| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 22:57
- Nahlásit
Alexa
du rači lehnout s knížkou
to děláš dobře
dobrou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 23:16
- Nahlásit
Nazdar lidé, našla sem na foťáku BW a kolorovaný programy, tak jsem vytvořila pokusy, myslim, že jedna fotka je možná i docela ostrá. Moc mě to bafčí, svítim si na to baterkou ))
Byla jsem tisknout ty samolepky na medajle, pročež vemte sobě na víkendos i ty jevišský, polepíme to fšem. Max už Máňu nemá rád, vrčí na ní, asi je to tim, jak na něj byla hnusná, když jí chtěl před háráním krejt. Ale má Máninka bohužel staronovou karamátku, vrátil se z letního bytu hrošík liberijský (štěně stafbula bílého skoro), strašně si Mařku oblíbila, což vůbec nechápu, bo Mařka jí nedala jedinou pobídku k přátelství, naopak se od ní odvrací a nechce se s ní ani přivítat. Hrošík tvrdošíjně navazuje kontakty a hraje si s pejskama Mařce přímo pod nohama a opírá se o ní. Mařka už moc nechce chodit večer ven ))) Je ščasné, když jdem samy.
Dám si s vámi ještě cígo a táhnu chrápat.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 06:02
- Nahlásit
nejsem vyspaná a nemůžu se probudit,bo noc eště!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 07:21
- Nahlásit
datli
ňyc, fstávej Vůbec fšechny fstávejte a děte něco dělat
Eldo
Já ti nevím, ale neměla bys to dítě občas nějak socializovat? Třá mu ukázat aj jiné děti a tak....aby ti ji pak nesebrala sociálka jak ty dvě vlčí děcka f Praze .Víš jak, staví se u vás pošťačka, Viktor na ni zavrčí a už to pojede...
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 07:40
- Nahlásit
Bodré ráno opršelé chryzantémy proč je tak chnusně? Kešun je již opjet nepohyblivý! Tuhne jak ještěrka když vidí to počasí
Eldo no počkej za chvíli tě kousne - gde tohle skončí
Biluška mám dvě malobotky navíc pokud je norma dvě botky na psa
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 07:44
- Nahlásit
Dobre rano
(jen bezim okolo)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 07:44
- Nahlásit
bré ránko, už je takový páteček jupí jou, já včera byla strašně čikovná, stihla jsem procáhzku s makrelou a biluší, pak jsme si šli s knírači nakoupit pifa a něco na snídani na sejšl, vrátili jsme se až v osm, já už KO, ale ještě jsem si nabarvila hlavu a už mám téměř sbaleno, dneska po venčení je třetrimuju aby byli čačí a dobalím věci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 08:56
- Nahlásit
Brýtro národi, nestihnu dnes po práci nic, asi ani nakoupit...nebo možná nakoupit, když nebude moc pozdě. Nezapomeňte vzít pití, bo voda tam pitná moc neni, musíme ji mít v kanystrech hlavně na kafe a čaje. jelikož je to vesnice vesnická, je možný, že v pátek tam vůbec nebude otevříno nikde.
Paf, Monty - nemůžete vzít statif?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 09:27
- Nahlásit
leyenda
Dobre rano
(jen bezim okolo)
Dobré ráno, taky jen probíhám....teda spíš se ploužím kolem
Gerda
Nezapomeňte vzít pití, bo voda tam pitná moc neni
já už jsem si koupila víno, to pitný je
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 09:30
- Nahlásit
Venta
já už jsem si koupila víno, to pitný je
vlastně nejsi řidič, takže dobrý, můžeš bejt v lihu celej víkend, to je jistá věc. Páva nebereš? Sem myslela, že Páv je ještě dojenec, že by měl jet s tebou...ale nevim...sme s mamkou řikaly, že zuby podle nás ještě nemá, takže by klidně moch bejt dojenec....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 09:35
- Nahlásit
Gerda
Gerdičko, já nemám statif
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 09:35
- Nahlásit
Gerda
vlastně nejsi řidič
jsem, ale řidič má bejt veselej, řikal to táta a ten dělá do dopravy
Páva nebereš?
neberu, Páv jede na chatu. A zubů má už hrozně moc, už 6
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 09:38
- Nahlásit
Gerda
když se voda převaří, tak by měla být OK, ne? My na agi táboře taky měli železitou vodu, ale převařená byla OK
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 09:50
- Nahlásit
Montykdyž se voda převaří, tak by měla být OK, ne?
A nemá někdo Britu né Eldo Britu,ale konvici britu a tím filtrem jak přes něj můžeš přehnat i vodu z malajsije a je pak k pití tudle britu http://brita.heureka.cz/vodni-filtry/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 10:05
- Nahlásit
Venta
seš řidič? Tak nejedeš s Lucynkou? nebo jedeš a Lucynka jede s tebou? jak to, že bdue Páv na chatě? Šest zubů je už víc než má mamka, tak to už je vlastně doost veliký děcko...
Monty
no já ti nevim, mohli bychom se taky pěkně podělat, jeslti to neni úplně košer voda, ale zase nejsme v malajziji, tak nic, no.
Vemete si holinky?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 10:06
- Nahlásit
čus jelymáni, vůbec na vás nemam čas. Jestli bude zejtra nebo v sobotu chcát, taxi to něgdo šeredně vodskáče
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 10:19
- Nahlásit
danajasa
A nemá někdo Britu
Myslíš jako Mojí Britu, co zadržela narušitele? Nemám
Gerda
Tak nejedeš s Lucynkou? nebo jedeš a Lucynka jede s tebou?
Jedeme mým autem, páč má uvnitř mříž a taky že Lucynkomatka potřebuje její auto.
jak to, že bdue Páv na chatě?
protože jsem mu řekla, že tohle je víkend pro dospělý a tudíž on jet nemůže. No ale to mu musim taky říct, že má víc zubů než mamka. To bude mít velkou radost A má hrozně moc silnej stisk těma zubama, zrovna dneska se mi zakousl do ramene. Musim sehnat košíček na tlamičku asi... jako je i cvičenej, už umí sedni a lehni, ale tahle agresivita ňák nejde odbourat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 10:25
- Nahlásit
čus degeni
vůbec na vás nemam čas. Jestli bude zejtra nebo v sobotu chcát, taxi to něgdo šeredně vodskáče
nevim jak je to možný ale má drahá mi neustále krade myšlenky a slova
du panycky pobíhat po bytě,píct kuláč,prát .uklízet,vařit a nevim co eště
jo a taky sem se pobavila u slečny márplový ,twe tydle genyjální dedukce to je taky nějaká diagnoza že? , no nic,mkonec dobrý fšecko dobré,zatial sa odjebávám..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 10:26
- Nahlásit
Venta
No ale to mu musim taky říct, že má víc zubů než mamka. To bude mít velkou radost A má hrozně moc silnej stisk těma zubama, zrovna dneska se mi zakousl do ramene. Musim sehnat košíček na tlamičku asi... jako je i cvičenej, už umí sedni a lehni, ale tahle agresivita ňák nejde odbourat
seš samosebou drzej kretén! chtěla sem ti děcko terapeuticky vycukat na vostnáčku,ale pochopitelně na tebe kašlu!! at tě klidně sežere,mě je to fuk!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 10:28
- Nahlásit
Gerda
nám bylo řečeno, že když je voda železitá a převaří se, že je pak OK, ve Větřkách jsme to tak dělali a nic jsem nechytla... žádnou běhací nemoc...
Vemete si holinky?
neberu si, protože žádné nemám :-D
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 10:30
- Nahlásit
davidkova renata
seš samosebou drzej kretén!
:-o co kecáš? Proč? Tak sorry, jestli těch zubů máš eště míň, to já nemůžu vědět, žejo? A nebo už nemáš žádný? No jo, to víš, čas nezastavíš
Ale ostnáček bych si od tebe asi pučila, ňák to už nezvládám. No a nebo tobě pučim děcko, to je jedno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 10:32
- Nahlásit
Venta
No a nebo tobě pučim děcko, to je jedno
musíš počkat až si ho vyžádám! momentálně nemám čas
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 10:37
- Nahlásit
davidkova renata
momentálně nemám čas
no nevim, jak dlouho můžu eště čekat, stisk sílí a zuby rostou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 10:39
- Nahlásit
Venta
no nevim, jak dlouho můžu eště čekat, stisk sílí a zuby rostou
to nevim a nevotravuj furt! mělas to řešit dříf a ne na poslední chvíli!podle mě seš v prdeli prostě,no.. zkus to jinde..tyvíšgde ,třá je tam volno
a du uš
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 11:00
- Nahlásit
davidkova renata
zkus to jinde..tyvíšgde
jako mám jet na relaxační tábor? Dobře, zkusim to, snad mi pán s dekou poradí
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 14:20
- Nahlásit
lemury vopouštim vás, se mějte jak chcete, s některejma se uvidíme zejtra a s některejma v sobotu (ztratila sem přehled gdo se vopravdicky dogestí), čus bus
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 15:09
- Nahlásit
za pár minut pádím
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 18:42
- Nahlásit
Lidi nevím jestli je to k smíchu nebo k pláči,ale výskyt vlka v Beskydech se podařilo potvrdit,až tím,že ho někdo přejel autem,bože je toto možný? I dyž myslím,že klidně mohl někomu zdrhnout a rači se nepřiznal třá ten jehožjménonesmímevyslovit esli se dověděl vlk kam pude rači skočil pod kola http://www.selmy.cz/clanky/dna-analyza-u-valasskeh o-mezirici-byl-skutecne-srazen-vlk/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 19:16
- Nahlásit
Nazdar čéci, je to zase velkej den, eště že teta bajková vezme nákup i pro mě, neboť sedim z vesela ještě v rachotě, ale už mám nafasovanou Amálii, která je také velice tučná, takže můj tandem čubek bude takový obtloustlý, pročež se budem báječně doplňovat. Pumpovesta již zde, je velice krásná, vám prdne céfka.
Nyní musím jet ještě do nemocnice, ale asi mě tam nepustěj se psem, i když je to amálka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2012 19:34
- Nahlásit
danajasa
ale výskyt vlka v Beskydech se podařilo potvrdit,až tím,že ho někdo přejel autem,bože je toto možný?
já to vim (( řikali to už nějak vo prázdninách.-((
ten jehožjménonesmímevyslovit esli se dověděl vlk kam pude rači skočil pod kola
taky je to možný )
Gerda
neboť sedim z vesela ještě v rachotě,
tak to gratujuju.-))
já du zas hystericky pobíhat od ničeho kňičemu,nemám vůbec systém ,balit budu asi aš ráno,vůbec mi to nende.-((
tak dementi zejtra se na vás těšim
|