| Autor |
Zpráva |
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 19:19
- Nahlásit
Eire
s tim bohem je to stejnak na prd, protože vyznání víry tváří v tvář smrti NEPLATÍ! I když Boha nemusim, tak uplnej idiot přece jen nebyl, aby si todle neposychroval..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 19:26
- Nahlásit
Eire
,proč se zapřisahlý ateista v krizovce začně modlit
je to zvláštní proč to člověk takto má, protože já nevěřím že existuje Bůh, protože podle mě by se nemohl dívat na různý zvěrstva tady (tímto si vysvětluju jeho neexistenci) a přesto se člověk v duchu k němu obrací, když se děje něco krizovýho a to skoro každej, co znám. Asi to má člověk takto nějak v podvědomí či co. Já věřím jen na duchy, protože jsem se s nima setkala, ale to jsou fyzikální jevy, nic smyšlenýho jako Bůh.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 19:27
- Nahlásit
Eninka
podle mě taky neexistuje a jestli jo, tak je pěknej kokot.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 19:29
- Nahlásit
Eninka
trochu chápu jak ti bylo, byli jsme na obranách asi rok a něco zpátky u nás na cvičáku a pak začala bouře, ale fakt děsná bouře, tam všude stromy, tak že tomu ujedeme, psy jsme naházeli do auta a já vyrazila jako první za mnou kolona 5 aut a za nima padaly stromy, já jela 160 pořád, vesnice nevesnice, silnice nesilnice, protože tam všude jsou stromy, všichni se mě drželi a všichni jsme se modlili, já tedy i to aby mi to na sjetých pneu neujelo mi to a nezabila sebe, a ty dva za mnou, protže by neměli šanci to ubrzdit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 19:33
- Nahlásit
Eire
proč má jebatka malinu?
mám i jahody jako!!!! a máme dost hezkej vztah si myslím.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 19:36
- Nahlásit
a co se boha týče - modlim se, aby neexistoval, protože jestli ho jednou potkám....
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 19:40
- Nahlásit
Eninka
protože podle mě by se nemohl dívat na různý zvěrstva tady (tímto si vysvětluju jeho neexistenci)
Ale třeba dostanou ti parchanti co páchají zvěrstva ztrátu bodů v příštím levlu??Zdroj,bůh nebo kdo čemu věří,asi nekoná ty hrozné věci...to děláme my,protože máme možnost volby
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 19:45
- Nahlásit
Eire
Tak ale to o čem ty mluvíš neni klasickej bůh monoteistickejch náboženství, čili ani něco, k čemu by se dalo modlit v krizi, ne? Ten bonus nebo body dolu do příštího života si každej má zajistit sám svym chovánim. Já teda nevěřim ani tomu a nikdy se k ničemu nemodlim, když jsou turbulence v letadle, snažim se najít něco pozitivního na tom, že umřu. Třeba, že nebudu nikdy statá a hnusná nebo že se nebudu muset starat o haranty. A řikám si, že jsem celej život měla v živozě štěstí, tak budu mít štěstí i ve smrti a bude to rychle a bezbolestně
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 19:54
- Nahlásit
Adiddaska
snažim se najít něco pozitivního na tom, že umřu
no tak to seš dobrá, mě vůbec nenapadá, co bych v takový situaci mohla najít pozitivního když to skončí. Asi se nad tím budu muset hluboce zamyslet. Já vnímám štěstí jen v tom, že člověk je zdravej (aspoň základně), chodí, dejchá a každý ráno, když okolo sebe zašmátrá a zjistí, že ještě neleží v rakvi
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 19:57
- Nahlásit
Adiddaska
Tak ale to o čem ty mluvíš neni klasickej bůh monoteistickejch náboženství, čili ani něco, k čemu by se dalo modlit v krizi, ne? Ten bonus nebo body dolu do příštího života si každej má zajistit sám svym chovánim. Já teda nevěřim ani tomu
Jj asi tak a věřit nemusíš
když jsou turbulence v letadle,
nemodlím se jen čekám ránu a konec...možná začátek něčeho nového...
Nemít pár"zvláštních " zážitků, možná bych byla materialistickým skeptikem.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 19:57
- Nahlásit
Eire
Zdroj,bůh nebo kdo čemu věří,asi nekoná ty hrozné věci...
to nepáchá, ale kdyby byl spravedlivej, jak se o něm praví, tak nedovolí, či nějak potrestá právě ty zvěrstva, co člověk činí.
A svoje "ovečky" věřící by nějak ochránil, nedovolil by, aby třeba trpěli a gauneři se smáli. Jde mi o tu spravedlnost u něj, jen v tomto spatřuji nemožnost jeho existence prostě.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:01
- Nahlásit
Eire
Nemít pár"zvláštních " zážitků
taky jsi zažila duchy, nebo něco na hranici života a smrti?
Já jednou, ale to se netýká debaty, dostala injekci proti klíšťatům a kráva sestra nepovytáhla jehlu a píchla mi to do žily a já měla anafylaktickej šok. A ležela jsem tam na lůžku a viděla ze stropu sama sebe, jak tam ležím, no brrrrr.
Jo a ještě když jsem havarovala v autě několikrát přes střechu, tak se mi v tom okamžiku před očima promítl celej můj život, prostě milión záběrů za celej život, od mimina až do té chvíle, to jsem se teda taky lekla docela dost.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:03
- Nahlásit
Eninka
No já se třeba hrozně bojim stáří a hrozně často lituju, že jsem už dospělá a musim vést ten dospělej život. Takže to jsem si vždycky řikala, že tohle už nebudu muset, že se nebudu muset rozhodnout jestli mít nebo nemít děti. A celkově, že jsem měla hezkej život a neumírám třeba v plynový komoře v aušvicu, ani mi tam neumřeli rodiče třeba, nikdo mi neukrad a neutýral psa, všechno tohle by pro mě bylo horší než smrt v letadle a logicky když umřu teď v letadle, tak se nic z toho už stát nemůže nebo minimálně já už o tom nebudu vědět, čili mě to nebude bolet. Mám heslo "měnit, co změnit můžu a netrápit se tím, co změnit nemůžu...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:06
- Nahlásit
Eninka
Adiddaska
já kdybych umřela rychle, tak by mi to bylo celkem jedno, ale já mám hodně snížený pud sebezáchovy, takže můj názor je trochu jinej
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:06
- Nahlásit
Eninka
A svoje "ovečky" věřící by nějak ochránil, nedovolil by, aby třeba trpěli a gauneři se smáli.
No ale to je chápání víry, vědění poněkud dětinské....zde funguje zákon akce a reakce,,jen reakce mívá někdy zpožďo...prostě dílčí saldo obdrželo dodatečné přiznání
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:07
- Nahlásit
Adiddaska
Mám heslo "měnit, co změnit můžu a netrápit se tím, co změnit nemůžu...
tesám do kamene
s tím ostatním máš pravdu, jak jsi napsala, to jóóó
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:09
- Nahlásit
Eire
Já věřim určitě na nějaký energie, neřikala bych tomu duchové, ale něco určizě, věřim, že se i dá leccost ovlivnit energií, když s ní umí člověk pracovat, několikrát se mi to i povedlo, ale ty příští životy mě neberou, i kdyby to tak bylo, tak to stejně v tom dalšim životě člověk neví, tak je to stejně na hovno si budovat nějakou karmu, když se pak stejně jede zas od začátku bez předchozích zkušeností..
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:12
- Nahlásit
Eninka
taky jsi zažila duchy, nebo něco na hranici života a smrti?
Ano a ne jednou
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:14
- Nahlásit
Eire
No ale to je chápání víry, vědění poněkud dětinské
však já ji ani nechápu, mám jen ten laickej názor. Když jsme byli děcka, museli jsme chodit do kostela a jediný, co mě zajímalo, že se v kostele cítím dobře a proto je taky vymetám všude, kde jsem. Byla jsem před 3 roky na týden na lodi, na té obrlodi co se teďka potopila u Itálie a tam jsi každej den v jiným státě - Itálie, Francie, Španělsko, Tunis, Malta, Sicílie a Řím nakonec a skoro všichni se váleli buď u bazénů na lodi, nebo někde po plážích a já si každej den objela všechny kostely, co jsem kde stihla a to bylo pro mě nejvíc z dovolený, Vatikán byl nakonec a to byla třešnička na dortu. Jinak nikam nechodím, nejezdím, jen tohle mě zaujalo.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:14
- Nahlásit
kejtlin
Hele já se třeba smrti vůbec nebojim, jako bylo by mi líto, že už nemůžu bejt se psama, s lidma, co mám ráda, ale furt je to cajk oproti tomu, jaký muka může člověk zažít za života. Bojim se strašně bolesti, jak fyzický tak psychický. Strašně se mi líbilo jak popisoval smrt Mika Valtari - je to pokoj, kde je teplo, hoří krb, čistá povlečená postel, člověk tam vejde z bouřky a vichřice, mokrej, unevenej a zraněnej, sundá mokrý šaty a vleze si do tý postele a usne. A neni žádná síla na světě, která by mu ještě dokázala ublížit, nikdo ho nemůže s tý postele vyhnat, nikdo ho nemůže rušit...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:16
- Nahlásit
Adiddaska
Já věřim určitě na nějaký energie, neřikala bych tomu duchové,
u nás chodí na půdě , jak fakt duch.Byl tady "duchař" a říkal, že barák je plnej pozitivní energie-nevím kde to vzal tedy a já když jsem hodně unavená, tak vidím jakoby splet´ oranžovožlutých provázků kolem věcí i zvířat, ale může to být optický klam.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:17
- Nahlásit
Adiddaska
Já věřim určitě na nějaký energie, neřikala bych tomu duchové, ale něco určizě, věřim, že se i dá leccost ovlivnit energií, když s ní umí člověk pracovat, několikrát se mi to i povedlo, ale ty příští životy mě neberou, i kdyby to tak bylo, tak to stejně v tom dalšim životě člověk neví, tak je to stejně na hovno si budovat nějakou karmu, když se pak stejně jede zas od začátku bez předchozích zkušeností
vnímám to stejně
p.s. pojem duchové je vlastně ta energie, a kdo se s tím nesetká osobně, nepochopí jak to je a funguje. Já tu zkušenost mám a ne jednu, ale tři, u všech došlo k vizuálnímu či zvukovému efektu, což bez energie nejde.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:18
- Nahlásit
Eire
Ano a ne jednou
jé, to by mě zajímalo
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:23
- Nahlásit
kejtlin
Tak už chápu, barák je plnej pozitivní energie a ty se to snažíš celou dobu nějak neutralizovat ahaaa
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:38
- Nahlásit
kejtlin
u nás chodí na půdě, jak fakt duch.Byl tady "duchař" a říkal, že barák je plnej pozitivní energie-nevím kde to vzal tedy
Jen ty jsi nějak zapoměla,odpustit...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:39
- Nahlásit
Eninka
jé, to by mě zajímalo
Ale mě už ne,alespoň ne zde
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:41
- Nahlásit
Eire
Ale mě už ne,alespoň ne zde
aha, tak někdy a někde jinde
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 20:46
- Nahlásit
Eire
Jen ty jsi nějak zapoměla,odpustit...
já myslím, že to je praděda, oběsil se na půdě....ani jsem ho neznala, nikdy nikomu tedy neublížil-duch, nějak jsme se sžili, jen návštěvy nechtí spát v obýváku, že hned za zdí slyší občas kroky....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 21:57
- Nahlásit
okurky jsou fakt močopudný, želvák ji měl k obědu a pochcal mi boty , když jsem ho nesla na noc domů
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 22:31
- Nahlásit
kejtlin
pochcal mi boty
hele, víš jak mi Eninka jednou čurla na kobereček před telkou...
prdlajs močopudná okurka, jsi houby alfasamice, prostě špatnej vůdce smečky, i želvák má z tebe srandu
|