| Autor |
Zpráva |
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 08:27
- Nahlásit
pawLINka
Jedes se mnou nebo ne?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 09:24
- Nahlásit
Eninka
nemám psy, nemůže se mi nic takovýho stát, jsem Psíček převtělenej za Eninku
tak nevím co je smutnější... jestli možnost, že to všechno co tu předtím padlo je možná pravda NEBO že - pokud není- už ti nikdo nebude niky nic věřit. Vzhledem k tomu, že si dobře pamatuju dyž ses tu objevila a chlubila se se svým BŠO, AUO a BOC, tak si nemyslím, že ti někdo bude žrát, že ty psy nemáš... fotky si předtím už tady taky sdílela, takže ... buďto seš fakt píp anebo seš fakt píp
a ty kecy vo překonání žumpy ti fakt nežeru!
|
Dana2
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 09:35
- Nahlásit
Eninko, jestli nemáš peníze na kvalitního psychloga, kterej by tě dal trošku do pořádku, nestyď se ( no, to ty se vlastně nestydíš...) a vyhlaš sbírku ( Gerda promine). Ti zlí lidé z žumpy teď předvedli, že pro dobro psů jsou ochotni pomoci i člověku, kterým opovrhují, jistě krom rady pustěj i chlup. Nenech si ujít jedinečnou příležitost ve jménu svého duševního zdraví.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:03
- Nahlásit
Dana2
ač je o mě obecně známo, že jsem děsně lakomá tak na tohle teda přispěju. Eninko na
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:08
- Nahlásit
Biluška
ač je o mě obecně známo, že jsem děsně lakomá tak na tohle teda přispěju. Eninko na
Vy máte v oryjentu jiný peníze než my tady v civilizaci?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:10
- Nahlásit
helps
Dívej, pročti si ze tři stránky zpátky a zjistíš, že to, že jsem si to vymyslela jsem já první neřekla.Já jsem pouze odsouhlasila hlas žumpy, kterej přišel jako svatá pravda, protože co žumpa řekne je svatý a jak vidíš, i pro mě
|
helps
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:10 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
jj Biluška vobchoduje s šoltyjíma rublama
Eninka
oukééj... ale teď nevím vo čem mluvíš - jesi o vlastnictví psů nebo o tomhle tématu. jak říkám, tohle se moc nepovedlo, páč teď ti nevím, co ti můžem věřit
|
Kolemjdoucí I
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:11
- Nahlásit
makrel
eninko ty sis to fakt vymyslela?
Ježiši, vždyť to byla ironie s tím překonáním žumpy. Napsala to poté, co se tu začaly objevovat příspěvky o ukousnuté hlavě. Nebo taky věříte tomu, že jeden pes ukousnul hlavu druhýmu?? Samozřejmě že má ty psy i ty problémy, to je snad jasný, i když celkově absurdní, to samozřejmě jo.
Eninko, co fenky?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:12
- Nahlásit
Dana2
Na tuhle akci můžeme uvolnit celou výhru ze sázky, co vyhlásila Adiddaska.
Pokud si někdo vymyslí takovejhle dramatickej příběh jen proto, aby vzbudil pozornost, měl víc příspěvků než jiný téma, cítil se vrcholně, je to velmi smutné, takže ano, Eninko, žumpu si zcela bezpečně doběhla, ba i předběhla, protože sis tu stihla během těch 25 příspěvků za hodinu naštvat asi každýho, kdo se o tu situaci zajímal, chtěl ti s ní poradit, plejtval svýma názorama a eventuálníma radama. Přeju ti, abys tohle nikdy nemusela použít v životě, mezi lidma, který by ti jednou třeba fakt mohli s něčím pomoct.
Byla bych ráda, pokud je to celý vtip, aby byla Eninka vypnutá.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:14
- Nahlásit
Dana2
jsou ochotni pomoci i člověku, kterým opovrhují
Děkuji věhlasnému rádci Žumpa za rady ale uznej, že pokud někdo někým opovrhuje, nemusí svý rady myslet vážně, a nakonec poslední stránky mi jako rady zrovna nepřipadly, za to opovrhování je tam až nad hlavu
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:14
- Nahlásit
helps
já ti to vysvětlim,Eninka se včera urazila(a pak začla říkat že teda nemá žádné psy) protože jí už všichni začali podezřívat že si všechno vymyslela, protože jak sis určitě taky sama všimla,její reakce byly tak neuvěřitelný, že by došla trpělivost i Dalajlámovi v největším zenu...jinak Eninka psy podle mě má a doufám, že už vokošíkovaný!
|
helps
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:15 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
já teda taky přispěju, abyste neřekli, že sem škrt....
Sízra Milanová
jo tagle.... no to víš, potřebuju překlad, v tomhle kódu já se nevyznám. je těžký pochopit, co se tu komu honí hlavou, hlavně autorce tématu
Eninka
on tebou nikdo neopovrhoval, jen nikdo nepochopil, jak si mohla dyž už se to stalo 4x doufat, že popáté tomu dovedeš zabránit... a že tím riskuješ zdraví tý ausiny. jinak nic no.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:17
- Nahlásit
Kolemjdoucí I
Ježiši, vždyť to byla ironie s tím překonáním žumpy. Napsala to poté, co se tu začaly objevovat příspěvky o ukousnuté hlavě. Nebo taky věříte tomu, že jeden pes ukousnul hlavu druhýmu?? Samozřejmě že má ty psy i ty problémy, to je snad jasný, i když celkově absurdní, to samozřejmě jo.
Eninko, co fenky?
řekla jsi to markeličce dobře. A díky za zeptání, košíky trénujeme, misky mám oddělený a pamlsky přijímáme v klidu a sedě, jinak by žádný nebyly. Skákání a braní z ruky skončilo ( z mý strany)
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:22
- Nahlásit
Gerda
za hodinu naštvat asi každýho
myslím, že každýho ne, jsou tu i nicky, které jsem určitě nenaštvala a moc dobře ví čím a kým se téma ubralo jiným směrem
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:22
- Nahlásit
Opravdu jsem ráda, že se ten zvrtnutej včerejšek obrací.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:26
- Nahlásit
Doufám, že vyberete na mého psychologa hodně penízků, uděláte dobrý skutek, použiju je pro nějaký potřebný pejsky
Sízra Milanová
,Eninka se včera urazila
tady se nejde urazit, myslím, že pokud je někdo urážlivej by tady nepřežil ani den (na psovi)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:29
- Nahlásit
Sízra Milanová
Vy máte v oryjentu jiný peníze než my tady v civilizaci?
Jistě, podporujeme tím místní oběh či jak se tomu říká
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:32
- Nahlásit
Eninka
ještě k tomu braní do práce: pokud na to fenky nejsou zvyklé, na chvilku jim to zaměstná hlavinky. Pokud je tam budeš brát na střídačku, nějakou dobu vám to jako činnost vydrží. Já když začnu brát mladý psy na cvičák, na začátku je to na ně určitý psychický záhul, i když tam s nima žádnou extra aktivitu nedělám.
Zkus si sama sobě pravdivě odpovědět, kolikrát za týden se čubiny dostanou za hranici tvýho pozemku. Pokud ti vyšlo číslo 2x a méně, je to pro pracovní plemena počertech málo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:37
- Nahlásit
Brýtro dámy.
Eninka:
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:39
- Nahlásit
Vlčáčková
Brej den Vlčáčková, probíhá tady sbírka na moji hlavu, vzhledem k tomu, že žumpa je štědrá a věřím, že přispěje hodně, předám ti výtěžek pro potřebný pejsky, bereš?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:41
- Nahlásit
Eninka
Jasně. Nechám za to vykastrovat nějakého chromého, hluchého, slepého a blbého aspoň 17 letého psa. Bude to velmi užitečná operace.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:43
- Nahlásit
Vlčáčková
Nechám za to vykastrovat nějakého chromého, hluchého, slepého a blbého aspoň 17 letého psa.
Tj, a pak ho vhodíš Enince do smečky. Třikrát sláva ti za skvělé nápady.
Eninka
předám ti výtěžek pro potřebný pejsky
Šetři, su děsně drahé.
Jinak pawLINka na mě pěkně sere, tak asi dovalím vlakem.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:45
- Nahlásit
Eninka
já ale nejsem členem žádné sekty (ani té žumpí ) a přispěla sem... tag mě neházej s nikým do jednoho pytle já sem tu jako nezaujatý pozorovatel... a že tohle by opravdu vystačilo na nějakou psychologickou studii
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:47
- Nahlásit
Já si zase myslim, že se Eninka zalekla protože už to opravdu zavání týráním zvířat a aby byla pojištěná, radši to tady celý bagatelizovala. A ještě jako bonus se u toho dobře baví jak jsme všichni blbí.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:50
- Nahlásit
helps
mě neházej s nikým do jednoho pytle
já nikoho do žumpy nechážu (pytel nebo žumpa, vyjde to nastejno), jen ti, co se žumpou cítí být jimi jsou, já nemám tušení kdo se cítí býti členem tohoto bratrstva a kdo jen kolemjdoucím
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:53
- Nahlásit
Grin
Eninka zalekla
Grinečková, pamatuj, že Eninka se nikdy ničeho nezalekne, natož paragrafů, kterými se tady včera někdo oháněl, jestli si to myslíš, tak jsi se spletla , ale nic si z toho nedělej, mýliti se je lidské
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:57
- Nahlásit
Grin
prosim tě Eninka je právnice, se ti nezalekne paragrafůch...pche, tak mě napadá essi by nemohla pro borderu u soudu vymámit zákaz přibližování se k ausině,třá na 50metrůch jak se dává...pak by moch bejt pokoj
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:57
- Nahlásit
Gi a smečka
tak doufám, že žumpa vybere dost na to, abych tě z výtežku vyplatila, ale jak zde padlo, holky mi chtěly pomoct tak ať se vytáhnou. Takže ok, každá koruna z desetikoruny nepůjde na psí konzervy ale na tvoji pomoc mým týraným pejskům
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:03
- Nahlásit
Sízra Milanová
u soudu vymámit zákaz přibližování se k ausině
ty slavnej soude, ať tam nevymámím izolaci sekty Žumpa od okolního světa
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:08
- Nahlásit
Sízra Milanová
Eninka
Nejen kvůli paragrafům se z tohohle tady může stát průšvih. Ale i kdyby to, co jsem psala, pravda nebyla, jsem ráda že to zeznělo.. kdyby jí tu čubu ty dvě nakonec dorvaly.
|