| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 20:05
- Nahlásit
Eldoguero
jedině podle tetovacího čísla zkusit kontaktovat ČMKU tam by minimálně měli určit plemeno a odkázat přímo na plemenku
ty se na to úplně vyserou mě jen zarazila ta kérka.kor u tý 5letý feny,už se to dáávno nedělá f útulcích ne? navíc nevbim co by bylo to druhý ..možnám čiery šery????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 20:24
- Nahlásit
davidkova renata
nevbim co by bylo to druhý..možnám čiery šery????
To je možný no
nebo něco ostříhanýho, ty fotky jsou tak blbý, že z nich poznám akorát barvu a to, že prvnímu stojej uši a druhýmu ne
ty se na to úplně vyserou
Koukám, že přístup útulků se moc nezměnil od dob, kdy v jednom (poměrně známým) pracoval muš ... (kupříkladu až mi doma jsme přišli na to, že pes má tetování a jednu kouli a to byl v útulku víc než měsíc)
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 20:29
- Nahlásit
Monty
Sem nevěděla, že máš řidičák ? A autí je vašich ? Pěkný
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 20:30
- Nahlásit
zdravim,tady petra
cekam furt na vysledky,meli bejt dneska,jeste je nemaj,ma si zavolat v utery...
psi jsou ok
mějte se
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 20:31
- Nahlásit
Eldoguero
Koukám, že přístup útulků se moc nezměnil
jako změnil..tam k horšímu je toho už i docela dost na netu a osobní zkušenosti několika dobrovolníků taky stojej za to!
Du zničit krtka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 20:32
- Nahlásit
brezen2008
koukej mi vedle pak napsat !!! odpovídala jsem evě,taxi to přečti!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 20:36
- Nahlásit
davidkova renata
jako změnil..tam k horšímu je toho už i docela dost na netu a osobní zkušenosti několika dobrovolníků taky stojej za to!
Co, že je to za outulek?
Blbý je, že útulky může provozovat kdejakej pologramotnej dement, co ví, že čokl má většinou štyry nohy a mívá vocas, když ne, je to rotvajler
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 21:31 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
davidkova renataDu zničit krtka
Mrtci byli dobrý du si zplavat pod zem
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 21:48
- Nahlásit
danajasa
Hlavně děsně rychle běhaj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 08:52
- Nahlásit
Eldoguero
Co, že je to za outulek?
no to je troja,můj milej zlatej německej..žádný soukromníci,největší outulek v praze ,někdy ti povyprávim
za chvíli je tu boncofka s novým pféém .myslim že to bude jízda století .čuste degencíí..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 09:10
- Nahlásit
Velevážené dámy,
protože jste určitě zapoměli co je na dnešním dni tak významného dovolím si vám to připomenout.
Lolitka má narozeniny
Očekává velké gratulace a hmotné dary, vzkazuje, že essi jich nebude dostatek dá vám sem spoustu svých fotek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 09:24
- Nahlásit
Biluška
jako přát jí nebudu to je ti snad jasný!!!!!!!!!!!!!!!! možná dyby si sem nedala tu fotku..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 09:28
- Nahlásit
davidkova renata
jak chceš
A mám jich v zásobě ještě děsně moc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 09:58
- Nahlásit
Biluška
eště že už tu nejse,..to by mě jeblo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 14:41
- Nahlásit
davidkova renata
No máš štěstí, že sme tu dovčil taky nebyli bo sme museli pytlačit. Ale už tu jsme a rozjedem to
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 14:52
- Nahlásit
Biluška
Hohooo
modelka , hezký kabátek a modelka taky Škoda , že to nemá kapucku nebo část výzbroje těch tajnotajňáckejch policajtů či jezdců formule 1 , pak by to byl i moc hezkej pef .
Když má ty narozeniny tak bys jí mohla dát nažrat to neva že do konce měsíce je ještě nějakej čas
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 14:57
- Nahlásit
agáta12
Ten krásnej kabátek jí dneska poslintal bazét
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 16:27
- Nahlásit
Biluška lilátko velmi hezké tak mu posílám nové vozítko at může rychlej zaletět na voslavu domky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 16:46
- Nahlásit
čus lidi dobří
tak už to máme za sebou, myslím že jsme celkem vzorně reprezentovali Baruška byla v ZVV2 2. s pěknými 91 body na obraně, Bajkofka s Baicem byla s náma ve dvojkách a byla 3., s Fandou v zetzetóčkách byla 1. a pan rozhodčí jí moc chválil jak fanoušek hezky cvičí, Martin s Axou byl 3.
sem ráda že počasí vyšlo jak slibovali, až teď začla padat mhapředmnoumhazamnou
Taky vám musim říct že boncofky novej pes je děsnej, nééé je děsně hubenej, nohatej a akční, prostě přesně k ní a furt po ní šlape, už patří taky ke lehce poznatelnejm majitelům čoklů a ani cestou neblil
Biluška
lilátku přeji šecko neeej a aby si mohlo vybrat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 16:53
- Nahlásit
Biluška
hele to si měla říct rovnou že už pro ní letěj http://www.novinky.cz/koktejl/285028-uskupeni-zari cich-objektu-na-obloze-vydesilo-obyvatele-floridy. html
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 17:01
- Nahlásit
Jeé a o Barunce jsem nevedela! Moc velke gratulace tůňkovité Bajunce! Pani Baicový samozřejmě taky velky gratulejšn k těm dvoum bednám!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 17:10
- Nahlásit
Nazdar děcka, jednak přejeme Lilátkovi fšééécko nejlepčejší k narozkám, hodně vesmírných náfštěf do dalších let!
Dvanak Boncovna má moc pěknýho černýho novopsa, jenž stále utiká a poskakuje a už taky zabil Fandu, třeťak Maryje byla v závodě úpně nejvíc poslední, až na úplném konci ))) Úspěšně se tedy odnaučila vše, co bylo správné Boncovna nechápala, proč jsou všichni pořád komplet celí špinaví, teď už to ví, neboť je špinavá taky. Již začínám odepírat, půjdem se válet k telce. Měli sme zase mocinky pěknej den, super kantýna, Aleksis pekla frgáááál! Ste fšichni blázni, teď si vás musim dočíst od čtvrtka pořádně.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 17:22
- Nahlásit
brej podvečír
chcete vidět špinavého psa? Tady ho máte
http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=40308875741 74
Biluška
a Lilátku přejeme vše nej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 17:25
- Nahlásit
Alexa
a aby si mohlo vybrat
Sem nějak nepochopila. Co si má vybírat? Planetu, na které přistane příště? . Já doufám, že s náma ještě hodně dlouho bude na téhle
Jinak Lilátko fšem děkuje za krásné mimozemské koráby a těm co jí ještě ňyc nedali posílá další fotku. Ti co už dali se nemusí koukat
Jo a gratulujeme fšem, co něco vyhráli, ste dobří
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 17:35
- Nahlásit
Připojuji se ke gratulantum, Lilatku přeji ještě mnoho světelnych roku mezi námi. Dárek nedostane, bo ho krz mobil neprocpu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 17:42
- Nahlásit
Biluška
Co si má vybírat?
no dopravní prostředek kerým se dostane domů ne????
Monty
chcete vidět špinavého psa? Tady ho máte
šiš marja nemít košík tak vůbec neni poznat že je tam čokl
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 18:09
- Nahlásit
a samozřejmě všem moc gratulujeme!!!!
Alexa
že? je to strašně roztomilé ale nechtěla bych, aby tam zrovna byli mí pakoši a dělali to samé
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 18:12
- Nahlásit
E.T. volat domůůů no dobře i já přeji vše nejlepší tomu tvorovi.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 18:15
- Nahlásit
laguna
i já přeji vše nejlepší tomu tvorovi.
Asi sem budu muset naskenovat ten papír jak mi ten pán podepsal, že je to moc hezký pejsek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2012 18:18
- Nahlásit
jedna speciální pro Lagunu
nebo radši dvje
|