Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:04
- Nahlásit

tolika diváků neměla ani v tom připitomělym pořadu v telce Dobře se jí tu chytáte na lep, toužila po pozornosti, telka nezabrala, do Talentmánie jí asi nevybrali tak to zkouší dál a hrát na city pejskařů porvanou čubkou je dobrý tah.
Eninko, musíš bejt krutě osamělá a opuštěná při tak zoufalých krocích o projev zájmu. Je mi tě až skoro líto. Stejně, jako by mi bylo líto tý čuby, kdyby tohle nebyla smyšlenost hodná bulvárního tisku.
Dobrou noc všem

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Eninka
to mi zní jako rajská hudba, já asi měla mít fakt radši plyšový medvídky, návod jak se k nim chovat bych mohla odkoukat od mistra Beana

tyyy vooleeeeee todle téma je milionkrát lepší než tak při pátku Začínám si myslet, že žádný čubky nemáš...

Alexa
Člen
- Nahlásit

helps
a pak konečně bude mít toho vysněnýho vlka a smečka bude vp ohoděě... největší pohoodě... protože saarlos je tak jednoduchej pejsek na výchovu... lepčí už to bejt nemůže
no akorát když se nebude kamarádit se zbytkem smečky tak to tu je do roka nanovo, ale co psů je přece všude dost a dost

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:05
- Nahlásit

sázim kilo, že je to vtip. kdo si přihodí?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:05
- Nahlásit

Biluška
Lidi, vzhledem k tomu, že Eninka žije sama není náhodou naší povinnosti zajistit jí hospitalizaci na psychiatrii?

jako ale opravdu....

Katka Králová
todle už je regulérní týrání, se kterým by každý stěžovatel uspěl, kor kdyby si zkopíroval tuhle diskuzi

taky myslim,je to týrání a žádná mekosrdcatost,ale neschonost a neochota a sobectví schovaný za strašlivou na zabití maskou naivity, která je uplně nesnesitelná...

hally001
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:07
- Nahlásit

sarax-hele mě nasrala...sedí u netu, místo toho aby něco dělala..lidi se tady vyblejou, já vo tom přemejšlím jak ten čuras z gorily a pinda...nic. Já si myslím, že si psy pořídila podle exteriéru, aby jí to ladilo a o vztahu k nim pomlčím,..ty vole to je nemocná baba..nemocná, tohle není možný.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:07
- Nahlásit

psíček jí hacknul nick, jinak není možná

Thee
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:08
- Nahlásit

kejtlin
psíček jí hacknul nick, jinak není možná

Katka Králová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:08
- Nahlásit

§ 4
Za týrání se považuje

j) vyvolávat bezdůvodně nepřiměřené působení stresových vlivů biologické, fyzikální nebo chemické povahy,
k) chovat zvířata v nevhodných podmínkách nebo tak, aby si sama nebo vzájemně způsobovala utrpení,

helps
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:09
- Nahlásit

Alexa

to víš věšteckou kouli nemáme... ale přece nebudeme pejsky omezovat. protě jako v přírodě - dyž se nebudou jako méďové kamarádit, tak holt silnější vyhrává... ale hlavně žádný košíky. takový týrání. a jak by k tomu přišla ta chudinka bordera nééé ale teď už tomu vážně nevěřím... to je prostě nemožný

Adiddaska

myslím, že sem pomalu ochotná si přihodit... tohle fakt není možný

Jebloň
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:09
- Nahlásit

Crysa
tolika diváků neměla ani v tom připitomělym pořadu v telce Dobře se jí tu chytáte na lep, toužila po pozornosti, telka nezabrala, do Talentmánie jí asi nevybrali tak to zkouší dál a hrát na city pejskařů porvanou čubkou je dobrý tah.
Budu dělat že tě neznám!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:10
- Nahlásit

sarax
hele nemohla by jsi se vypnout sama?

Si normální?????? Zaplácla mi skvěle pracovní dobu!!!!

Katka Králová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:10
- Nahlásit

§ 13
Ochrana zvířat v zájmových chovech
(1) Každý je povinen zabezpečit zvířeti v zájmovém chovu přiměřené podmínky pro zachování jeho fyziologických funkcía zajištění jeho biologických potřeb tak, aby nedocházelo k bolesti, utrpení nebo poškození zdraví zvířete, a učinit optření proti úniku zvířat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:11
- Nahlásit

younglady
a je nějaká kvalitní kolem brna???
Co já vím...ale jestli tam mají canisterapii tak jim napíšu ať Eninku vynechají

All
Vy ste do všeho moc hrr. To není jen tak nasadit čubám koše. Takový důležitý životní krok a změna se musí pořádně zvážit a promyslet

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:11
- Nahlásit

Eninka
myslím, že není nutný častovat nikoho urážkama jen proto, že tvrdošíjně neplní rozkazy, ale diskutuje o všech pro a proti a naslouchá, což pořád dělám

Ty, Eninko, ale ted uz vazne! padlo tu za vcerejsek a dnesek dostatek dobrych rad. Dobre minenych, slusnych, trpelivych, prave kvuli tem tvym fenam. A ty stale jen diskutujes - bylas dnes s cubama venku? Mimo zahradu, na prochazce?
A ptala jsem se, jak klaplo to prvni oddelene zradlo pro feny - mohla si to tu prehlednout, je toho hodne, tech prispevku. Stejne tak radu s kosikovanim - ja bych tohle taky nerada, ale ja sem schopna zvladnout sve psy. Uz jen tim, ze jim ty kosiky narazis, rozhodis jejich cakry a navyky a nahle se nebudou zabyvat tim, jak ktera kterou napadnout. Kdyz ty to neejsi proste schopna ukocirovat.

Pokud zdejsi rady vnimas coby rozkazy, tak proc sis zalozila sama pro sebe forum? Cos cekala? ze te tu nekdo pochvali, polituje psiska a tak? Ale kazdopadne to muzes sama zamknout, az uz tu radu info nebudes zvladat.
A ja se snazila byt slusna, mila, ale proste si jedes jak ohrana deska ty svy ALEjacky desky ohrany, nevnimas, co se ti tu lidi snazi rici. Nebo mozna snazis, a porad nechapes, coz je ta horsi varianta.

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:12
- Nahlásit

Katka Králová
§ 4
Za týrání se považuje

j) vyvolávat bezdůvodně nepřiměřené působení stresových vlivů biologické, fyzikální nebo chemické povahy,
k) chovat zvířata v nevhodných podmínkách nebo tak, aby si sama nebo vzájemně způsobovala utrpení,

Tak není jednodužšího, než to tu zkopírovat a podat to

Thee
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:13
- Nahlásit

Biluška
to teda, ty naše je vyfasovaly po druhém dni společného soužití
žádné sraní s mladou paní

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

hally001
Já si myslím, že si psy pořídila podle exteriéru, aby jí to ladilo

No tak to promiň, ale tydle se vzhledově k sobě vůbec nehoděj!!!

Alexa
Člen
- Nahlásit

helps
mě už to opravdu přijde jako kravina, protože ráno psala že byla s ausinou na šití: ráno se mi zase porvaly, tak jsem teď dojela z veteriny, a večer ležej všechny i s tou zašitou spokojeně na jedný hromádce jo???? né je to blbosgt a tohle je můj poslední příspěvek tady

helps
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:13 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Biluška

Vy ste do všeho moc hrr. To není jen tak nasadit čubám koše. Takový důležitý životní krok a změna se musí pořádně zvážit a promyslet

tvl.... dyť by je to mohlo psychicky poznamenat! to víš, že to nejde tagle z minuty na minutu. aspoň tejden potřebujou na adaptování!

Alexa

to víš, že je to pí.ovina... ale s tou hromádkou - vona psala, že ta bordera byla na terase.. tak to by teoreticky možný bylo, že nebyla u nich. ale prostě ať tak či tak - tohle nikdo nemůže myslet vážně, to fakt néé... sem se rozhodla, že si přisadím na Adidasku, že je to nějakej mástrovní vtip

hally001
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:17
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová-...k šatům

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:17
- Nahlásit

helps
tvl.... dyť by je to mohlo psychicky poznamenat! to víš, že to nejde tagle z minuty na minutu. aspoň tejden potřebujou na adaptování!
No o tom žádná. Měla by začít tím, že ty koše položí na nějaké viditelné místo a nechá na ně psy koukat. Tak dva-tři dny. Pak může přistoupit k dalšímu kroku - posadí psy před koše a vysvětlí jim k čemu se používají, jak se nasazují a tak. Plus praktické cvičení na plyšákovi. Čtvrtý den by jim je MOŽNÁ mohla na pár vteřin nasadit. Kdyby vypadali, že to nedávají a stresuje je to tak okamžitě sundat a návrat k bodu jedna.

Thee
to teda, ty naše je vyfasovaly po druhém dni společného soužití
To je teda pěkné týrání, ti povím Napíšu o tom na mail týraná zvířata

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:19
- Nahlásit

helps
sem se rozhodla, že si přisadím na Adidasku, že je to nějakej mástrovní vtip

těžkej hardcore

Thee
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:20
- Nahlásit

Biluška
chudák moje psová je v tom víceméně nevině, sme se přistěhovali do domácnosti s tou menší psovou, tak sem jí dala šanci 3x a dost, bo ona je chudinka útulková, na ňu se řvát nemuže přece letěla při prvním vrknutí když se můj pes odvážil se ke mně přitulit!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:20
- Nahlásit

Já bejt váma, tak na ní seru a už sem nepíšu, stejnak všechny rady zazněly a akorát si potřebuje s někým povídat, když v žumpě trpěla těškou ignorací ))))))

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:22
- Nahlásit

all

kde je Enina? Nezabily už jí ty čupky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:23
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
já si s ní teda chvilku povídat budu, dneska jsem neudělala ještě žádný dobrý skutek

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:23
- Nahlásit

Sízra Milanová

Myslim, že se kouká na zkrvavenou Eninku a slintá

Jebloň
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:25
- Nahlásit

Eninka
Ještě jednou a naposledy!!!!!
Je mi celkem putna,jak se cejtíš ty.....asi bychto řešila u člověka mě blízkému a to ty fakt nejseš!!!
Ale není mi jedno,jak jsou na tom tvoji psi!Ty si žij svůj vykouřenej život,ale oni na tebe serou,oni pořád,ač sou domestikovaný,bojujou o žvanec a přízeň a na tobě je to korigovat!!!
Pokud to nedokážeš obyčejným nasazením koše,udělej pro ty psy to nejlepší co můžeš..........ROZDEJ JE!!!!!
Ale a to je důležitý,nežádej rady,když nehodláš respektovat jedinou z nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:25
- Nahlásit

Biluška

tak si povídej, mě taky krásně pomohla přežít pracovní den, dnes mě to obzvláště nebavilo... )))

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání