| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 21:49
- Nahlásit
Dneska jsme zabili tu svini, budiž jí země lehká.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 21:52
- Nahlásit
lagunaDneska jsme zabili tu svini, budiž jí země lehká.
a zakopali jste jí dost hluboko? ještě na to asi nikde nepřišli, ještě jí nikdo nehledá..
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 21:52
- Nahlásit
laguna ale já se jí ani nedotkla! Prchali (svině aji kanci) úplně sami! jestli jí piclo tak f tom nejedu! Asik se lekla Mařky a Gerdy jak se draly ze křoví
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 21:53
- Nahlásit
Bo noc dylyni, jdu umřít dnes, byl to přenáročný den.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 21:55
- Nahlásit
Čus bus!!
Tak jsem konečně domky. A musím se vám pochlubit. Nejen, že mám krásné a chytré pejsky, tak máme křásného i kocoura. Nejen, že k mému velkému údivu nepozabíjel ostatní vystavované kočky, tak na dnešní mezinárodce v Lysé vyhrál svého prvního CAPa, což je to samé co CAC u psů.
Jinak byla dneska u nás na cvičáku vzácná návštěva. Přijela teta Kamila se strejdou Ohniváčkem a příští týden jí jedu pomoc vybírat Ohniváčkovi parťáka, který se bude jmenovat Budulínek
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2012 22:41
- Nahlásit
hancaw
o kanca jsem málem zakopla takže to nebylo úpa nemožné
šmarjá, kdyby si Gerda vzala tu Botinku,mohly jste mít kanca doma ...
laguna
Dneska jsme zabili tu svini, budiž jí země lehká.
Už? Tak bé klid aspoň
Crysa
a zakopali jste jí dost hluboko? ještě na to asi nikde nepřišli, ještě jí nikdo nehledá..
tu nikdo hledat nebude ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 11:14
- Nahlásit
Brýtro! Za chvíli vyrážíme, blázni.
Eldoguero
Jen nech bejt, Mařka je natolik blbá, že by s tim kancem bojovala, a až pak by poznala, že nemůže vyhrát. Nicméně naštěstí je asi neviděla nebo nevim co, neboť brousila přímo kolem nich, jak se válelu v tý koupelce bahenní. Už jednou bojovala s krávou a tam měla štěstí, že kráva byla strašně hodná a vyprdla se na ní. Krávě sem pak děkovala, že má víc rozumu než ten hloupý pes.
Baico
Jo Kamila s Ohnivákem, ahaaa, já furt myslela, že Kakamila malinovááá. A budulínek bude taky čévéčko?
Děcka, du se najíst, ať pak neřikám, že mám hlad.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 11:55
- Nahlásit
čus dementi,kerá svině se zabíjí dnes abych bala f obraze?? .-))
Baico
příští týden jí jedu pomoc vybírat Ohniváčkovi parťáka, který se bude jmenovat Budulínek
čsv zas? a odkud?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 12:00
- Nahlásit
Hele znáte Dárvinovu cenu? To je cena pro nejdebilnější lidi, co lictvu prospěli tím, že sami sebe zprovodili ze světa nějakým extrémně debilním způsobem. In memoriam pak získávají tuto cenu.
Za chvíli je tu lucynka s číslem a s tučným tobijášem k tučné maryji. Budeme tučná posádka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 12:04
- Nahlásit
Gerda
Hele znáte Dárvinovu cenu
jo..tudle přece dávala danajasa konkrétní přípatky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 12:07
- Nahlásit
davidkova renata
jééé to nevim....sem to našla v pátek, sou tam hodně vtipný sebevraždy )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 12:08
- Nahlásit
Gerda
sou tam hodně vtipný sebevraždy
velmi ftipný ) taky sem se dost posmála ) sou to dementi
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 13:32 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
čus dementos
teď sem přišla z klikání a pádění. Docela mě vyděsili cestou na blaníku, když povídali že dneska je někde rozvěcení stromu, Dyť advent začíná až příští tejden ne???
Gerda
To je cena pro nejdebilnější lidi, co lictvu prospěli tím, že sami sebe zprovodili ze světa nějakým extrémně debilním způsobem. In memoriam pak získávají tuto cenu.
Za chvíli je tu lucynka s číslem a s tučným tobijášem k tučné maryji. Budeme tučná posádka.
Dobrá návaznost
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 14:15
- Nahlásit
Alexa Dyť advent začíná až příští tejden ne? Šíš 4 nedělě do štědrýho dne čily neska Taky si něco zapálím asi lejtka večer Jináč mám dilémato co mám začít trénit z pakoněm fík si myslí že pípo 2 a já bysem chtěla eště ZVV1 páč se mi děsně líbí to prohledávání a křičení na fíka a pakůn z toho byl děsně nadšen ůpa se klepal kdýý kdýý ůůůž to řekníí řékní drž
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 14:26 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
danajasa
Šíš 4 nedělě do štědrýho dne čily neska
tak to asi někdo neumí počítat žejo, páč dneska je 25.11.!!! tudíž pak je 2. 12., 9. 12., 16. 12. a 23. 12. takže ať počítám jak počítám s dneškem je to neděl 5
EDIT
a mám pravdu a mám pravdu:
Advent je čtyřtýdenní období před Vánoci.
První adventní neděle (železná neděle) je 2.12.2012
Druhá adventní neděle (bronzová neděle) je 9.12.2012
Třetí adventní neděle (stříbrná neděle) je 16.12.2012
Čtvrtá adventní neděle (zlatá neděle) je 23.12.2012
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 14:31
- Nahlásit
AlexaŠíš pani díky já sem se začínala hroutit že musím do večera zrobit eště dva adventní věnce a mám tejden čas )
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 18:12 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
jak jste se měly???
My měli úplně skvělý víkend, teda hlavně sobotu, jeli jsme s basenžíkovou k Paw a byla to krásná čtyřhodinová procházka, skoro jsme nepotkali nikoho, ten klídek byl nádherný, musíme za Paw jezdit častěji, moc se nám tam líbilo
A dneska jsme byli na procházce ráno s makrelíto a makrelopsem a odpoledne jsme vyrazili do lesa sami
tady fotodomunetace
basenjík nám trochu kazil skupinové foto, protože musel být přidžen basenjíkovou
tady bez basenjíka
knírači s půl smečkou od Paw
a tady už je to těžce nebavilo, Guli těžce znuděn, Jess už zívá, Aron se tváří trošku retardovitě a Tomáš už radši utíká
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 18:55
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
Jo Budulnek bude taky čsv a bude ze stejné chovky jako Ohniváček.
Jinak bré večír, cd s koledama úspěšně nahráno. Prej bude i křest
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:04
- Nahlásit
bré večír uš sme téš domki,dosti dobrá vychajda to byla a zejména bych vypíchla,že sem celou dobu přesně věděla gde sme!
Monty
super hromadný foto!!
Baico
bude ze stejné chovky jako Ohniváček
tak at má taky tak štastnou ruku
du..je instruktážní film na nově tak abych věděla co mám pak dělat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:18
- Nahlásit
Nazdar dementus, už sem byla i na nákupku, ale byli tam zas dementní hnusný lidi, tak sem vzala věci z regálů, kde nikdo nebyl a šla sem pryč. Takže mám asi štyry balení sušenek, zmrzlinu, levnej prací prášek (nikdo ho nechtěl a nestál u něj) a jeden energetickej nápoj. Jako to je mi dosti na prd, takže končim a na nákup chodit už nebudu. Měli sme mocinek pěkný votpolko, kdyby Lucynkasčíslem furt neprudila s tim, že neví, která je pravá a která levá, pročež sme přijeli na srážení s Atušovejma pozdě. Maryje předstírá, že nezná chodit stopu, ale jen tu naší, bo zvířecí a Bůškovu jde úplně přesně.
davidkova renata
zejména bych vypíchla,že sem celou dobu přesně věděla gde sme!
))))) no to je jasný, naprosto přesně si nám řekla - támhle na těch kopcích nahoře sou strašně krásný louky a tam sme měli jít )))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:20
- Nahlásit
Monty
Ty společný fota sou luksusní! Knírači jsou příšerně zasraní a Áronkovi je to asi líto, bo vypadá smutně ))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:30 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Gerda
no jo no, nevýhoda dlouhosrstých vemen ale Sophina byla nejlepčí vběhla to vypuštěného rybníka a bylo tam šílené bahno a vypadala na půl jak skoťák
ale byla moc šťastná pak u vyčesávání zaschlého bahna už moc ne
Aronek balil Sophču, tak byl asi smutný, že je tak špinavá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 20:40
- Nahlásit
Monty
néééé to je strašná hrůza, rovnou bych si šla koupit novýho pejska, tohle bych umejvat teda nechtěla....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 21:26
- Nahlásit
Gerda
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 22:07 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Nazdar lidijové již jsem dorazila dom . Celý den jsem byla pilná a uklízela v domku stejně tam zase udělaj burdel . Tak jsem si spravila náladu na tréninku agi. Džína byla dnes ve formě a šlo jí to dobře a Kešu již bjehala sekvence jako dospělý pes! Udělala mi velkou radost i kostičku za to dostala! Je to kikovné štěnátko!
Eldoguero možná až bych o to prase doopravdy zakopla tak by ho leknutím ranila mrtvice Mařka by ho pak jen aportovala.
Gerda velmi tě obdivuji paní neb já jsem se na to vybodla a tak zde nemáme k jídlu nič!
Monty máš velmi špinavé knírače! Již nejsou bílí již jsou pepř a sůl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 22:20
- Nahlásit
hancaw
Obdif není na místě, k jídlu nemám nic, u jídla bylo moc lidích. Seš strašná bjěhna krz to agi...
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 22:20
- Nahlásit
tak už je to tady držte palce ať vše dobře dopadne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 22:33
- Nahlásit
laguna
šmarjááááá!!!!! To je jistá věc!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 22:47
- Nahlásit
Gerda tak teď jsem na to 14 dní prděla krs křipku ale dneska jsem se vyprdla na křipku a šla bjehat tak snad se chorůpka nevrátí no aspoň máš sušenky já jen alkohol
laguna nevi vocogou ale držím téš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2012 22:59
- Nahlásit
hancaw
máš velmi špinavé knírače! Již nejsou bílí již jsou pepř a sůl
nene
pepř a sůl byli včera přes den, večer jsem z nich udělala zase white
jé, vy jste agilitili? My snad půjdeme ve čtvrtek na agi trénink k wami, pokud se nám to podaří, jinak až další týden v pondělí
|