| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 08:25
- Nahlásit
dobré ranko zmije
se mi dneska vůbec nechtělo z pelíšku a Mates furt že jo tak mě nakonec vytách
aspoň že bude pěkně
bonc
MRZNE
ach jo tady zatím ne ale je v noci a ráno už hnusná zima musím si brát bundu když du ke psům
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 09:11
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko všem
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 09:21
- Nahlásit
Nazdar jelitka
Ráno mě vzbudila sýkora, vlítla nám do kuchyně a následně lítala po celým baráku chudák, nakonec byla tak hotová, že jsem ji chytila do ruky a vyhodila ven. Byla skoro tak překvapená, jako já a dogy, ty po ní jen louply očima a byly rádi, že jsem ji vykopla.
Pak nás Viktorek nutil hrát si na zvířátka, od středy ovšem zaznamenávám pokrok, Bonninka byla jaguár, Botin zajíc nebo želva, už nevím a já s Kalu lenochodi byla to moc vypečená hra, chtěla bych jí hrát celé dopoledne a Kalu taky
bonc
MRZNE
U nás ještě 2 stupně a bude taky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 09:41
- Nahlásit
Brý tro
Eldoguerobyla to moc vypečená hra, chtěla bych jí hrát celé dopoledne
krásný
Alexa a Mates furt že jo tak mě nakonec vytách
Mates se posral?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 09:48
- Nahlásit
Normálně jsem dnesa za bydlenku, už mám vypranou jednu pračku prádla, nakrmenou zvěř. Paw králice už se nechá hladit a žebrá o tvrdej chleba
A taky už mám hotovej oběd. Mám naprosto luksusní těstovinovej salát s dušenou cuketou, mocarelkou, tuňákem, olivama a chobotničkama.Je moooc dobrej. Ale před obědem ještě musím vyluxovat a utřít prach.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:07
- Nahlásit
Baico
Tý jo, to už se můžeš vdávat
Já teprve peru, takže žádná svatba
Mám naprosto luksusní těstovinovej salát s dušenou cuketou, mocarelkou, tuňákem, olivama a chobotničkama.
Mňááááááááám, nedělej mi chutě, my máme k obědu halušky s pečeným masem, houbama a zelím
Přemýšlím, že půjdu ještě dneska na megamycety zase, ale ještě nevím.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:15
- Nahlásit
Baico já už mám vypráno včera a odvčera prádlo na šňůře.
EldogueroPřemýšlím, že půjdu ještě dneska na megamycety zase, ale ještě nevím.
asi půjdu vedle za dědou, esli nepojede do lesa, taky bych si zamegamycetovavala. Jen kam dojdu, tam mic ještě neroste.
Jo a ve snu jsem jezdila svojim opravenym autíčkem!!
ale myslím že zůstane u snu.. ještě nevolá (
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:20
- Nahlásit
Eldoguero
Přemýšlím, že půjdu ještě dneska na megamycety zase
Já jedu zítra ráno. Jedu si nostalgicky zavzpomínat do Žloukovic, kam jsme jezdili na prázdniny do chatové osady Červánek.
Tady v té chatě předělané z vagónu a ofiko byla pro 9 lidí , nás bylo i 18. A byla strašná prdel. Když se se popíjelo, tak pak chlapi pobíhali okolo chaty s větvema a rozjížděli oanžovej expres. Pozdějc, během gymplu už jsme tam jezdili sami bez rodičů a pan Kníže (člen DUA Červánek) nám dělal večer u ohně soukromé koncerty.
Tak se tam jedu zítra s veverkama podívat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:24
- Nahlásit
ježiš nežerte ty chobotnatce vy dobytci! ..bych se určo poblinkala
joo a uš ste se mi složili na zájest do teplých krajin???? spíš teda pobyt nějakej dlouhodobější!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:30
- Nahlásit
Crysa
Jen kam dojdu, tam mic ještě neroste.
To je blbý, já mám les nejblíž asi půl kiláku od baráku po cestě mezi loukama, takže se aspoň čokle vylítaj než dojdeme do lesa (rozprouděj kref, namlsaj pachůch a jsou pak na zabití ), důležitý je, že to dojde i Viktorek. Pak máme les (on je to ten samej, ale z jiný strany) asi kilák a půl od baráku, což je taky rozumná vzdálenost a tam bych právě chtěla dneska jít, rostou tam kozáky a křeměňáky, posledně jsem přinesla koš hřibů, tak bych zas chtěla změnu
Jo a ve snu jsem jezdila svojim opravenym autíčkem!!
ale myslím že zůstane u snu.. ještě nevolá
Už to mělo být? Tak ale důležitý je, že to nebude nic tragickýho né, určitě dneska zavolá.
Baico
Já jedu zítra ráno. Jedu si nostalgicky zavzpomínat do Žloukovic, kam jsme jezdili na prázdniny do chatové osady Červánek.
Snažím se o víkendech do lesa nechodit, děsně mě vytáčej kreténi co si autem zaparkujou až v lese, vyhážou z něj bordel, hulákaj po sobě, jak dementi, odhazujou obaly od cigaret, sušenek a petky rozšlapujou houby a to co náhodou najdou ukládaj do PLASTOVÝCH KÝBLŮ Zejména poláci jsou na tohle experti. Před třemi lety rostlo extrémně hodně hub a to sem jezdili v mikrobusech a po lese chodili v rojnicích ... bez prdele ...
Si nedokážeš představit ten bordel po nich
Prodávaj houby v Německu na trhu ...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:31
- Nahlásit
davidkova renata
ježiš nežerte ty chobotnatce vy dobytci!
Víš jak je to dobrý Miluju mořské potvůrky. Loni v Paříži jsem si na nich moc pochutnala
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:31
- Nahlásit
davidkova renata
bych se určo poblinkala
abyses neposral/a
uš ste se mi složili na zájest do teplých krajin????
Ne.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:33
- Nahlásit
Eldoguero
Snažím se o víkendech do lesa nechodit
Bohužel, já to jinak nezvládnu. Ale tak zítra je hlavním cílem výpravy ten Červánek.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:33
- Nahlásit
Baico
Miluju mořské potvůrky.
Mňáááááám, já taky v Řecku jsem si na nich ujížděla celých 10 dní, to je taky jediná věc, kvůli který bych se tam klidně jela podívat znova, ty čerstvý chobotnice ... z móře vytažený ...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:38
- Nahlásit
Baico
Bohužel, já to jinak nezvládnu.
To je mi jasný, při běžným pracovním týdnu to jinak nejde
Nebo si naplánuj kontrolu u nás a můžeme vyrazit do lesůch hlubokých
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:40
- Nahlásit
Eldoguero
Nebo si naplánuj kontrolu u nás a můžeme vyrazit do lesůch hlubokých
Až do listopadu jezdím s dohledem. Takže nejdřív příští rok.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:43
- Nahlásit
EldogueroTo je blbý, já mám les nejblíž asi půl kiláku od baráku po cestě mezi loukama
oo, ty se máš
Už to mělo být? Tak ale důležitý je, že to nebude nic tragickýho né, určitě dneska zavolá.
už jsem to nevydržela, a volala, tak moooooožnáá dneska, jde ještě vyměnit olej, dostrojit nějaký drobnostě a bude to zkoušet startovat. Takže zavolá jak bude vědět víc.
Ad chobotnice, ty si nechte, potvory z moře nemůžu, třá jsou dobrý, ale pro mě tak odpudivý vzhledem a smradlavý (nezapomenutelný zážitky z tehdejší Jugoslávie, kde každý ráno přes rybí trh.. :blink , že jsem ráda, že párkrát za rok si dám filety z Aljašský tresky a to jí ještě zasypávám provencálskym kořením, aby nebyla cejtit.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:48
- Nahlásit
Baico
Až do listopadu jezdím s dohledem. Takže nejdřív příští rok.
Škoda, tak příští rok no
Crysa
oo, ty se máš
to joo, to jooo a z kuchyně koukám přímo na Smrk
tak moooooožnáá dneska, jde ještě vyměnit olej, dostrojit nějaký drobnostě a bude to zkoušet startovat. Takže zavolá jak bude vědět víc.
šmarjá olej je za chvíli hotovej, tak třá to dneska bude
chobotnice, ty si nechte,
Ok, aspoň víc zbyde
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:48
- Nahlásit
Baico
http://www.youtube.com/watch?v=ikbp4DDWtVA
(
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:52
- Nahlásit
Crysa
že jsem ráda, že párkrát za rok si dám filety z Aljašský tresky a to jí ještě zasypávám provencálskym kořením, aby nebyla cejtit.
zkus lososa ten skoro nesmrdí bo pangase ten vůbec nechutná a nesmrdí jak ryba
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 10:57
- Nahlásit
Alexabo pangase ten vůbec nechutná a nesmrdí jak ryba
ale je taky pěkně hnusnej.. sem ho jednou míň vokořenila a nebo esli to byla nějaká divná várka a je jak bláto. Nechutná jak ryba, to je fakt. Na lososa ještě sbírám odvahu, páč ten losos z vetamixu třá smrdí brutálka, ne zkažeností a lososovej olej taky tahne jaxviň, tak nevím co by s tím masem museli udělat aby nesmrdělo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:00
- Nahlásit
Crysa
Nechutná jak ryba
neni to ryba..četlas ondá ten mail kde se popisuje jaxe "vyrábí?" chemická sloučenina vo 20 prfcích je proti tomu jednoduchá záležitost ,už bych to nepozřela nikdy..navíc se to prostě nedá udělat,pokaždý se to rozpadne v bláto a konečně sem pochopila díky tomu mailu proč..dost to sedí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:06
- Nahlásit
Crysa
losos fakt nesmrdí, pokud nemáš nějakýho horší jakosti, staršího ... Určitě je dobrý si ho pokapat citronem, to taky hodně odbourá ten pach charakteristickej a chuť rybí.
pangas, když je dobře udělanej, tak vůbec není jako bláto, al krásně se ti oddělujou jednotlivý kousky toho masa, já ho třá dělám v troubě s cibulí a nakládanejma rajčatama - zapečenýho, navrch sýreček - moc mňam
Celkově smrděj víc sladkovodní ryby než mořský.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:08
- Nahlásit
davidkova renata
.navíc se to prostě nedá udělat,pokaždý se to rozpadne v bláto
Rozpadl se mi jedinkrát a to byla nějaká podivná várka už od pohledu, nakonec jsem to tuším vyhodila nebo to sežrali psi (v rámci úspor )
Na pánvi udělaný to má větší tendene k rozpadu, než v troubě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:09
- Nahlásit
Eldoguero
tak vůbec není jako bláto
jinak ho neznám..jako dělala sem to dycky na pánvi,to je fakt,napřed vyteklo asi půl litru vody..zřejmě té nepřidané jak je psáno ..a paxe rospat..dycky..je hnusnej a už to nechci,to spíš už teda normál filé vod nowaka třá..ale nepřidaný vody je tam taky hafo..
jeden aktuální
V hospodě v Havířově říká vrchní hostům...kluci klid,to je vypadly pojistky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:24 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
mě teda pangas taky nechutná, ale ten co berem, neberem ten nejlevnější, vypadá dobře a vůbec se nerozpadá.
Crysa
lososa si občas koupim v makru čerstvýho a dám ho na 20 minut do trouby se sušenejma rajčatama mocarelou a máslem a je to děsně velká mňamka, mraženej teda taky, ale čerstvej je lepší. Já ryby moc nejím, ale losos mi moc chutná
EDIT hlavně nekupuj žádný kostky a podobný tvarty jedině filety s kůží
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:32
- Nahlásit
davidkova renata
dělala sem to dycky na pánvi,to je fakt,napřed vyteklo asi půl litru vody
Já to po rozmražení nechávám ještě chvíli v cedníku ve dřezu okapat, páč tý "nepřidaný" vody je tam fakt hodně
spíš už teda normál filé vod nowaka třá
Dyš mě právě tohle klasický filé vůbec nechutná, kupuju rači ryby vcelku, mám lepší pocit, jakože aspoň vidím co jím ...
Jinak ten pangas se mi v troubě fakt nerozpadá, trvá to něco přes půl hodiny a pak celej ten filet normálně vezmu a hodím vcelku na talíř.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:37
- Nahlásit
Mamka je náš osut, Mamka je náš osut!
Mamka je fšecko, co neznaly sme dosut.
Mamka je motýl, Mamka je fčela,
Mamka je růže hozená do kostela.
AVE ONI!!
|
leyenda