Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:46
- Nahlásit

kejtlin

nabídla bych ti jiného ortopeda, ale chápu, že bys stejně nikam nešla ...tak nic

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:48
- Nahlásit

Jimmi
nabídla bych ti jiného ortopeda, ale chápu, že bys stejně nikam nešla ...tak nic

mám dobrého, operuje Na malvazinkách, celkem kapacita, ale vyměnit páteř zatím neumí, jak sám říká

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:52
- Nahlásit

Jimmi

pomohla spec. zdr. polštářem...

tak pokud ti to funguje, tak proč ne, každej si najde něco, co pomůže a o to jde. To s tou postelí už kdysi Kejtlin psala, že nemůže ji mít kvůli zatížení stropů

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:53
- Nahlásit

kejtlin

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 14:57
- Nahlásit

Jimmi
čemu se směješ?

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 17:05
- Nahlásit

Eninka

hele a vodní postel je dobrá na páteř? Já bych se na ní nevyspala teda a to mám páteř celkem v cajku

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 17:10
- Nahlásit

Adiddaska

vodní postel je dobrá na páteř? Já bych se na ní nevyspala

nejenom na páteř....a přeci nemůžeš o něčem, co jsi nezkusila říkat, že by ses nevyspala. Kdybys okusila už bys do jiný nevlezla. Já si kolikrát říkám jak může někdo spát na něčem jiným, protože je to fakt nepoměrně příjemnější spaní, o tom ostatním tam ani nemluvě
Já nechci vychvalovat něco jen tak, nemám důvod, prostě jen říkám svoji zkušenost a taky nejde o nějaký natšásání s nějakým extra výrobkem, stojí vpodstatě stejně jako normální postel (pominu-li šunty z marketů).

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 18:03
- Nahlásit

no doufám, že mrkev tam ještě bude v neděli dopo nebo ráno a že mi bude líp, dneska už to nedám, navíc začalo zase chcát a bouřka

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 18:10
- Nahlásit

Eninka

mě to přijde jako spát na nedofouklý nafukovací matračce a na tý to bylo teda strašný a jak třeba ve dvou, dyk to se převalíš a toho druhýho to vystřelí z postele, ne?

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 18:15
- Nahlásit

Adiddaska

toho druhýho to vystřelí z postele, ne?

to vůbec nééé, jen se malinkou zhoupneš, ale to tě nevzbudí.
Akorát je prča, když je jeden výrazně těžší než druhej, tak spí trošku niž vedle něj

spát na nedofouklý nafukovací matračce

to vůbec ne, to je úplně jiný, zajdi si někam v Praze kde to prodávají a zkus tam lehnout a uvidíš

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 18:25
- Nahlásit

Eninka

já teda mám ráda hodně měkkou postel, ale když jsme kupovali teďka postel, tak ta pani nám řekla, že jestli spíme na břiše, tak si nemáme brát tu nejměkčí, že to by nás bolely záda. Tak jsme vzali tu střední a je dobrá. A v tý vodní, jde to spát na břiše?

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 18:30
- Nahlásit

Adiddaska

A v tý vodní, jde to spát na břiše?

ve všech polohách, nehledě na to, že se ti třeba nikdy nemůže přeležet ruka či noha - céva - jak pak mrtvěj končetiny, protože když na ní ležíš, tak uhne pod tělěm a tímpádem na ni není vyvinutej takovej tlak. Jinak by mě zajímalo, čím byla teorie prodavačky s postelí podložená s tou měkkostí a spaním na břichu. To vám asi nevysvětlila proč tomu tak má být, že?
Já když si třeba lehnu někde na břicho, tak pak nemůžu vstát, jak mě rozbolí záda, v posteli nikdy, tak nevím teda. Jinak ještě se člověk na ní ani nepřevaluje, zjistila jsem, že mnohdy jak večer lehnu, tak i vstanu - stejná poloha, žádný převracení a hledání nějaký polohy jako na matraci.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 18:35
- Nahlásit

Eninka

tak kdyby byla měkká moc, tak když budeš ležet na břiše, tak se ti strašně prohnou záda, to mi přijde logický i.. jinak ta naše postel je vymazlená, spí se na ní dobře, ale já teda nejsem nijak moc náročná, jediný co mi vadí, je tvrdá hodně

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 18:45
- Nahlásit

Adiddaska

víš co zkus? Lehni si na břicho na tvrdou zem a pak na něco hodně měkkýho, třeba polštáře nebo tak něco, nebo na vodě na lehátko nafukovací a pak si můžeš vyhodnotit, z který pozice víc bolej záda

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 20:12
- Nahlásit

na zejtra a pozejtří jsem si do hokny udělala řízky

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 20:55
- Nahlásit

kejtlin

a cos osmažila, snad ne mochomůrky pro šéfa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 21:15 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Eninka
vepřový maso, pro šéfa je i těch muchomůrek škoda

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 21:17
- Nahlásit

kejtlin

pro šéfa je i těch muchomůrek škoda

já myslela mochomůrku zelenou třebas, té škoda není

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 21:17
- Nahlásit

kejtlin

ježiš řízek, to sem neměla tak 10 let

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 21:26
- Nahlásit

Eninka
já myslela mochomůrku zelenou třebas, té škoda není

tak je škoda toho trojobalu, oleje a času
Adiddaska
ježiš řízek, to sem neměla tak 10 let

já ho taky neměla hrozně dlouho, ne tedy 10 let, ale naposled asi o Vánoce

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 21:33
- Nahlásit

kejtlin
Adiddaska

mňám řízek s bramborovým salátem ten miluju, ale musí být z krkovice a počesnekovanej pořádně

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 21:35
- Nahlásit

kejtlin

néé, kecám, měla jsem ho na táboře teďka, tam šlo vegetariánství i dieta stranou, tam mi šlo o holej život!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 21:45
- Nahlásit

Eninka
mňám řízek s bramborovým salátem ten miluju, ale musí být z krkovice a počesnekovanej pořádně

jedině z kejty, bo tlustý nežeru a česnek nebudu riskovat.Bramborovej salát tedy nemám, jen brambory
Adiddaska
néé, kecám, měla jsem ho na táboře teďka, tam šlo vegetariánství i dieta stranou, tam mi šlo o holej život!

tábor, kde by mi dělali řízky bych si nechala líbit

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 21:55
- Nahlásit

cus hovadka
Rizek s brsalatem sme meli den pred odletem do Anglie.
Zitra touhle dobou uz se pripojim z domova,docela se tesim.Londyn jsme dneska vzdali'pac je megahnusne(asi nam chce anglie na rozloucenou ukazat jak tu bejva),navic je prelidnenej kvuli olympiade.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 22:12
- Nahlásit

jablunka
my se na tebe taky těšíme

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 23:48
- Nahlásit

kejtlin
Jj tam byla plna penze, dopo se výcvikovalo a odpo byl program pro lidi vždycky nějakej, soutěž a takový kravinky, takže nebylo kdy si vařit. A všichni tam na to jídlo nadávali, jen já to dycky sežrala všechno, bo takový jídlo jsem fakt neměla i 15 let, třeba špenát s knedlikem a tak jako eště že tam ta plná penze byla, já bych to jinak určitě nedala si eště vařit, bylo mi pěkně blbě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 08:17
- Nahlásit

po příchodu do práce jsem zjistila, že není an i čím si utřít prdel, protože náš " úžasný " předák, nevyfasoval ani toalet´ák, nejenže je neschopnej a mele kraviny a strašně lže, ale ani ten toalet´ák nevyfasuje

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 08:42
- Nahlásit

kejtlin

není an i čím si utřít

tak jsi použila lopuchovej list nebo Rudý právo ve kterým jsi měla zabalenej ten řízek?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 08:51
- Nahlásit

Eninka¨
tak jsi použila lopuchovej list nebo Rudý právo ve kterým jsi měla zabalenej ten řízek?

lopuchovej list neseženu a řízek mám ne v rudým právu, ale v misce s víčkem....
nosím kapesníky papírový do práce a taky mám ještě asi půl roličky toalet´áku v autě, takže mě to stačí a když se nestaraj ostatní, co bych se starala já, at´ se stará předák, má za to peníze

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 12:44
- Nahlásit

řízek krůtí jsem dělala mužovi s br.salátem asi předevčírem , jinak mi je dnes poněkud blbě

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání