestal jet. Odvezla jsem to do firmy, kde tyto situace řešej, oni to totálně vyčistili uvnitř a od tý doby jede rychle o hodně víc, než do tý doby. Byl už hotovej i větráček - i ten jenom vyčistili, takže zkus třeba tohle, ale nevím, jestli to pomůže. Anebo zkus defragmentaci, to kolikrát taky hodně pomůže, vyháže ti to blbiny ven a seskládá jen co tam má bejt
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 20:30
- Nahlásit
Eninka
tak ted´ to rozsek šéf, mi volal, že v srpnu je hodně dovolených a tedy že budu MUSET vzít 8 12ctek za sebou.Tak jsem mu sdělila, že byl zřejmě dlouho na slunci, že to ROZHODNĚ nevezmu, protže když tady padnu, tak mi dá každej hovno.On co bude dělat že nemá kdo jít sloužit, tak jsem řekla, že mě to vůbec nezajímá, kdo bude sloužit, ale já určitě ne, tak řekl sakrasticky že děkuje, tak jsem mu odvětila, že nemá zač .Budu za tejden dělat 90 hodin ne, se asi posral , bude muset jít sloužit on no
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 21:02
- Nahlásit
[b]Eninka[/b
Defragmentace - za prvně nevim, co to je a za druhý mě to uráží! Znám jedině defraudaci!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 21:04
- Nahlásit
kejtlin
Šéf je kundus trochu, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 21:06
- Nahlásit
Adiddaska
Šéf je kundus trochu, ne?
jako důvod uvedl to, že když jsem nejmladší tak to zvládnu, na to jsem mu odvětila, že když si ředitel cukrovaru bude chtít v poledne zašukat, tak tam pošle mě, protože jsem nejmladší??? Neodpověděl
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 21:12
- Nahlásit
kejtlin
Tak důvhodce brousit nebude, to dá rozum
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 21:14
- Nahlásit
Adiddaska
Tak důvhodce brousit nebude, to dá rozum
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2012 23:06
- Nahlásit
koukám na Já robot, nedokoukám to, za cca 20 minut zase šlapat, ale líbí se mi ten film, původně jsem myslela, že to bude kravina
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 00:30
- Nahlásit
kejtlin
ahój, teďka jsem dojela z bigbítu, letní noc prostě, letos poprvé, co jsem někam na tři hoďky vyrazila...nemáš ve svým okolí možnost jiný práce za méně šílených podmínek?Přijde mi fér, pokud by jsi měla plat tak cca 30 tis se občas přizpůsobit nastálé situaci s větší zátěží v době dovolených, ale takhle? To je šílený....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 00:35
- Nahlásit
Adiddaska
Zvýšení výkonnosti defragmentací pevného disku
Fragmentace přidává pevnému disku práci, která může zpomalovat počítač. Program Defragmentace disku mění uspořádání dat, aby pevný disk mohl pracovat efektivněji. Program Defragmentace disku se obvykle spouští podle plánu, můžete ovšem také spustit defragmentaci pevného disku ručně.
1.Spusťte nástroj Defregmentace disku klepnutím na tlačítko Start, klepnutím na příkaz Všechny programy, klepnutím na složku Příslušenství, klepnutím na složku Systémové nástroje a potom klepnutím na položku Defregmentace disku. Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení.
2.Klepněte na tlačítko Defragmentovat nyní.
Defragmentace disku může v závislosti na velikosti a stupni fragmentace pevného disku trvat několik minut až hodin. Během defragmentace lze s počítačem nadále pracovat
Defragmentace a čištění disku
Máte pocit, že počítač už nestíhá vašemu tempu práce? Není už tak rychlý, jako bývával, a na každou operaci zdlouhavě čekáte? Vraťte zpět svižnost vašemu PC pomocí několika snadných kroků a udělejte z něj zase rychlíka! Postačí k tomu jediné - kvalitní software na defragmentaci disku.
Jedná se o důležitý proces ke zrychlení počítače, který by měl pravidelně provádět každý uživatel. Výsledkem této přeorganizace dat na disku je nejen zrychlení, ale i zefektivnění chodu samotného PC. Díky profesionálním nástrojům, jako jsou O&O Defrag Professional Edition či Ashampoo Magical Defrag, je nyní defragmentace disku jednoduchým úkonem pro každého uživatele počítače a zvládnou jej i ti méně zdatní. V nabídce najdete i aplikaci O&O Defrag ve verzi Server Edition, která najde uplatnění ve firemním serverovém řešení.
Vraťte pomocí několika intuitivních kroků sílu a výkon vašemu počítači díky efektivní defragmentaci disku
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 02:22
- Nahlásit
kejtlin
šéf je trošku matkošoust zdá se mi,se asi posral v kině
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 12:31
- Nahlásit
Eninka
.nemáš ve svým okolí možnost jiný práce za méně šílených podmínek?Přijde mi fér, pokud by jsi měla plat tak cca 30 tis se občas přizpůsobit nastálé situaci s
myslíš, že kdybych měla, že bych tam zůstávala za necelých 11 000 čistého??Práci jsem si aktivně hledala 4 roky, za po 4 letech, kdy mě odevšad vyfakovali, jsem se na to vysrala
Sízra Milanová
šéf je trošku matkošoust zdá se mi,se asi posral v kině
hlavně vůbec nevím, proč si myslel, že to přijmu.Nemůže mi nařídit jakoukoliv práci přesčas, takže ví, že nepůjdu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 13:09
- Nahlásit
kejtlin
necelých 11 000 čistého??Práci jsem si aktivně hledala 4 roky, za po 4 letech, kdy mě odevšad vyfakovali, jsem se na to vysrala
tak to je naprd, to uznávám...kurnik a tak se staň farmářkou když tě to tak baví, nemyslím pěstovat brambory, ale zvířátka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 13:18
- Nahlásit
Eninka
nemyslím pěstovat brambory, ale zvířátka
na to, aby mě to uživilo nemám prostory
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 18:43
- Nahlásit
už aby bylo ráno!!!!!!!!!!!!!!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 18:52
- Nahlásit
kejtlin
ty zase pracuješ?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 19:00
- Nahlásit
Eninka
ty zase pracuješ?
že se ptáš
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 19:14
- Nahlásit
kejtlin
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 21:35
- Nahlásit
Děcka, ten Jindra je snad mentálně zaostalej, zas mi zasyflǐ téma o rozťekanym Bibinkovi!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 21:41
- Nahlásit
Adiddaska
no ale zase jsme se dozvěděli různý věci, to uznej
A co Bibís, furt stejný?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 21:52
- Nahlásit
Eninka
Přijde mi, že lepší trochu, v uterý máme tréning, tak uvidim tam
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 22:14
- Nahlásit
jinak mi zdechnul samec morčete, nevím proč, včera večer v pohodě a ráno byl mrtvej , už aby bylo ráno, mám nabitý volno.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 22:24
- Nahlásit
Adiddaska
ty víš, že jsem nahouby odborník přes psy a smečky, ale podle toho, co jsi psala mi přijde, že to bude spíš nějaká indispozice než výměna rolí ve smečce, ale uvidíš sama, jak se to bude vyvíjet, ale já bych na svým místě zkusila pátrat po té indispozici. Aspoň u mě výměny či pokusy o zařazení ve smečce vypadaly a vypadají jinak (nemyslím ty dřívější rvačky)
kejtlin
no vidíš, ráno bude za chvíli a pak hurá nohy na stůl
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 22:31
- Nahlásit
Eninka
no vidíš, ráno bude za chvíli a pak hurá nohy na stůl
no to nebude za chvíli do 7 hod je ještě moře hodin , za chvíli zase pošlapu, jen aby nechcalo, není se kde usušit.....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 23:03
- Nahlásit
čuste jsem zpátky z chaty a bylo to to dobré, na lodce jsme si zajezdili na bez i s motorem, hrady a louky a lány jsme prochodili a nemálo toho popili
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 23:04
- Nahlásit
Sízra Milanová
čuste jsem zpátky z chaty a bylo to to dobré, na lodce jsme si zajezdili na bez i s motorem, hrady a louky a lány jsme prochodili a nemálo toho popili
tak to jste se měli fajně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 05:48
- Nahlásit
dobré ráno všem.Už od dvou hodin mě bolí celý oko a je oteklý, jen doufám, že je to z únavy, prospím se a budu cajk
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 06:21
- Nahlásit
hmm, přijel řidič, říkal mi před časem, máme vlčáka-myšleno asi NO, a je ňákej divnej, zvrací, hubne, je pořád unavenej, pořád chrápe, nevíme co mu je.Na moji optázku čím krmí mi řekl, no věčinou něčím z teska nebo z Evy, ale dověděli sme se, že to neni dobrý tak mu vopčas kupujeme lepčí, to pedigrý.Na to já, že to lepší není, že je to jen drahý mávnul rukou ve smyslu, víš hovno.Dneska mi říkal, tak ten vlčák chcíp, no už byl starej, bylo mu 6let , já co mu bylo, 6 je málo a on nevim, my u veterináře nebyli, se psem se k doktorovi přece nechodí... , nevíte o nějakým štěněti vlčáka??? Na to že do jejich podmínek určitě nevím a doufám, že už psa nikdy neseženou!!!!!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 09:14
- Nahlásit
kejtlin
Lidi jsou strašný mrdky a a takovejch 80% by podle mě nemělo psa vůbec mít! Furt se tu na foře lidi dohadujou, že se musí množit psi s vadama, jinak by plemeno zaniklo, NO A???? Tak by holt bylo o hodně míň plemen a o hodně míň psů, ale ty psi by se měli dobře!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:43
- Nahlásit
kejtlin
vlčák chcíp, no už byl starej, bylo mu 6let, já co mu bylo, 6 je málo a on nevim, my u veterináře nebyli, se psem se k doktorovi přece nechodí...,
už mě takovýhle kreténi notně serou fakt....nechá chcípnout psa co mohl dostat jedny antibiotika..je pobleju fakt, nenávist!!!!!!! Jenže oni psa seženou samozřejmě...
Lidi jsou strašný mrdky a a takovejch 80% by podle mě nemělo psa vůbec mít! Furt se tu na foře lidi dohadujou, že se musí množit psi s vadama, jinak by plemeno zaniklo, NO A???? Tak by holt bylo o hodně míň plemen a o hodně míň psů, ale ty psi by se měli dobře!
vadilo by to chovatelům co se tim živí..jinak nikomu
|