Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1431 . 1432 . 1433 . 1434 . 1435 . 1436 . 1437 . 1438 . 1439 . 1440 . 1441 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 14:39
- Nahlásit

BiluškaOpět útočíš na titul kreténa dne Na Urazil se na mně kapr,že ho važně neberem,nejvice se ho však dotklo,že ho večer sežerem.Tvařil se moc potměšile,když mne viděl s paličkou,ukazoval na mně z vany,sprostá gesta ploutvičkou.Vyhrožoval sebevraždou,pry vypustí si vanu,nechce župan ze strouhanky,nesnese tu hanu.I vyhověli jsme mu přece-v obýváku bazének,ať si s nami oslavuje,i náš rybí kretének.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 18:03
- Nahlásit

co děláte lemry? já nic akorát sem sežrala kus štoly..rozsáhlej celkem

agáta12
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 18:17
- Nahlásit

davidkova renata
Už se vrátily a sou celý krásný opálený

akorát sem sežrala kus štoly..rozsáhlej celkem
- klidně sežer celou , ale myslim , že tě ke krbu nepustí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 18:23
- Nahlásit

agáta12
Už se vrátily a sou celý krásný opálený
huš sem je viděla )
klidně sežer celou
to je přesně to co nechci žejo páč za chvíli bych mohla stát modelem já a to bysem fakt nechtěla

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 18:34
- Nahlásit

davidkova renatapáč za chvíli bych mohla stát modelem já a to bysem fakt nechtěla
Jako modelem na další štolu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 18:37
- Nahlásit

danajasa
Jako modelem na další štolu?
ok zas máš titul Kretén dne

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 20:22
- Nahlásit

Cumte na telku, hraju hlavni roli. Posledni vladce vetru. Autogramiada bude mezi svatky, datum upresnim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 10:42
- Nahlásit

Dobré jitro lidé milí! A zejména Paf!
KRÁSNÉ NAROZENINY, I KDYŽ JE HNUSNĚ, TAK TI PŘEJU, ABY TI NIKDY NEBYLO TAK HNUSNĚ JAKO JE VENKU, ABYS MĚLA VŽDYCKY VŠE, CO MÁ SPRÁVNÁ ITALSKÁ DÍKA MÍT, TZN HODNĚ MOC FŠEHO! DÁREK TI SEM NEDÁM, DOSTANEŠ HO HUŠ BRZEČKOOOOO! Aspoň tedy debilní verš:

K nohám padají ti bulli
úctou lámou se v půli
když mluvíš k nim.
Rychlí jsou, silní jak jestřábi,
jooo halt todle plémě neni pro slabý!
to dávno vim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 13:18
- Nahlásit

zdar degenové co děláte? zde velmi chčí což je teda lepčí než kdyby mrtkovalo..
vyrábim salát

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 15:35
- Nahlásit

co je novýho lemuřice?

davidkova renata
Jak může chcát gdyž je tam asi tak mínus milion?

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 16:28
- Nahlásit

čus ježíšci
je tu velmi hnusně, nicméně čoklům to neva
Biluška
Jak může chcát gdyž je tam asi tak mínus milion?

chčí a chčí a je tu plus něco

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 18:02
- Nahlásit

Čus dámy, je tam venku monstrózně nepěkně. Nic mě neba, su jakési otrávené. Jdu hledat cukroví a jíst ho.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 18:10
- Nahlásit

Alexa
chčí a chčí a je tu plus něco
Chvilkama posněhává a je tu asi tak mínus milion. No možná jenom půl milionu, asi se trošku oteplilo. Každopádně je pod nulou.

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 18:31 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Ahoj fšechny
Bóba 2 roste ,za dva měsíce jí bude rok a Aishe už 7 .Dnes tu chumelilo děsně -viz dnešní fotka .

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 18:57
- Nahlásit

u nás sněží, ale je to déšť se sněhem
ale zítra má být asi šest stupňů, tak to staje a bude hnusná břečka, to bude zítra super procházka, to zase bude práce, aby byli pěkní a čistí u štědrovečerní večeře

byla jsem dneska s děckama 6 hodin venku, aby odpadli, večer jdu do kina
rozńesli jsme dneska dárečky

Paw
přejeme ti k dnešním narozeninám vše neeeeej

tak jsem ti nakoupila dary a jdu se šlechtit

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 19:01
- Nahlásit

Neessi
jéééé ahoj
Bóba 2 roste ,za dva měsíce jí bude rok a Aishe už 7
tý jo toto utíká máš už dvě velký holky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 19:56
- Nahlásit

Neessi
čus hezký přání leč mám obavu ,že líp už bylo..
Monty
byla jsem dneska s děckama 6 hodin venku
cože???????? zde chčí tak od 10 h a odpoledne nána odmítala vůbec chodit,vono se teda moc ani nedalo ale tak nasranou sem jí už dlouho neviděla,vobešly sme kousek obory a táhly dom páč se nebudu dívat na tak zpruzenýho čokla

Crysa
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 20:05
- Nahlásit

Ráno to vypadalo krásně, jela jsem dom za sněžení, vyvenčila jsem za sněžení, do Zlovse jsme dojížděli za sněhu s deštěm a pak už jen chčije.. Ale pokousáníčko bylo fajnový, pěkná atmosféra. Pak obídek v restauračce, paxem mamče k svátku upekla cukrátek a pokoukaly jsme na Vénu. Teď už asik upadnu do pelechu, je spavo a jen Kamil se hlučně bojí na dvoře sám. Asína to zabalila a nasáčkovala se do baráku, že v takym hnusu venku nebude.. Má recht.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2012 20:48
- Nahlásit

Dík za přání tu i na fejsbůku!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2012 00:44
- Nahlásit

Nazdar blázni a Můůůdrrrr! Zdravím tě velice, máš krásný vrčácíí! Kráné Vánočky i tobě, hodně všeho pěkného! Ať je výhradně a pouze jen lépe.
Už spíte?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2012 09:00
- Nahlásit

Dobré jitro v Štědrym dni, pipiny, ať vám hodně dárkůch Ježuch naježí!

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2012 10:39 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

dobré dopoledne vánočky
koukám na svou oblíbenou pohátku, pak pudu vypádit čokle a pak asi vozdobit strom. Ještě musim dobalit dárečky včera už mě to nebavilo. Jo a ještě si musim postěžovat mě nějakej degen ve čtvrt na devět probudil mobil a byl to vomyl nicméně mě to nerozhodilo a šla jsem pokračovbat ve vánočnim spánku
Co děláte?????

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2012 11:38
- Nahlásit

Alexa
Co děláte?????
flákáme se a je to boží

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2012 12:14
- Nahlásit

čus dylynky
Co děláte?????
žeru brsalát a řísky
dyby chtěl něgdo traoně namítat že neuvidim zlatý prase,stačí se postříkat zlatem sprejem a kouknout do zrcadla..

jinak tu je jaroooooo ,akorát bohužel tuny bahna ze včerejších bílejch mrtek

kinta
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2012 12:57
- Nahlásit

Zdar, krávy! Letos mi jaxi ty vánoce neba, su velmi spruzené. Teprf du dělat salát a zdobit strom. A fšecko mě sere.

Nicméně Vám přeji vánoční pohodičku plnou lásky a něhy, sluníčkovatou náladu a abyste potkávaly f tento vánoční čas jen lidičky se srdíčkem na pravém místě.

Jdu se asi vyzvracet ze sebe a přežít.
ZDAR!

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2012 12:59
- Nahlásit

tak sem byla venku a je to tam naprosto boží, sem šla jenom v mikině a vestě a bylo mi akorát tagle si přectavuju štědrej den a kdyby to už vydrželo až do jara bylo by to úpa nejvíc

LuckaDorka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2012 13:06
- Nahlásit

Dámy i nedámy, přeju všem hezký Vánoce, samozřejmě i pejskům

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2012 13:10
- Nahlásit

kinta
Zdar, krávy! Letos mi jaxi ty vánoce neba, su velmi spruzené. Teprf du dělat salát a zdobit strom. A fšecko mě sere.

Nicméně Vám přeji vánoční pohodičku plnou lásky a něhy, sluníčkovatou náladu a abyste potkávaly f tento vánoční čas jen lidičky se srdíčkem na pravém místě.

Jdu se asi vyzvracet ze sebe a přežít.

tomu řikám pozitivní příspjevek ) tak štastný a veselý )
LuckaDorka
též teta a pozdravuj ty dvě hydry )

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2012 13:19
- Nahlásit

Zdarec vespolec, ještě jsme s rodičemama projeli obchodi, všude klídek, naštěstí ani v Tesku ani v Kaufu nedrnčely koledy, bez front, pěkný. Konečně jsem za 5 minut dvanáct nakoupila něco dárkůch tátovi.. pro toho jsem neměla jakože vůůůbec nic Tak mám pár klasických a pár měkkých dárků. Tak už tam nebude sedět naprázdno

Taky vám chci popřát bohatýho ježicha a pořádnou žranici, páč dneska se kalórie nepočítaj
Tak užívejte krásnýho počasí s náznaky slunka a hodně nadnulovými teplotami.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2012 15:18
- Nahlásit

Nazdar děcka, su už teď děsně přežraté, taky sem uklízela, musela jsem depilovat mámy koberec, bo já prostě nevim, kde se to na tem nebohém pejsku bere, už je teda skoro plešatá, podsadu má jen na břiše, tam moc nečešu krz vopatrnosť, ale neni možný, kolik toho je furt na koberci. Učinila jsem pokus - když jde srst dobře z koberca gumovým kartáčkem, půjde i gumovou botou. A pěkně jsem zaklekla a jela koberec gumovou papučou, tou kroksou. Hle! Jde to tím dobře, ale to značí, že teď už budu furt zaklekávat a kroksovat. Takže sme se s mámou dohodly, že až vysmahne na dovolenou v jaře, vyměnim jí podlahu celou za plovoučku s izolační vrstvou a bude se už jenom stírat a luksovat chuchvalce psí.

<< 1 ... 1431 . 1432 . 1433 . 1434 . 1435 . 1436 . 1437 . 1438 . 1439 . 1440 . 1441 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání