Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1413 . 1414 . 1415 . 1416 . 1417 . 1418 . 1419 . 1420 . 1421 . 1422 . 1423 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:06
- Nahlásit

Monty
Sophčina oblíbenkyně?
Jo jo
Ne to ne, dávej na ni pozor, ať má příště Sopháč s kým lítat
Ona se likviduje samostatně ale je to Doza, tak to přežije, ani o tom neví. Já si toho všimla až doma a ona asi vůbec

Venta
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:13
- Nahlásit

leyenda
A jo, zapomnela jsem na Venticku - no, bleda zavist, pani
nezlob a buď orlem

Jinak zdar, dneska nic novýho. Ale brzo zas poinformuju určitě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:34
- Nahlásit

Venta
dneska nic novýho.
Jak to? A kdy, zítra?

Venta
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:51
- Nahlásit

Eldoguero
A kdy, zítra?
Ještě nevím, ale klapnout by to mělo. Zas nafotím

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 21:08
- Nahlásit

Tak poslední dnešní jídlo štěňátků snědeno, teď se cpou ještě od Kalu. Večerní cvičení Doz též za námi (tohle snad někdy nechám natočit, děláme synchronizované cvičení s Dozy a Botin je moc ftipná, jak místo toho, aby si třeba rovnou lehla, tak oběhne Kalu nebo Argů a lehne si vedle, při dalším povelu zase pro změnu přiskočí zpátky mezi ně no sranda, ale žrádlo je jediný co udrží Kalu od štěňat, když žerou). Nalila jsem si cvajgltrébe a koukám na věřte - nevěřte

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 21:12
- Nahlásit

Venta
Ještě nevím, ale klapnout by to mělo. Zas nafotím
To doufám, chci to vidět

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 21:18
- Nahlásit

Eldoguero
oukám na věřte - nevěřte

šiš ještě žes mě to připomněla

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 22:15
- Nahlásit

Čus blázni, učila sem se teď pracovat s clonou, ale znáte to...nějak to nejde, krz tu Aljašku bych to chtěla, neboť sem provedla rozdělení pro a proti mezi aljaškou a špicberkama, na aljašce je poctatně míň medvědůch a víc krás než na špicberkách, kde je uhlí, vítr a jedna ruská samoobsluha. Na špicberku připadá lední medvěd na obyvatele. Anebo taky dva medvědi na obyvatele. V průvodcoj píšou, že medvěda těžko v sněhu poznati, že když vidíte dvě černý tečky, co se blížej, je už blízko moc a nestíhnete nic. Černýho na rozkvetlý louce viděti lépe. A taky na aljašku už mám lonely planet. Přesto mám zlý pocit, že pojedu tak leda do řitě )))) Ale to neva. Víme, že Denali je v poctatě vyšší než everest? Aha? Taky sem myslela na Kamčatku, ale to bych cestovatelsky nedala ani náhoodu, děcka, když to čtete, to je hotovej středověk...
A Ventice si připíše další dva, protože je to už zamluvený a nedá se to zrušit - halt si to neměla zveřejňovat, protože se to nebezpečně šíří. Jak řikam, brzo budeš prezident. Jen je mi líto, že to spadlo do klína zrovínka tobě...)))))))))) ale jen trošku, páč mě to ba už jen vidět, rouro )))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 22:33
- Nahlásit

Gerda
Proč ne Kamčatka? Středověk to je, ale na druhou stranu, je to asi nejvzdálenější (civilizačně i krajinou) od nás z těch možností. I když já osobně bych brala tu Aljašku, mám pro ni nějakou slabost už leta letoucí
Ventice si připíše další dva, protože je to už zamluvený a nedá se to zrušit
no ty vole, ta se z toho po... ale dobře jí tak, dala se na vojnu, musí bojovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 08:37
- Nahlásit

DObré jitro, smrádci!

Eldoguero
Kamčatka je strašně problémová organizačně, jako zatim jsem četla pár cestopisů a zážitků, nic tam nejde podle plánu, musíš mít s sebou dost schopnýho cestovatele a vědět, kde si vyšomrat různá povolení, ten dobrej cestovatel by měl bejt i dosti dobrej automechanik...ale to je na Aljašce potřeba taky...jako samozřejmě jsou to destinačky krutě nedostupný, myslim tim finančně, jak se pro to čék rozhodne, musí začít šetřit a mít v základu tak kilo, aby si cestu mohl plánovat. A na špicberkách zas můžeš krásně jezdit se psím spřežením, je to z těchto lokalit ta nejdostupnější. Ale dost tě u toho sežere medvěd.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 08:40
- Nahlásit

Eldoguero
čum sem - nádhera!
http://alaska.wz.cz/Cestopis.htm

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 09:13
- Nahlásit

twe ste normální????? proč tu plánujete nějaký přiblblý aljašky ,kamčatky,,špicíberky a podobný nechutný místa??????? čék si sem de vodpočinout a vono todle
Gerda
rozhodně s tebou nikam nejedu,na to zapomen!!!!!!!!!!!!!!!! až pojedeš jako slušnej čék někam do karybyku tak jo,ale todle teda ne ..bestak skončís zas nelahozefsi,to je prostě tvoje karmička

dem zabít zlatou vlásku čuus

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 09:17
- Nahlásit

davidkova renata
do karybyku nepojedu, je tam moc vedro ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 09:19
- Nahlásit

Gerda
do karybyku nepojedu, je tam moc vedro
di domu,živočichu
je tam samosebou akorát!!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 09:26
- Nahlásit

bré dopoledne, my nejdeme nikam, leda tak do pr....

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 11:01
- Nahlásit

GerdaSprávce přírodního parku v Britské Kolumbii dává instrukce návštěvníkům: "Je

možné, že narazíte na medvěda grizzlyho. Protože se však většinou vyhýbá

kontaktu s lidmi, tak byste si měli na batoh přivázat zvonečky. Jejich zvuk

varuje medvědy a ti tak budou mít dost času aby zmizeli. Pokud ale někde

uvidíte medvědí trus, tak ihned takové místo opusťte."

Jeden z návštěvníků se zeptá: "A jak poznáme medvědí trus?" Správce na to

odpoví: "Velice jednoduše, je v něm spousta zvonečků."

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 11:10
- Nahlásit

Crysa

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 11:38
- Nahlásit

Nazdar jelitka
Gerda
Kamčatka je strašně problémová organizačně
To zas jo, z těch tří míst určitě nejvíc. Špicberky jsou nejblíž, je to docela dobrá varianta, když chce čék spáchat samovraždu zajet si na poslední dovolenou Na druhou stranu von tě na Aljašce taky může sežrat takovej kodijak (kdžy se vztyčí na zadní má tři a půl metru ) a na Kamčatce Ursus Arctos Beringianus A essi von Talarctos Maritimus zabíjí humáněji než Ursusové to nevim
Aljaška je můj sen, já bych měla asi jasno
do karybyku nepojedu, je tam moc vedro
A nuda taky prej tam ničehož nic nejni. Dovolená pro lidi co se chtěj válet 14 dní u moře a nic nedělat ideální, ale pro všechny ostatní utrpení. Bratr můj byl z toho dosti v diskomfortu a prej už by tam nikdá nejel. Dost mu rozumím, já byla na nerv i v Řecku ...
Crysa
Velice jednoduše, je v něm spousta zvonečků."
: D

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 12:08
- Nahlásit

Jo a můj hrníček v práci spáchal sebevraždu. Včera ráno upat, úpa upat, jsme do něj dala kafe a cukr a přisunuju ho ke kraji stolu, že tam dám ještě mlíko, kecám s kolegou a najednou rána a něco teplýho bylo na koleně a holeni.. to bylo to kafe, slatký, do kterýho jsem ejště aspoň nenalila mlíko. Tak jsem hrnek sebrala, byl živej, zdravej, jen ležel na boku na zemi, všude kolem potopa. Nasypala jsem kafe, cukr, znova sleju zbytkem vody, dodám mlíko a jak jdu z jedný místnosti do druhý, tak se mě šmejkla noha na schůdku, že jsem si málem ustlala i s hrnkem. No a dnes ráno? ještě kávy po ránu jsem z hrnku popila a před odchodem prostě skočil, zase mě pod nohy, ale už se mu to povedelo, do třetice vydařený skok..
Tak měl funus do kontejneru a už mám v tašce novej hrnek na neděli. Aby mi kamarádi záviděli.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 13:04
- Nahlásit

Eldoguero
A essi von Talarctos Maritimus zabíjí humáněji než Ursusové to nevim
to je celkem nepoctatný bo mě by okamžitě zabila za nechutná zima,nějakej martinckej ursus by se vůbec nechyt!
nuda taky prej tam ničehož nic nejni. Dovolená pro lidi co se chtěj válet 14 dní u moře a nic nedělat ideální, a
a to sem přesně já
Crysa
tvý hrnkový story je dojemný teda

uš je zase hnusně,ale na bránění bylo krááásně ,aji slunko
a zlatá vláska si libuje že bude moct dělat f klidu fíka aji dyš bé na vozejku neb dnes seděl na kolečkový židli a nána ho vláčela po klubovně jak sáňky..byl rát bo se vůbec nenadřel )

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 13:40
- Nahlásit

davidkova renata
mě by okamžitě zabila za nechutná zima
nesmíš všude chodit v bikinách
nějakej martinckej ursus by se vůbec nechyt!
měl by tě zamraženou na horší časy, takže by na tom vydělal tak jako tak
na bránění bylo krááásně ,aji slunko
U nás pro změnu humus, zataženo šedivo, ale teplo.
Odpoledne máme sraz s kámoškou na stopy, tak doufám, že nezačne pršet.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 13:46
- Nahlásit

Eldoguero
měl by tě zamraženou na horší časy, takže by na tom vydělal tak jako tak
inu medvjet neni žádnej pitomec

du taky čus

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 14:19
- Nahlásit

davidkova renata
inu medvjet neni žádnej pitomec
Hmmm, chytré zvíře

Šmarjá toliko hodin musím jít, zdár

agáta12
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 15:09
- Nahlásit

Gerda
No nevim pani , ale jet s foťákem na Kamčatku vyjde nastejno jak jet fotit do Řecka . Teda nevim na jak dlouho tu dovču plánujete . Esi na takovejch 10 let a víc .
Ale zase je to s plnou penzí a reklamou v telce

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 18:54
- Nahlásit

Gerda
Kamčatka je strašně problémová organizačně
Pani esli chete nutně splnit dětský sen Potkat Čuka a Geka béte děsně zklamaná neodešli umřeli

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 20:23
- Nahlásit

čus dementos
tak sem měla dneska courací den, krásně sem si poplkala s velmi sympatickým veterinářem doporučila mu chovku vod známý, nechala vostříhat sisnu, pokousla elmuše, pak s ním i pokecala moc pjekný den jsem měla

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 20:42
- Nahlásit

Alexa
vet ti stříhal Sísu?

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 21:00
- Nahlásit

Monty
vet ti stříhal Sísu?

nééé od veta sme jeli na stříhání

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 21:21
- Nahlásit

Alexa
pokousla elmuše
a nevylámala sis zuby?

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2012 21:25
- Nahlásit

Alexa
krásně sem si poplkala s velmi sympatickým veterinářem
pokousla elmuše, pak s ním i pokecala
prostě jsi ten den prokecala jako vždycky
Já teda taky, ale ne tak moc velkokynologicky

<< 1 ... 1413 . 1414 . 1415 . 1416 . 1417 . 1418 . 1419 . 1420 . 1421 . 1422 . 1423 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání