| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 22:21
- Nahlásit
Alexa
davidkova renata
takže hárání prosím přesunout na duben - květen
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 22:24
- Nahlásit
Nazdar ichtyli! Teprvá se napojuju, den jako zvonek to byl - Lej promiň, musela jsem tě típnout, byla zas shůze a pak se mi vybil telefén, teprve teď nabíjím. Ale jinak, jo, vzpomněla jsem si, ověřit to nechám, to neni problém, aji to razítko, ale pošli mi prosimtě k tomu francouzskej překlad, tady by to bylo drahý. Venta se nestihla ozvat, už jen dvě, ale francouzsky to bude muset mít taky.
Ventice!!!!! Ozvi se hnedle.
Hele mohli bychom jet, až bude festival v cannes )))) Máme všichni róbu?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 22:29
- Nahlásit
Gerda
až bude festival v cannes
kdy je??? musíme to nějak začít domlouvat hele a co ten psobus??? to by se vyplatilo ne??? měla si naň nějakej kontakt kdysi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 22:31
- Nahlásit
Alexa
nevyplatilo, je to šíleně drahý, právě že psobus vyjde mnohem dráž než jet sedmi autama. Do Hrvatska to mělo bejt kolem 90 tisíc!!!!!! Peklo zlopeklo. Proto to celý krachlo.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 22:36
- Nahlásit
Gerda
to mělo bejt kolem 90 tisíc!!
no ty woe to by bylo levnější letadlo
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 23:16
- Nahlásit
Brý den,
zas nestíhám. Kam se jede a co se děje????
Gerda
Ventice!!!!! Ozvi se hnedle.
Gerdice, ozývám se hele, je to dokonalý, a co teprve ve čtvrtek, to budete všichni zírat
Foto jsem dala včera vedle a zítra nebo pozítří budou další.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 10:07
- Nahlásit
čus flundry
Lola1
takže hárání prosím přesunout na duben - květen
to asi neklapne čéče jako zkusim jí to říct,ale víš jak..nemám žádnou autoritu..
Alexa
no ty woe to by bylo levnější letadlo
jako my jedem letadlem?????????????????? žiš to zas bude.. asi bysme měli vobjednat toho iljušina aby sme se tam s těma krámama narvali
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 11:34 - Změnil/a: agáta12
- Nahlásit
Hele , máme v roce 2013 mistrovstí světa placatých psů zrovínka v Leyendově , teda nevim esi zrovna u nich u baráku nebo na druhý straně tý jejich republiky , ale poďte při táborové příležitosti naplnit tribůny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 11:40
- Nahlásit
agáta12
ale poďte při táborové příležitosti naplnit tribůny
joooooooooo to můžem! naplánujem to
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 11:59
- Nahlásit
Nazdar jelitka
davidkova renata
my jedem letadlem??????????????????
Jistě a čokle ve vozejku za letadlem už vidím ten érbas jak za nim vlaje přívěs s malejma křidýlkama
agáta12
poďte při táborové příležitosti naplnit tribůny
Deme do toho
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 12:58
- Nahlásit
Eldoguero
Jistě a čokle ve vozejku za letadlem
tak jistě kdo nemá vozejk jakoby nebyl ) ale představa je to děsná .-))
hele jako snad eště nikdy sem neřekla že tedle ftip je fakt dementní,stupidní a cokoli chcete,ale tedle jo ..upozornuju že bych s e posrala anebo jí zabila..
http://www.novinky.cz/koktejl/285959-lide-kriceli- hruzou-ze-tmy-vytahu-se-zjevila-najata-desiva-dive nka-z-hororu.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 13:02
- Nahlásit
Už se ví gdy se pojede do té Francyje? Aby se mi to nekrylo s Gulakem
davidkova renata
upozornuju že bych s e posrala anebo jí zabila..
BYsem ji nezabila, bo bysem umřela. Hrůzou. Ale pak bysem zabila pořadatele toho "ftipu". By mě zajímalo co furt vede lidi k tomu, aby vymýšleli takové píčovinky. Nemají co na práci, nebo co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 13:13
- Nahlásit
Biluška
By mě zajímalo co furt vede lidi k tomu, aby vymýšleli takové píčovinky
redukce populace?? bych taky zdechla spíš
du s mopsíkem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 13:24
- Nahlásit
nazdar lidi
helejte děcka tu franciji bych směřovala na 3-8.5.2012 co řikaáte???
agáta12
ale poďte při táborové příležitosti naplnit tribůny
nojo,. ale tu bude až na podzimek ne???
Biluška
davidkova renata
byla bych mrtvá ještě před příchodem tý holky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 13:31
- Nahlásit
Alexa
3-8.5.2012
a má někdo z nás auto, který tam dojede? Položme si základní otázku )))) rovnou si odpovím - Já NE )) Chtělo by to ovšem posádky po čtyřech lidůech...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 13:34
- Nahlásit
Gerda
Já NE )) Chtělo by to ovšem posádky po čtyřech lidůech...
tak já snad budu mít, hancaw má, bajkofku zaúkolujem aby si pučila to co s nim jezdí po výstavách a kdyby sme sehnali ještě jedno takový tak se už vejdem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 14:19
- Nahlásit
minonka tam dojede levou zadni. kdyby byl zajem tak si muzem u masenka v praci pujcit mikrobus
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 16:57
- Nahlásit
Biluškal zajem tak si muzem u masenka v praci pujcit mikrobus
Hele to by se oplatilo páč pod mikrobusem sou taky ty krabičky na batohy né?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 17:03
- Nahlásit
danajasa
Hele to by se oplatilo páč pod mikrobusem sou taky ty krabičky na batohy né?
To netuším, bysem se musela podívat. Chceš tam dát batohy s ympaktovýma kočkama?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 17:12
- Nahlásit
krásný obrázek
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 17:19
- Nahlásit
Biluška Chceš tam dát batohy s ympaktovýma kočkama? No myslím,že budu mít z vlastní zahrádky celej pytel,takže jo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 17:23
- Nahlásit
Hlásím zazimováno, už mě zprávy typu http://aktualne.centrum.cz/domaci/pocasi/clanek.ph tml?id=764416#utm_source=centrumHP&utm_medium=dyna micleadbox&utm_term=position-22
nijak nerozhážou. Čoklové jsou zastláni slámou, že do boud se propracovávaj asi deset minut, než prolezou do vyleženýho ďolíčku úpa nejvíc dozádu. Já mám teda auto plný slámy, dvůr plný slámy, boty z kterejch čouhá sláma a ještě mám trochu v zásobě. Sudy jsem vylila, už jen dohrábnu poslední listí a může zima začít kralovat. Auto má už nemrznoucí i v ostřikovačích i chladiči, přezuto je taky. Ne že bych ze zimy byla úpa jako nadšená, ale připraveno jest
Jdu jít a tvořit tučňákovité zimní zásoby v mém podkoží
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 17:33
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
Alexa
ATD......
Už sem to tu psala , ale objednáme si vagonek .
A cestou můžeme eště trénovat agility , obedienci a někoho kousnout .
Nemyslím vagonek 1. třídy , ale vagonek bez sedaček Postavíme stany a máme i lůžkáč
A že sou závodky až na podzim ? to neva ne . Počkáme , vy s tim furt naděláte . Tůristi z Rumunska taky domů nespěchaj .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 17:34
- Nahlásit
Crysa
ale připraveno jest
Ale já eště ne. Eště musím vypucovat svatý a uklidit maštal
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 18:52
- Nahlásit
Gerda
já JO.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 18:56
- Nahlásit
Maky a Trix
já JO.
no a máme další velký autí
tak když pude pučit auto od mášenka Biluška zjisti podmínky, tak myslím že se v poho vejdem. Tak se začněte vyjadřovat k termitu a kdo teda pojede
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 18:58
- Nahlásit
Nazdar cestovatelé,
termit může být, nahlásím to mušovi, by věděl, páč si musí naplánovat dovolenou na příští rok už teď.
Taky máme auto schpopné dlouhé a k tomu ještě i pohodlné cesty, ale essi do něj ještě někoho vezmeme, tak nevím kam dáme čokle, Viktorka a figurantský hadry včetně ringa a to máme i ten vozejk
agáta12
A že sou závodky až na podzim ? to neva ne . Počkáme , vy s tim furt naděláte . Tůristi z Rumunska taky domů nespěchaj .
Jistě pobudeme na krátké půlroční návštěvě, vždyť některá etnika to tak taky dělají. Jen teda nevím jak f tý Francii, páč tam se s nima nemažou tak jak u nás se mi zdá ... Kdyžtak pojedeme dvakrát no. Vynecháme podzimní Mrdice a pojedeme znova do Francie
Crysa
moc hezký
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 19:01
- Nahlásit
Crysa
Čoklové jsou zastláni slámou, že do boud se propracovávaj asi deset minut, než prolezou do vyleženýho ďolíčku úpa nejvíc dozádu.
já to mám v plánu na víkend, tak doufám že nezačne mrznout, aby holky nezábly prtky, ale aspoň už je zatučňuju
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 19:46
- Nahlásit
Čus lidijové
na zimu nejsem připravení NIGDY bo jí nenávidím a tak jsem vždy zaskočena jak silničáři - i když já teda nakonec vyjedu
co to tu zase plánujte? Koukám že někam jedu a nevím kam ani gdy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2012 19:49
- Nahlásit
hancaw
co to tu zase plánujte? Koukám že někam jedu a nevím kam ani gdy
jedeš s náma do francije asi kolem 8. 5. Máš něco proti????
|