| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 10:57
- Nahlásit
kejtlin
já už bych bohužel nepřežila, bych musela mít sebou psy a nechala je zdivočet, aby za mě lovili, já ulovim velký kulový
jedla bys psy od nejmenšího do největšího
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 11:21
- Nahlásit
Sízra Milanová
jedla bys psy od nejmenšího do největšího
jo, tak to jedině
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 12:25
- Nahlásit
Dala jsem si k obědu Samosu, měla bych napsat, že byla výborná, ale nebyla, mohla bych napsat, že byla hnusná, ale to taky nebyla.... tak nic
Samosa: veget. kapsa plněná bramborem, cizrnou, lilkem, cuketou a bůhví čím ještě
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 12:27
- Nahlásit
kejtlin
kupuju si staropramen grep 1,5l a je to taková limonáda, že jí klidně za den vypiju...menší balení se už ani nevyplatí, navíc, když někdo ochutná, tak potom je litřík málo
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 12:41
- Nahlásit
Jimmi
kupuju si staropramen grep 1,5l a je to taková limonáda, že jí klidně za den vypiju...menší balení se už ani nevyplatí, navíc, když někdo ochutná, tak potom je litřík málo
to bych si dala hnedle!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 14:32
- Nahlásit
cus nezamasteny hvezdy
Este 2 dny a mate me zpatky......bojte se!!!
Dneska mame s Jezefcem vyroci,dostala sem krasnej retizek,ale fotku vam sem nedam,pac to na tabletu neumim.
A 100% neco chysta na vecer,pac je tajemnej jako prase.;)
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 14:35
- Nahlásit
jablunka
už se těšíme
Dneska mame s Jezefcem vyroci,dostala sem krasnej retizek,ale fotku vam sem nedam,pac to na tabletu neumim.
A 100% neco chysta na vecer,pac je tajemnej jako prase.;)
to bude nějaká obří nemravnost,to je mi naprosto jasný...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 14:51
- Nahlásit
jablunka
Sízra Milanová
to bude nějaká obří nemravnost,to je mi naprosto jasný...
to vypadá na nějakýho čokla...asi nejspíš anglickýho čokla....asi nejspí anglickýho buldoka...co?
takovej roztomilej dáreček ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 15:35
- Nahlásit
jablunka
těšíme se
all
krutě mě bolej záda, ani dorsiflex nezabral a zejtra chci jít paběrovat mrkev....vůbec nevím jak to zvládnu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 15:38
- Nahlásit
kejtlin
a bolej tě spíš od "kosti" nebo od "masa"? Pokud by tě bolelo v zádech cokoliv, co nevychází z páteře ale svalstva tak mám super "recept". První den 10 tablet thiaminu, druhej 9 ks, třetí 8 ks atd až do nuly, asi jsem to už tady někdy psala, ale fakt to pomůže hodně - thiamin je pouze vitamín řady B...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 15:49
- Nahlásit
Eninka
mám po úrazu páteř celkem v hajzlu, mě pomůže leda ji vyměnit
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 16:03
- Nahlásit
kejtlin
co je to paběrovat mrkev?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 16:08
- Nahlásit
Adiddaska
co je to paběrovat mrkev?
no dělají mrkev na poli-dělníci zemědělský většinou ukrajinci, vyorává ji traktor, ale nevyorá všechnu-nejde to, ta co tam zůstane, tak jdou lidi jako třeba já a vydloubou si ji a vezmou domů, to není krádež, to je tzv. paběrka, když ji nikdo nepaběrkuje, tak ji zaorají
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 16:18
- Nahlásit
Adiddaska
seš houby vesničanka, když neznáš základní pojmy ze zemědělství , tohle se dělá u kdečeho, pokud zemědělci něco sklidí, tak potom jdou lidé na to pole a můžou si tam dosbírat co chtějí, i ovoce a tak. Tady na Moravě tohle probíhá úplně běžně na polích a sadech
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 16:31
- Nahlásit
Eninka
jsi dobrá, že to víš!Já myslela, žes z velkoměsta....
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 16:40
- Nahlásit
Eninka
kejtlin
náhodou, já sem si to myslela, ale nebyla sem si jistá!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 17:13
- Nahlásit
AdiddaskaEninkakejtlin
to znáám..sme jako děti chodili často..ale někdy asi ještě nesklidili, nicméně sem byla nezletilá a to se tedy nepočítá!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 17:40
- Nahlásit
kejtlin
Já myslela, žes z velkoměsta....
vyrostla jsem na dědině, měli jsme hospodářská zvířata a obrpole. Tudíž co umím a dělala do 20 let věku: vypěstuju cokoliv, utluču máslo, udělám tvaroh, celou zabíjačku - jitrnice a spol. sekala jsem kosou pšenici, vázala do otepů a vymlátila cepem (později kombajn), zavařím totálně všechno atd. Pak jsem bydlela 15 let ve městě, ale kořeny kolchozníka ve mně jsou pořád. Tudíž podtrženo a sečteno: http://www.youtube.com/watch?v=H9SWdSC3fh8
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 18:13
- Nahlásit
Eninka
vyrostla jsem na dědině
aha
Tudíž co umím a dělala do 20 let věku: vypěstuju cokoliv, utluču máslo, udělám tvaroh, celou zabíjačku - jitrnice a spol. sekala jsem kosou pšenici, vázala do otepů a vymlátila cepem (později kombajn), zavařím totálně všechno atd
to jsi dobrá .Já vyrostla v zemědělský rodině, ale máslo jsme netloukli, kosit umím, ale málokdy kosím-přesně pohyb co je na moji páteř nesnesitelný, několikrát mávnu kosou a blokne se mi páteř, ale zabíjačku umím taky
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 18:31
- Nahlásit
kejtlin
já s tou kosou taky docela zápasila, je to dřina, radši sekám trávu srpem, než kosou pšenku....jé, já bych žila nejradši na nějakým statku plným zvířat a rostlin. Já třeba ryla rýčem zahradu velkou jak hroma pak do každýho járku rozvozila hnůj, kterej jsem musela sama vyházet z hnojníku, tohle mě fakt baví, fyzická práce prostě, cítím se pak dobře, asi jsem cvok
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 18:32
- Nahlásit
kejtlin
Eninka
Já vyrostla v městský rodině a jediný, co zvládnu udělat k večeři je rezervace v restauraci prostě jsme tady pestrá skupina
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 18:38
- Nahlásit
Eninka
mě taky baví kolem zvířat práce, vůbec mi nevadí vyklízet hnůj a tak
Adiddaska
Já vyrostla v městský rodině a jediný, co zvládnu udělat k večeři je rezervace v restauraci prostě jsme tady pestrá skupina
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 18:38
- Nahlásit
Adiddaska
jediný, co zvládnu udělat k večeři je rezervace v restauraci no vidíš, taky se umíš postarat
prostě jsme tady pestrá skupina
to jóóó
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 18:45
- Nahlásit
všechno chlupatý a opeřený nakrmený, buchta sbalená a já jedu ke kamarádce, zatím páá
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 22:09
- Nahlásit
vůbec nevim, co mám žrát, nic mi nechutná!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 22:15
- Nahlásit
Adiddaska
ježiši to ti závidím, mně chutná úplně všechno a zase nevím co dělat, abych to nežrala
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 22:16
- Nahlásit
Eninka
tak dobrá taktika je nic doma nemít. Já když neni manžel doma třeba tejden, tak vůbec nenakupuju a nic doma nemám, jen maso pro psy
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 22:22
- Nahlásit
Adiddaska
dobrá taktika je nic doma nemít
no tak to si nedovedu představit, ale zkusit to můžu...já, když jedu domů tak už po cestě vymýšlím, co dobrýho si koupím na dom, jo a pak to koupím a jako to čuňátko to konzumuju už v autě, ani nevydržím pár minut domů
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 22:27
- Nahlásit
Eninka
já mám výhodu, že jsem extrémně, ale fakt extrémně líná, takže pokud to mám po cestě, tak si něco koupim, ale většinou mě sere i parkovat a jít do obchodu, jedině bych mohla do Mac drivu, to by mi nevadilo, ale to zas nejim takový věci. Nejschůdnější je objednat si jídlo tady z restaurace od vedle, ale i k tomu se dokopu teprv až když mám fakt smrtelnej hlad a to je třeba ve 14 hod a to už pak nemám po zbytek dne vůbec hlad. Nebo když jsem ve městě můžu se najíst tam, ale to zas musí bejt někdo se mnou, bo sama do restaurace bych nešla, to radši nežeru a počkám na domu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2012 22:37
- Nahlásit
Adiddaska
já mám zase hroznou nevýhodu, že ráda vařím. Sice mě to neba vařit jen pro sebe, ale vždycky se někdo najde, kdo to ocení (mamka, bratranec když je se 4 klukama v Brně, kolega v práci a tak). Takže já pořídím suroviny a úplně se v tom vyžívám a pak to žeru taky. Jo a ujíždím na sladkým, říkám tomu sladká tečka po jídle. Ne čokolády, ale různý dezertíky a podobný kalorický hrůzy. Pak zuřím, že jsem prase na terase (to je místní rčení pro zůzný situace) a slibuju si, že už takto teda nee a to mi vydrží jen do dalšího vaření a jídla. Ještě jedna má velká nevýhoda - nevadí mi, že mám pár kilo navíc, mám se ráda i tak (někteří jedinci se za to nenávidí, já ne), a taky event. přítelové pro mě nejsou inspirací a motivem, protože se jim to údajně líbí , no tak můžu bejt štíhlá?
Přitom stačí tak málo, mám vyzkpoušený, když pár dní nejím po páté odpoledne, tak zhubnu pár kilo a přesto to neudělám, protože mé chuťové pohárky mě naprosto ovládaj
|