| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 19:49
- Nahlásit
bré večír pakoši..
Eldoguero
Afínem pomateným, co žene na stopě jak na Velký Pardubický jsem zkusila začít trochu jinak a vypadá to, že tudy asi cesta povede
jo??? to si ráda poslechnu páč stýplčejs to je naše
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 19:59
- Nahlásit
Čus Pisakové!!!
Právě jsem se vrátila ze zkoušky. Nevím, proč cvičím, když do další zkoušky mi uplně přepíšou noty a přidaj nové koledy. Každopádně v nedělu nahráváme, tudíš stihnu odvelet kurzisty a možná zakousnout Zlatovláska a ve dvě mám nástup s flétnou.
Crysa
Dobu jízdy jsem na pátek odhadla velmi dobře, tudíš domluvený čas platí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 20:02
- Nahlásit
Baico
nazdar šokující španěli
stihnu odvelet kurzisty a možná zakousnout Zlatovláska a ve dvě mám nástup s flétnou.
tak stopáž nebé??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 20:03
- Nahlásit
davidkova renata
tak stopáž nebé??
Já si myslím, že nahrávací stopáž bude rozhodně Máme 12 písniček.
Však klidně dojeďte, klidně u nás zaparkujte a jděte si stopnout sami.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 20:18
- Nahlásit
danajasa
my právě zkoušíme tu tajnou metodu dívání ála glisníkopozitívo
Tu s tou miskou? Jsme zvědavá, až budeš mít nějaký pokrok, nech se natočit, chci to vidět
Apropo pani z Viktora bé určo věhlasnej malíř bo má talent uvažte v tak mladým věku trefit tolik anatomických proporcí nedokáže hned tak někdo A dyby to nevyšlo bude světoznámou veterinářkou,páč náš věhlasnej vet mi minulej tejden taky přemaloval půl kocoura na zeleno a tvrdil,že je to léčba
Ti nevím s tím malováním řekla bych, že na papíře a na tabuli jí to jde líp ale žebra vystihla dobře, to je fakt
Veterinářka by být mohla, doktorka v baráku a zadarmo ...
Venta
nám děcko taky bere granule, teda i krade, třeba z mý tašky...tak ani nevim, co z něj jednou bude, jestli pes a nebo zloděj
Ona si jen dělá zásoby na zimu, nepodceňuj jí, určitě má někde tajnou spižírnu
to je novej druh bílodog?
Jo jo ještě namnožíme dvě, tři generace a budou merlovaný
koukněte sem
No ty vole ty jedeš, hele klobouk dolů
hancaw
to děcko má talent! by se mělo podporovat
A já blbec jí řekla, že to nesmí ...
půjč mu vjetší plátno!
Pokreslila i Botinku ... na řiťce a ani se neptej na geometrickej útvar, kterej ten výtvor připomínal ... jsem to rači ani nefotila, aby to někoho nepohoršovalo třeba
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 20:24
- Nahlásit
davidkova renata
jo??? to si ráda poslechnu páč stýplčejs to je naše
Chá, to bys chtěla vědět viď ... sem to psát nebudu, eště by to někdo obšlehl a vydával za svůj nápad
Baico
Každopádně v nedělu nahráváme
Dobřéééé
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 20:32
- Nahlásit
Baico
Já si myslím, že nahrávací stopáž bude rozhodně Máme 12 písniček
si blbá
Eldoguero
eště by to někdo obšlehl
twe a k čemu by to tomu čéku bylo esi mi rozumíš
ok , bestak se akorát prsíš,vlastně nic nemáš a děláš machry a hajzl máte tuty na chodbě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 20:55
- Nahlásit
davidkova renata
twe a k čemu by to tomu čéku bylo esi mi rozumíš
Tak k ničemu no, to je fakt
bestak se akorát prsíš,vlastně nic nemáš a děláš machry
Jistě, cos taky čekala, jsi viděla Botina v Jílu né
hajzl máte tuty na chodbě
Ve stáji woe
No ty vole, ve zhubni nebo přiber je ženská, co vypadá jak naše hnusosousedka akorát s rovnejma zubama a vypadá o cca 40 let mladší, i když reálně bude mladší tak max o 5 let takže pro ilustraci - přepněte si na prima love
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 21:08
- Nahlásit
Eldoguero
koukám na to, vypadá trochu jak já, jen nemám takovýhle spodní prádlo.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 21:10
- Nahlásit
Eldoguerokdyž reálně bude mladší tak max o 5 letČumím na ně ona je tak tlustá že už jí to posunulo ůplně oči do hlavy eště chvilku a bude slepá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 21:13
- Nahlásit
Venta
Ty jsi kretén prostě
danajasa
ona je tak tlustá že už jí to posunulo ůplně oči do hlavy eště chvilku a bude slepá
Prej zhubne říkala ... Na rozdíl od naší hnusosousedky se tahle aspoň umí smát.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 21:16
- Nahlásit
Eldoguero
Ty jsi kretén prostě
a no jo, to vim už dávno
Prej zhubne říkala
to jsem taky řikala už asi tisíckrát, mluví se o tom lehce
Hele, byla jsem pokousaná dneska, když jsem řešila boj o hračku, musim zapracovat na tom, abych byla víc alfa
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 21:21
- Nahlásit
Venta
to jsem taky řikala už asi tisíckrát, mluví se o tom lehce
mě už se o tom ani nemluví lehce
Hele, byla jsem pokousaná dneska, když jsem řešila boj o hračku, musim zapracovat na tom, abych byla víc alfa
nechci tě stašit, ale není už pozdě ... jedině snad rudek, že by to zvládl, jinak nevím ...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 21:27
- Nahlásit
Eldoguero
mě už se o tom ani nemluví lehce
no je fakt, že už o tom nahlas ani moc nemluvím
nechci tě stašit, ale není už pozdě ... jedině snad rudek, že by to zvládl, jinak nevím ..
no to nevim, je to těžký, myslim, že ani on by to nezvládl...je mi jasný, že když to pude takhle dál a náhodou to přežijeme všichni, tak nevim, co budeme dělat....na baby box je už asi pozdě ....přitom jsem jen chránila agresivního jezevčíka a jeho hračku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 21:43
- Nahlásit
Venta
už o tom nahlas ani moc nemluvím
Protože nemáš proč asi
myslim, že ani on by to nezvládl...
až tak špatný? Tak snad ještě ... slavný etolog Dostál no, jinak nevim.
na baby box je už asi pozdě
Už ji tam nenarveš, já to zkoušela loni a nic ...
přitom jsem jen chránila agresivního jezevčíka a jeho hračku
Nechápu, že se doma nebojíš, já být na tvým místě, tak vůbec nespím, copak nečteš statistiky pokousání a nevíš, že jezevčíci jsou na 2. místě?
Nevim, ale myslím, že to máš spočítaný už.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 22:09
- Nahlásit
Eldoguero
jezevčíci jsou na 2. místě?
aha, no a na prvním místě jsou kousavý maloděcka? To by sedělo ...zkusim toho Dostála kdyžtak
Nevim, ale myslím, že to máš spočítaný už.
no jo, vim o tom. Kdybych se tu zítra neukázala, tak už nejsem alfa
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 22:12
- Nahlásit
Venta
no a na prvním místě jsou kousavý maloděcka?
jo jo ještě před vrčákama
zkusim toho Dostála kdyžtak
kdyžtak víš, kde se poptat
Kdybych se tu zítra neukázala, tak už nejsem alfa
To už nejsi dlouho, ale kdyby jsi se zítra neukázala, tak R.I.P.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 22:33
- Nahlásit
nazdar ludry, sem urvaná jak vostružina, ale krtek je mrtef eště víc! A to se vyplatí! Od 10 dopoledne až do 9 večer voka nezamhouřil, celej den jsem se mrskala s jeho budkou a prokládala to venčením či socializační návštěvou stájí, kam jel se mnou pro slámu a poštěstilo se mu moct se nechat sabít vod mnoha psůch, zabil ho nejdříf džek, pak bírdety a nakonec NKO, Tabákus byl velmi šťasten Při zazimovávání budky musel pořád pomáhat, pomoc teda spočívala v odebírání mi všeho co sem vzala do ruky, obcválání s tim zahrady a vyflusnutí na opačnym konci. Popřípadku pokud jsem nechtěla věc odevzdat, byl ochoten se o ní nekonečně dlouho rvát. Nevím proč, ale mé další oblečení bylo zcela přebarveno... Ale úkol dne splněn (zítra už jen drobné doděláfky) a aji sme stihli řádnou procházku v plném počtu, Ovečkin tedy nejdřív velmi, velmi trpěl a řikal že nejde ač si ho černé zlo vůbec nevšímalo, nakonec teda šel ale nebyl moc rád... Na frontě Ovečkin x Tabák dělá rozhodně větší pokroky mladej, už ví že před Ovečkinem musí brzdit mnohem dříf a neni dobrý se ho dotýkat, jinak ho piraňa kousne (a pak uteče). A taky dneska dostal na držku od Bonice, páč jí rušil její kruhy.. A pak taky dostal na držku od džeka, páč s nim chtěl hrát.. a pak taky dostal na držku od bírdety, páč prostě byl.. No má to těžký chlapec nevycválaná Ale s němčourkou a druhou bírdetou si hezky zapádili, to zas jo
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2012 23:54
- Nahlásit
jako fakt ?????
http://www.gigalekarna.cz/produkt/balzam-z-psiho-s adla-150ml/
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 00:03
- Nahlásit
Eldoguero
tak já sem tedfa klikala, i klikr v kabičce odloženej našla a i si Barunka velmi dobře klikání pamatuje, nevim proč sem s ním přetala, musím jí tu chůzi pořádně naklikat, zkoušela sem i plazení a velmi rychle to pochopila, dokonce rychlejc jak s vidličkou
ještě mě napadlo to zkusit na vysílačku, ale to budu muset probrat s ventou, ale nevim essi na mě bude mít čas a hlavně když je tak úspěšná essi se se mnou bude vůbec ještě bavit
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 08:47
- Nahlásit
čus vy ztracenci(mlha je tedy úděsná a mám pocit,že šílí čím dál tím víc)
Venku sem si připadala jak slepec.Psi táhli neurčito kamsi vpřed a já šla za nimi.
Jdu nechat vypusti Drejvovi přebytky ďábelské krve a odešlu to bratrům slovenským,ať si s tím poradí,ale ve výsledku chci číst,že mám psa.
Dáte ještě někdo rychle kafe?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 09:27
- Nahlásit
Nazdar blázni, fčéra jsem zase večer mičurinila, již mám i popsané květináčky, teď už jenom budu doufat, že něco vzejde. Pokud ne, topím zcela zbytečně. Vyšomrala jsem si kortikoidovou masť na ty ruce, již se natírám.
jak s tou vejkendovou stopací? Nezapomeňte, že jedem s Hančicí v sobotu do maršovek, kdo ještě něco máte, dovalte to, jelymání!
bonc
Hele von je fakt hroznej, co? ))
Venta
Tak teď už fakt jenom tři a je to v kupě celý )) ty si blbáááá mooooc, ještě mi tam na těch fotkách chybí to z tý levý ruky - měla jsi to prostě víc zaostřit, ale jinak halt komu čest, tomu čest ))) Naživo to bude ostrý dost. Ale nerada bych, aby ses s tim cárala někde po venku, bo to celý poroucháš Ty blázne.
Maryje si večer našla vrčáka na hraní, pročež Filátko malé bylo velice nasrané, až muselo být zdviženo by nedoznalo úhony, poté šlo neustále Maryji bok po boku s tim, že je to JEHO babička a tudíž si nebude hrát s žádnym vrčákem.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 09:35
- Nahlásit
kde se kupuje ten levnej lososák?Případně nechcete někdo pak přibrat taky?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 09:53
- Nahlásit
bré dopoledne blázni
my tady taky máme mlhu a smog jak sviňa... jen ráno byly tři dopravní nehody v Ostravě....
nic se mi zase nechce a opět mám KOPR
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:09
- Nahlásit
datli
teď sme zrovínka lososáky nafasovali, všichni.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:17
- Nahlásit
Nazdar játra
Jak je? U nás opět slunce a vcelku i teplo, ale po ránu je taková rosa, že to na první pohled vypadá, že v noci pršelo. Jinak ok.
datli
Monty
mlha je tedy úděsná
tady taky máme mlhu a smog jak sviňa...
To tam máte nějak často co skoro pořád mi přijde.
Gerda
nerada bych, aby ses s tim cárala někde po venku, bo to celý poroucháš
Snad by ji nenapadlo to brát ven né nebo myslíš, že by chtěla šokovat i kolemjdoucí čumily? Až to bude komplet, bude to pecka - venta na hrat
datli
kde se kupuje ten levnej lososák?
Myslím, že to kupujou holky někde na Mělnicku, horší to bude s dopravou k tobě asi.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:26
- Nahlásit
Eldoguero
jo jo, často vždycky mi děcka šíleně od smogu načichnou
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:29
- Nahlásit
Dobre rano mlhouni , specialni pozdrav Gerdicce.
Rozmyslete si, co kdo jeste chcete, uz baliiiim!
Eldo, vymyslela jsem super metodu na pardubickou stopu, na mikulassky to proberem.
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
A jo, zapomnela jsem na Venticku - no, bleda zavist, pani
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
bré den..jen sem vám chtěla říct že brzo budu asi taky slepá jak fčera psala venta
|