Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1404 . 1405 . 1406 . 1407 . 1408 . 1409 . 1410 . 1411 . 1412 . 1413 . 1414 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 08:28
- Nahlásit

Nazdar blázni, je mlha jako blázen, na kladencký dálnici je havárka asi 20 aut, přijede nám pozdě korektor....sešila jsem dno do malotašky, ale je mnohem větší než malotaška, takže zřejmě opravdu budu vyrábět jenom límce pro psy, co nemusejí mít dno. Jdu makati.

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 08:38
- Nahlásit

Nazdar národe, jak žijete? Taky mlhavě? Máme mlhu přesto že nemáme smog, jsme dokonalý Fčéra bylo přes den krásně, ve chvíli kdy sem konečně vypadla z práce a vygestila se s čoklama ven, tak už samozřejmě mha přede mnou, mha za mnou, strašně studená byla že mi málem umrz celej člověk. A bígl se choval jako kretén na entou, prostě úplně strašnej magor, páč na jediný pastvině kde nebyly krávy se asi byly těsně před náma pást srny eště za doprovodu prasat (čerstvě rozryto) a jí z toho málem prdla céfka... No takže vůbec nic novýho u nás.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 08:58
- Nahlásit

bonc
jak žijete
přežívám, už se těším na víkend, až se zase projdeme za světla
dneska jdeme poprvé do haly na agi, tak se těšímě

jinak všem dobré dopoledne

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 09:42
- Nahlásit

Montydneska jdeme poprvé do haly na agi, tak se těšímě Poč já mám včecky dysciplýny se psem venku, sakra chci taky vytápěný výcviky

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 10:21
- Nahlásit

danajasa
no máme pohnojený trávník či co, takže se tento víkend trénovat nebude venku... Jinak prý je tam taky kosa jak sviňa... a knírači budou jak hovada od písku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 10:23
- Nahlásit

Nazdar jelimáni, u nás je krásně, svítí slunce žblunce, naprosto luxusně. Dokonce mě ta mrcha žlutá ráno vzbudila ...
Už nechci nikdy vstávat v šest ale zase jsem toho hodně stihla. Kravík už byl dnes 3 krát venku a ani jednou se nevys... zřejmě ho zabiju, essi se mi zesere na chotbě ale to on asi neudělá, on si většinou řekne, ale taky se většinou normálně ráno vys...
Co jinak?
Já vařím maso, zase mám mnohomaso, už jsem si napytlíčkovala i hovězí pro čtenatky na pak do mrožáku.
A konečně jsem zasedla ke kafi, dnes to vidím na dvě za sebou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 10:26
- Nahlásit

Jo a ještě jsem vám chtěl říct, že ten vlkošed, jak jsem o něm tudle psala je již mnohem lepší, jak fyzicky, ale hlavně psychicky. Dnes jsme spolu děsně blbnuli, byl to veselý pes
A jak už to tak bývá u těhle typů - je úplně hotov z Viktorka, furt k ní chodí, olizuje ji, lehce do ní strká hlavou, no sranda s nima.
Nechcete ho někdo?
(Né Viktorka, toho psa )

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 10:28
- Nahlásit

nazdař povadlé květiny
tak sem právě odeslal na počtu balík na plnou misku, doufám, že to dojde v celých kusech, sem to nechala poslat jako křehký, sem zvědavá essi s tím počta opravdu zachází zvlášť ofafrně jak tvrdí

tady je mlha jak kráva, ale snad se to do odpo vybere abysme viděli na fíka. Sem zvědavá na ten koláč mám novej recept, a essi bude dobrej tak hom zařadim mezi oblíbené páč je děsně jednoduchej a hlavně rychlej, stihla sem ho než sem šla do práce, i když sem měla trošek problém s troubou, páč sem jí chtěla nastavit aby vypla za 10 minut a nějak sem nechápalka jhak to nastavit, ale nakonec sem na to přišla, sem prostě holka čikovná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 10:58 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus degeni hlásim též hmlisto a kluzko jaxvině,ráno sem hodila hubu bo sem to jaxe nečekala
Eldoguero
že ten vlkošed, jak jsem o něm tudle psala je již mnohem lepší, jak fyzicky, ale hlavně psychicky.

sem vám to řikala,je tzo milášet..nenacpem ho raduně ?
Alexa
páč je děsně jednoduchej a hlavně rychlej
naval návod

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 11:03
- Nahlásit

davidkova renata
sem vám to řikala,je tzo milášet..
Je fakt super, sice mě dneska trochu kous ale to jen proto,že si myslel, že mu nesu další maso
nenacpem ho raduně ?
Vůbec netuším jak se chová ke zvířatům, ke psům je v pohodě, kočky nijak neřeší, ale jinak nevím. Hlídač to bude takový průměrný, zaštěká, ale ranař to zrovna není.
Ale jinak jí ho klidně vnutíme né
Alexa
zařadim mezi oblíbené páč je děsně jednoduchej a hlavně rychlej,
Taky chci návod

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 11:12
- Nahlásit

nepyšte furt, vůbec nestíhám. Du pytlačit do Běláku, gdyby se tu náhodou stavila Makrela, nebo Montice tak at se přidají Mám jenom goliji a šelmyji, Oranku ne takže je nesežere

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 11:14
- Nahlásit

Eldoguero
sice mě dneska trochu kous
možná budu mít zájem..
bude takový průměrný, zaštěká, ale ranař to zrovna není.
to by jí myslim úpa stačilo ale.
Biluška
makrela honí někde krtky a montice háčkuje tu čepičku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 11:28
- Nahlásit

davidkova renata
možná budu mít zájem..
budeš konečně množit?
to by jí myslim úpa stačilo ale.
hele, uvidíme dnes po "zátěžovém" testu, večer si řekneme víc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 11:36
- Nahlásit

Eldoguero
budeš konečně množit
to ne snad..i dyš.. věk uš na to nána má..ale mohla bych s nim chodit po sídlu na volno a bez koše..to by mě bavilo esi mi rozumíš

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 11:55
- Nahlásit

davidkova renata
tak mají smůlu, půjdu terorizovat bělák bez nich Třá zase potkám nějakého muša

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 12:04
- Nahlásit

danajasaPoč já mám včecky dysciplýny se psem venku, sakra chci taky vytápěný výcviky
vy neděláte přes zimu s Pakoněm Aquabely v místním kryťáku?

Zdarec vespolec, vařím sobě krmě a jsem ráda, že většinu dnešního zařizování mám za sebou. Nějak mě to volno zmáhá..
Nakrmím se, kávy sobě udělám a u Gilmórek sebou plácnu na chvíli pod deku. Héééč.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 12:25
- Nahlásit

Biluška
my dneska jdem na trénink a stejně bych mohla až tak nějak před půl pátou a to už je docela tma

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 12:44
- Nahlásit

Čus bus!!!
Koukejte, co jsem našla u kamarádky na rejčeti

Nějak rychle to uteklo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 12:44
- Nahlásit

davidkova renata
ale mohla bych s nim chodit po sídlu na volno a bez koše..to by mě bavilo esi mi rozumíš

tak tenhle by se vod tebe ani nehnul, vopčas by někoho kous a zas by se přiřadil

Jdu dát vařit poslední várku psomasa a mastím zase ven, musím využít toho super počasí, kdoví jak dlouho to vydrží.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 12:46
- Nahlásit

Baico
Koukejte, co jsem našla u kamarádky na rejčeti
to je někd e na jízdárně ? .-))
tak nefnukej a namnož si novýho
Eldoguero
tak tenhle by se vod tebe ani nehnul, vopčas by někoho kous a zas by se přiřadil
tak to přesně potřebuju!!! raduna nic nedostane! )
du taky s mopsem ale nevim čeho mám asi tak využít bo je tu echtgoldhnusně

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 12:46
- Nahlásit

Baico
To je Fanóšek?
Kolik mu tady je?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 12:48
- Nahlásit

davidkova renata
je tu echtgoldhnusně
Řikali, že bude inverze a muš mi to včéra nevěřil

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 12:52 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

davidkova renata
to je někd e na jízdárně ? .-))
Kde asi,na Suchdole. Jinam za koňma nejezdím
Eldoguero
To je Fanóšek?
Jo, je Tady je mu necelých 9 týdnů

Tady ve stejným věku trénoval, jak jednou bude zalehávat Elmuše v ringu

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 12:53
- Nahlásit

EldogueroTo je Fanóšek?
Kolik mu tady je?

mi to teda příde hlavatý a huňatý jak maloBaico, Faru byl na fotkách snad víc ušatej a hladší.

Baicooukejte, co jsem našla u kamarádky na rejčeti
krásný
jj, letí to moc..

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 12:56
- Nahlásit

Crysa
Faru byl na fotkách snad víc ušatej a hladší

V devíti týdnech byl ještě takhle hezoučkej. Nulová fáze přišla až později
Baica mimi más tady

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 13:25
- Nahlásit

Vy blázni, samej malofanynka tu je
Sem vám eště chtěla říct, že sem chtěla fčéra večer učit Máňu Volno, pročež nám to vůbec nejde, i je z toho taková komédie, že povelem to neni ani omylem, ale je to sranda, Mařen se u toho najedl dosyta, pak sme si podělali aport, neboť jsem jí s tim peškem nechala hrát, takže mi ho už samozřejmě nenosí, ale utiká s nim pryč a vrčí a nechce se nechat chytit ))) Jenže to byla taková sranda, že sem se tomu smála, což jí ještě víc inspirovalo a teď už ten pešek nepřinese ani náhodou. Takže nemáme ani volno ani aport, ale radostného tlustočernovořecha bez jediného sebekritického zamyšlení nad svou sportovní budoucností. Bude muset do armády. Asi jako klaun.

agáta12
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 14:02
- Nahlásit

danajasa
stačí sklípek 2 x 2 metry
http://www.youtube.com/watch?v=r3Y9eI2hvFk&feature =plcp

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 14:21
- Nahlásit

agáta12
stačí sklípek 2 x 2 metry
to je dobrý. Chtěla jsem se ptát, jak tam dělá vysílačky, ale na konci jsem to viděla, jak běžel na wc nebo kam
já jsem třeba taky dost věcí učila čokly v obýváku. ve sklepě teda ne, protože je plnej krámů.

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 14:27
- Nahlásit

agáta12stačí sklípek 2 x 2 metry Výborný akorát nemám sklípek a ani odpadkový koš algida štíplej z cukrárny

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 16:58
- Nahlásit

Takže poslušně hlásím, že v sobotu bude Maryje cestovat s velkým množstvím masa.
Jinak se mi Zelenina vrátila od pana doktora. Jsem jí konečně vyhověla, když na mě už dva měsíce řvala, že chce "service oil". Ani to nebylo zase tak drahý. Je to dobré auto.

<< 1 ... 1404 . 1405 . 1406 . 1407 . 1408 . 1409 . 1410 . 1411 . 1412 . 1413 . 1414 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání