Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1422 . 1423 . 1424 . 1425 . 1426 . 1427 . 1428 . 1429 . 1430 . 1431 . 1432 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 11:19
- Nahlásit

leyenda
mas vedle odpoved
už sem jí četla .-)) ale neni to úpa vodpověd myslim..spíš seš asi tedleten vyzyjonář ) vještíš taky z trouby ?? )

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 11:30
- Nahlásit

Nazdar jelimáni
Chcete mi jako říct,že tato slečna neudrží 3. měsíční štěně

Jeslti to je pravda a ne ftip, pak by se měla jít léčit ideálně na hodně dlouhou dobu ...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 11:31
- Nahlásit

tak se na fotku podívejte sami

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 11:41
- Nahlásit

Eldoguero
tak se na fotku podívejte sami

Chcete mi jako říct,že tato slečna neudrží 3. měsíční štěně
protože to je blbá kráva kerý s e bohužel množej geometrickou řadou! a tak což,psíka pak někam odložíme dyš sme ho nezvládli..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 12:00
- Nahlásit

davidkova renata
Jsem myslela tu druhou, jak je tam přímo se štěnětem, mi totiž nepřijde, že by takhle "velká holka" nebyla schopná fyzicky udržet 3. měsíční štěně
A vůbec nechápu co to dělá v sekci Ujmu se ...
protože to je blbá kráva kerý s e bohužel množej geometrickou řadou!
Řekni mi, kde se ty blbky berou
a tak což,psíka pak někam odložíme dyš sme ho nezvládli..
Je to moderní, že ...

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 16:19
- Nahlásit

brezen2008
myslím, že už jsi dostala hodně rad a odpovědí. Je na tobě, jak chceš žít dál a jak se rozhodneš. Ale můžu tě ujistit, že péče lékařů a boj není to nejhorší, co tě může potkat. Máš psy, lidi, kteří tě mají rádi a spoustu sil. Nenech se zničit rozhodnutím, které se velmi lehce udělá ve chvíli, kdy tě nic nebolí, ale časem na tu ukrutnou bolest dojde a z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že je to na oběšení či něco podobného. Jsi šťastná,tak si to štěstí nenech sebrat. Prosím, zkus se ještě jednou zamyslet a znovu si projít vše, co ti tu kdo píše. Všichni tě totiž mají rády a chtějí pro tebe to nejlepší. Drž se!!

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 17:59
- Nahlásit

mi totiž nepřijde, že by takhle "velká holka" nebyla schopná fyzicky udržet 3. měsíční štěně
A vůbec nechápu co to dělá v sekci Ujmu se ...

kladu si stejné otázky

Crysa
ten stájovej je super!! Je bez rtuti a je i levnější, ten první maj teď vyprodanej. Du do něj, to vůbec neni blbej nápad, už jsem i vymyslela nerudovskou otázku kam s ním.. Přidělam mu ho zespoda ke střeše, tam by ho nemusel potřebovat hryzat. Ke stěnám to nejde, ty má všechny opolysterénovaný a okobercovaný, střechu teda též, ale nějakej volnej kousek dřeva by se tam snad našel

danajasa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 19:41
- Nahlásit

Eldoguerodavidkova renata protože to je blbá kráva kerý s e bohužel množej geometrickou řadou! a tak což,psíka pak někam odložíme dyš sme ho nezvládli.
A co z toho bude ? rotvík stojící ve vysoké trávě i na betonu? bo jezevčíkorotvík bude dost blbá povaha ovšem velmi velmi humorný stavbou těla

danajasa
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 19:43
- Nahlásit

bonc hele a ten akvarijní by se dal nalepit ůpa všude http://zverimex.topfirma.cz/eshop-digitalni-lepici -teplomer-trixie-231-906

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 19:46
- Nahlásit

čus dementi su nasraté velice,nedráždit
a celá evropská unie at de laskavě do piče!!!!!!!!!!
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/286314-pol sky-soud-zakazal-zidum-a-muslimum-ritualne-porazet -zvirata.html
danajasa
bo jezevčíkorotvík bude dost blbá povaha ovšem velmi velmi humorný stavbou těla
asi to bé rotvík bez pp jehož vobá rodiče samo pépé maj,ale nechtějte po mě abych jezdila na výstavy..bože ooo hrůzo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 21:04
- Nahlásit

davidkova renata
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/286314-po l sky-soud-zakazal-zidum-a-muslimum-ritualne-porazet -zvirata.html
četla jsem to
Jasně, podříznutí za plnýho vědomí je naprosto humání způsob porážky

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 08:28
- Nahlásit

dobré ráno zmrzliny
naštěstí hlášená apokalypsa v podobě příávalů bílejch mrdek i v nížinách se nekonala teď tu svítí slunce žbluňce sic se kapku ochladilo a takovej bílej poprašek leží, ale čekala sem to horší. myslím že tagle by to mohlo zůstat do novýho roku a vod novýho roku by se mohlo začít voteplovat.

Co děláte prdi

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 08:50
- Nahlásit

Alexa
Co děláte prdi
kopeme si hrop. Edit: kopeme si yglů

davidkova renata
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/286314-pol sky-soud-zakazal-zidum-a-muslimum-ritualne-porazet -zvirata.html

vůbec to nevotvíram, už sem pro dnešek nasraná dost

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 09:45
- Nahlásit

Nazdar játroši,
hned jak jsem vstala, bylo mi jasný,že dnes mám o posilovanu postaráno. Odházela jsem sníh z příjezdovky a před barákem, vyvenčila, zmlátila Barunu, pak hledala Botina na zahradě (ty bílý mrchy vůbec nejsou vidět na sněhu), přičemž byla u Afíny úplně na druhý straně
Máme asi tak 15 cm sněhu a padá. Silničáři jednou projeli,doufám, že projedou ještě než pojedu já ... Blbý je, že ten sníh je hrozně mokrej, tudíž těžkej jak prase a na prd se uklízí.
Pak jsme si poblbnuly s Viktorkem se štěňátky.
Hned jak jsem si sedla k pc jsem se nasrala
http://www.novinky.cz/zahranicni/286330-cesky-kult urista-v-new-yorku-vyhodil-psa-z-okna-hrozi-mu-dep ortace.html
Hajzl hnusnej, možná,že kdyby míň zobal a víc myslel nemusel by mít mozek totál hladkej

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 09:53
- Nahlásit

Eldoguero
Hajzl hnusnej, možná,že kdyby míň zobal a víc myslel nemusel by mít mozek totál hladkej

to jo, ale aspoň ho potrestalizmrda jednoho, u nás by to proběhlo telkama a udělalo by se mu tytyty a tím by to skončilo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 10:09
- Nahlásit

čus degeni,je zima jak na sibiři:madto mi připomíná..eldo uš volala sibiřská armáda?? ) ale aspon neni namrtkováno..zatim!
Alexa
to jo, ale aspoň ho potrestalizmrda jednoho, u nás by to proběhlo telkama a udělalo by se mu tytyty a tím by to skončilo
přesně tak!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 10:39
- Nahlásit

Alexa
aspoň ho potrestalizmrda jednoho
Dostal zhruba rok, tak aspoň něco a doufám, že ho vykopnou ze států, ideálně by se z toho kriminálu nemusel ani dostat ...
davidkova renata
eldo uš volala sibiřská armáda??
Už je to domluvený všecko
aspon neni namrtkováno
Si děláš srandu né u nás za chvíli bude 20 čísel.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 10:50
- Nahlásit

Brýtro národi, dneškem skončil velkomasakr, asi zas budu žít a maryje bude ráda, že už nemusí bejt se mnou v práci. právě jim ovocnej dort s malinama a ostružinama a ještě nějaký vovoce tam je, mňáááááám! A mám už strašně krásně veliký rostlinky růžový, musim vám je večír vyfotit. Dneska jsem zaspala, nebo´t jsem přitáhla z práce ve tři, měla budíka na půl šestou a vůůůbec jsem ho neslyšela, normálně sem v klidu spala dál. V půl na osum sem se probudila děsnym leknutim, maryje se neprobudila vůbec, bo fčéra byla hrána malým bobtailem, což jí unavilo psýchu. Dneska byla strašně už ráda, že jde k mámě, bo se mnou taky měla jenom malou večeři, což jí bylo líto. No a teď už by měl být do konce roku klid...snad....Jak se máte?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 11:04
- Nahlásit

Gerda
Dneska jsem zaspala, nebo´t jsem přitáhla z práce ve tři, měla budíka na půl šestou a vůůůbec jsem ho neslyšela,
Se divíš? Taky bych ho po dvou hodinách spánku a neurčitým počtu hodin v práci před tím neslyšela.
No a teď už by měl být do konce roku
Držím palec ať je klid ...
Jak se máte?
Zasněženě a mnohodoze

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 11:10
- Nahlásit

Eldoguero
Jak na sněhu poznáš Botinku od sněhuláka?

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 11:24
- Nahlásit

brezen2008
ty vole, dělej něco!!!!!!!!!!! Nebuď srab!!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 11:52
- Nahlásit

Eldoguero
Zasněženě a mnohodoze
naštěstí nesdílim ani jedno )

hele šetří se i jinde než u nás )
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/286359-v-bom baji-postavi-voliery-kde-budou-supi-likvidovat-mrt ve.html

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 12:02
- Nahlásit

Gerda
Jak na sněhu poznáš Botinku od sněhuláka?
nepoznám
ale předpokládám, že sněhulák se nehýbe
davidkova renata
naštěstí nesdílim ani jedno
tssss
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/286359-v-bo m baji-postavi-voliery-kde-budou-supi-likvidovat-mrt ve.html
To je v pořádku, jsem pro zavedení podobného i u nás
Du lidi, zdár

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 12:25
- Nahlásit

Eldoguero
ale předpokládám, že sněhulák se nehýbe
zajímavá dedukce..
To je v pořádku
neřikám že neni..jen mi zajímá moclipak stojí takovej sup..aby to nevyšlo dráž neš ve velký síni strašnickýho krematoryja!

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 17:41
- Nahlásit

davidkova renataneřikám že neni..jen mi zajímá moclipak stojí takovej sup..
Hele tak snad první vlaštovky éé supi budou drahý,ale pak budou snášet vejce čímž budou rozšiřovat řady zadarmo a následně se budou vyvážet za draho do země původu.To je dobrá investice do budoucna budu s tím počítat a hned vedle toho košáru na vovce si postavím supoárium takže vovce co nerozdejchaj pasení budou spasené supem čímž budu rejžovat jak na pasení tak na supení

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 19:35
- Nahlásit

Zdrávas vespolek, dementusi!

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 19:47
- Nahlásit

Čus bus!!
Dnes jsem se seznámila s panem Budulínkem. Jen ještě nevím, který ztěch šedých štuclů to přesně bude Definitivní rozhodnutí padne až za týden.
Ale jsou všichni křásní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 20:02 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

danajasa
hele víš ty že si kretén????
baico
žjůůůůva malí vlčkové

du se valyt jelyta su jakési ospalé či co

datli
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 20:57
- Nahlásit

jede vám FB?

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2012 21:31
- Nahlásit

datli
jo

<< 1 ... 1422 . 1423 . 1424 . 1425 . 1426 . 1427 . 1428 . 1429 . 1430 . 1431 . 1432 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání