| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 22:42 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Sem teď vytuhla u filmu a po dvou hodinách jsem vyletěla a nevěděla co je za den, hodinu, místo, esli jsem nikde neměla bejt, .. fakt zděšení. Tak jsem nakrmila a jdu asi zas lehárovat.
BiluškaNezapomeň to vzít!! To by byl průser, gdybysme to tu neměli
Beru, neboj ;)
Bo noc
edit: už jsem zas dlouho nezačínala stránku, co?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 11:09
- Nahlásit
Tak si trochu zaCrysuju. Tady okolo baráku mi jezděj psi jak Sáblíková, do každý zatáčky překládaj aby jim to nepodjelo. Ale chodit se po tom s opatrností dá.
Taky jsem ochutnala ty linecký, už namazaný pěkně, tak už skoro nejsou. Odnesla jsem mamině talířek za půjčení válečku, sobě jsem namazala xnídani a zbyla tam ta mistička těch rozjetejch.
Asi si půjdu připravovat oběd, to spaní do desíti bylo nejvíc nej´žasnější, ale je to pres, jak je hned po snídani oběd,.. hmh..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 11:59
- Nahlásit
Nazdar lidé, klouzáme se jako blázni staří, když kouknu z okna, nevidím nikoho, ale pokud už, pak je to plouhající se důchodec. Řekni bapkám, že nemaj vycházet, že je to nebezpečný, prt, jedinej, kdo je venku, je bapka. Maryje venku hrabala na ledu jako Balunta na linu, když dělala zadržení na elmuše, jak sme se tak strašně smáli )) Umírááám, když si na to vzpomenu )) Doufám, že to přetaje do zítra.
Crysa
néééé, neřikej linecký, tam je marmeláda!!!!!!! Mňááám, máma už teď začala péct, má tři flašky jahodový, takže odpoledne už to do sebe můžu začít hrnout.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 12:46
- Nahlásit
čusík klouzalky
u nás je to taky hustý Baruna si rozbila ráno hubu když letěla k vrátkům, když sem přišla ze cvičáku tak sem jim musela ten led uklidit, aby si něco neudělaly. Sem musela jít na cvičák pješky naštěsí na krajnicích byl sních tak sem mohla jít tama, jinak bych si na tom zrcadle rozbila hubu taky.
Gerda
Řekni bapkám, že nemaj vycházet, že je to nebezpečný, prt, jedinej, kdo je venku, je bapka.
jj u nás taky cestou zpátky sem potkala čtvery klouzající důchodce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 08:54
- Nahlásit
Čus blázni, tak šup šup, vstáváme a těšíme se, budem strašně špinavý, urousaný, promáčený, zvýletěný! Vemte ručníky na psy, hlavně na ty, co by mohli promrznout. A kabátky.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 09:12
- Nahlásit
Zdar, Krasomilky, dcerušky! Mám nakoupeno, vypráno, pověsím a du házet taléře létající. Venku pršelo a přimrzalo, tak jsem zvědaf, kolikrát sebou švihnu a zda se zvednu ještě.
HEZKOU NEDĚLI VŠEM!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 09:40
- Nahlásit
Brýtro vespolek, to máme ale krásně hnusně, což? čoklové jsou mokří a znechucení a to jest dobře, krom Kamila nechce nikdo cárat venku. Vemu ho tedyž pocárati a možná asi jako samojediného. Mé zádo z této myšlenky jásá, uvidím za hodinku až budu vyjíždět. Zatím pá.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 18:35
- Nahlásit
Hezkou neděli my cvičákovali bránily pak sem byla vyžrat Paw neb dělali vraždu na vobědnáfku,pak sem si dlachmala mikrokozu neb by se mi lehce vešla pod tričko i pod rolák byla to lákavá nabídka o dost levněší než plastika a lze kozu následně pustit v případě nenadálé potřeby prchání kamkoliv Dále sem dlachmala ty zabilácké picbumy a kupodivu asi neumí číst,páč mě zas ani jeden nechtěl sežrat,měli naprosto opačné tendence,zřejmě vůbec netuší,že nejnovější trend je vyhánění lidí na stromy a do kanálů neb si to tisk žádá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 20:56
- Nahlásit
Nazdar blázni, už sme taky domki, ještě jednou vyčurkat Maryji, ale vona už moc nechce, je dosti mrkvička, tak ještě čekáme, zatim spinká a odpočívá, zase se děsně utahala, bylo to mocinekčiii pěkné deň zase! Docela mě bolí huba z toho smání, myslim, že závod tažnejch psůch byl výbornej nápad. Výborně řešil Zlatovlas, jemuž potom Zita (prostě mu řikal Zito) lítal hladký jako debil s nejplnější parou. Dneska nebyl zabíjen Fanouš, dneska všechny zabíjel Orínek, což je vlastně úplně stejnej šedivej grázl jako Bůch. Bonice autystycky trvala na svých sto kilometrech, Téčka se ojížděli a pochcávali, Veveruchy trápili trošinku Kakáče, Kakáč trápil Tobijáše a Tabáka, Orinek trápil všechny a hlavně Kakáče, Maryje s nima nechtěla mít nic společnýho, tak každýho seřvala, když se jí dotk. Pěkně si poběhali, potahali, pobránili, aji my sme se poměli, pročež nyní již spočíváme v pokoji a pěkně vám děkujem za přehezký den!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 21:55
- Nahlásit
Krááásný den to byl moc povedený, ještě se usmívám jak pitomec
Jen Kakáček stále není unaven.. teď jsem koukala z okna, co to vydává divné dunivé rány a proč Ferin ječí jak magor. Kamil mu stojí před kotcem, v hubě balonek a pouští ho na zem, na překlady, který duněj a zas ho zvedá a zas pouští aby skákal ten balonek a Ferda se může zjevit. Myslím, že až spolu zas půjdou ti dva magoři běhat, že Ferda dozajista bude chtít Kamila zbít. Moc zbít. Kamil mu zas uteče a Ferdík zas bude naštván a o to víc zas ječet, nepříčetný tím, že na mladýho nemá
danajasasem si dlachmala mikrokozu neb by se mi lehce vešla pod tričko
nevím proč jsem slovo: mikrokozu četla jako mikozu a nechápala jsem, jak můžeš mít takovou věc v těchto místech a co tě překvapuje na tom, že se tam vejde
Ale jako tříkozová bys byla docela raritka
Gerdamyslim, že závod tažnejch psůch byl výbornej nápad.
jj, moc povedená věc to byla
jdu sebou asi fláknout o postel na konec pohádky, dováří se mi kravičkovej gulášek na zítra na oběd, už se těším na zítra, až se narvu k prasknutí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 22:02
- Nahlásit
Velmi křásný den to byl Albertíííííí!!!
Aby davy našich příznivců nemusely hledat, tak fotky ze zábavného odpoledne jsou na obvyklém místě, tedy tu: http://baico.rajce.idnes.cz/Zlosyn_16.12.2012/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 22:18
- Nahlásit
Crysa
Kamil je grázl ))) Až ho bude Ferdík bít, ještě mu Kakáče přidržim! ))))
Teď ještě čekám, až se Markus probudí, aby se mohla jít vyčůrat a pak jdem spát. Chudina je utahaná a půjde ven v kabátě, i když neni moc zima, myslim, že dneska trochu prostydla, tak musí do teplýho obleku a do peřin se zavrtat. Ještě mi vůbec neuschly boty, je čas pořídit v pracákách nové.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 23:17
- Nahlásit
Máme spácháno nejkratší venčení, jenom se smetim a domki, vona Mařka vůbec už ven nechce )) Dobrou degeni!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 23:22
- Nahlásit
Gerdavona Mařka vůbec už ven nechce )
tak esli u vás chcá jako tady, ani se jí nedivím.
Bo noc všem, já už jdu taky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 23:25
- Nahlásit
Crysa
jí to neva, když chcá, ona je už utahaná, už nesnáší mou dovolenou asi...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 07:52
- Nahlásit
bré jitro, ještě týden a pak budu mít dovču
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 08:23
- Nahlásit
bré ranko, flundřeníí To vám byl ale hezký víkendek což? Sem tuze ráda že sem viděla pražské jaro f prosinci a mohla si alespoň chvilku namlouvat že už je to tady.. A jsem moc ráda že Tobijáš nezklamal a krásně se ujal role kreténa do tandemu a oba dny se tuze hezky poctivě zabíjel s Tabákusem. Nevýhoda návratůch z víkendů v dáli je že se Kreténi cestou dom stihnou vyspat a z auta vystupujou nechutně čilý, svěží a plni elánu, čimž úplně kazej záměr výletu! Los Dementos řval a běhal ještě před půlnocí když jsem šla spát, jak nemrzlo tak vůbec necítil potřebu zalízt do budky a spát
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 09:23
- Nahlásit
zdar ec dementi jak je při pindělku???
Baico
dobré fotky )
bonc
Nevýhoda návratůch z víkendů v dáli je že se Kreténi cestou dom stihnou vyspat a z auta vystupujou nechutně čilý,
a nemohli by ty hovada běžet za autem místo aby si vozili prdel??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 11:27
- Nahlásit
davidkova renata
dobré fotky
Vznikly zásluhou celé štafety fotografů
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 11:50
- Nahlásit
Nazdar dementí, co děláte?
Mě je blbě zase, sežrala jsem mandarinku a banán a tím jsem asi pro dnešek skončila
Co jináč?
Krásně jste si užily vejkendek paráda, škoda, že jsme nemohli. Ale víte co bysme mohly, naplánovat třá nějakej kousací den s elmušem ať se nefláká furt. Já to s ním myslím dobře, aby se mu žíly nezkrátily
Promyslete termit a místo a zplánujte to - vedle ideálně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 11:53
- Nahlásit
Nazdar lidi! Jdu zase do lékárny, takže čus.
Eldoguero
Promyslete termit a místo a zplánujte to
Ale my chcééém! Aji se furt ptaj po tem zimním setkání velkosetkání, takže to mosí byť.
Až vyzvednu velké léky, zas se napojim.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 12:00
- Nahlásit
Zdravím, našel se sponzor , který útulek by tak nejvíc potřeboval nějaký peníz?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 12:06
- Nahlásit
Gerda
Ale my chcééém!
V tom případku není co řešit, naplánujeme termín a bude
mac1
našel se sponzor
Soukromý čísla účtu se taky berou jako útulek
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 12:12
- Nahlásit
nazdar blázni divoký
večer držte palce je den D!!!!!!
pak napíšu jak to dopadlo
Eldoguero
Promyslete termit a místo a zplánujte to
ty jo to zas budu vyloučená pro nepřízeň počasí jo
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 12:16
- Nahlásit
Eldoguero
No vidíš, já vlastně poskytuju azyl dvěma psům .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 12:23
- Nahlásit
mac1
který útulek by tak nejvíc potřeboval nějaký peníz?
jakože fakt nebo už je apríl???
bych asi dala osvědčenejm a ne nějakejm harigelům a spol ,můžeš třeba Skřivany,to dělá fifina ,je to domácí prostředí,my dáváme třá kralupy nebo maršovice,ted novwě i Liben,sou tam nový lidi snažej se moc
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 12:57
- Nahlásit
Alexa
ty jo to zas budu vyloučená pro nepřízeň počasí jo
tě vyloučily jo ... to jsou ale zlá děfčata
mac1
No vidíš, já vlastně poskytuju azyl dvěma psům[/i]
Já momentálně jen jednomu, ale i to se počítá ne
Rozdělíme si to
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 14:37
- Nahlásit
Nakonec jsem dala Lukavice a jejich Senior pes, doufám, že to je slušné zařízení . Těch starých psů mi je strašně líto, ty si hned tak někdo nevezme. Až budu stará, tedy až budu ještě starší než jsem teď, tak si budu brát staré psy na dožití domů, slíbila jsem si to.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 15:45
- Nahlásit
to sem se zas od srdce zasmála http://www.novinky.cz/vanoce/287968-deti-si-uziji- az-tri-tydny-prazdnin-a-navrch-den-volna-na-konec- sveta.html
mac1
Až budu stará, tedy až budu ještě starší než jsem teď, tak si budu brát staré psy na dožití domů, slíbila jsem si to.
to seš dobrá, asi bych to nedala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 18:02
- Nahlásit
mac1
Až budu stará, tedy až budu ještě starší než jsem teď
hezky řečeno..vim vo tom svý )
lukavice popravdě nevim.
|