Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 13:17
- Nahlásit

tak já si dala k obídku dva chlebíčky se žervé a sušenými rajčátky...mňááám jo a kokosovou kouli jakousi a k večeři tak nějak doufám, že přijde pozvání do hospy, asi si to pojistim rezervací

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 14:42
- Nahlásit

Eninka

ještě k té vodní postýlce mám jednu otázečku...jak tam sexujete? to se jako vlníte do rytmu přílivu?
chci podrobnej popisek, o páteři jsi toho napsala dost, ale tohle si nějak vynechala

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 18:15
- Nahlásit

Jimmi
ještě k té vodní postýlce mám jednu otázečku...jak tam sexujete? to se jako vlníte do rytmu přílivu?
chci podrobnej popisek, o páteři jsi toho napsala dost, ale tohle si nějak vynechala

to by mě taky zajímalo

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 18:19 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Jimmi
Sízra Milanová

...jak tam sexujete?

co to je? Já už si ani nepamatuju o čem mluvíte

nééé, to byla sranda, Jimmi to vpodstatě odhadla: vlníte do rytmu přílivu?

nevím jak to popsat, ale je to supéééér, protože se to v této situaci dá různě tvarovat (ta postel), dojeďte a já vám to ukážu

edit: tím tvarováním jsem myslela tu matraci s vodou, ona se přizpůsobuje všemu prostě

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 18:24
- Nahlásit

Eninka

dojeďte a já vám to ukážu

tak to abysme cinkli ještě Vikymu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 18:25
- Nahlásit

Sízra Milanová
Eninka
tak to abysme cinkli ještě Vikymu

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 18:36
- Nahlásit

Sízra Milanová
kejtlin

cinkli ještě Vikymu

běžte do

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 18:39
- Nahlásit

Eninka
běžte do

máme jít dotoho souseda?Neni to Jindra? Já jsem na delší vlasy u mužů..jestli ji rozumíš

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 18:45
- Nahlásit

Sízra Milanová

máme jít dotoho souseda?

do tý prdele, co tam čučí ten soused, chtěla jsem sem dát nějakou fotku prdele, ale nerada bych dopadla jako argosek

ukážu vám to sama, ale ne na vás, ale jen obrazně, ale jestli chcete, pořídím něco nafukovacího pro ilustraci, anebo řeknu nějakýmu kámošovi ať vám to dojde předvést

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 18:55
- Nahlásit

Eninka
anebo řeknu nějakýmu kámošovi ať vám to dojde předvést

no Vikymu právě Nebo řeknu Rudovi, onehdá s nim muž velkokynologicky mluvil, takže by třeba svolil...

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 19:04
- Nahlásit

Sízra Milanová

já vám seženu někoho mladýho a fešnýho, nebojte, vytáhnu z rukávu nějaký "eso", že jste to vy, holky

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 19:09
- Nahlásit

Eninka
já vám seženu někoho mladýho a fešnýho

berem

Jebloň
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 20:12
- Nahlásit

Bojtéééééé sééééé,sem tadýýýýý
Teda vy se bát nemusíte,vod toho sou tu jiný!
Ale dneska a zejtra si dám asi ještě trochu pohov a pak se začnu zapájat a taky spáchám nějakej elaborát z cest.
Teď jen můžu napsat,že to bylo přenádherný a Jezevec se ukázal jako romantit,poznali jsme skvělý lidi a tak vůbec.

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 20:15
- Nahlásit

Jebloň

achóóój, tak to postupně sesumíruj ten váš itinerář a zážitky a předhoď to lidu. P.s. už z fotek bylo jasný, jak úžasná byla ta dovolená

Jebloň
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 20:22
- Nahlásit

Eninka
achóóój, tak to postupně sesumíruj ten váš itinerář a zážitky a předhoď to lidu. P.s. už z fotek bylo jasný, jak úžasná byla ta dovolená
Byla,opravdu jo,budu jen těžko popisovat nepopsatelné.Ještě teď mi štěstí cáká i z uší.

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 20:24
- Nahlásit

Jebloň

a co psiska, byla uvítací delegace když vás uviděli všici?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 20:31
- Nahlásit

Eninka
a co psiska, byla uvítací delegace když vás uviděli všici?

Tohle bylo celkem komický.....nejdřív před domem Mauglín a Terezka(Matýsek dorazí zítra) a pak postupně.....nejdřív nás pomlátili boxeři a potom ostatní a kočka.....ovšem Sofie se odemně do teď nehnula ,ať se hnu kam se hnu,je se mnou a z trucu doma byla za likvidační četu a všechno co zničila,natahala ke mě do postele.

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 20:38
- Nahlásit

Jebloň

to jsou truhlíci teda

natahala ke mě do postele

tak si lehneš ke svýmu romantikovi do jeho postele

no ale musí vám bejt fajn, zážitků plno a už doma se všema co na váš čekali...nohy na stole....

Jebloň
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 20:49
- Nahlásit

Eninka
no ale musí vám bejt fajn, zážitků plno a už doma se všema co na váš čekali
A to zase jo,už se mi stejskalo.
nohy na stole.... A to zase ne!.....zpět v realitě a začlo to vybalením dvou 70l batohů(vlastně už na nádraží na Florenci jednou Romskou hvězdou,co se nás snažila obrat a přiznávám se,že jsme měli na mále,páč sme za těch 14 dní odvykli hlídat cokoliv!:mad

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 21:02
- Nahlásit

Jebloň

už se mi stejskalo

já, když někam jednou za sto let jedu, i třeba na nějakej den jenom, tak se mi stýská už na konci naší ulice při odjezdu

se nás snažila obrat

jako už hrabala do batohu?

no ale závidím takovou dovču teda, jsem spíš na památky a rajzování všude možně, ležet někde tejden u vody mě neba, ale cestovat a koumat co kde jak je, to můžu

Jebloň
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 21:07
- Nahlásit

Eninka
jako už hrabala do batohu?
Do batohu ne,ale do dvou tašek co jsme měli,rvala nám tam nějaký čórky,aby jsme jí za to něco dali,ale měla tendenci rukou projíždět tašky.....byly tam dárky pro děti,ona by z toho nic neměla a pro ně by to bylo zklamání....dostal přes ruku,hodinky a parfém letěli a ona taky vysmahla!
no ale závidím takovou dovču teda, jsem spíš na památky a rajzování všude možně, ležet někde tejden u vody mě neba, ale cestovat a koumat co kde jak je, to můžu
Mám to stejně.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 22:51
- Nahlásit

Jebloň
vítej
all
byla jsem skamarádem na mrkvi, ráno tam byla kamarádka a cajk, my přijeli kolem 20hod a už byla zaoraná, pospíšili si. Nasbírali jsme si tedy každý 2 pytle, takže výprava nebyla zbytečná, ale bylo to běhání. Pravda povolili záda, ale nevím jestli zítra vstanu z postele

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 22:58
- Nahlásit

kejtlin

každý 2 pytle

all

mám lepší fórek - volám Vlčáčkové a slyším bubnování vody a byla v domnění, že prší, mám duchny na balkóně tak ukončuju hovor s tím, že je musím jít sklidit, že moknou. Jdu nahoru a ještě dole šlyším ten zvuk uvnitř, namísto venku. Jdu po zvuku a ten zvuk pršící vody byl z kotle, dole kotlem, kterej ječel, že nemá vodu a nemá co ohřívat teče ven voda. Volám opravářovi, kterej dojde ráno, pod kotlem vana a mám obavu, že nateče daleko dřív, než do rána. Bojím se jít spát, nechci mít v přízemí Balaton, nevím, jestli vyteče jen okruh vody anebo to protýká z přívodu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 23:01
- Nahlásit

Eninka
máme starý kotel plynový a já se letos ptala revizáka jak poznáme, že je mrtvej a říkal, když z něj začne téct voda...neříkám,že je to tvůj případ, jen mě to tak napadlo

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 23:17
- Nahlásit

kejtlin

když z něj začne téct voda

ježiši, snad to tak nebude, já jej mám asi tak 3 roky novej šmarjapano, pokud se zítra neozvu, odplavilo mě to do moře

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 23:51
- Nahlásit

čus bus, vítám zpět Jabloně!!! My byly na super filmu se Sízrou - Intouchebles

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2012 23:58
- Nahlásit

Jebloň

Jebloň is back ze svých cest....srdečně tě vítáme haťapaťa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 07:34
- Nahlásit

dobré ráno, jak jsem předpokládala, trvalo mi několik minut, než jsem vstala z postele, ale vyspala jsem se, nafetovala jsem se analgetikama na noc, bolí to pořád stejně, ale ne víc a můžu chodit, což je dobré

Eire
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 07:47
- Nahlásit

Jebloň

Tož tě vitám
Eninka

Myslím,že vytéct by měla voda pouze z topného okruhu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 08:25
- Nahlásit

Eire

vytéct by měla voda pouze z topného okruhu

snad jo, ráno je vidět, že je nažloutlá, večer mě zmátlo, že byla hodně teplá a já netopila a tak jsem myslela, že protéká zásobník na vodu, do kterého je automaticky při odpuštění vody napouštěna z řádu nová voda, to by byl průšvih. No, uvidím co na to opravář, teď jsem si uvědomila, že má cca 5 let (ne 3)a v dnešní době se všechno dělají šmejdy, aby to nevydrželo a člověk musel kupovat furt všechno dokola.
Teda jestli to nepude opravit, budu se muset začít otužovat sprchováním v ledové vodě, brrrrr

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání