Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:26
- Nahlásit

Jebloň
hej ty si bubá nech toho. Enina je rozdá a čím se pak budem bavit, co? Bude tu nuda a žádný skandálek Já chci, aby si vzala ještě toho čtvrtého a možná i pátého. A deset oveček. Ať je reality šou zajímavější

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:27
- Nahlásit

at jde do vo** pr**** jako ja to jen ctu,ja se rozciluju,kua kdyz sem kdekoliv kde ma muj pes problem,ma kos,kdyz to bude doma ,bude ho mit doma,bo to doresim jinak,ale neresit a cumet me trefi
Lucie Kratochvílová
jo to mas smulu
delej neco jinyho hally001

k satum jo?sem rada ze mela jen troje kdyz to resila!!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:27
- Nahlásit

Jebloň
ROZDEJ JE!!!!!

možná to má v plánu, psala, že bude rozmnožovat medvídka mistra bína nebo tak něco

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:29
- Nahlásit

sarax
delej neco jinyho

hele nevysírej se do mě kuli práci jo????!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:32
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ti sezenem dalsi obetDD a jinak..ja vydsiram rada:d

Dáška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:33
- Nahlásit

Teda takhle vyživný čtení tu eště nebylo, tohle nemůže být realita, nemůže!
Připomíná mi to silně moje hubnutí, začnu hnedka, ale musím se eště připravit, tak eště sežeru tohle a tohle... no a mám zas 5 kilo navrch
Prosím vás, napiště někdo, že Eninku znáte osobně a žádné psy nemá, prosím!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:36
- Nahlásit

prosímvás mám dotaz! Co mám dělat, te'd se mi tu porvali šamponi, jeden druhýmu ukous hlavu, tak jsem na tu ukouslou hlavu nasadila košík a zatim je klid...myslíte, že je to dobře?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:39
- Nahlásit

Adiddaska
myslíte, že je to dobře?
Vyplivnul tu hlavu? Essi jo tak je to gůt, ale essi ne tak je to průser páč bude mít zácpu

hally001
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:40
- Nahlásit

Adiddaska-jako začátek slušný, ale estli ta hlava blbě čumí, kopla bych jí ze schodů..nekompromisně, je tam určitá výhoda, páč neriskuješ, v tomhle stadiu, ten úraz páteře, na kterej tady poukazovala Vlčáčková

Dáška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:40
- Nahlásit

Adiddaska
A promluvila sis s tou hlavou nejdřív opatrně? Ať není v diskomfortu hlavně.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:43
- Nahlásit

hally001jako začátek slušný, ale estli ta hlava blbě čumí, kopla bych jí ze schodů..nekompromisně, je tam určitá výhoda, páč neriskuješ, v tomhle stadiu, ten úraz páteře, na kterej tady poukazovala Vlčáčková
Debilééééééé.....už se těším,až tě zase uvidím a zkopnu tě u nás ze schodů.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:44 - Změnil/a: Adiddaska
- Nahlásit

hally001

jako začátek slušný, ale estli ta hlava blbě čumí, kopla bych jí ze schodů.

čumí blbě, ale furt stejně. Jsem v přízemí, mám jí vynést do patra a skopnout? Co když jí bude ten druhej pes aportovat....aaa vlastně von neaportuje, takže cajk!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:47
- Nahlásit

Adiddaska
jeden druhýmu ukous hlavu, tak jsem na tu ukouslou hlavu nasadila košík a zatim je klid...myslíte, že je to dobře

néééééééééé

Venta
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:50
- Nahlásit

Adiddaska
čumí blbě, ale furt stejně. Jsem v přízemí, mám jí vynést do patra a skopnout? Co když jí bude ten druhej pes aportovat....aaa vlastně von neaportuje, takže cajk
No tak na tý hlavě nech košíček a jemně jí vysvětli, že nejsi ráda, že je ukousnutá. No a pak jí skopni a kdyby jí ten druhej pes chtěl aportovat, tak mu za to klikni. No a kdyby chtěl ukousnout hlavu i tobě, tak mu to zkus ňák opatrně rozmluvit, prostě ho ukecat.

hally001
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:52
- Nahlásit

Adiddaska-dala by se vykopnout v podstatě z přízemí do prvního...hele z psychologickýho hlediska by to mělo bejt stejný, jen z fyzikálního ...nezapomeň že seš na začátku a chybama se čék učí..dyby to nevyšlo, znám jednoho prodavače ze zveráče, o víkendu se z něj stane amatérskej figurant a ten by si vzal hlavu do parády a ..3neděle prej stačej

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:55
- Nahlásit

Tak jo, přiznávám se, jsem Psíček, a jestli nejsem, dělala jsem si celou dobu srandu, mám doma pohodový psy, vše jsem si vymyslela, chtěla jsem jen pokecat se žumpou, chtěla jsem na sebe strhnout pozornost, dělám dizertačku a sháněla jsem materiály o lidech, jací jsou a taky jsem se na oko domluvila s impact, protože jsem to celý jen hrála, stačí? Spokojenost? Přiznání je polehčující okolnost, no ne? Reality šou končí, herci můžou opustit scénu a jít v klidu domů, vyvenčit psy, nasadit košíky a skáknout na panáka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:56
- Nahlásit

sem právě zavřela kyru s malejma do kotce a hodila jim tam několik syrových kostí, myslíte, že to stihnu doběhnout z patra dolů ke kotcům než je zabije?každopádně jestli to nestihnu tak budu vědět, že to příště nesmím dělat

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:59
- Nahlásit

Venta

No a kdyby chtěl ukousnout hlavu i tobě, tak mu to zkus ňák opatrně rozmluvit, prostě ho ukecat.

ale kdyby mi jí ukous a pak jí chtěl aportovat, tak mu kliknu, ne?
hally001
dala by se vykopnout v podstatě z přízemí do prvního...hele z psychologickýho hlediska by to mělo bejt stejný, jen z fyzikálního ...nezapomeň že seš na začátku a chybama se čék učí.

no právě, nerada bych udělala nějakou začátečnickou chybu, aby to ta hlava jako nevzala tak, že vystupuje na vrchol smečky. Pak už jedině pan Dostál, že by mi poradil, abych přibrala ještě jednu, dominantnější hlavu, například ovarovou..

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:59
- Nahlásit

kejtlin
myslíte, že to stihnu doběhnout z patra dolů ke kotcům než je zabije?
jo, to dáš, ale musíš si všímat prvních signálů.

Eninka
eště to nerozpouštěj, eště chvilku musím pracovat,prosííííím. Se tu budu sama nudit

hally001
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 23:02
- Nahlásit

kejtlin-když nestihneš, tak vem přeživší...koukni mu/jí zpříma do očí a pořádně se zamrač-nevím přesně jak to popsat, prostě mimosmyslově jim naznač z patra, že to ani stihnout nechceš a ať se s tim sami poperou

Venta
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 23:02
- Nahlásit

Adiddaska
ale kdyby mi jí ukous a pak jí chtěl aportovat, tak mu kliknu, ne?
No ale když ti jí ukousne i s očima, tak zas neuvidíš, že ti jí chce aportovat a neklikneš v ten správnej okamžik. Tak radši neklikej. Předej klikr někomu jinýmu, kdo by tě zastoupil, ať si toho psa nezkazíš zbytečně. Výcvik se nedá dělat tak bezhlavě.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 23:03 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

Eninka
Spokojenost? Přiznání je polehčující okolnost, no ne? Reality šou končí, herci můžou opustit scénu a jít v klidu domů, vyvenčit psy, nasadit košíky a skáknout na panáka
Zamkni téma a bude klid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i od tebe!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 23:03
- Nahlásit

Ale prd, je to chyba na chybě. Psu klikáme, když aport drží, nechceme, aby pouštěl, Adiddas si nesmí aport pokazit, takže hlavu psovi zatím podává. A přidržuje. Může za to poutko košíčku zezadu, dává jen pozor, aby hlava z košíčku nevypadla. To pak víme, že jsme popleta a koupili jsme špatnou velikost. Psa, co hlavu ukous, vyčleníme za trest ze smečky. Pokud jsme v patře, dáváme si pozor, abychom psa členili směrem dolů, protože směrem nahoru by nad námi získal hierarchickou převahu, což už pan dostál říkal dávno. Takže vyčlenění je směr sestupný. Pokud jsme v přízemí, volíme jako myslící tvor trest několikanásobný, a to pokárání, vyhubování a nabacání. Pokud nás nepořádek v domě rozčiluje, dbáme důsledně na to, aby se ukusování hlav pořádalo zásadně na zahradě, nejlépe v záhonku s rajčaty. Kdo nemá rajčata, nechápu, jak může pořádat ukusovačky...Adiddasko....!!!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 23:04
- Nahlásit

Venta
Výcvik se nedá dělat tak bezhlavě.

hally001
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 23:04
- Nahlásit

přátelé "pes kterej štěká je nedovařenej" nějaký čínský přísloví, tak si ho vemte k srdci ..

Jebloň
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 23:05
- Nahlásit

Gerda Kdo nemá rajčata, nechápu, jak může pořádat ukusovačky...Adiddasko....!!!

Dneska sem slízela poslední žlutý rajčátkový hruštičky.......sem na zeleninový křifce.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 23:05
- Nahlásit

Holky, šlo mi o to, porazit žumpu a to se mi podařilo, mé propočty mi říkají, že nová žumpa má v průměru 13 příspěvků za hodinu/ její trvání, a moje super žumpa má 25 za hodinu/ její trvání, jsem dobrá, plácám se po rameni a říkám : žumpa
Eninka
Já věděla, že na tý bedně budu stát úplně nahoře, pa brouci

Venta
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 23:06
- Nahlásit

Gerda
takže hlavu psovi zatím podává. A přidržuje. Může za to poutko košíčku zezadu, dává jen pozor, aby hlava z košíčku nevypadla
Pani, ale vy ste mimo. Teď jsme u aportování tý hloavy, co ukousl pes Adidasce. A ta si myslim nenasadila košíček, takže nemá poutko.

Adiddaska
Člen
- Nahlásit

Gerda

Kdo nemá rajčata, nechápu, jak může pořádat ukusovačky...Adiddasko....!!!

tak jsem na začátku, ne?! Nemusíš se do mě hned navážet, že neplnim hned všechny tvoje rozkazy!

Jebloň
Člen
- Nahlásit

hally001
přátelé "pes kterej štěká je nedovařenej" nějaký čínský přísloví, tak si ho vemte k srdci ..

Já kvůli tobě teď vdechla popcorn.....nutně tě potřebuju vidět.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání