Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1422 . 1423 . 1424 . 1425 . 1426 . 1427 . 1428 . 1429 . 1430 . 1431 . 1432 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 11:07
- Nahlásit

Crysa
Chumeli se chumeli
A pěkně se ochladilo oproti včerejšku, prej má být kosa celý víkend - teda u nás středně silný mráz

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 13:47
- Nahlásit

Tady jsou ted dva nad nulou. Snih drzi jen jako poprasek na trave. Ale docela mam sevrenou prdel z noci, aby to nenamrzlo do ledovky. Sice mame na sluzebakach zimaky, ale na lede jede vsechno jak sane. Jdu zas pracovat. Konec hlaseni.

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 14:02
- Nahlásit

Crysa
by to nenamrzlo do ledovky. Sice mame na sluzebakach zimaky, ale na lede jede vsechno jak sane. Jdu zas pracovat. Konec hlaseni.
no tak u nás už to je, už tu byla asi 55 matka, že na křižovatce je led a každej tam dostane hodiny, volala sem kompetentní osobě aby s tim laskavě něco uďáli, a postupujou prej podle rozpisu
tak třá teď sypou někde u hřbitova a večer, až tu nikdo už nebude jezdit to posypou u nás

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 14:24
- Nahlásit

A tak to ja uz pokrocila, ze ve svym aute mam hozenej pytel posypovy soli :-D at zije paranoia. Jo a uz mam na ceste jeziska, uz mi veze najezeniny :-P produkty jezeni budu davat k dispozici

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 14:41 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

no tak už tu zase chumelí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 15:37
- Nahlásit

šiš, ste jak šílený, máte paniku při 5 cm sněhu a první námraze U nás napadne 20 čísel a teprve buděj silničáře, že by bylo dobrý mrknout z okna u nás v obci se nesolí kvůli studním, čas od času to posypou štěrkem, koncem zimy pískem, bo šterk už došel ... třeba dnes sněží celý den, sice nic tragickýho, ale od rána už takových 5 čísel přibylo k tomu co leželo a ještě kolem neprojel ani jeden pluh, štěrkem nám silnici posypali v úterý poprvé od sněžení a nikdo si nestěžuje, páč součastná situace se považuje za bezproblémů sjízdnou silnici

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 17:17
- Nahlásit

Čus bus!!
Představuju vám možného pana Budulínka

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 17:23
- Nahlásit

Eldo, tak ti nevim. Ted hlasej ve zpravach, ze Liberecko dva smrtaky na silnici. Tak mi strach ze sjizdnosti nemizi, kdyz na ledu tady nikdo moc jezdit neumi. Zustanu hystericka z ledovky a poprasku snehu, dokud se tu neaktivizujou silnicari se soli. Jdu jeste jednou vyhrebelcovat Kakace, pujde dneska prvne svoji pesi hlidku, uz jak velkej kluk. Taxe tu mejte xichti, jezdete opatrne nebo radeji vubec :-D

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 17:25
- Nahlásit

Baico: hezke Budulince at ma stastnou ruku

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 17:32
- Nahlásit

Crysa
at ma stastnou ruku
No zítra padne finální rozhodnutí, tak jsem sama zvědavá, který ze dvou favoritů to bude.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 18:55
- Nahlásit

Crysa
Ted hlasej ve zpravach, ze Liberecko dva smrtaky na silnici
Jenže to je pořád, ať je sníh nebo ne. Jako já v tomhle počasí jezdím velmi nerada to je pravda, ale třeba v úterý, ač na sněhu a ledu, jelo se vcelku slušně. Dnes je to o dost horší, protože za poslední 3 hodiny nasněžilo dalších asi 5 čísel a pluh stále nevyjel, počítám, že do rána ani nevyjede.
Zustanu hystericka z ledovky a poprasku snehu, dokud se tu neaktivizujou silnicari se soli.
Chci tím říct, že když se u vás aktivujou silničáři se solí, u nás nikdo ani nevzdechne.
Zítra jedu pro muše, essi budou ty hnusný serpentýny před Grábem zledovatělý pojedu tak hodinu a půl
Baico
Jé minivlčák Kolik mu je?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 19:22
- Nahlásit

Tady máte Coroneráčka cpoucího se masem

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 19:27
- Nahlásit

A tady pár štěňátek na sněhu

A ještě Viktorek s Argů

a Dozí spřežení

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 19:30
- Nahlásit

EldogueroTady máte Coroneráčka cpoucího se masem zase z nich děláš šelmy cpeš je masem pak budou žrát lidi šíš kdo uteče vyhrál

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 19:31
- Nahlásit

Eldoguero
Kolik mu je?

Když jsem ho ňuchala, tak mu byly 3 týdny, jina včera jim byl rovný měsíc.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 19:48
- Nahlásit

danajasa
zase z nich děláš šelmy cpeš je masem pak budou žrát lidi
Proto to samozřejmě dělám
od zítra je budu krmit už jen syrovým masem a k pití budou dostávat krev
Baico
Ty chlupatý štěňata vypadají monohem větší než ve skutečnosti jsou do určitýho věku
Kamarád měl nedávno štěňata (čuba NOxČSV a pes NO, takže skoro NO), jako malinký vypadali jako normální štěňata NO - veliký buclatý, čím starší byli, tím víc rostli na dýlku, ale míň na šířku a na dvou měsících vypadali jako regulerní čévéčka. A to vlkošedi i páleňáci. Doufám, že kámoš bude fotit, protože mě moc zajímá co z nich vyroste, jen doufám, že povahově si z čévéčka vezmou co nejmíň ...

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 20:00
- Nahlásit

Eldoguero
Tak todle jsou regulerní čévéčka po psovi, co dělá TART a fena je zase sběratelka titulů na výstavách, tak se uvidí. Ale jsem si jistá, že v rukách Kamily to bude zase velmi vyjímečný pes.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 20:04
- Nahlásit

čus dementi...co jest novýho??
dozy moc pjekný,uš se připravujou na sibiř žejo??
Baico
Představuju vám možného pana Budulínka
jůůůůůůůů !

hele zas jeden pjekný inzerátek
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-6323-q-prodam-cist okrevneho-yorka-bez-pp

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 20:24
- Nahlásit

Baico
Tak todle jsou regulerní čévéčka po psovi, co dělá TART a
Jo jo, to jsem pochopila, že čévéčka. Makavý čévéčko se moc nevidí, tak držím palce ať to podědí i potomci.
davidkova renata
dozy moc pjekný,uš se připravujou na sibiř žejo??
Jistě, proto jsou už taky venku, normálně bez boudy, přístřešku nebo podlážky, pěkně na sněhu uprostřed dvora, ať si zvykaj na vítr už si hrabou iglů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 20:35
- Nahlásit

Eldoguero
už si hrabou iglů
tak at máknou,v noci má bejt celkem kosa

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 20:57
- Nahlásit

Eldoguero
Makavý čévéčko se moc nevidí
Budulínků starší bratr Ohnivák to v roukou Kamily dotáhl na IPO 3, ZVV 1 a FH a k tomu ještě dva tituly CACT.
Kamila mě tenkrát vybrala spojení, ze kterýho mám Baica a ona mě jako první nechala čuchnout ke cvičení a výstavám

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 21:14
- Nahlásit

davidkova renata
tak at máknou,v noci má bejt celkem kosa
Už je ... teď jsem je byla vykopnout a bobek jim tuhnul u řitě, jaká je tam kláda

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 21:15
- Nahlásit

Baico
IPO 3, ZVV 1 a FH a k tomu ještě dva tituly CACT.
To je moc hezká práce, obzvlášť na čévéčko

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 21:28
- Nahlásit

Eldoguero
To je moc hezká práce, obzvlášť na čévéčko
jj ohniváček je mocinky bezvadnej pejsáček a navíc i moc pěknej hele

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 21:49
- Nahlásit

Alexa
Už jsem hoooooodně dlouho neviděla čévéčko kousat ani na fotce, takže tohle je prostě paráda

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 22:30 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Eldoguero
začínam tě podezírat že bydlíš někde za rohem u nás . Tady teda pluhujou, musej, sou slušně vychovaný a chápou význam slov sních a hory. Ale solit se nesmí krze přehradu a na štěrk je prej eště času dost, zas tak změkčilý bejt nesmíme. Začnou sypat až tak za tejden-dva, jestli bude zima postupovat stejnym tempem = velmi rychlym, jako do teď. A v únoru už jim ten štěrk zasejc dojde, ale na písek nemáme nárok. Ale to už sem z tý zimy tak udeptaná, že je mi to vlastně jedno že jezdim po čistym ledu. Dneska mě poprvé zkopalo abéesko v místech gde sem to nečekala (uprostřed města, doma už se brzd zas nedotýkam), což je jasný znamení že zima je definitivně tady Takže sem naskladnila do auta zimní výstroj - řetězi, košťátko a škrabku

naše silnice dnes f podvečer:

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 22:37
- Nahlásit

Eldoguero
krásní jsou, ale druhá fotka je nejlepší

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 22:47
- Nahlásit

davidkova renata

hele zas jeden pjekný inzerátek
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-6323-q-prodam-cist okrevneho-yorka-bez-pp

twl to voni jako našli psa a prodávaj ho za tři litry????!!!! Celou dobu to dělam špatně...

Eldoguero
štencle sou určitě moooc čananý, i když na tý čistě bílý fotce nejsou vůbec vidět
a dozí spřežení jak je nasratý

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 08:29
- Nahlásit

bré dopoledne, už je tady konečně páteček
Včera volno a dnes do práce, no mohli nám dát to volno rovnou i v pátek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 08:47
- Nahlásit

gdo zap tu zymu????????????????????????????????
bonc
naše silnice dnes f podvečer

tu zatim namrtkováno neni ale jak dlouho to vydrží..
twl to voni jako našli psa a prodávaj ho za tři litry????!!!! Celou dobu to dělam špatně...
toš to né..ale todle mě trošku vytočilo
přes 3 měsice stare, odčervene zatim neočkovane, očkovane 3000kč a neočkovane 2500. zaleži kdy se ozvete a jak to bude

<< 1 ... 1422 . 1423 . 1424 . 1425 . 1426 . 1427 . 1428 . 1429 . 1430 . 1431 . 1432 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání