| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:46
- Nahlásit
Mathea
nechovej tak, aby bylo nutny te jima castovat hergot
myslím, že není nutný častovat nikoho urážkama jen proto, že tvrdošíjně neplní rozkazy, ale diskutuje o všech pro a proti a naslouchá, což pořád dělám
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:48
- Nahlásit
Eninka
Rekla ti Gi do telefonatu, ze mas cubam nandat kosiky?
|
Eninka
Člen |
- Nahlásit
Adiddaska
aby je zabila a snědla
jo, dělám to pro svoji nenasytnou borderu, aby si zalovila, má totiž málo činnosti, které ji baví a tohle je jedna z nich
|
younglady
Člen |
- Nahlásit
Eninka
všech pro a proti okamžitému nasazení košíku??? padlo tu snad jediné proti??? všichni ti radíme udělat, nepřikazujeme, ale doporučujeme... proč to odmítáš pochopit??? proč odmítáš pochopit, že aby aussina přežila, musí nastat IHNED razantní kroky??? to toho psa nemáš vůbec ráda???
|
Katka Králová
Člen |
- Nahlásit
Spíš mi přijde, že nasloucháš, diskutuješ o všech proti a čekáš, že čuby si řeknou "tyjo, tak ona o tom přemýšlí, tak se budem chovat slušně, co říkáte"
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:49
- Nahlásit
Mathea
jo, řekla, zatím s tím bojuju, bordera ano BŠO nikdy koš na sobě neměla, tak hrají divadlo
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:49
- Nahlásit
Katka Králová
vole
to zkusím na ty svoje
|
helps
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:50 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
tady nejde o to, že slepě neplníš rozkazy.... jde spíš o to, že furt čekáš na nějakej zázrak nebo znamení, ale všichni ostatní už vidí, že tohle není za pět minut dvanáct, ale dááááávno po... ty už nemáš na co čekat, fenu už se ti pokusili rozškubat a jestli ti na tej ausině aspoň malinko záleží, tak bys tu hloupě nediskutovala, ale nasadila čoklům koše a začla makat na bordeře, která si očividně myslí, že vám všem šéfuje. chtěla bych vidět jak bys sama zvládla tři rvoucí se feny. (jesi ovšem nebereš jako svůj vlastní úspěch a skvělý schopnosti že předchozí útok přežila)
fakt jo.... tvl tohle je určitě nějakej joke, ptž to není možný!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:51
- Nahlásit
younglady
Katka Králová
tak už mě netýrejte, všechny začátky jsou těžký
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:51
- Nahlásit
Eninka
chci je dát dopořádku, nebudu před ničím uhýbat a už o sobě vím, že sama na to nemám až tak, že bych to přestála s nějakým bludným myšlením, že to dobře dopadne bez změny mých přístupů a myšlení. Nemám problém pojmenovat situaci doma, chyby které dělám a nemám problém přijmout kromě rad i kritiku. Bez kritiky by si člověk nemusel připustit ty chyby a díky ní je schopen je nedělat a napravit je. V tomto směru beru kritiku jako pozitivum pro napravení a vyřešení problému
Ty si jehovistka!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:52
- Nahlásit
Eninka
jo, řekla,
Vyborne, myslis, ze kdyz nedodrzis ani tohle pravidlo, ze ti bude chtit Gi pomoct? Ze bude mit naladu s tebou diskutovat o pro a proti? Jestli vazne chces tu situaci u vas zvladnout, pak holt budes muset poslouchat, co ti rekne.
bordera ano BŠO nikdy koš na sobě neměla, tak hrají divadlo
Chapu to spravne, ze uz ho maj na sobe? Jestli ano, tak velka gratulace!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:53
- Nahlásit
helps
chtěla bych vidět jak bys sama zvládla tři rvoucí se feny
já už bych tohle vidět nikdy nechtěla, stačilo mi to 4 x
|
younglady
Člen |
- Nahlásit
Eninka
začátky??? si už děláš prdel viď....
z mého pohledu tu týrá někdo jinej jiné... a my to rozhodně nejsme
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
helps
jestli ti na tej ausině aspoň malinko záleží, tak bys tu hloupě nediskutovala, ale nasadila čoklům koše a začla makat na bordeře
mám pořád silnější nepříjemnej pocit že o ty psy tu tak uplně nepůjde....
|
helps
Člen |
- Nahlásit
nééé vona si fakt dělá pr.el ze všech.... myslím, že taky potřebuju doktora..... tak teda navrhuju řešení ala Biluška s akitama!
|
hally001
Člen |
- Nahlásit
Eninka-hele já to už nemám sílu číst...neudělala jsi nic za 5hodin co jsi doma..nebo kolik...okamžiku, jak přijde první signál, že bude něco špatně, ihned nasazuju. Takto jsem to kdysi řešila s Eninkou a pomohlo to, pak jsem jí jej ještě nějakou dobu nechala "za trest" a sundala za odměnu a byla pak hodná do okamžiku dalšího signálu a pak pořád dokola, až toho nechala. Jednu dobu jsem s ní spávala s košem a vodítkem omotaným na ruce, aby nemohla na Báru a pak v noci, když spala jsem jí jej optarně sundávala a čekala, co bude a ona pak do rána už byla v klidu. Postupně jsem povolovala vodítko, až jsem jí do nedržela, ale ona to nevěděla. To bylo probdělých nocí, ale pomohlo to.-tohle je nezlob se na mě fakt na ránu...tak si to asi moc nevyřešila, když máš teď průser jak vrata, že jo...chci vidět, jak při prvním náznaku nasazuješ koše-co je to za kokotinu, ty nejsi schopná při prvním náznaku ani prd..když se do sebe pustěj, tak budeš max. čekat jak to dopadne. Je to od tebe lehkomyslný a myslím že tady jde hlavně o tebe...protože kdyby šlo o psy, tak už se dávno řídíš radama lidí, který tady s tebou dneska trávili čas a přemejšleli jak ti pomoct, já vidím tu cestu Gi jako pěknej vejlet možná, ale jinak si nemyslím že s tím hodláš něco dělat, protože kdyby jsi hodlala a fakt si vzala ty rady vážně, tak ti tam nehopkaj pod nohama že jo a předpokládám, že se možná sejmou cestou do ložnice žejo. Mě sere to, že máš šitýho čokla a vůbec tě to neponaučilo.Nasrala si mě totálně
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:54
- Nahlásit
Eninka
4x???????????????????????????????????????????????? ????????
tak to neeee, konec, the ende, fin.... 4x se ti servali a ty pořád budeš čekat, přemýšlet, uvažovat, diskutovat????
uuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffff, to neeeeeeeeeeeeee
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:54
- Nahlásit
Já chápu, že začátky jsou těžký, ale když někdo u smečky psů, který dvakrát potrhali jednoho člena, čeká jak se budou chovat dál a pak to začne řešit, tak to je něco co opravdu nechápu.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:56
- Nahlásit
Eninka
jasně a poučení sis z toho nevzala žádný viď... ale to nevadí. až ti ausinu zabijou, tak bude po problému dyž ty dvě feny jsou tak super semknutý a velký kámošky. zase bude harmonie a konočně si budeš moc pořídit toho tvýho saarlose hlavně neklesej na mysli... že ti to předtím nevyšlo jí ubranit neznamená, že popáte to bude stejný!
Sízra Milanová
no z tohodle jinej než nepříjemnej pocit mít nejde.... a co se týče toho vo co go - tak to mám pár odvážných teorií, ale radší si je nechám pro sebe
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:56
- Nahlásit
Dokonce 4x, tak todle už nechápu totál. Todle neni začátek, ten tě minul někdy před necelým rokem, nebo kdy ti začla dospívat bocka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:57
- Nahlásit
Lidi, vzhledem k tomu, že Eninka žije sama není náhodou naší povinnosti zajistit jí hospitalizaci na psychiatrii?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:58
- Nahlásit
Biluška
a je nějaká kvalitní kolem brna???
|
Kolemjdoucí I
Člen |
- Nahlásit
Eninka
tak už mě netýrejte, všechny začátky jsou těžký
NEE! Na to nemám. Všechny začátky jsou těžký??? To jako pro tebe pro chudinku je těžký dívat se na psy s košema? Je těžký udělat ihned změny? Ježíš, je mi tě tak líto! Co na tom, že pro Ennii bude těžkej ten konec, pravděpodobně ji to bude hodně bolet, takový potrhání není žádná prdel. Jasně, na to se vyser, že to už teď ta potrhaná fena má těžký. Hlavně že to nebudeš těžký mít ty.
já už bych tohle vidět nikdy nechtěla, stačilo mi to 4 x
Tak jim nasaď ty koše!!!!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Eninka
no právě, jsem nejistá a o razanci ode mě nemůže být řeč, chybka se vloudila, pořád jsem naivně věřila, že vše jde "po dobrém" (nemyslím bití a tak, ale hlas a chování). Akorát občas zapomenu, že psi nejsou lidi, ale šelmy a podle toho se k sobě a k okolí i chovají, pokud není ádná korekce
ty si budhistka!
|
helps
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:59
- Nahlásit
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:59
- Nahlásit
helee jako moje psová je se psovou od spolubydly jedině s náhubkem, bo těm dvěma sfiním chlupatým už nevěříme ani čenich mezi očima. A to je ta druhá malá kříženka, ani ne 10 kg, a moje ausina má kolm 20, malá po ní vystartovala už několikrát, uřvala sem je zatím vždy, ale než aby se sežraly za živa, tak radši ty náhubky. Jediné co ti ty tři můžou udělat s náhubkem, je moncl...tak nedělej krávu a dej jim je už sakra!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:00
- Nahlásit
helps
zase bude harmonie a konočně si budeš moc pořídit toho tvýho saarlose
ajo na toho jsem úplně zapomněla
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:01
- Nahlásit
Eninka
hele nemohla by jsi se vypnout sama?protoze to tvy placani vnitrnosti je desny fakt..kolik hodin ti tu lidi ochotne radili a ty nic,normlane se vypni at uz nemusime cist co se tvym psum deje....chudak aussina pokud nekecas,coz sae bojim ze ne
|
Katka Králová
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:02
- Nahlásit
Btw, před pár stránkama se tu někdo ohrazoval proti příspěvku o týrání zvířat. Když si přečteš ten zákon, tak zjistíš, že todle už je regulérní týrání, se kterým by každý stěžovatel uspěl, kor kdyby si zkopíroval tuhle diskuzi
|
helps
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:03
- Nahlásit
Sízra Milanová
no!!! to je právě ten geniální plán.... tagle zabije dvě mouchy jednou ranou. zabije doslova... nejdřív se jakoby nešťastnou náhodou zbaví ausiny a pak konečně bude mít toho vysněnýho vlka a smečka bude vp ohoděě... největší pohoodě... protože saarlos je tak jednoduchej pejsek na výchovu... lepčí už to bejt nemůže
|