| Autor |
Zpráva |
kinta
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 08:48
- Nahlásit
Dobré játro, játra!
Su jakési nevyspané furt, ach jo!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 09:10
- Nahlásit
čus paka
jenom procházím páč až dopiju kafe odcházím po nákupech. Essi chcete něco koupit tak si to kupte a mě tím nevotravujete
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 09:37
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 09:54
- Nahlásit
Dobré jitro, odvezla jsem autí na opucování spodku a natření, tak se těším, kolik to bude stát. Jo a prší mi do něj a nevím kudy.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 10:30
- Nahlásit
Zdar děfčata
jsem se dneska nějak nemohla vypakovat z postele, tak jsem za trest odflákla ráno psy
Viktorek cvičí pejska Medvídka, co je Furia infernalis, jak dnes zjistila
Pozitivní je, že už u nás nikdo nesmrdí
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 11:27
- Nahlásit
Eldoguero hehe,taky jsem se nemohla vykopat z pelechua a nechce mi vůbec nic dělata je toho furt nějak moc moc.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 11:31
- Nahlásit
datli
Já nebudu dělat dneska nic. Trochu pobydlenkuju a pak půjdu ven se psema, možná na houby.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 12:04
- Nahlásit
čus flundry nemám na vás náladu
Eldoguero
Viktorek cvičí pejska Medvídka, co je Furia infernalis
sem netušila že množíš i medvedy! dobře ty! zkus nějakýho modrýho taky ..z Bogoty třá.-)))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 12:17
- Nahlásit
nazdar růženy!
množíš i medvedy! dobře ty! zkus nějakýho modrýho taky
z Bogoty třá
si ale prosim pospěš, fčéra jsem čučála na zdivočelou zemi a voni jak tam měli tu zimu, tu nechutnou realistickou krušnohorskou zimu....... sem zas upad do hluboké depréze, umocněné ještě ranním vstáváním do kosy a tmy - už-eště sou vidět hvězdy když vodjíždim do práce!!!! prostě to nemůžu přežít!!!!!!!!!!
Ale teď je tam krááááásně, slunko svítí, ptáčkové zpívaj, jednorožci pasou duhu, prostě pa-ráááá-da (twe si přectavuju toho bílýho koňa jak pase duhu jak bordera, s tim strašně kreténskym výrazem.... )
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 12:24
- Nahlásit
davidkova renata
sem netušila že množíš i medvedy
Tohle byl první vrh ale klaplo to, tak du do toho asi
zkus nějakýho modrýho taky
Ok, píšu si zakázku - mamka: jeden medvěd modrý. Ptejte se koncem příštího měsíce pani
..z Bogoty třá.-)))
ááá to bude drahý
bonc
twe si přectavuju toho bílýho koňa jak pase duhu jak bordera, s tim strašně kreténskym výrazem....
booože, tady je to banda kreténůch ale
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 12:31
- Nahlásit
Eldoguero
jeden medvěd modrý. Ptejte se koncem příštího měsíce pani
maj tak krátkou březost? No tak to je ale super!!! Na tom se dá trhnout majlant! Kolikrát do roka se daj krejt? Doufam že aspoň 5x
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 12:35
- Nahlásit
bonc
si bubá, jednorožci duhu spásají a ne pasou Spásají znamená jakože ji žerou, chápeš?
To je materiál tohleto, to je materijál :smajlíkkroutícíhlavou:
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 14:07
- Nahlásit
Jdu vás aspoň pozdravit. V poslední době nemám čas. Na nic.
Za hodinu už ale budu na cestě domů a vzhledem k modré obloze to vidím na velmi krásné odpoledne.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 14:41
- Nahlásit
Biluška
jednorožci duhu spásají a ne pasou
Ne. Moji jednorožci jí pasou. Nevim co dělaj tvoji, ale moji jí rozhodně nežerou, sou to příliš éterické bytosti na to, aby si tagle přízemně cpali břuch. Duhu pije fénix.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 15:55
- Nahlásit
bonc
Duhu pije fénix.
Fénix pije nektar z květů, jednorožci se pasou na duze. Něco žrát musí aj když jsou éteričtí. Brambora je asi taky éterickej páč žere šeříky
Hele paní, nemáš na půjčení botičky na Máchu? Mám jich nějak katastrofický nedostatek. Našla jsem jednu A du asi s osmi psama, nebo tak nějak
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 18:31
- Nahlásit
Čus bus
Dneskabyl dlouhej ten, z kontroly jsem přijela až v šest. Bylo to dost náročný. Dos mě přepvapuje, jak v to uměj sedláci udělat bordel a ten největší v tom mají ti, co mají pár zvířat.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 18:52
- Nahlásit
Lidiové,já sem si snad místo prášku na tlak vzala nějaké uspávadlo.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:06
- Nahlásit
Biluška
jestli je nehodláš použít, tak jich mam dost Sesypala jsem jich dohromady 8, ale jsou to velikosti od XS po XL rovnou ve třech typech, některý po jedný.. a jeden pár je taky "kapánek" jetej Ale na povinnou ti to stačí
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 20:57
- Nahlásit
Bré večír v prostřenu jde Bártova sestra kerá je mediální hvězda bo bydlí u Petra Jandy mysím pojedem na rodinej vejlet zasejc Jináč borec včerá vezl z práce dest melounů a jeden mi dal zato že sem mu nahlídla do kufru,ale pšššt
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 21:02
- Nahlásit
danajasa
twe cos pila????
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 21:04
- Nahlásit
makreltwe cos pila????Nič je prohibice přeci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 21:07 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Hezký večer vespolek
bonc
Biluška
hele, oni mají ty botičky jako povinnou výbavu i pro výlet. Myslíte, že by mi stačily dětský ponožky?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 21:20
- Nahlásit
kachna_ jaké číslo dětských botiček potřebuješ?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 21:21
- Nahlásit
kachna_
Myslíte, že by mi stačily dětský ponožky?
a nebudou tě zábst nohy??? přeci jenom už je skoro zima
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 21:26
- Nahlásit
Alexa
přeci jenom už je skoro zima
o víkendu má bejt teplo
datli
jaké číslo dětských botiček potřebuješ?
já nevim, jak velkou nohu může mít vlčí špic?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 21:29
- Nahlásit
bonc
Nebudu je používat, chci je čistě jenom na povinnou. Šelmyjím beztak jakékoliv typy padají, mají moc tenké nohy a široké nášlapné plochy. Asi jsou to slůňata Můžu se teda spolehnout, že mi je tam vezmeš? Jsem to spočítala a potřebuju deset botiček.
kachna_
Jsem volala organizátorce a prý stačí.
datli
Tak jdi dělat hají buci. Já ti tak závidím, že jsi doma sama samička a máš klid.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 21:41
- Nahlásit
kachna_to vím celkem přesně.Je to velikost panenky baby born.Seženeš to v hračkářství-nekecám-holky,co měly předčasně narozené mimina ,musely do neonatálního oddělení donést několik kusů přímo této značky.Baby born,nebo Chou-chou.
Biluškajako s tím práškem na spaním nekecám.Asi sem si fakt ráno zaměnila prášek.
Ani 3 kávy nepomohly.
A nezáviď.Sice doma nikoho nemám,ale leží mi taťka na kardiojipce,takže obvolávám všechny svatý a rodinu a koordinuju ,aby moc nevolali do špitálu po jednom a nekladli stejné dotazy.
Mimochodem,nejedeš v sobotu vystavovat do Brna?
V Sobotu jdem shodit stehy,poultrazvukovat a kolem poledne bychom se přijeli podívat na výstavu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 21:43
- Nahlásit
Biluška
dík moc. Hele. Já ti můžu vypomoct dětskejma ponožkama.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 21:44 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
datli
Mimochodem,nejedeš v sobotu vystavovat do Brna?
Nejedu, budu chcípat na treku. Už teď vím, že je to blbý nápad tam jet, páč mám furt bolavý ten nerf. Ale je na mě závislý celý zbytek výpravy bo jsem jediný řidič tak holt jedu a chcípnu asi tak někde kolem patnáctého kilometru
Taťkovi držíme palce ať se z toho co nejdřív bez následků vyhrabe.
Kachna
Dík, essi nedá Boncofka dohromady příslušný počet botiček tak bych doplnila stavy tvýma ponožkama . My už doma takhle maličký nemáme.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:07
- Nahlásit
Biluška
je mi jasný, že jsi WT až na půdu svýho obskurního baráku, ale nepleť si svoje rádoby vtipný poznámky s něčím, co se dá považovat za urážku, neřku-li rasistickou poznámku
klidně se vyblej tady, kámošky to po tobě uklidí, jim smrad nevadí
|