Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Adiddaska
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 15:07
- Nahlásit

nebo takle

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 15:11
- Nahlásit

Eninka

umyje se tady

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 15:16
- Nahlásit

Adiddaska

umyje se tady

tak to máš vychytaný, já mám v přízemí takovou koupelnu-prádelnu a tam je vana a když potřebuju někoho omejt, narvou se mi tam všechny tři, naskáčou do vany a já je nemůžu vyrazit ven ať choděj po jedné. Hrozně se handrkujou kdo přijde první na řadu a pak po sobě dělají rypáky, když musejí jít popořadě

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 15:19
- Nahlásit

Eninka

Šamponi to maj daný, Kokosek chodí první, pak Rambík, jednou jsem to tak udělala a už to dodržuju, Rambík vždycky čeká. Ale když třeba Koko neni špinavej a já chci umejt jen Rambíka, tak Koko to nedá a vleze tam taky, protože Rambík se přece nemůže koupat, když on se ještě nekoupal!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 15:40
- Nahlásit

Adiddaska

buckové maj hezčí koupelnu než někteří nejmenovaní východoorientálci

a taky vypadaj čistěji než nejmenované čarodějnice s mastnejma kozíma chlupama na hlavě

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 18:43
- Nahlásit

Jimmi
buckové maj hezčí koupelnu než někteří nejmenovaní východoorientálci

a taky vypadaj čistěji než nejmenované čarodějnice s mastnejma kozíma chlupama na hlavě

tos zabiláááááááááááááááááá

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 19:23
- Nahlásit

Jimmi

voni se totiž buckové dokonce i rádi koupou, proto třeba vůbec nesmrděj....

Eire
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 19:38
- Nahlásit

Adiddaska

Moc pěknó kópelku na azory máš
Co to je za vaničku?Má nějakou prohlubeň,kam stíká voda?Asi jo,že,ale jeden pes ji zalehl.plánuju něco takovýho k sobě domů a uvažuju o kanálku v dlažbě,ale tohle vypadá líp.

Jimmi

tak to nemá chybu...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 19:41
- Nahlásit

Adiddaska
koupelna je super, jednou bych chtěla pro psy takovou tu vyvýšenou vanu, abych se nemusela ohýbat , když je koupu, nejlíp s velkejma schůdkama, abych tam narvala velký psy.
Jimmy

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 19:56
- Nahlásit

Eire
kejtlin

původně to byla vyvýšená vana, která se jen trochu svažovala, ale když jsem je koupala pořádně, šamponovala a teklo hodně vody, tak to přetejkalo na zem. Nechala jsem to vyměnit, tak teď už je tam taková s asi 10cm okrajem. Ten frajer, co nám to dělal, mi furt řikal, že to nesmí mít okraj, jinak, že mi tam pes nevleze a anechtěl pochopit, že prostě vleze kam mu řeknu, já bych snesla klíďo i vyšší okraj, ale už to nechci nechat zas předělávat.

Eire
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 20:05
- Nahlásit

Adiddaska

která se jen trochu svažovala, ale když jsem je koupala pořádně, šamponovala a teklo hodně vody, tak to přetejkalo na zem

Proto jsem se ptala,přišlo mi to moc plytké....

tak teď už je tam taková s asi 10cm okrajem.

To je nejlepší,protože psa tam vždy nějak dostaneš i přes jeho nějaký handicap...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 20:12
- Nahlásit

Adiddaska
Eire
proto bych chtěla k vaně velký nízký schody, dělá mi problém zvednout středního psa ze země natož velkýho a položit ho do vany a nemyslím, že se mi léty nějak stav páteře zlepší

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 21:50
- Nahlásit

mám citronový pivo jeden a půl litru plast´áka

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 21:56
- Nahlásit

kejtlin

to zmákneš vypít jo? Já si jej jednou koupila a nějak jsem ho nedokonzumovala celý, tak požizuju jen plechovky, jedna mi vyjde na celej večer
P.s. ty dnešní fotky jsou fakt bezva, chci se zeptat a asi už jsem se kdysi ptala, Kyra je kavkazák?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 21:57 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Eninka
to zmákneš vypít jo? Já si jej jednou koupila a nějak jsem ho nedokonzumovala celý, tak požizuju jen plechovky, jedna mi vyjde na celej večer

to je jak 5 piv, bych byla děsně nalitá
ne to je moc tekutin najednou, bych se v noci počůrala
Kyra je kavkazák?
jo
edit: nemůžou bejt bezva, když jsou focený 8 let starým digitálem a navíc opravdu neumím fotit

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 22:00
- Nahlásit

kejtlin

a jak jsi k těm pejskům všem přišla, že máš tak nezvykle různorodou smečku?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 22:06
- Nahlásit

Eninka
a jak jsi k těm pejskům všem přišla, že máš tak nezvykle různorodou smečku?

tak různě něco nalezeného, něco útulkového, něco koupeného nebo darovaného ....ještě je můj sen neapolský mastin a basset

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 22:11
- Nahlásit

kejtlin

něco nalezeného, něco útulkového, něco koupeného nebo darovaného

neapolský mastin a basset

ty jo, ty máš sny ....
já jsem snila o Saarlosovi, ale musím si přiznat, že na takovýho psa nemám, no...nechci něco podělat a mít něco za každou cenu by mi přišlo sobecký vůči tomu psovi i ostatním ve smečce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 22:12 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Eninka
a ještě tedy irský vlkodav ve smetanové barvě je mým snem
Saarlos ani čv mě nelákají zato by mě lákala hyena, ale po čase by tam bydlela pouze hyena......

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 22:20
- Nahlásit

to jsou oni

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 22:23
- Nahlásit

kejtlin

jo hyena je vtipná, to byste bydleli všici na dvoře, tipuju, že byste postupně dopadli jako je ten spodní obrázek

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 22:27
- Nahlásit

Eninka
jo hyena je vtipná, to byste bydleli všici na dvoře, tipuju, že byste postupně dopadli jako je ten spodní obrázek

tak to rozhodně

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 22:32 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

kejtlin

kdybys chtěla vlkodava, u mamky kámoška má dva odrostlý (štěnda) -nevím pohlaví, mají určo míň než rok, můžu se poptat. Myslím, že by nic za něj nechtěli

edit: čistokrevní samozřejmě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 22:33
- Nahlásit

Eninka
kdybys chtěla vlkodava, u mamky kámoška má dva odrostlý (štěnda) -nevím pohlaví, mají určo míň než rok, můžu se poptat. Myslím, že by nic za něj nechtěli

neeee, to až jednou za delší dobu.....

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 22:36
- Nahlásit

kejtlin

už to vidím, jak kráčej všici k tomu lesu ...vlkodav jako první a za ním ti prcci a ostatní, to by byla rodinka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 23:05
- Nahlásit

Eninka
jednou možná
jdu chrnět

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 07:02
- Nahlásit

kejtlin
zato by mě lákala hyena

Jo,hyena je přesně to co ti chybí ke štěstí

ale roztomilá je mocně teda

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 09:48
- Nahlásit

Sízra Milanová
Jo,hyena je přesně to co ti chybí ke štěstí

demente
ale roztomilá je mocně teda

strašně moc se mi líbí
ale i kdybych na ni měla peníze a prostory, tak jsem toho názoru, že divoké zvíře by mělo mít volnost

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:07
- Nahlásit

kejtlin
strašně moc se mi líbí
ale i kdybych na ni měla peníze a prostory, tak jsem toho názoru, že divoké zvíře by mělo mít volnost

přesně, přijedu tě vypustit do přírody asi,abys měla volnost

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:15
- Nahlásit

Sízra Milanová
přesně, přijedu tě vypustit do přírody asi,abys měla volnost

já už bych bohužel nepřežila, bych musela mít sebou psy a nechala je zdivočet, aby za mě lovili, já ulovim velký kulový, když uteče králík nebo kachna, tak mám velký potíže a to jsou zvířata napůl chočený

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání