| Autor |
Zpráva |
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 06:28
- Nahlásit
Proč má noc jen 5 hodin a kafe prodávají bez kofeinu?!!!
bré děň,lepčí brou noc.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 07:53
- Nahlásit
bré ráno, vůbec není dobré, potože je polndělní a chce se mi spát
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 11:24
- Nahlásit
nazdař květinky
ač dnes pondělí mám krásný den vypadá to že mi lejendička ve Franciji sehnala naprosto úžasnýho kryče pro Sisinu a strávíme tak několik zajisté překrásných dní
Další zlepšovák dnešní nálady přišel od dejavů s balíčkem se šperkama a musím vám říct že jsou mocinky moc krásný
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 11:29
- Nahlásit
a něco pro mamku http://www.novinky.cz/koktejl/285827-jako-v-hororu -obyvatele-anglickeho-mestecka-terorizovala-sova.h tml
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 12:29
- Nahlásit
Alexaa něco pro mamkuŠíš se jí to trochu vymklo z pozavokna akorát teda konečně nedělá Píííp u ní ale espanduje do celýho světa mamka má dobrý vodchovy teda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 12:33
- Nahlásit
čus nemám čas vy degeni vůbec a vlastně ani náladu na vás
Alexa
vypadá to že mi lejendička ve Franciji sehnala naprosto úžasnýho kryče pro Sisinu a strávíme tak několik zajisté překrásných dní
twe hned jí písnu aby mi taky ysehnala kryče pro nandu a strávíme tam hezký dny spolu,chceš???
mamkuŠíš se jí to trochu vymklo z pozavokna akorát teda konečně nedělá Píííp u ní ale espanduje do celýho světa
tak je mi jedno kde ta mrcha dělá PÝP,hlavně že je v řiti..vypadá to,že si tu střelbu vzala osobně
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 13:07
- Nahlásit
davidkova renatatak je mi jedno kde ta mrcha dělá PÝP
No mohlo bejt hůř http://youtu.be/n0rbC4AlXYE
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 13:45
- Nahlásit
davidkova renata
strávíme tam hezký dny spolu,chceš???
hele ale to není vůbec blbej nápat, bude hárat v létě (v zimě bych tam nejela ani omylem) tak tam můžem udělat internešl. Děckáááá co říkáte na letošní tábor ve Franciji u lejendy??? (Lejenda to zatím neví tak pšššššt)
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 14:04
- Nahlásit
AlexaHele ale to by chtělo celej zájezd háravek aby se ta cesta oplatila no mohla bych nabídnout pakoně jako zakraničního plemeníka zpět do země původu dyž už je vlasně pracovní
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 14:20 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Nazdar množitelky
Jak je? Já jsem tuze ospalá, nechci vozit muše ráno do zaměstnání, aby mohl odjet k Alexe ještě, že už jen 2 týdny.
Jinak asi ničehož nic nového, jen, že dnes už nic nedělám, udělala jsem si padla velmi brzy a plánuju už jen flákání
Alexa
Děckáááá co říkáte na letošní tábor ve Franciji u lejendy???
Hele, nebudeš tomu věřit, ale víš, že muše to minulý týden napadlo zcela bez mého zásahu a ani zrovna nebyl on line, naopak pracoval na zahradě Essi už na něj nepůsobí taky to stádní myšlení
(Lejenda to zatím neví tak pšššššt)
Jo aha, tak pardon ... pšššššt ...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 14:31
- Nahlásit
Eldoguero
že muše to minulý týden napadlo zcela bez mého zásahu a ani zrovna nebyl on line, naopak pracoval na zahradě
hele tak bysme to moly začít domlouvat, každopádně Sisina bude hárat začátkem srpna, tak nějak tak. Možná by Gerda mohla domluvit ten psobus to by možná vyšlo levnějc jak několik psoposádek. Gerdííííííííííí co myslíš máš ještě kontakt na ten psobus?????
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 14:52
- Nahlásit
Alexa
mela bys prave prijet v zime, je tu krasne , rekni Sisina, at si to rozmysli, essi chce bejt kryta ve ctyricetistupnovym vedru za asistence milionu much a komaru.
O tabore uz jsem vam rikala, ze to v lete nejde, leda v tom kempingu na plazi, ale museli bysme se vyhnout skolnim prazdninam. V dubnu - kvetnu nam to necha zadara, kdyz po sobe vsechno uklidime, nebude jeste nesnesitelny vedro a vratite se opalene. navic nam pujci i kuchyn, takze ty, co musi furt a furt a furt jist, si muzou neco uvarit. Ja s mamkou ji samozrejme nepotrebujeme
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 14:59
- Nahlásit
Alexa
leyenda
Tak to domlufte, však můžeme jet i před sezonou né.
Hele něco mě napadlo, pojďte vedle
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 16:48
- Nahlásit
děckááá to by bylo bombaaaaa!!! taky sem pro jarní tábor, proč jezdit do tepla v jedinou dobu kdy je teplo aji tady, pojeďme za sluníčkem už z jara! Akurát si řikam esli jako nebé Alexe maličko vadit že pojede krejt úplně jindy než Sisina hárá... ale to vidim jenom jako maličkou skvrnku na jinak dokonalym plánu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 17:00
- Nahlásit
bonc
Akurát si řikam esli jako nebé Alexe maličko vadit že pojede krejt úplně jindy než Sisina hárá... ale to vidim jenom jako maličkou skvrnku na jinak dokonalym plánu
prosim te nebud malicherna a nehledej na tom mouchy, kdyz si to zarideji i matky se skolou povinnejma deckama, tak to Alexa taky zvladne, spis vidim jako chybku na krase jak teda s tim autem???
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 17:19
- Nahlásit
leyenda
jak teda s tim autem
A to by nešlo vzít to z jedný vody na čisto? To už je asi dlouho co.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 17:45
- Nahlásit
leyenda
Hele a můžou k vám picbumové?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 18:34
- Nahlásit
pawLINka
Hele a můžou k vám picbumové?
ajo voni to maj nějak vomezený co??? tak třá by šlo je udávat jako křížence třá labradudla
leyenda
V dubnu - kvetnu nam to necha zadara, kdyz po sobe vsechno uklidime, nebude jeste nesnesitelny vedro a vratite se opalene. navic nam pujci i kuchyn, takze ty, co musi furt a furt a furt jist, si muzou neco uvarit. Ja s mamkou ji samozrejme nepotrebujeme
hele ale to by šlo, mohli bysme udělat mítink třá kolem 8.5. to máme volno volníčko a já bych pak na to krytí přijela sama v létě, páč kdybych jí kryla na jaře tak sou štěňata k odběru na léto a to je naprt, to se nikam vod nich nehnu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 19:34
- Nahlásit
pawLINka
jsou s PP? jestli ne, tak bych to neriskovala
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 19:44
- Nahlásit
leyenda
jsou s PP?
hele ale picbumové nemaj pp ne??? nebo takovej ten co si můžeš natisknout na lepší tiskárně ne??? a s pp k vám můžou????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 19:47
- Nahlásit
co se děje?????????????????????????kam jedem??? kuchyn s lej fakt nepotřebujem(i dyš případně někdo by uvařil,tak to sežeru samosebou ) ) ale jinak se můžu cpát doktrokou kvínovou na 100 způsobů furt ..mi baví jak je to hned..jehn to vyklepneš a hotovo .-))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 19:50
- Nahlásit
Alexa
hele, litera zakona pravi, ze psi receni pitbull musi mit PP a kdyz ne, tak vubec do Francie nesmi
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 19:55
- Nahlásit
Zrovna nedavno to resila jedna holka, vsichni se shodli, ze je to blbost nejvetsi, mimochodem v tom zakone maji veci, co si protireci, nicmene je to tam tak napsany.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 20:12
- Nahlásit
leyenda
ze psi receni pitbull musi mit PP a
tak to má paw vyřešený natisknem jim pp na nějaký pjekný tiskárně a kvalitním papíru a je to. Hele a do toho kempu nás pustí s asi milijonem čoklů žejo, a právě sem pojala myšlenku že bych chtěla z tama štěně asi tojpudla nejlépe stříbrnýho abych ho teda jí mohla krejt s matesem, tak mi pani laskavje něco sežeňte jo, kdyžtak přes toho majitele superšampijona
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 20:32
- Nahlásit
Alexa
do kempu nas s coklema pusti, akorat teda musime pak dukladne uklidit a dat pozor, aby psi neponicili ty domky, pac to nejsou zadny MJTchatky, myslim, ze ten uklid nejak poresim s tema lidma, co tam v sezone makaj.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 20:59
- Nahlásit
Alexa
cihni sem
http://magicstar.wifeo.com/
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 21:02
- Nahlásit
leyenda
cihni sem
http://magicstar.wifeo.com/
supr a teď ještě něco ve stříbrný barvě
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 21:10
- Nahlásit
Alexa
supr a teď ještě něco ve stříbrný barvě
jezis, no jo, promin....
zitra, jo? musim na charitu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 21:14
- Nahlásit
leyenda
zitra, jo? musim na charitu
jasně je čas, bych si jí chtěla vodvýzt až tam pojedem v tom květnu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2012 21:28
- Nahlásit
leyenda
Šiš, mám strach jet tam k vám i s pépé picbumama. A mají tam nějaký omezení speciální - jako třeba jen na vodítku nebo tak?
No, radši svou účast zvážím a buď nepojedu a nebo pojedu s nepicbumí částí smečky. V té době už bude rozrostlá.
|