| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 12:15
- Nahlásit
zdar ,vcera byl spravnej flakaci den a dneska je zas takovej,az na to louceni
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 12:25
- Nahlásit
Uf. Lidi to bydlenkování je dost náročný teda Sem vybydlenkovala zatím jenom obývák a obě auta a sem teda hotová A to mi zbývá eště celý zbytek baráku Nechce mi něgdo pomoc? Nechce co To sem si mohla myslet, ste houby kamarádky
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 14:23
- Nahlásit
rači nebydlet,co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 14:56
- Nahlásit
Nazdar lidé, strašlivě jsem se přejedla, vůbec teď nemůžu žít, je mi úplně na vomdlení, furt sem myslela, že je to akorát, pak sem si přidala a teď umírám. A to sem měla ještě uklízet a dělat užitečnostě...no vůbec si to teď neumim představit. Musim jít spát. Sme byli totiž s Hančetem venku, sem úplně zapomněla, že s Hančem se venku běhá, pročež nejenže čék nemůže po cestě v klidu kouřit, ale ani v podstatě dejchat. Zpracovali jsme vám první závodnické okruhy, budete potřebovat dost pomůcek pracovních do závodu a ještě tři kýble písku - má někdo písek?
Hele, mě se nic nechce, du se prostě válet a pak uvidim.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 15:10
- Nahlásit
Gerdapracovali jsme vám první závodnické okruhy, budete potřebovat dost pomůcek pracovních do závodu a ještě tři kýble písku - má někdo písek?
to porát popisuješ jak Stopu Xapatanu a obdobný soutěžní běhy krajinou asi budu mít rýmu v termín závodu a budu muset pouze sedět na kontrolorním stanovišti
Musim jít spát.
to je rozumný, šla bych aky, ale to jsem dělala skoro celý dopoledne a celej den proflákat v posteli je divný.. i když mám dneska ještě tu dofču.. ale budu muset za bajčetem na fíkokousing.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 16:55
- Nahlásit
Čaute dámy a bydlenky zvlášť
jen probíhám cestou na agility abych Vám řekla že se mocinky těším na závot bo zejména fyzická část vypadá super už se taky těšíte?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 17:14
- Nahlásit
hancaw to je regulérní psycho -vydeptávání.
héj šla bych už taky na agi,bo zejména Migoslav vypadá,že by se potřeboval vyřádit.(a já potřebuju vymyslet důvod,proč nedebordelizovat)
No tak dám alespoň kafe.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 19:17
- Nahlásit
jéééé teď ukazujou na primě jak maj v lázních bohdaneč na služební psy neprůstřelný vesty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 19:18
- Nahlásit
čus dementi co děláte? množíte aspon?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 19:24
- Nahlásit
Takže mám část vyhotovenou, trvalo to strašně dlouho a neni to celý, ale už je skoro tma, tak ten zbytek halt neni vidět, což je dobré, radši rychle zhasnu. Teď schnu nechty, zelený už mě nebafčily, tak sem to vzala modře. Akorát mě trápí, že sem si nejdříf nepovlíkla, což teda musim udělat před spanim, do tý doby musej peřky zůstat venku. Tak si aspoň zavařím kávy
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 19:42
- Nahlásit
Alexa já čekala,že to vzniklo na základě nějakého problému a vono jen tak.no,ehm,nevím.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 19:49 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
datli
já čekala,že to vzniklo na základě nějakého problému a vono jen tak.no,ehm,nevím.
dyť říkal ten šéf že jim loni při zásahu někdo propích psa šroubovákem
|
datli
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 19:51
- Nahlásit
Alexaje tak to jsem nechytla.Já jen slyšela,že naštěstí nám nikdo po psech ještě nestřílel.
Tak to beru zpět.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 20:14
- Nahlásit
Gerda pošli mi co jsme dneska vynalezly ať tam můžu přidat svoje ženiální nápady co mě právě přepadly
datli vooovovotom to celý je
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 20:30
- Nahlásit
To byl ale krásný den Alberti, co?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 20:33
- Nahlásit
Nazdar jelimáni,
co děláte? Bětka fčéra skončila 3. na Liberečáku v ZZOčku
Tož dobré je to, dostala parádní ceny
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 20:48 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
Zdar, Tachykardyje!
Měly sme s Bramborou mocinečky krásný výkendek, byly sme u biomamky a její čupky, co má to méno takový.
Čupky si spolu bjehaly na loučce veliké převeliké, každá našla sobje jeden srnčí hnátek, velmi pjekné to bylo.
Brambor celý víkend strašlivácky zahnívá, fčéra v noci sem skorem nespala, furt sem na ni svítila mobilem, dyš mě přepadl smrad, obávala sem se, že udělá biomamce f pokoji pro hosty hromadu. Pokaždý, dyš se začala mrcasit, vybjehla sem s ní ven f pýžu a vona dycinky něco uďála. Byla to taková akčnější noc. Tudíš sem poněkut nevyspána a tímto Vám tedy přeji Bo noc!
edit: A Bětce samože velmi gratulírujeme!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 20:53
- Nahlásit
kinta
Brambor celý víkend strašlivácky zahnívá
Je to nakažlivý asi, nám zahnívá Viktorek dnes, ale za to velmi
Gratulace vyřídím
Vyspi se řádně, když jsi měla tak náročnou noc, bo noc
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 20:55
- Nahlásit
Eldoguero
nám zahnívá Viktorek
Ou, co to nebohé dítko snědlo? Brambor to má z granulí, který vyluxovala čupce biomamky. Hrůza je to!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 21:15
- Nahlásit
kinta
co to nebohé dítko snědlo?
Asi kilo jablek ... zase
Hrůza je to!
i u nás, hrůza hrůz
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 21:19
- Nahlásit
Eldoguero
Asi kilo jablek ... zase
Šiš, tag ji furt nekrmte těma hrábjema!
i u nás, hrůza hrůz
No, dyby sme se uš zejtra neprobudily ........ mněla sem Tě ráda, Eldo ............
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 21:21
- Nahlásit
kinta
Šiš, tag ji furt nekrmte těma hrábjema!
dyš vona je hrozně ráda chroupe
No, dyby sme se uš zejtra neprobudily ........ mněla sem Tě ráda, Eldo ............
Ó né, to snad né ale, kdyby náhodou ... moc ráda jsem Tě poznala drahá Kintičko ...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 21:24
- Nahlásit
kinta
Eldoguero
ale, kdyby náhodou ... moc ráda jsem Tě poznala drahá Kintičko ...
bože
Eldoguero
Bětce obrofský gratulace
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 21:31
- Nahlásit
Alexa
Bětce obrofský gratulace
Vyřídím a děkuju za ní
Jdu si lehnout k tv, tak zdár zítra.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 22:34
- Nahlásit
davidkova renata
množíte aspon?
ja ne, nevidim duvod jaxi
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 22:56
- Nahlásit
Hele , sem přes ty atyp barvy u jiných plemen retard .
Ale jako třá modrej maliňák nebo dobrman je průser , podobně jako bílej boxer .
Jak je to s merle nebo béžovými jezevčíky ??
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 23:07
- Nahlásit
Bo noc a nezlopte tu, jinak se budu muset někde připojit a vynadat vám
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 23:48
- Nahlásit
agáta12
Jak je to s merle nebo béžovými jezevčíky ??
to netušim, ale taky je to dost nová a celkem nestandartní barva. třeba u čivav už to snad zakázali. ale nevim proč každej potřebuje ty merle psy různých plemen
leyenda
množíte aspon?
ja ne, nevidim duvod jaxi
a k tomu je potřeba důvod?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2012 23:58
- Nahlásit
Venta
a k tomu je potřeba důvod?
no, ja mam pocit, ze dost psu, ty ne?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2012 06:21
- Nahlásit
dobré ránonárode...
Dlouho jsem byla (týden)v klidu.Prozměnu taťka skončil se srdíčkem ve špitále,asi infarkt.Takže v plánu byla o víkendu výstava v Brně,takže pojedem na opačnou stranu dělat společnost rodičům.
|