Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1422 . 1423 . 1424 . 1425 . 1426 . 1427 . 1428 . 1429 . 1430 . 1431 . 1432 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 19:55
- Nahlásit

Alexa
S termitem souhlasím a asi pojedeme fšichni. I s děckama. Psy teda fšechny brát nebudu a Kůňa určitě nevezmu

hancaw
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 20:09
- Nahlásit

zeptám se Stanislava ale jinak to není zase až tak nereálné konec konců Kešun ještě nebyl u moře - aby jako nebyl zavostalej třá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 20:21
- Nahlásit

čus fčicí co maj slámu v boudách ,botách aji hlavách
koukám,že uš je skoro plán hotovej,no stejnak se zas vyskytne milyjarda komplikací jako tř gerda zapomene čepici a jiný tragedyje

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 20:21
- Nahlásit

áááááááááááá dávaj dobrodruha s belmondem

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 22:25
- Nahlásit

Nate ať se vám líp spí při tom plánování dovolený

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 22:39
- Nahlásit

Čus dementi, jako furt jsem dost skeptická krz ten vozovej park...je to kurevsky drahá země, ty auta musej bejt totálně v pořádku, bo nikdo pak nebudeme mít na odtah nebo servis )) Nerada bych to, co ušetříme na bydlení, narvala do servisu plus doživotní splátky odtahu něčího vraku )) Čumte do třetího odkazu shora. Lej ho dávala ráno.

Eldoguero
gde sou Korazóni s Dextrama!!!!!!!!!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 22:46
- Nahlásit

Gerda
Tady máš samostatnýho Korazóna vykulenýho

a tady kakajícího Dextříka

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 22:49
- Nahlásit

Eldoguero
jsou nejlepší!

Děcka dobrou, jdu umřít.

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 22:50
- Nahlásit

Nazdár plánovači!!
Doufám, že zima vydrží ještě alespoň do čtvrtka. Zítra totiž jedu na Moldavu v Krušných Horách a jestli nasněží, tak se tam s tou fábulí nevyšplhám.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 23:12
- Nahlásit

Gerda
Dobrou
Baico
jestli nasněží, tak se tam s tou fábulí nevyšplhám.
Tak na to vem jed, že ne ... ale snad má sněžit až od pátku nebo ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 09:57
- Nahlásit

zdar flundry,co je to tu zas za bílý psové??? to sou ty pro tu sibiřskou armádu?

hele zkusim umejt vokna.. jedno teda rači jen

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 10:00
- Nahlásit

Brý játro

davidkova renatahele zkusim umejt vokna.. jedno teda rači jen

tak to mě teprf čeká zatím jdu doklidit tu zahradu, než mi to zpadá sněhem a nebo hlubokým mrazem přimrzne k zemi. Vůbec se mě nechce teda nic dělat, nechala jsem pracovat stroje, pračka už dožvejkává první várku, tak to asi ejště pověsím, posvačím a pak teprv půjdu ven.

datli
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 10:55
- Nahlásit

čus bus-vy tu zas jedete-tedy rozjíždíte se...Nechcete půjčit na přepravu Boeinga 737?
ANebo do manželova pracovního stroje se vleze až 40 lidi s báglama.A do Francie lítak každej rok-hele Eldo-nešlo by to nějak přes Gráb domluvit jako přesun psů do ztížených podmínek a nácvik na Afgoš?

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 11:18
- Nahlásit

Gerda

Nerada bych to, co ušetříme na bydlení, narvala do servisu plus doživotní splátky odtahu něčího vraku ))

Neboj a nestras vsechny , primlouvam se za ten autovlak, do Mnichova dojedete i jako sardinky a tady to poresime nasima autama. Navic to vyjde nejlevneji a je to nejpohodlnejsi, pro lidi i psy.
ten termin se ji hodi

datli
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 11:25
- Nahlásit

vzaly byste mě taky?

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 12:48
- Nahlásit

hlásim že moje auto tam dojede taky, ale vzhledem k tomu že pojme jen málo, nemělo by zmysel brát ho na výlet k móři.. tak ráda ho zas nemam Což mě přivádí na myšlenku - máte všicí pasy pro pse?? My coby závodníci s pravidelnou zahraniční účastí máme totok pořešeno, ale ty burani pražský nevim nevim...

Baico
jedu na Moldavu v Krušných Horách
tam je to strašně hnusnýý, tak tam nikoho nepozdravuj, a hlavně nechoď do hospody u nádraží, je příšerná nejvíc
Ale koukam že du s křížkem po funuse, huž si tam, tag nic Aspoň tam nemáš sních. A VŮBEC!! Jak můžeš pochybovat o fávuly, je to velmi slušné sněchové auto!

Crysa Alexa
hele kolik dáváte slámy do budek? Nevim jakej je správnej poměr - dostatek, ale pes se ešče vleze. Tak do půlky?

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 12:57
- Nahlásit

bonchele kolik dáváte slámy do budek? Nevim jakej je správnej poměr - dostatek, ale pes se ešče vleze. Tak do půlky?

mě to na ovčáčí budku vyjde tak půlka malýho balíku, tu jen rozlámu na drobnější kusy a zbytek už si rozhrabou sami a povolí si to slisování. Dost se to slehne a i když maj prkno ve vchodu, aby jim nevybíhala sláma ven, tak stejně první měsíc tahaj slámu nohama, takže i něco ubyde takle. Kamil si třá loni vyházel všechnu slámu, chtěl holobydlik, nechtěl ty zženštilostě jako je sláma, chtěl bejt tvrďák.. vyhazoval to i když jsme mu to doplnila v silnejch mrazech. Holky zas by měly asi nejlepší vizi - díru rovnou do toho obr kulatýho balíku a mít spíš slámovou noru.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 12:59
- Nahlásit

bonc
hele kolik dáváte slámy do budek? Nevim jakej je správnej poměr - dostatek, ale pes se ešče vleze. Tak do půlky?
Armanovi tak cca do dvou třetin, je rád zahrabošený. Texlovi už vůbec ňyc bo okamžitě fšechno vytahá do posledního stébla ven a tam s tím hraje mikádo Ale jeho jsem beztak chtěla brát na zimu zase domů tak to neřeším.

- máte všicí pasy pro pse??
To je blbá otázka. Si piš, že ten pražskej póvl nemá

datli
vzaly byste mě taky?
To víš, že jo. Čím víc lidí pojede tím to bude monstróznější výprava a tím bude Gerda šťastnější

Gerdomíro neměli by se k této příležitosti udělat nějaké trička, mikiny, trencle, nebo tak něco?

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 13:11
- Nahlásit

Biluškaneměli by se k této příležitosti udělat nějaké trička, mikiny, trencle, nebo tak něco?

ale to už je vymyšlný, budou trika levandulový, s mezinárodními nápisy označujícími skupinu a na podolku bude telefonní číslo, kam maj volat v případě, že nás někoho najdou zamteně pobíhat v prostoru Šenghenu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 13:13
- Nahlásit

Nazdar jelita
Jsem dnes děsně pracovitá, co jsem potřebovala to jsem udělala, zařídila a teprve před chvílí jsme si sedla ke kafi. Uznávám není to nejlepší dát si kafe k obědu ale když se to proloží tlačenkou, tak se to zkousnout dá
Jo a abyste věděly, tak malodozata udělaly jen asi dva bobeky k ránu a jinak krásně vydržely od půlnoci až do sedmi do rána aniž bych musela ráno kydat, dokonce mě v těch sedm vzbudily mohutným řevem dřív než se vys... tak. Krásně se venčí venku,mám z nich radost, jen mě štve, že je to tak za 2 - 3 týdny dočasně přejde ...
davidkova renata
to sou ty pro tu sibiřskou armádu?
Zatím vo tom moc nemluf ... tady maj i klávesnice uši
datli
Eldo-nešlo by to nějak přes Gráb domluvit jako přesun psů do ztížených podmínek a nácvik na Afgoš?
Jistě, to si rovnou můžeme domluvit výcvik v Leyendově, na kterým se psovodi zdrží týden, dva Blbý teda je, že do armádních dopravních prostředků nesmí lízt civilní osoby, tak mě napadá jedině, že byste klusaly za těma Tatrama
vzaly byste mě taky?
A budeš vařit?

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 13:16
- Nahlásit

Crysa
Tabákus má předsíň, takže slámu povytáhává max tam, ale zas s ní má zabarikádovanej vchod kterej je už tagle malej, a jak ešče musí do zatáčky krz předsíň tak už to začíná bejt docela artistickej kousek A to sem mu včera eště dodala dveře lítačky kobercový, tak už je to vůbec labyrint do budky proniknout Tak nevim esli jí mam ještě přidat, aby vůbec ještě moch dom... Slámu mam nacpanou v obřim pytly, zatim jí tam má tak půlku pytle, postupně dosypávam jak si to slehává, kolik je půl malýho balíku nevim, znam jenom velký. Včera jsem mu přidávala, tak asi ještě o víkendu přisypu..

datli
vzaly byste mě taky?
lidi co dysponujou vlastnim letadlem se nevodmítaj....

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 13:26
- Nahlásit

Eldoguerotak mě napadá jedině, že byste klusaly za těma Tatrama

jako na Slovencku? Karpaty?

boncTak nevim esli jí mam ještě přidat, aby vůbec ještě moch dom..
dosypávej postupně, teď to slehne a až na noc zahlásej mínus dvacet, tak mu tam prostě sejpneš víc.

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 13:30
- Nahlásit

Eldoguero tak mě napadá jedině, že byste klusaly za těma Tatrama

takže my jedem za Leyendou a Eldo s Datli poběžej na Slovač??? Voni sou nějak provýchodní či co??

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 13:32
- Nahlásit

Crysa
a až na noc zahlásej mínus dvacet
taxe du zabít, to už nic nedosejpnu..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 13:51
- Nahlásit

bonc
už to začíná bejt docela artistickej kousek
Aspoň se při proniknutí do boudy zahřeje a nebude si lehat studenej
takže my jedem za Leyendou a Eldo s Datli poběžej na Slovač???
Ale prd, poběžíte jen za autama prostě, páč vás nemůžou naložit by to bylo proti předpisům. Essi to ale chcete vzít přes východ, jsem pro.
Voni sou nějak provýchodní či co??
Já jo teda
Crysa
myslíš, že to přes Slovač bude blíž? Ok, stavíme se vo Zvolenu jo

datli
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 14:08
- Nahlásit

bonclidi co dysponujou vlastnim letadlem se nevodmítaj...

no počkej,vyjímky se dají domlouvat celkem normálně.Jako fakt!Dá se požadavek,pakliže je smysluplný-výcvik psů z Grábu tedy je,tak to ,že tam brávají třeba civilní lékaře a tak je normální.Stačí pak dát jen bumážku...A pokud by se zajistila i propagace pro armu,možná by to bylo ještě schůdnější!

a s vařením teda pro tábory nemám problémy,léta praxe na pinďourských táborech!

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 14:34
- Nahlásit

čus paka
hezky se nám ta francije rozjíždí, tak mě napadlo umí někdo francouzsky krom lejendy????
tady máte něco pro inspiraci

bonc
A to sem mu včera eště dodala dveře lítačky kobercový,
dávám tak půl balíku na boudu jako krysa a když je už slehlá tak dosypávám, jak byly ty velký mrazy tak měly slámu skoro do 3/4 boudy. Hadr na vchod dávám až když sou mrazy, teď ještě ne

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 14:51
- Nahlásit

Alexa
rozjely jste to zas az moc, pripomina mi to intimni kafe v Jilovym , jen pripominam, ze ty domky nejsou nafukovaci, kdybyste si laskave precetly dispozice, vedely byste to
a naucte se trosku francouzsky vsichni, urcite se budete ztracet, tak at najdete stado zpet

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 14:54
- Nahlásit

Eldoguero
Ok, stavíme se vo Zvolenu jo
hele já už ale asi nic neberu, myslim že to nejexluzivnější už jsme vybraly a já žádnou nižší třídu nechci

Alexa
Hadr na vchod dávám až když sou mrazy, teď ještě ne
na mrazy mrazy asi stejně bude muset někam do ynteryjéru, neumim si představit jak by to letos dal.. příští rok už by neměl bejt problém, ale teď nevim nevim

umí někdo francouzsky krom lejendy?
Paf s Eldo teď obstojně šprechtěj krze ty jejich ména

bonc
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 14:56
- Nahlásit

.A pokud by se zajistila i propagace pro armu
joooooo, Ovečkin bé dělat reklamu!!!!!!!

<< 1 ... 1422 . 1423 . 1424 . 1425 . 1426 . 1427 . 1428 . 1429 . 1430 . 1431 . 1432 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání