| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2012 21:53
- Nahlásit
Baico
ty budeš mít nového psa?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2012 21:56
- Nahlásit
Monty
ty budeš mít nového psa?
Já ne, moje kamarádka. Čevéčka jsou krásní, ale já už zůstanu u veverek .
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2012 22:20
- Nahlásit
Baico
aháááá, já už myslela, že rozšiřuješ smečku a nezůstáváš věrná té nejlepší bílé barvě
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2012 22:26
- Nahlásit
Baico
Dnes jsem se seznámila s panem Budulínkem
jééé ohnivák bé mít "bráchu"
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2012 22:27
- Nahlásit
Monty
Neboj, už zůstanu u bílé. Doufám, že se k nám jednou přestěhuje Fanouškův synátor.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2012 08:48
- Nahlásit
Crysa
taxem se zařídila dle tvých rad a teploměr zakoupila, potkala sem ho úplnou náhodou v rosmenu - digi s venkovním čidlem, s funkcí min/max, za neuvěřitelných 120,- káčé. Takže super super, do budky jsem implantovala jen čidlo, což má dost velkou naději zůstat utajeno a nesežráno a pokud ho přece jen sežere nebo zničí přístroj, nebude mě to moc za ty prachy srát! První měření již proběhlo dneska v noci, venku bylo -6 a v budce +6, jsem spokojen Teď je tam teda -10 a čokl bivakuje venku za dveřma, ale to už je jeho buzynes
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2012 10:06
- Nahlásit
Brýtro amaranti!
bonc
Tabákus je blááázen starý, na to, že je nudista, je jakýsi termoizolovaný, že mu neni zima, ne?
Co děláte? Já zaspala, teprve vstávám, Mryje nechce ještě vstávat, dnes jí nechávám, ať si sama řekne, že chce ven, nmám náladu na spěch, pudu se budit do vaničky teprve. Svítí slunko, je ale moc ostrý, vemu ven mazlika a budu trénovat clony. Už sem vykoumala, že Kánony jsou na automatický nastavení zhnačně přeexponovaný, pročež jsem podexponovala a teď lezou aji automatky lepčejší, ale zdaleka ne hezké, tak sa musím učiti, jenž talent se čék nenauí, tak bude stačit, dyš o bude aspoň trošku pěkné Maryje krásná a moudrá si zaslouží mít hezký obrázek, aji vaši degenci nohatí.
Bajkooooo, to sou malí vlčácííííí, Ohniváka čeká výchova tak, jako Bajkonůra čekala s Fanynou, to je hezkééé! Máňa má zas v práci bobtaile, které jí má, a to vůbec nevím proč, velice rádo. Ale nevychovává ho, jen jím pohrdá.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2012 10:49
- Nahlásit
boncpotkala sem ho úplnou náhodou v rosmenu - digi s venkovním čidlem, s funkcí min/max, za neuvěřitelných 120,- káčé. Takže super super, do budky jsem implantovala jen čidlo, což má dost velkou naději zůstat utajeno a nesežráno
tak to je super, tak sama vidíš, že si zadejchá a to ještě nemá ten hader přes vchod jaxem psala. Tabákus nezmrzne ;)
Gerda čéče ty za chvíli budeš moct votevřít Maryjin fotoatelyjer Maryje bé sedět na recepci a zvedat telefony a ty budeš fotit profi
Jdu do oběda spát, jsu sedřené z práce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2012 14:31
- Nahlásit
Děcka už su zpět, su sedřené, makala sem, to vůbec nejsem zvyklá, budou mě bolet ruce. Biomamka řikala, že má úkoly, který sama dělat nebude, že je musim udělat já, pročež sem dělala drbání spár, odtahování sporáku a nátěr za sporákem a drbání linospárek za sporákem, pak úkol nadlický - odstranit veškerou Mařčí srst z předložek, takže pěkně na kolenouch houbičkou a kartáčkem, neboť luksem to nejde dobře. Teťkanc musíme ject na nákup eště velkej.
Maryje si přišla lehnout důstojně na ty odrbaný předložky, moudře hleděla, a když se zvedla, bylo po ní zas černo. Asi pelichá nebo co, nějak ale hodně, musim ji zmlátit, že pouští srst tak hodně.
Doufám, že všichni něco děláte, bo mi to jinak bude líto.
Crysa
zatim sem to všechno musela smazat, bo je to velmi nezdařené, až ošklivé.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2012 18:52
- Nahlásit
Gdo sem poslal tu zimu?Přiznej te se a vemte si ji zpátky hned!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2012 19:20
- Nahlásit
mám teď úpa šíílenou, nesnesitelnou chuť na nugát a nebo i celou flašku nutely.. ooooo
Ještě že tu nic takovýho nemám, páč bych to asik všechno zežrala. Nebo že bych si udělala vejlet do krámu? doufám že jsem na to už moc utahaná a líná dneska..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2012 19:23
- Nahlásit
danajasa
jo, u nás je taky kosa
Crysa
mám teď úpa šíílenou, nesnesitelnou chuť na nugát a nebo i celou flašku nutely.. ooooo
nedělej mi chutě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2012 19:29
- Nahlásit
Crysa
šmarjááá to mám celoživotně, chuť na nutellu!!!!!!
Jinak teda teď pečuju o rostliny, zřejmě umřou, dost nesnášej, když o ně pečuju.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2012 19:33
- Nahlásit
Crysanesnesitelnou chuť na nugát a nebo i celou flašku nutely..Sem na tom stejně esli to nebé tím počasím,ted sem sežrala talíř kolínek s grankem,ůpa šilená sladko touha skoro jak náká obsese
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2012 19:33
- Nahlásit
Gerda
mým květinkám se u mě doma moc nevede, neumím se o ně starat, toto jsem po moji bio mamce nezdědila
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2012 19:39
- Nahlásit
Zdar, krafky, ste mě navnadily, du sežrat 3BIT, co sem koupila Housátku.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2012 19:43
- Nahlásit
kinta3BIT,
Tak z tý počítačový součástky ti bé akorát těžko vod žaludku ale můžeš přikusovat 2bajty a vobložit si to RAM a ROM
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2012 19:45
- Nahlásit
vcera bylo venku bozsky,sami bahno,psiska se rochnila nekolikrat v bahne,litali jak za mlada a ridic tramvajeme pak vzala na milost,bo vswici byli zabahneni vsude
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2012 20:50
- Nahlásit
Krásnej den,sice máme medajli,ale jen půl hodiny za soumraku na cvičáku.Proč musí být tak brzo tma?vrrrr!
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2012 23:38
- Nahlásit
brezen2008
no bahňáčky teda nezávidím vůbec, ale tu jejich akčnost joo.
Užívej si s nima každou minutu, když ses rozhodla, tak jak ses rozhodla. Škoda, škoda
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2012 08:50
- Nahlásit
Právě sem udělala převratné zjištění,že matrace do psího pelechu je třikrát tak dražší,než zdravotní ortopedická matrace do dětských postýlek ve stejným rozměru z pohankou kokosem a pamětovou pěnou myslíte,že dybych naběhla s pakoněm do dětskýho esli si může zkusit kerá mu vyhovuje že to dají? http://aukro.cz/matrace-pohanka-pur-kokos-s-pratel nym-potahem-i2819939785.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2012 09:44
- Nahlásit
Guten ták!
danajasa
Škoda, že seš tak daleko, teď právě s Hancicí sháníme náklaďák, abychom zavezly příští víkend spoustu matrací do Maršovek, Hancaw snad vykradla jakousi vilu, majitel jí pomáhal, aby to vykradli dobře a poctivě pořádně celý, tak maj matra pro regiment, bo to byla dosti velká vila. Když neseženem náklaˇáček, musíme mít dva kombíky alepoň a knedla na menší věci, myslim, že Maršovky zazásobíme docela slušně. Zkus mu nechat třeba někde v jysku nebo v obi fiknout kus molitanu a pod to dát karimatku...i když von je venkovní? Tak to je lepší ta sláma, ne? Ta ho zahřeje mnohem líp...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2012 09:51 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Brýjátro
danajasaPrávě sem udělala převratné zjištění,že matrace do psího pelechu je třikrát tak dražší,než zdravotní ortopedická matrace do dětských postýlek
tak to pozoruju už dlouho, že jak se rozmáhaj psové, že kdejaká ptákovina na psy je drahá a to samý s jinym obchodnim pojmenováním docela senově ujde
GerdaZkus mu nechat třeba někde v jysku nebo v obi fiknout kus molitanu a pod to dát karimatku..
se dá sehnat klasická matrac Zn. daruji za odvoz.
EDIT: Třá tady by měl pakůň na 6 zim a i s dopravou by jedna vyšla na kilčo.
http://www.annonce.cz/inzerat/zanovni-matrace-rozm ery-20455677-wcgse2.html
jinak gůgl toho po zadání matrace za odvoz vyplivl kvanta, jen málo lidí věnovává na jižní moravě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2012 10:00
- Nahlásit
Crysa
Ajo, to je taky fakt.
Děcka, Mařka milákuje zimu, takže fčéra sem se musela děsně smát, protože jí chytil kruhák, po dost dlouhý době, měla radost, že je zima, tak začala běhat a sprintovala ty kruhy, co dělaj pojašený psové, děsně sem se jí chechtala a to jí bafčilo o to víc, tak se tak rozjela, jako blázen starý, poskákala mě pak velice. A utekla s oskarem, což je její největší hrdina, je z něj úplně vyřízená, on se jí skoro nevšímá, ona po něm skáče a objímá ho kolem krku, pak padá na zem a vystrkuje zadek, jako jasně že by si s nim nehrála, ale vyzývá ho, on pak zvedne nohu a jde pryč, a to Mařka za nim a úplně ho obdivuje. kluk je hodnej, vždycky počká, až se Máňa uklidní a pak teprve odcházej, bo jinak by šla s nima )) A pak hned jsme potkali takovýho vořecha střpatýho, co ho taky milákuje, ale mnohem míň než oskara, hned následně i bima ucho nahoru a ucho dolu, takže v jedný procházce tři svoje favority. Filátko to neslo špatně, páč Maryje je JEHO babička a nemá si co hrát s jinejma. Von pak děsně odfukuje a chodí těsně u mařeny, aby si jí hlídal. Je velmi roztomilý. Jdu.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2012 15:36
- Nahlásit
danajasa
Crysa
mám teď úpa šíílenou, nesnesitelnou chuť na nugát a nebo i celou flašku nutely.
ted sem sežrala talíř kolínek s grankem,
A já měla k obědu palačinky s nutelou jako normálně je jim s tvarohem, ale dneska mě to taky tak nějak přepadlo... a po palačinkách už 3 horký čaje, nějak jsem dneska hodně vymrzla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2012 15:42
- Nahlásit
čus blázni
ty jo docela je tam ziminka sem šla nějak nepřipravená vypádit čokle a doooost sem vymrzla teda. Ale čokle prej sou v pphodě. Včera sem jim zasypala boudičky slámou takže maj i teplíčko v boudičkách. Ach jo budu muset vytáhnout zimní ošacení, sem furt doufala že letos neeee a vono prt
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2012 16:40
- Nahlásit
Hlásím návrat do krysího hnízda.
Jsem zmrzlá, fík je pokousán, čoklové proběhnutí, Kamil neunaven
Dlabu polífku co jsem si vařila k obědu a jím jí až k večeři.
Konec hlášení.
PS: Gerda
Asíčková zcela nechápe Maryji, kterak mimo boudu zafuněnou může býti pes veselý. Klepe se jak drahej pes a předstírá smrt umrznutím.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2012 17:08
- Nahlásit
hele děcka víte jakej je rozdíl mezi průjmem a smrtí?????
Žádný. Přijde a musíš jít
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2012 18:05
- Nahlásit
čus hovátka copa děláte?? já nic to mě bafčí
Crysa
Asíčková zcela nechápe Maryji, kterak mimo boudu zafuněnou může býti pes veselý
renatka též nechápe maryji a připojuje se solidárně k Asíčkový ..náně je to asi nějak fuk,ale radši by se vopalovala teda
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2012 18:10
- Nahlásit
davidkova renatanáně je to asi nějak fuk,ale radši by se vopalovala teda
tak jí puč zapalovač
Jo a taky vařím první vývary psům.. Kakamílek loví z nádrže na vodu kusy ledu, šíílená prča, cáká vodou jak pitomec v červenci, čímž způsobil z půlky betonové dvorkové plochy genyjální kluziště. Doufám že si tam ustelu, až ponesu ten hrnec teplýho vývaru na napití.
|