| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2012 11:17
- Nahlásit
Nazdar jelimáni, už jste četli http://www.novinky.cz/krimi/287028-straznice-zachr anila-zivot-hospodskemu-a-jeste-pro-nej-zkasiroval a-hosty.html
Myslím, že konec světa ještě nebude, když jsou i takoví lidi
bonc
U nás sypou velmi sporadicky, víceméně, když celý den nebo noc nesněží a ani extra sněžení nehlásí, jinak to asi považují za zbytečnost. U nás ve vesnici se sype normálně až k fotbalovýmu hřišti, který je na rovině, a tam kde se to začíná zvedat, tak se sypat přestává následně je vždycky trochu sypnuto v zátáčce nebo prudším místě kopce ... no aspoň něco.
Dneska mě poprvé zkopalo abéesko v místech gde sem to nečekala
Mě nakopalo řádně v úterý, když jsem potřebovala zastavit před hlavní, po který jelo auto
štencle sou určitě moooc čananý, i když na tý čistě bílý fotce nejsou vůbec vidět
no jo, fotit bílý psi na sněhu ...nic moc
dozí spřežení jak je nasratý
Nasraný je velmi, bo jsem ho zastavila snažila jsem se je vyfotit zezadu jak běží, ale to by mi utekli, když bych se zastavila, zepředu jsem je měla vždycky děsně mázlí, tak jsem je musela zastavit a celou dobu jsem jim nadávala, ať laskavě chvíli koukaj stát a stejně je mázlá ale neva Viktorek byl moc rád
Monty
druhá fotka je nejlepší
To je Kazadórek veliký, náš model
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2012 11:22
- Nahlásit
davidkova renata
přes 3 měsice stare, odčervene zatim neočkovane, očkovane 3000kč a neočkovane 2500. zaleži kdy se ozvete a jak to bude
Co? si někdo dělá prdel né
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2012 11:36
- Nahlásit
Eldoguero
Myslím, že konec světa ještě nebude, když jsou i takoví lidi
to mě ale dost mrzí bo já na něj dost spolíhám,uš mě ty jebky celkově nebavěj esi mi rozumíš
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2012 11:46
- Nahlásit
davidkova renata
to mě ale dost mrzí bo já na něj dost spolíhám,uš mě ty jebky celkově nebavěj
Jepky budou fšude a furt a my musíme co? Likvidovat
Normálně mě skoro při čtení toho článku málem ukápla slza, fakt bych nečekala, že někdo tohodle bude schopnej a dokonce ani nenechá chcípnout hlady štěně se slovy - dyk je to jen čokl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2012 21:33
- Nahlásit
Nazdar prdi, zlokocovina je snad za mnou úspěšně. Ještě sem pořádně nespala, tak jdu na to. guten náááácht.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2012 02:07
- Nahlásit
Gerda
Nazdar prdi, zlokocovina je snad za mnou úspěšně.
Břebírám štafetu Snad to zítra vyléčím.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2012 10:10
- Nahlásit
Brýtro!
Baico
ajajajajaj, to je velká věc, velké auvísko Já už žiju, takže balim batůžek, jedem na schůzi na cvičák a s Crysénkama pocvičiti, Mařek dostal nový boby, tak se pude klouzat, je to klouzek. Ještě požádám knedlíčka, aby mě tam pozvolna dovezl. Ještě beru Mařkoj bundu, kdyby měli setrvávat v sedě někdě déleji. Přestože zimu milákuje, neni radno se zádem starym zahrávat.
Svítí krásně slunko, nabíjim baterku a zas budou pokusy clonové
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2012 21:33
- Nahlásit
ja vas zdravim
rano jsme vstavla ve 2 do 4 jsme chodili s novinama a pak ze budem uz doma,jenze nas milej dastik ze jako ne,ze by jako mi nosil micky a balon a nebyl k udrzei,mu rikam,venku je sice hezky lae mraz a ven se jit nemuze,mi zacal blafat jako ze muze a ze bysme mohli,no tak jsem se sebrala a jela do stromajdy,dastymu se tam tááááááák libilo ze malem nechtel jit ani domu,byl uzasny,do vody nesel,micek si nosil u sebe a lital jak za mlada a dokonce prebehnul nejakeho barzoje ,coz jsem cumela ,potkali jsme koniky a na cvicaku cvicili obrany se strelbou a jedna slecna povida jak je dastik krasny mlady pes a kdyz jsem rekla ze mu je uz 11 let tak malem kolabovala
ne fakt z nej byla nadsena a ze prej jak posloucha,jsem rekla a jak umi zlobit
eliska odmita nosit oblecek a tak nenosi nic a sindy taky ne
fotky je asi 7O ale nevim kdy to dam na fc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 11:30
- Nahlásit
čus dementi co je to tu zas za kabaret proboha
co děláte?? já du zamíchat vanilkový rohle
brezen2008
dokonce prebehnul nejakeho barzoje
je to magor ,fakt je že na něm ten věk neni znát naprosto vůbec.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 11:40
- Nahlásit
davidkova renatajá du zamíchat vanilkový rohle Proč je mícháš? jako připálený mezi ty dobrý?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 11:43
- Nahlásit
danajasa
Proč je mícháš? jako připálený mezi ty dobrý?
musim je nějak dostat vode dna kastrolu ne?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 11:45
- Nahlásit
davidkova renatamusim je nějak dostat vode dna kastrolu ne? Votoč kastrol opačně vypadne to samo Já sem zas velmi trapně scháněla Rum do šohajek a žádala sem nejmenší balení neb potřebuji dvě pléfkové lžíce a bylo mi žečeno at du do hospody na panáka,nikolif do sámošky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 11:48
- Nahlásit
danajasa
sem zas velmi trapně scháněla Rum do šohajek a žádala sem nejmenší balení neb potřebuji dvě pléfkové lžíce a bylo mi žečeno at du do hospody na panáka,nikolif do sámošky
já du zejtra do normy páč myslim,že tam právě maj za 25kč nebo tak takový úúúpa malinký flaštičky právě,snad decka to je to mi úpa stačí,taky to maj f kaufu,zkus todle ..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 11:51
- Nahlásit
davidkova renatasnad decka to je to mi úpa stačí,taky to maj f kaufu,zkus todle .. Tak to by šlo zas v tý hospodě dyž to vypije 5chlapů budu mít jistotu,že ten šestej panák je bezpečnej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 11:54
- Nahlásit
danajasa
hospodě dyž to vypije 5chlapů budu mít jistotu,že ten šestej panák je bezpečnej
hele vono by se asi nevyplatilo pančovat metanolem deckový lahvičky
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 12:07
- Nahlásit
Dobré a ještě lepčí poledne . Sem mrkef , pila sem enem velmi málo , aby trubička nezelenala a stejně nežiju jinak než virtuálně . Až vypnou proud .....
Jen sem ráda , že nežiju v blízkosti slečny se dvěma vořechy australskými
A taky sme nevyhráli s pípovými psy klubový závodění a protže umíme jen to pipo .
Jedna z disciplín byla hod buřtem na cíl - pamětníci správně vzpomínají na hody granáty , ale ty nemaje a chleba byl shledán moc velikým a drahým .
No ani tím buřtem netrefim co mám
Dyž si dáš metanol do lineckýho , tak se vypaří , čine nebo se vypaří jen kousek a mravečí kyslota tam zvostane ?
Je tu nějakej chemik ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 12:12
- Nahlásit
agáta12
Je tu nějakej chemik
gdo mě schání?????
dyš to dáš do pečenýho,nehrozí nic,dyš to nepečenýho možná jo ale vzhledem k množství to asi nebé takovej problém
pamětníci správně vzpomínají na hody granáty
já jo..a taky střelbu ze vzduchofky..netrefila sem nigdy ňyc ňyčim
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 12:21
- Nahlásit
agáta12Je tu nějakej chemik ? Chemik dělal pokusy,míchal různé látky.Rozletěl se na kusy,těžko spadne zpátky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 12:27
- Nahlásit
danajasa
Chemik dělal pokusy,míchal různé látky.Rozletěl se na kusy,těžko spadne zpátky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 13:01
- Nahlásit
davidkova renata
já jo..a taky střelbu ze vzduchofky..netrefila sem nigdy ňyc ňyčim
já sem jednou trefila tělocvikáře. Do hlavy. Tvrdil,že to bylo schválně a chtěl mi dát dvojku z chování Ale nebylo to schválně, prostě stál moc blízko cíle, no (asi dvacet metrů)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 13:04
- Nahlásit
Biluška
sem jednou trefila tělocvikáře. Do hlavy
twe to sem měla udělat předtim než sem se s nim zapletla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 13:20
- Nahlásit
davidkova renata
twe to sem měla udělat předtim než sem se s nim zapletla
jj, tos měla. Jenže to jsme se ještě neznaly tak sem ti to nemohla říct. Čék holt nemůže zařídit fšechno
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 13:34
- Nahlásit
davidkova renatatwe to sem měla udělat předtim než sem se s nim zapletl
Tak třá dyby nebyl trefenej,by tě pak ani nezaujal
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 14:06
- Nahlásit
čus paka
sme se krásně vypádily je tam naprosto úžasný sluníčko a nikde ani noha
danajasa
myslím že si opět zaslouží titul kreténa dne neb díky ní a orlynce mám kafe v nojbůku
davidkova renata
agáta12
díky za typy na discyplyny do těškýho závotu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 14:54
- Nahlásit
Tak před chvíli odjela Gerdoposádka, bylo to pěkné, procházely jsme čokle za slunka, kávy pily a jídla jedly a bábovek do sebe hmoho natlačily během schůzování cvičákovského. Taky jsme čokle zkulturněním kožichů prohnaly, Ferdík je už hezký (v rámci možností samozřejmě) už nevypadá jak od popelnic, Maryje zhubla česáním ttolika, až jí jsou kšírky volné.
A jen odjela posádka našich pražáků, tak začalo foukat, zatahlo se a sněží regulerní vánice. Ani nevím jak velká je venku zima, páč Kakáč shodil a rozbil teploměr, mnoho maličkých kousků skla z něj bylo. Taky v rámci snahy jeho demoliční, tak rozlámal na strašně malé kousky plastový kýbl vytírací, který se sušil venku. Zbyl drátek z držátka a ždímátko, s jedním rohem ožužleným.
Jdu sobě ohřát krmi další a půjdem se ještě s Kakáčem koulovat.
Konec hlášení.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 14:58
- Nahlásit
Alexa
No dyscyplina byla na víc fází :
1. hod buřtem na cíl - to byl ten pidi rukáv kousací tréninkovej a v vedle ještě ležel míč a pešek .
2. pes byl byl vyslán pro aport - buřt
3. nejvíc bodů bylo za přinesení buřta
pokud buřt přinesen nebyl , ale pes dotáh něco jinýho byla půlka a pokud vůbec dorazil zpět , tak aspoň 2 body
No du se kouknout na doporučenou čatbu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 17:05
- Nahlásit
Nazdar jelimáni, včera jsme se nádherně vyprocházkovali, dnes bylo hezky jen dopoledne, tak celý odpoledne sedíme doma a fotíme štěňata a z 200 fotek jsem horko těžko vybrala asi 30
Fouká děsnej vítr ledovej a je asi mínus sto
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 17:07
- Nahlásit
danajasa
Chemik dělal pokusy,míchal různé látky.Rozletěl se na kusy,těžko spadne zpátky
Ne nadarmo jsi kretén týdne
agáta12
Pjekný dyscyplýny jste měli, skončila bych s nulou ve všech kategoriích
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 21:00
- Nahlásit
Eldoguero Alexa
Ne nadarmo jsi kretén týdneJistě ale už je neděle nevim esli dokážu titul vobhájit etšě příští tejden Idyž ted sem se pokoušela chytit tu vlaštovku esli má nosnost 6kg aby mi třá z hmyzákem vzlétla mám vobavu že slušnej krkavec coby pošták by poštu sežrala nič nedoručil
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2012 21:23
- Nahlásit
danajasa
nevim esli dokážu titul vobhájit etšě příští tejden
Já ti věřím
Idyž ted sem se pokoušela chytit tu vlaštovku esli má nosnost 6kg aby mi třá z hmyzákem vzlétla mám vobavu že slušnej krkavec coby pošták by poštu sežrala nič nedoručil
ruská vlaštovka se ubrání i krkavci, stojí za to to vyzkoušet
|