| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 08:40
- Nahlásit
brrr, asi umrznu, mám v kanclu 14 °C a už začíná na mě něco lézt
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 08:50
- Nahlásit
jéééé, Eldo má dnes svátek!!!!
Vše neeeeeeeeeeej Eldo
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 09:28
- Nahlásit
Eldi guerovic:
Dobré ráno-slunko mi včera nekecalo a zase je krásný den a já su doma,heč!Mám až odpolko a takové krásné ráno mám za odměnu.
Psi se sice vymáchali v rose,vyhrabali všechny krtky,pohonily psiska,ale krásně vyřádili.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 09:37
- Nahlásit
zduř přátelé
co se to tu zasejc děje? chvíli vás nehlídám a hned je škandál! Dočítat to nebudu bo nemám čas - žiju si nevirtuální život
Jinak jsem jakési nasraté šla jsem is ráno s čubičkama a najednou vylezl jakýsi chlap s černým vrčákem a nejdřív se mi zeptal jestli jsou holky holky a pak na nás vypustil toho vrčáka - odpověď že mám feny je asi nějaký spouštěč debility boco kreténský vrčák začal pod dobromyslným dohledem debilního páníka honit Kabátce - pán byl poněkud překvapen jak rychlou mám mluvu Fakt nechápu co to zas bylo ......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 10:11
- Nahlásit
čus dementi,proč si tu nevyvjetráte?? je zde jakýsi děsný smrat cizácký
nemám opjet moc čas ,uš mi to neba teda ,mám pocit že něgdo mi ukrat cca tak 4 hodiny z těch 24
joo a zde je krááásně slunko albertíííííí
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 10:25
- Nahlásit
davidkova renata no jestli ty se řídíš sluníčkem,tak se nediv.
Docela se děsím prosinec-únor-těch krátkých dní.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 10:34 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Zdar lidé dobří,
odpoledne mi přijede mamka biomamka tak jsem musela potejrat pséky hned po ránu, ale myslím, že jsou řádně ztejraný už,mám z toho takovej dobrej pocit
Myslíte, že na týhle mojí větě je něco nepochopitelnýho?
Anebo beru zpět, asi mě to vlastně ani nezajímá
Já že bych to kdyžtak přeložila do nějaký močkořeči nebo tak, aby to pochopily i ty ony
Trochu by mě zajímalo co berou vedle za léky, mám totiž pocit, že podobný bere naše sousedka, je skoro, opravdu jen skoro stejně paranoidní jako většina těch psychopatek vedle
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 10:36
- Nahlásit
Dobré ráno na pijáno žumpě i těm s vyndanými mozky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 10:38
- Nahlásit
Monty
datli
Děkuju moc děfčata
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 10:43
- Nahlásit
Eldoguero
Všecko nejlepší k svátkuuu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 10:50
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Kuju
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:02
- Nahlásit
Když jsme u toho bydlenkování, nechcete mi někdo přijet umejt okna? Víte jak to nesnáším, blbý je, že už přes ně nevidím, takže essi nepřijedete, tak to budu muset udělat sama
Néééééé
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:06
- Nahlásit
Eldoguero
Myslíte, že na týhle mojí větě je něco nepochopitelnýho
ty voe přestan to řešit..neznáš základní pravidlo? Nebav se s psychopatem pokud nejsi psychiatr!najdeš to v každý běžný příručce na todle téma ..nechápu jak vás to může sráti,prostě to ignorujte a máte klit..asi nemáte ten trénink co já..žila jsem též s psychopatem-alkoholikem,od doby kdy jsem se rozhodla ke změnám jsem ve společné domácnosti nepromluvila 3 roky ..nemám s tim problém,je to snadný
jinak fšecko nej qsvátečku a tady posílám seznam depozit kde si můžete vybrat další fenečku an dočasku aš bryta najde pána.-))))))))))))))))))))))))))))
http://russell-rescue.cz/seznam-ceskych-a-slovensk ych-utulku-podle-abecedy/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:06
- Nahlásit
Eldoguero
blbý je, že už přes ně nevidím,
tak je zkus vodevřít,tim získáš trochu času bo venku je celkem hásky eště.-)))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:12
- Nahlásit
davidkova renata
Nebav se s psychopatem pokud nejsi psychiatr
Dyk se s nima nebavim, jen se ptám, páč potřebuju ujistit, jestli je to srozumitelný bo ne
jinak fšecko nej qsvátečku
Děkuju
posílám seznam depozit kde si můžete vybrat další fenečku an dočasku aš bryta najde pána
kreténe
tak je zkus vodevřít,tim získáš trochu času bo venku je celkem hásky eště.-)))))))))))
Už jsem na to najela
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:16
- Nahlásit
Eldoguero
Dyk se s nima nebavim
já to právě ani nečtu.-)))))))))to je musí děsně srát.-)))))))))zrovna jako toho mýho ex dyš mi furt psal nějaký psychopatický dopisy a nechával je na lince a já je trhala na kousky před jeho vočima aniž bych je přejela vočima ))))))))))))))))) se moch posrat tě řikám ..jakože jak to že si dovolim!!! nečíst ty jeho skvosty ..joo to mě hodně vyučilo
Už jsem na to najela
dyk to to řikám! aš přituhne budem to řešit dál.-))))))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:21
- Nahlásit
dobré ráno tydýti
Eldorádo
šecko neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej a tady máš bílej dáreček
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:24
- Nahlásit
Alexa
hele četlas vo tom dortě plíís?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:28
- Nahlásit
davidkova renata
myslíš to aby byl hodně velkej a že máme všichni přijít?? jj to jsem četla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:30
- Nahlásit
Alexa
myslíš to aby byl hodně velkej a že máme všichni přijít?? jj to jsem četla
seš kretén ale evidentně si to četla teda.-))))))))))))) což byla původní votáska
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:30
- Nahlásit
davidkova renata
psychopatický dopisy a nechával je na lince a já je trhala na kousky před jeho vočima aniž bych je přejela vočima
To je dobrej přístup
aš přituhne budem to řešit dál.-))))))))
Aha, budu se pak ptát na radu dál jo
Alexa
jééé, kuju za přání i dárek
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:32
- Nahlásit
Eldoguero
Aha, budu se pak ptát na radu dál jo
to budou zamrzlý a stejně přes ně nebude vidět
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:32
- Nahlásit
TAky cu někoho na okna a na úklid vyskládaného prádla do skříní a na odprášení.Jak se říká,užívej si,práce neuteče.Jenže jsem ve fázi,že ta práce neutekla a teď už je to značně obtěžující.A klasika.Uklízím nejvíc tam,kde je třeba a vono to jak na sviňu není vidět.Taková předsíňová skříň,kde máme batohy,tašky a bundy-komplet vše vypráno v rámci likvidace možných molů.A kdo to ocení?Nikdo.
a malé podělení se o soukromé štěstíčko.Taťku mi přeložili z Jipky na standartní oddělení.Antibiotika teda asi už zabírají a lepší se,když jej tak brzo přesunuli.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:33
- Nahlásit
Eldoguero
To je dobrej přístup
jako jo.-)) ale vopčas sme museli spát u sousedky bo to jaxi nedával a byl doost akresííívnííí..ale na pokraji smrti hladem na pokraji smrti mrazem na pokraji smrti vyčerpáním..stálo to za to
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:38
- Nahlásit
davidkova renata
Alexa
jj, urcite cetla, pred chvilkou jsme se bavily o tom jak tu slavistickou vlajku narasit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:43
- Nahlásit
Alexa
budou zamrzlý a stejně přes ně nebude vidět
To je teda nemusím mejt vůbec ještě na tom vydělám
a to se vyplatí
datli
Dnes mám doma nějakej chaos, Viktorek mi vůbec nepomáhá, asi ji málo mlátim
Taťku mi přeložili z Jipky na standartní oddělení
To je ale super zpráva
davidkova renata
vopčas sme museli spát u sousedky bo to jaxi nedával a byl doost akresííívnííí..
hmmm, docela masakr teda
na pokraji smrti hladem na pokraji smrti mrazem na pokraji smrti vyčerpáním..stálo to za to
Vo tom žádná
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:44
- Nahlásit
datli
se zamyslí nad slovem "naplavenina" a udělá si domácí úkol na téma: nebudu používat slova, kterým nerozumím, děti ti rády pomůžou, kdyby sis nevěděla rady
(úkoly až po úklidu, to je jasný!)
Božce doporučuju pravidelnou hygienu a nějakou mastičku ti lékař jistě napíše... a Boženko, nepiš to tak veřejně!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:51
- Nahlásit
jééé, už bude ta torta čutálistická velmi velká co jí celou sežerem? Fájn!
Eldoguero
tak asi všecko nejlepší atak dále atak dále, hlavně hodně sil na boj s Viktorem! Tady něco pro začátek..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:53
- Nahlásit
leyenda
pred chvilkou jsme se bavily o tom jak tu slavistickou vlajku narasit
myslíš že se mu ta kombinace s růžovou bude líbit???, nebo to nechat rovnou celý růžový???
davidkova renata
na pokraji smrti hladem na pokraji smrti mrazem na pokraji smrti vyčerpáním..stálo to za to
to věřím
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 11:53
- Nahlásit
bonc
Děkuju a dárky jsou prostě přesně to potřebuju
|