Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1404 . 1405 . 1406 . 1407 . 1408 . 1409 . 1410 . 1411 . 1412 . 1413 . 1414 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 18:19
- Nahlásit

Biluška
naskenovat ten papír jak mi ten pán podepsal, že je to moc hezký pejsek
no vono při pohledu na lilitku by ti podepsal každej cokoliv

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 18:25
- Nahlásit

Alexa
no tak uznávám, že to bylo trošku pod nátlakem....ale moc ne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 18:54
- Nahlásit

prosim vás uš to monstrum vodletělo na planetu vopic nebo vodkama sem bylo vyslaný???? jako esi uš je čistej vzduch,Ivánku,kamaráde..

mocinky pjeknej den to byl!! žumpa zas posbírala tydlety medajle,,čokle se proběhli a pozabíjeli,nána se žrla půl endoprotézy čili zas bude srát až do čtvrtka jak posledně

jo a bondfka u mě zapomněla volej,zejtra bé pokračování předáfky

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 20:15
- Nahlásit

Děcka tak my dem zas ven.

datli
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 22:04
- Nahlásit

hoj,tak my sice nevezem žádný bedny ani poháry,páč jsme si užili zase veselou diskotéku,ale vezem dobrou zprávu alespoň,že se Migovi zlepšilo po operaci srdíčko.Cestou ze závodů jsme jeli kolem veta a poslouchal ho a prej o dost lepčí.Za týden půjde na angiografii a podle fotky mu udělají pak srdíčkovej špunt a bude.Takže po novým roce budu muset zajistit pak i Migáčkovi výkoňák na agi,ať je srandaa sbíráme alespoň ceny útěchy za nejmladší účastníky,než se vytrénujem.

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 22:06
- Nahlásit

Úspěšní reprezentanti Žumpy po dnešním závodě.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 10:09
- Nahlásit

krasny den vsem!moc gratulirujem k zavodum,ktere dopadli moc dobre a vsem vyhercum hodneee moc gratulaci.

datli
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 13:21
- Nahlásit

Čípak je to klučík?Vypadá šikovně s tak velikánským psem!

Jo Lili dodatečně s děťulema posíláme poukaz na celodenní drbání od nevidim do nevidím.

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 13:25
- Nahlásit

datli
Čípak je to klučík?Vypadá šikovně s tak velikánským psem!
To je Dítě Dítěte Země a mimo Žumpu se jmenuje Martin

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 16:00
- Nahlásit

Nazdar esmeraldy! Už sme taky domki, myslela sem, že už mám všecko uklizený, ale prtku, Maryje bojuje s kostí v boudě a tu boudu děsně umazává, musim ještě jednou prát. Ale nevim eště, jeslti se mi chce. Boncovna odjížděla vlastně docela smutná, že sme se tak málo prošli, nestačily jí tři hodiny v lese, kdy předtim eště byla hodinu někde běhat nebo co, s tim novym černym dementnim Tabáčkem, kterýho to děsně ba a furt by běhal a vůbec, hoděj se k sobě, jsou šílený. Nakonec aji Hančice přiskočila slyšíce, že je tu soudružka Boncovna, musely sme teda s Maryjí korigovat tempo procházky tak, aby nám neutekly už na prvních dvouch metrech.
Hele příští sobotěnku pojedem asi zase Maršofky, máte někdo něco pro ně? Hančice řikala, že toho má děsně hodně, takže pojedem dvěmami autami, to už je jistá věc. A pak se budem procházet, chce se pak taky někdo procházet?

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 17:00
- Nahlásit

Gerdas tim novym černym dementnim Tabáčkem

http://www.youtube.com/watch?v=KUsoznMlnEs

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 20:40
- Nahlásit

Nazdar jelimáni,
gratuluje všem výhercům, jste dobří
Taky gratuluju Lilátku k narozeninám, doufám, že to postačí k tomu, aby se zde minimálně půl roku neobjevily žádný její fotky páč zhruba tak dlouho se z těch dnešních budu vzpamatovávat

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 21:37
- Nahlásit

Nazdááár xichtíííí! Jsme zpět z velkovýpravy do metropole! Divá zvěř uspokojena, to se holt musí zajet do Práglu na to správný vypádění, tady v buranově to tak neumíme Budem jezdit přes zimu s deprivantkem asi častěji, aby se mohl nechat krásně sabíjet. Moc se nám tam všem líbilo, bylo to moc fajné, ráda sem vás zasejc viděla jelymáni!

bonc
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 21:45
- Nahlásit

A dodatečná gratulace Gulášovi, Lilátku i Laguně! Dary nesu jako slušnej čék, rozeberte si

obrázky rodičůch do rámečku, mamka byla kočka a táta švihák!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 21:51
- Nahlásit

bonc
dodatečná gratulace Gulášovi, Lilátku i Laguně!
šiš, já zapoměla na Lagunu ... stydím se a dodatečně gratuluju mnoho moc

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 22:07
- Nahlásit

dobrý večer nastěnky
sem se celej den poflakovala hééééč
Lagunoviči ještě jedno přádní posílám

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 22:10
- Nahlásit

Děckaaaa, Válka Roseových! Můj oplípenej film!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2012 22:31
- Nahlásit

Nestíhám, nestačím, jenomp probíhám. Gratuluju fšem co zase něco vyhrály, těm co něco slaví a těm co mají víc času než já (čili fšem)

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 07:49
- Nahlásit

Jen proběhnu a jako slušnej čék pozdravim, mam dneska strašně moc práce krze to volno neplánovaný, nevim proč ale kolegyně nebyly úplně nadšený dyš sem jim hned mezi dveřma místo čau sdělila že tu pobudu jen dneska a pak přídu až za tejden f pondělí :O Takže musim jít mocně dřít, a po práci stihnout nakoupit milijon věcích na zateplení boudy a takový zbytečnostě jako vodítko a tak..

A nebudou Bajkofotky?

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 07:58
- Nahlásit

bonc
Děkujem

Bré ráno, jsem strašně naštvaná, že je pondělí, jen mi to malinko kompenzuje to, že jdeme na trénink do haly

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 08:46
- Nahlásit

nemám rát pindělí grrrrrrr!
bonc
se holt musí zajet do Práglu na to správný vypádění, tady v buranově to tak neumíme Budem jezdit přes zimu s deprivantkem asi častěji
to bé nutný pani,vůbec nic sme nestihly probrat

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 10:44
- Nahlásit

brýtro den začíná krásně, přijel mi počtou balíček. Zalíček zadarmo. Je v něm baťůžek a Husky. Teda Husky baťůžek. Héééééč.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 11:40
- Nahlásit

Nazdar jelimáni,
co děláte při pondělí? Já dnes asi nic, dáme si pohov pro dnešek, odpoledne jen zajedu pro kaši čtenatkům, abychom už mohly s Viktorkem začít přikrmovat.
Jo a inverze už nejni, máme hnusně, mokro a mlhavo.

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 12:26
- Nahlásit

EldogueroJo a inverze už nejni, máme hnusně, mokro a mlhavo.

jj, tady už inverze taky není, je tu slunce takové nesmělé, ale svítí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 12:30
- Nahlásit

Crysa
tady už inverze taky není, je tu slunce takové nesmělé, ale svítí
tak si ho užívejte, mi ho měli celý minulý týden
A du zas,tak zatím ...

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 12:43
- Nahlásit

čus megery
tady sluní vod rána, ale je mi to celkem naprt páč sem do tmy v práci nicméně má slunit celej tejdenek tak si ho užijem , páč zejtra pudu brzo, brzičko abych stihka vypádit čokle před kinem

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 12:44
- Nahlásit

taky je krááásně alberíííí a víte proč?? Páč sem až do tmy f práci Esli bude vod zejtřka hnusně, abych si to volno jako užila, tak mi mrdne.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 13:03
- Nahlásit

bonc
Páč sem až do tmy f práci

a dyk si řikala že tam dneska pobudeš jen pár hodin

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 15:33
- Nahlásit

Zdar jelimáni, zde máte důkazní materijál stran prvního krmení malodoz

Lola1
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 15:36
- Nahlásit

Úspěšní reprezentanti Žumpy po dnešním závodě
gratulaceeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

<< 1 ... 1404 . 1405 . 1406 . 1407 . 1408 . 1409 . 1410 . 1411 . 1412 . 1413 . 1414 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání