Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1323 . 1324 . 1325 . 1326 . 1327 . 1328 . 1329 . 1330 . 1331 . 1332 . 1333 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 14:53
- Nahlásit

Crysa
šok za dvacku? to na tebe ale jenom bafne bába u vokýnka na vracení flašek, ne?

blpko!

datli
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 15:44
- Nahlásit

Lucie Kratochvílováts ts.náhodou sehnala jsem celý karton a to byl pro mne šok!Jedna důchodkyně na mě civěla ,proč si toho beru pakl a pak elaborovala ,jestli si taky vezme,když je to cosik tak levné.Pak na mě čučela u taky slevněných čajů,no v podstatě na mě civěla furt až k pokladně.Tam mě předběhla

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 17:05
- Nahlásit

datlino v podstatě na mě civěla furt až k pokladně.Tam mě předběhla
jestli ty sis nespletla košík a nevodjela jejím košem i s její kabelkou v přihrádce na děti..

Tak auto umyto, z půlky Tempem vydrbaný, na haupnu vylepila jsem vlčáka šedovlkého, jež jsem autu slibovala rok, kůru Temúpem mělo slíbeno asi roky dva. Tak když to přežilo, tak jsem ho i umyla. Asíčková se naložila a říkala, že musíme nutně! někam jet, že má apsťák, tak jedem, asi na stopy si vyjedem.

datli
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 17:11
- Nahlásit

Crysa si vyjedete a pak domů budete stopovat,jo?To teda moc servisákům nedůvěřuješ!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 19:48
- Nahlásit

Crysa
šok za dvacku? to na tebe ale jenom bafne bába u vokýnka na vracení flašek, ne?

uš ti něgdo řek že si debil??? .-))

co děláte? já fčil nic,to mě bafčí,ale du čučet na telku což mi jistě brzo přivodí koma

kde je boldryk??koukám,že je málo aktíívní

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 20:04
- Nahlásit

davidkova renata
kde je boldryk?

Asik shání nějakej pěknej tuřín

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 20:16
- Nahlásit

Baico
Asik shání nějakej pěknej tuřín
to nemusí ne???

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 20:20
- Nahlásit

davidkova renata
to nemusí ne???
No tak asi shání ještě nějakej lepší. I když je to zbytečná práce.Lepší určo nenajde.

datli
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 20:36
- Nahlásit

davidkova renata a je v telce něco dobrýho?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 20:37
- Nahlásit

dobry vecer
tak na chalupe bylo primo bozsky
eliska - ta furt byla na slunci, navecer sla uz do obyvaku k ohni
sindy - ta furt za mnou a vecer u postele spala
dasty - si furt nosil klacky,furt byl venku,furt zral a blbnul snami a pomahal mi a furt u toho mel svoje kecy

- zitra jdem na kameny v Praze a kouknouta co je noveho v maticce Praze
- dneska jsem nasla krasnou psi boudu,vejde se tam sindy a tak v nedeli zapasuje do naseho bytecku ,na dastyho je uz malainkata

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 21:22
- Nahlásit

Tomášek včera oslavil desáté narozeniny!!

Já mu přeju, aby si co nejdéle udržel zbytky zdravého rozumu!!! Doufám, že mu mozeček bude ještě dlouho sloužit!

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 21:25
- Nahlásit

pawLINkaTomášek včera oslavil desáté narozeniny!!

Tomáškoj všechno nejlepčejší, ať mu Tabubudka dobře slouží a má hodně hezkých dní bez vichrů a trápení

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 21:39
- Nahlásit

pawLINka
tak přejeme Tomáškovi fšechno nejlepší a tobě pevné nervy

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 21:42
- Nahlásit

pawLINka
Přeju tomu prdlému Zrzavci za všechny z veverkova zdraví a hlavně klid do dalších mnoha let!!

datli
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 21:56
- Nahlásit

pawLINka a fotečka oslavence by nebyla?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 22:07
- Nahlásit

Datli - z founu fotku nedám. Teda dám, ale bylo by to složité. Navíc žádnou úplně novou nemám. Ale je moc krásný a zrzavý.

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 22:09
- Nahlásit

pawLINka
gratuluju nejkrasnejsimu Tomaskovi, preju mu pevne zdravi a pevne nervy

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 22:22 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

pawLINka
přeju tomáškovi více a více baheních koupelí a pevný nervíky

kinta
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 23:35
- Nahlásit

Tomáškovi, psu bahennímu přejeme s Bramborou fše neeeej!!

kinta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2012 09:40
- Nahlásit

Dobré sobotní jitro, krafky!

datli
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2012 09:40
- Nahlásit

brej den-venku je tak divně a já mám v plánu zdolávat propasti...kde ste kdo?

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2012 11:49
- Nahlásit

datli já mám v plánu zdolávat propasti.Já už tě čekám na dně z výtězoslavným pokřikem"hurá jsem na dně,konečně se mám vod čeho odrazit!"

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2012 11:51
- Nahlásit

A propo Tomášek byl včera velmi velmi lostomilý zazpívala jsem mu písen TOOM má narozeniny,my máme přání jediný.Hodně zdraví štěsí atd Tomášek vrtěl kolíčkem a dělal velmi vehementně mrr mrr a vypadal,že ví že je voslavenec

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2012 11:59
- Nahlásit

čus jelýta! Mam volný den, rodinka vyslána do pryč, měla jsem iluzi proflákaného dne... ale bylo mi tak nějak taktně naznačeno něco o debordelizaci a mé následné mnoha víkendové nepřítomnosti.... bože gdyby se mi tak chtělo jaxe mi nechce, to by bylo krásně na světě hnedle! To že ožulim čokle je jasný úplně moc, je tam hnusně a zejtra budem celej den pochodovati někde kol Kladna, tagže dneska eninkujou, dyš budou moooc smutně koukat vemu je vyčůrat jinam než na zahradu. Ale do toho úklidu se mi necéééé

pawLINka
všecko nejlepší našemu bratru v boji s duševním postižením! Přeju Tomáškovi spoustu klidnejch dní bez nervů a spoustu vzrušujících nocí s erotickými sny o mamce

Crysa
JE DOMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ŽIJÉÉÉ A JEZDÍÍÍÍÍÍÍÍ
gratulace veliká k úspěšné operaci! Doufam žes mu koupila bonbošku a pomeranče

bonc
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2012 12:01
- Nahlásit

danajasa
"hurá jsem na dně,konečně se mám vod čeho odrazit
a tomu se řiká správný pozitivní myšlení!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2012 12:27
- Nahlásit

tak mi si tady peceme a uzivame si ze jsem jeste spolu a nikdo nas neotravuje ,ven se nam nechce,bo bude asi zas lejt

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2012 14:34
- Nahlásit

tady je nádherně

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2012 15:50
- Nahlásit

Děvčata a máme tu podzim, už minutu a půl

Jdu na první podzimní vycházku letos.

Zdar!

datli
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2012 16:30
- Nahlásit

danajasa nech bejt-málem jsem fakt došla na dno bezedné propasti.Milostdáma Sardinka při cestě zpět od běhla z pěšinky asi 5 metrů-nic zvláštního.A najednou nebyl ani jeden pes.Migas po 3 minutách zpět dorazil-mamánek,ale sa sviňa puntikatá nebyla ani po půlhodině k nalezení.Najednou mi volá neznámé číslo a že mají našeho psa.Že se k jejich turistickému kroužku připojila a jde s nima už dýl a podle čísla ,co má na obojku nám teda volá,co s ní.Takže za půl hodiny se objevili a punťa mazala jak o život ke mě.Byla šťastná ,ale evidentně mimo,vibrovaly jí svaly všude po těle.z paní učitelky se vyklubala majitelka borderek a ohaře a její dcery studují veterinu.No byla jsem šťastná,že mi pomohli.V podstatě jsme se někde se Sárou míjeli ,ona tu skupinku dětí odchytla u propasti a šla s nima pak celou cestu.A já ji už vyhlížela někde na dně,nebo na nějakém skalním výběžku,zachycenou v křoví.Asi jí to fakt hodně vyčerpalo,protože chrní jak štěně.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2012 16:35
- Nahlásit

Čus bus přátelé!!
Hlásím návrat z výletu do lesů Berounských. Zjistila jsem, že Oranžový expres neodjel a je o něj pečováno.

A taky stojí i další, velice zásadní dřevěná stavba Když jsem byla málá, dokázala jsem i na několik dní zastavit fyziologické pochody v těle, jen abych jí nemusela navštívit

Taky jsem se snažila hledat houby, ale moc jsem jich nenašla. Ale zase byly moc krásné.

Kromě hub, jsme potkali i dva mloky skvrnité.

Cestou zpátky jsme zastavili v Lánech. Do zámeckého parku se se psema nesmí, tak jsem jim udělala jen památeční fotku tatíčkem Masarykem

Byl to moc krásný výlet

<< 1 ... 1323 . 1324 . 1325 . 1326 . 1327 . 1328 . 1329 . 1330 . 1331 . 1332 . 1333 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání