Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1431 . 1432 . 1433 . 1434 . 1435 . 1436 . 1437 . 1438 . 1439 . 1440 . 1441 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2012 21:41
- Nahlásit

ZaCrysuju si.
Venku je mnoho snehu. Mnoho novýho, přesná míra: Až doprdele, když si do něj sednu.
Naštěstí jsem nesla ještě do auta na zítra do práce připravenej vývar, nemaje dost místa v lednici na ten monstrhrnec. Dveře se otvírají záhadně ven. Za dveřmi často sedává Asína a Kamil. Seděli tam i teď a prdelema natavili sníh, naštěstí je kolem nuly a dveře držely natolik dost, abych jima odhrnula udupanej sníh asi bych docela zítra ráno čuměla, až bych lomcovala dveřma a nic.

Bo noc, byl to náročný víkend, jdu spát.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2012 21:48
- Nahlásit

Nazdar blázni, tak už sme definitívně domki z vejkendu, zase sme měli parádnickej, Maryje se seznámila s Ferdíkem na vycházce, má jí moc rád, pořád jí kousal do hlavy, tak se celou cestu prali, oranžovky byly rády, že si teď Ferdík hraje s někym jinym a nemusí si hrát s nima. Krásně sme na schůzi aji hlasovali, s rumem krafali, sobotní procházení řádně prochodili a slunko užili. Čokle pročesali a vypádili, chumelenice nás chytla na dálnici, ale jen začátek, takže dobré. Prvně sem konečně trefila sjezd z průmyslový na spojku!!!!!! Jupííííííííííí! Už sem nejezdila po celý praze hledaje spojku. Maryje si pak odpočinula a šli jsme ještě s Filátkama. Teď už se ukryla do pelechu a chce už úplně spáti. Šmarjáááá to sme se ale pěkně zas měli!

danajasa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2012 21:48
- Nahlásit

Crysanaštěstí je kolem nuly
Kde bydlíš?jedu tam tady je -12c už ted

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 08:41
- Nahlásit

dobré ráno květinky
dneska mě pobavila paní na blaníku, tam hlásej lidi počasí a vona povídá je tady -4 a sních taková nová informace

danajasa
já ti taky věřím, že i nadále budeš mít titul

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 09:13
- Nahlásit

Bré dopoledne, jdu se zeptat kolegyně, jestli za mě vezme práci mezi svátkama, snad jo, měly by být dva tréninky coursingu a děcka už dlouho nebyli

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 09:26
- Nahlásit

Alexajá ti taky věřím, že i nadále budeš mít titulŠíš to jeděsná zodpovědnost Jinak tady napadalo mrtvejch ktrků čili mrdků moc sice né až po prdél jak u Cisy ale mizej tu bezdůvodně jorkšíři a jzefčíci,neska šla pani ráno venčit a táhla dva špagátky kerý končily pod sněhem,neznat ji a nevědět,že každé ráno venčí jozefčíka a jorka tak nevim co si myslet

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 09:26 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

nazdar kreténi,,mám puzení založit téma averse na orlinku,to je děs co volně bjehá po ulicích.
su nasraté a zas du

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 13:44
- Nahlásit

Nazdarus blázni, už jen zítra a je tu volno Gůůůůt.

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 17:31
- Nahlásit

Čus bus!!
Dnes jsem byla velmi pilná neb jsem stihla kancl i kontrolu
Gerda
už jen zítra a je tu volno

Tak já ještě do čtvrtka a mám volno

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 17:52
- Nahlásit

Baico
Takže ta víkendace s Boncicí by mohla klapnouti? Potřebuje zabít Tabáka, to by jí Fanouš mohl docela snadno splnit, ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 19:03
- Nahlásit

Gerda
Takže ta víkendace s Boncicí by mohla klapnouti?

Sobota určitě, v neděli by měl přijet Jiřík, tak bychom rádi kousali.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 19:25
- Nahlásit

čus degeni co plánujete??

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 20:21
- Nahlásit

davidkova renata
Vejlet v sobotu s procházkou nebo vejlet v neděli s procházkou ve Zlofsi a obrany

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 20:28
- Nahlásit

davidkova renata
Vyloupení Český národní banky, ale pšššššt, je to děsně tajný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 20:31
- Nahlásit

Eldoguero
Vyloupení Český národní banky, ale
to zní dobře
Baico
ok proberem to

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2012 21:38
- Nahlásit

Je, tak na nedeli bych se pridala na obrany Zloveske a pak pochazkovani kol zamrzly piskovny. Aspon to obejdem kdyz tam nebudou rybari a vorvani slunici se na brehu a cerstvy lidaky na kazdym rohu a zas jdu pa.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 10:29
- Nahlásit

Děcka nazdarus, sněhu je hodně, je nutno zapřáhnout sledové psy a vyrazit závodit i v zimní dispiclíně! Podrobnostě dodám hnedle!
Maryje je nadšená, milákuje sníh, i si hraje, ale sama, nesnáší, když si někdo hraje s ní, krom teda vrčákůch, ti trochu můžou.
Má někdo stopky? A lyže?

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 14:29
- Nahlásit

Gerda
Zdarus, já mám lyže, ale nemám ani tažný psy, ani stopky a ani nemůžu ...takže nic

Eldoguero
Vyloupení Český národní banky
Mohu se také připojit?

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 20:08
- Nahlásit

mám podepsanou dovolenku!!! Budu celých 11 dní doma!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 20:17
- Nahlásit

Venta
Mohu se také připojit
ne.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 21:09
- Nahlásit

Nazdar
davidkova renata
Vyloupení Český národní banky, ale
to zní dobře

Venta
Mohu se také připojit?
Napadlo mě vám to takhle při sledování televize, zprávy nějaký politický tam šly nebo co, nechápu vůbec ty asocijace
Venta se připojit může, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 23:00
- Nahlásit

Zdrávas ve spolek, blázni! Dávaj Tenkrát na západě, přišla sem už domki, začala mi dofča...já nevim, teď už jen prachy, co mi dlužíte, ten půlmegáč, a mám se skvěle. Markus hlože Crysí hrtan, brousí si zoubky na ty vaše otravný pejsky veselý. Šmarjá hlavní souboj!

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 23:33
- Nahlásit

Gerda
Markus hlože Crysí hrtan
bože tys zabila crysu??? co ti chudák udělala, dyť ani dneska necrysovala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 10:05
- Nahlásit

čus kreténi,crysa je po smrti jo? aha tak R.I.P. Krysičko..
co děláte,já sem nasraná

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 10:11
- Nahlásit

Čus člověkus, kdo má asi tak dneska narozeninyyyy?????? Eldooooooooo! FŠÉÉÉCKO NEJVÍC NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM, HODNĚ KRÁSNÝCH VĚCÍ I NEVĚCÍ, AŤ JE VŠE JEN TAK, JAK SI PŘEJEŠ, AŤ BÍLÁ ZŮSTANE BÍLOU, I KDYŽ NEPEREŠ NA DEVADESÁT. AŤ ZDRAVÍ, NERVY, KLOUBY A ZAŽÍVÁNÍ TOBĚ SLOUŽÍ, AŤ NIKDY NEPROMOČÍŠ SOBĚ BOTKU V LOUŽI. AŤ SLOUŽEJ TOBĚ VELKOKINOLOGICKÝ BOOZI, AŤ V BAHNĚ NEUMAŽEŠ DOZY. JISKRÝ POHLED, JEMNÝ VLAS, TÁHNU TI DAREM KOČKU ZA OCAS!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 10:31
- Nahlásit

eldo
já vedle se vyčerpala neb básničku sem ti tam dala,další nedám,jistá věc, ale tobě přeju přec co jen mohou přát si ženy..at armády věčně sou ti nakloněny )

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 16:35
- Nahlásit

zdar a silu
tak stedrej den nevyjde,asi se neuvidime s evou,ale nevadi,synacek by mel odjet od 28 az do 2 ledna na chalupu za kamarady a tady budu cele dny a noci
dneska jsem byla pochvalena pred postackami,ze zvladam 2 sektory za rekordni 3 hodiny,pak jsem se zhroutila,ale jsem rada za ty sefova slova
venku sice mrazi,ale Dastymu to nevadi ,elisce uz jo,oblecky odmita nosit,roztrhala uz 2,tak chodi bez nich a sindy ta je furt sva,chodim snimi do stromajdy,na kopce aby meli pohyb,dnesk mi tady lezej a cekame az dorazi mamina eva z prace,abych mohla jit zas ja
do vanoc nenapisu,tak si to uzijte,darků bude hodne,tedy jenom eva,honza chce jenom batoh tak se bude nadelovat az po 24,ale ja si to uziju,budu mit tady jenom evu a honzu a psi a nikdo nas nebude otravovat a uzijem si to a doufam ze pristi rok uz budem vsici bydlet jinde a vsici dohromady a ja pak v klidu odejdu

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 17:19
- Nahlásit

brezen2008
a ja pak v klidu odejdu
V klidu jo? Si neumíš představit co to je umírat na rakovinu, co? Ono to vůbec nebude romantické jak si představuješ. Budeš zvracet po každém jídle, nic v sobě neudržíš. Budeš dělat do plínek, nebo pod sebe do postele. Nebudeš mít sílu dojít si ani na záchod, ani se najíst, ani se napít...bude Honza sedět vedle tebe a držet ti u pusy hrnek s vodou? A nebude to trvat týden, bude to takhle celé měsíce... Je mi jedno jak tvrdě to zní a kolik lidí mě za to odsoudí. Říkám ti to schválně jak to je, aby sis to konečně uvědomila, vykašlala se na své romantické představy a šla na tu operaci.
Předloni mi na rakovinu prsu zemřela babička,která taky odmítla léčbu jako ty. Můžu ti povědět ještě spoustu detailů, klidně se mi ozvi na mail, nebo na fejs.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 19:07
- Nahlásit

brezen2008
stihla jsi tu zprávu na FB?

Nazdar prdi! Děsně zas jim...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 20:01
- Nahlásit

do děláte prdi?? já nic,to mi de kde je eldo?? že vona je na nějakým armádním večírku??
brezen2008
esi tu eště budeš číst,písni mi sms ,nemám na tebe žádnej kontakt.

<< 1 ... 1431 . 1432 . 1433 . 1434 . 1435 . 1436 . 1437 . 1438 . 1439 . 1440 . 1441 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání