| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 20:59
- Nahlásit
Baico
Jak jinak si mohla pojmenovat 11 letá holka štěně, které dostala ve chvíli, kdy dočetla Čtyři z tanku a pes
Gustík???
Monty
akorát u toho není nasraný, ale šťastný
tak to máš dobrý ) každopádně se vokázalo,že zkoušet náně prokousnout tepnu neni úpa nejlepčí nápad
Alexa
ale jedinej pravej šarik je tendleten
joo to je přesně von! Šaryk jaxviňa
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 21:00
- Nahlásit
davidkova renata
zelenou a modrou
a nebude to málo Antone Pavloviči? Přecejen, nésou to králíci
vona mě hryzla do hlavy a eště byla nasraná
A co čekáš, dyk jedeš posledních pár měsícůch
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 21:01
- Nahlásit
Eldoguero
a nebude to málo Antone Pavloviči?
ok přidej růžovou..montík ti pučí
dyk jedeš posledních pár měsícůch
tojo..bestak mě nechala přes čas už.. nesmim holt dráždit hata bosou nohou..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 21:03
- Nahlásit
davidkova renata
ok přidej růžovou..montík ti pučí
Dobrá, napíšu ji zprávu
bestak mě nechala přes čas už
No jasně, je to dobrý pes.
nesmim holt dráždit hata bosou nohou..
Rači hata nedráždi ani obutá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 21:05
- Nahlásit
davidkova renata
bestak mě nechala přes čas už.
Jestli vona nečeká, až dojde i Baico. Pak nás odrovnaj najednou a zdrhnou spolu. Budou jak psí Boný a Klajd
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 21:06
- Nahlásit
Eldoguero
tamto je Šaryk býlý
to nevokecáš
davidkova renata
Rači hata nedráždi ani obutá
jo víšže si včera stěžoval elmuš že ho moje hodňoučká čubička kousla do boty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 21:10
- Nahlásit
Baico
Jestli vona nečeká, až dojde i Baico. Pak nás odrovnaj najednou a zdrhnou spolu
asi jo čéče ,myslim že sme ztracený
Boný a Klajd
anebo lejdy a tramp
Alexa
jo víšže si včera stěžoval elmuš že ho moje hodňoučká čubička kousla do boty
já to četla ale myslim,že kecá!myslim že jí chtěl prostě nakopnout a vona to šikovně vykryla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 21:14 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
davidkova renata
myslim že sme ztracený
Tak to sme skoro furt. Ani nám nemusej hrozit čoklové vraždou
myslim že jí chtěl prostě nakopnout a vona to šikovně vykryla
Nevěřím, že by Balunka někho kousla. Elmuš určo lže jako když stiskne
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 21:19
- Nahlásit
Baico
Nevěřím, že by Balunka někho kousla. Elmuš určo lže jako když stiskne
co Barunka, von tagle lže vo Aleksičce
myslím že na to kápla mamka myslim že jí chtěl prostě nakopnout a vona to šikovně vykryla
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 21:20
- Nahlásit
jsem mrtvá smíchy
http://www.youtube.com/watch?v=1Uxqj_aQ-2E
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 21:25
- Nahlásit
Alexa
co Barunka, von tagle lže vo Aleksičce
No tak to je ještě větší nesmysl
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 21:27
- Nahlásit
a další, já nemůžu to jsou paka
http://www.youtube.com/user/ViralBrothers
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 21:30
- Nahlásit
nééééééééééééééééééééééé
http://www.youtube.com/watch?v=ZgmH7NgITSQ&list=UU L1AWvAE4U5aZN2zcaX4LdA&index=6&feature=plcp
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 12:25
- Nahlásit
čus dementíí co děláte, zde je krásně
už sme s nandem uvařily
tak dem ven
Monty
jsem mrtvá smíchy
ty sou strašný ..ty si mě jako nedáš na fejzbúk do vztahu jo??? a proč ti lajkuje všecky tvoje příspěfky???? mi něco připomíná
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 13:54
- Nahlásit
davidkova renata
čus dementíí co děláte, zde je krásně
už sme s nandem uvařily
U nás vařil Mášenek. Už se cpem . Dopo jsme byli utratit děsný prachy a koupili jsme maloděcku novou postel. Čananou S kočičíma ušima. Maloděcko bude nadšené
Včil se peru s výrobou vánočního dárku, vůbec mi to nejde, asi s tím švihnu a normálně něco koupím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 15:46
- Nahlásit
Nazdar děcka, už sme domlki z Hančovycházky, nechci nic řikat, ale ten les byl pnej normálních cestiček, takže my sme se samozřejmě prodírali podrostima, až sme přepadli koupající se divoká prasata an se válela v bahýnku, ani Maryje je nevypíchla z lehu, ani Džina, až Hančice svou šusťákovou bundou. Maryje měla celkem dost kliku, bo v tom lesíku, shluku stromovym, docela pobíhala, mohli jí klidně nabrat na kýlky...nebo klýčky..nebo jak se tomu řiká. Hančice řikala, že že jich bylo asi deset, já viděla jen dvě, ale dost dusot to byl, sem chvíli myslela, že běžej přímo na nás. Bylo velice krásně, že jo? Úplný slunko, do práce mě nikdo nevolal, jupííííí! Zétra dem s Lucynkou na stopování. Kdo chce jít s Lucynkou na stopování eště?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 16:55
- Nahlásit
čus bus bambus
tak se musím děcka pochlubit, že Sisina celkem úspěšně zakočila svojí výstavní karieru, kdy od velmi přísné anglické rozhodčí dostala RES. CAC a je zbonitovaná a je chovná, tagže můžu začít množit
Velmi velkou radost mi udělal její brácha, kerej vyhrál a má Klubovýho vítěze, víteze třídy a CACe a je taky chovnej
pak sem byla v ikeji, ovšem asi tak deset minut páč když sem viděla ty davy tak sem zas rychle odešla, a pak sem byla vypádit velký fenký a teď čučím na barnebyho asi si k němu lehnu a to je sázka na jistotu že do deseti minut vytuhnu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 17:29
- Nahlásit
Alexa
Vy ste měli dneska vejstafku? Mánina už taky vytuhla, děsně dneska běhala, jako blázen starý, strašlivě se umazala, musela projít šamponovou koupelí, teď je taková krásně načechraná, ale zas se zejtra umaže, bo dem do polisek na stopaci.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 19:50
- Nahlásit
Se jdu taky pochlubit.
Migáč ustál další narkozu,už tu přiopile ťape.
Vzala si nás dnes navíc na soukromou lekci jedna moc šikovná kočenka a neuvěřitelně se nám věnovala .Takže Sára s Drejvasem jsou totálně hotoví a zpracovávají iňformace z dneška.Chlap pryč,malodítě taky,ydilka!Ale mám hládeček.Bude maso!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 19:54
- Nahlásit
datli
Jakou další? Reoperace byla???? DOufám, že je krz srdéčko všechno eremy. Jak roste bikolor?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 20:07 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Čus lidijové,
venčila jsem dneska Gerdu a Mařku a taky Džina a zcela neočekávaně aji stádo prasat - volně zaměnitelná s Mařkou jsem stále ještě nastydlá a špatně se mi dýcha takže to byla jenom malovycházka - kdyby tu snad náhodou Gerdice chtěla tvrdit vopak Mařka byla velkoradostná a lezla do kopce jak divý lachtan i si u toho tak chrochtěla
davídková sem slyšela že jsi byla nespokojená s dyscyplýnama co jsem vynalezla na závot tak speciálně tobje vymyslim na tábosr ekstra spešl dyscyplýny abys nám nezkornatěla
Biluška nevim co maj f oblibjě hati a babouci - dodej mi inšpirací jinak nedodám list
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 20:16 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
hancaw
co já vím....hati žerou myši a pavouci brouky a červy, ne? Se radši zeptám na kompetentních místech, vydrž
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 20:36 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Biluška no jo ale to je jen jedna věc. a minule jich tam bylo 5 nebo 6 babouci žerou mouchy ne? nebo to byly ještěrky a hati?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 20:52
- Nahlásit
Nazdar játrové
dnes bylo teplo, že se mi ani nechce věřit, že má přijít tadlencta zima, ale vzhledem k datu, asi i jo, tak uvidíme, jak se meteorologové trefí bo ne.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 21:00
- Nahlásit
Alexa
a je zbonitovaná a je chovná, tagže můžu začít množit
Velmi velkou radost mi udělal její brácha, kerej vyhrál a má Klubovýho vítěze, víteze třídy a CACe a je taky chovnej
tak je nakreješ spolu ne?
hancaw
tak speciálně tobje vymyslim na tábosr ekstra spešl dyscyplýny abys nám nezkornatěla
tak speciálně ty vymyslíš leda tak kulový páč f komysy sem já , dítě země a aleksa tvůj první komysní fstup byl zároven fstupem posledním takže asi tak pa brouku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 21:07
- Nahlásit
Alexa
Teď to čtu - gratulace k úspěšným odchovancům bé se množit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 21:14
- Nahlásit
hancaw
Pche, do kopečka letěla jako mladý lachtan ty hnusobo osobo zlá!!!!!! Byla velmi skočná. A vůbec, byla to moc pěkná vycházka. Kdybys měla FB, mohla si vidět fotočky.
Du se válet, nazdar lidé!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 21:14 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
davídková tak a na to bych jaxi úpa nespolíhala brouku nigdy nevís koho podmáznu abych se dostala do komyse třá na tvý místo........
Alexa gratulace k Sysyně nejkrásnější!
Gerda jééé tak ploutvonožec jako ploutvonožec! Navíc jsem jí chválila - jenom ty jí furt kazíš povjest i toho kanca by dneska uštvala!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 21:37
- Nahlásit
hancaw
jééé tak ploutvonožec jako ploutvonožec!
i toho kanca by dneska uštvala!
Měly jste je ulovit a udělat kančí hody, bych přijela
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 21:49
- Nahlásit
Eldoguero tak o kanca jsem málem zakopla takže to nebylo úpa nemožné jako
|