| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:12
- Nahlásit
JimmiA to že uráží vona slováky je v pořádku?Hele já mám půl rodiny tak co vona napsala,mě se to sakra dotklo kor od někoho kdo rádoby vykřikuje že není rasista a pak napíše takovejhle blut?To je podle tebe v pořádku?Jedni můžou a jiný ne??????
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:14
- Nahlásit
Biluška tak projeď ztráty a nálezy po gulagu a budeš mít ponožek až až
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:16
- Nahlásit
danajasa
A to že uráží vona slováky je v pořádku?Hele já mám půl rodiny tak co vona napsala,mě se to sakra dotklo kor od někoho kdo rádoby vykřikuje že není rasista a pak napíše takovejhle blut?To je podle tebe v pořádku?Jedni můžou a jiný ne??????
ty jsi taky uplně mentálně zaostalá a nedokážeš odlišit dvě osoby od sebe???? Ježiš promiň, to seš ty vlastně, ty seš regulérně mentálně zaostalá, to se ví dávno.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:18
- Nahlásit
Adiddaska
ona je "blut" což je asi vše, co se k tomu dá napsat
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:35
- Nahlásit
Adiddaska ty seš regulérně mentálně zaostalá, to se ví dávno.Zrovna vod tebe mě to mrzí,myslela jsem si o tobě,že nejsi taková zlá a neurážíš lidi co ti nikdy nic neudělali a ani je neznáš škoda no
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:37
- Nahlásit
danajasa
danajasa
Hele já mám půl rodiny tak co vona napsala,mě se to sakra dotklo
velmy se ty omloufám, že sem snat urazyla tvojý rodynu, to sem opravdu nechtjela, lydy jako ti bi se měly naopak množyt co nejvýc, abi zaplavyly celí svjět, bude to obohacený lydské rasi.....(píšu to tvým jazykem,abys tomu rozuměla)
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:42
- Nahlásit
Tak už tu není nic co by stálo za odpověd no tak já du,žijte blaze
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:45
- Nahlásit
danajasa
Nezlob se, ale ty fakt hrozně pomalu chápeš. Já fakt nevim, jak ti mám vysvětlit, že to o slovácích psala Sízra (která nikde nevykřikovala, že není rasista, to si zas pleteš se mnou, to já jsem se o tom dohadovala s Jindrou tady na jednom tématu) a Biluše na to reagovala ubohou narážkou na mě. Mně to přijde jasný a i pár lidem kolem, tak nevim, zkus se na to podivat znova třeba, nepřijde mi tak těžký odlišit od sebe, co řiká jedna osoba a co druhá, ale možná je to no...
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:48
- Nahlásit
danajasa hele ignoruj tu náplavu a nenech se znechutit tou břečkou.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:52
- Nahlásit
v zumpe mluvit o brecce je dalo by se rici lichotive
(a vy dost,bo vam popisu jak se vyslycha a ukazu ty noze!!))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:54
- Nahlásit
datli
Ani z krabice gulakověcí není nic správně malého Matějovi fusky by možná byli Getce, nebo Herymu, ale na šelmyje tam prostě nic není . Jim by asi byli i ty botičky bejbyborn velké
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 22:55
- Nahlásit
Biluška no a co tedy kozačky od bárbín?Mají ale asi podpatky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 23:17
- Nahlásit
datli
tak ty jsou zase moc malé
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 23:23
- Nahlásit
Sízra Milanová
Adiddaska
to o slovácích psala Sízra (která nikde nevykřikovala, že není rasista, to si zas pleteš se mnou, to já jsem se o tom dohadovala s Jindrou tady na jednom tématu)
Mám za to, že to Sízra tehdá vyhodila Pumpu ze skupiny za rasistický kecy, že ano. Taky mám za to, že to náležitě kometovala ...
Podle čeho se tedy rozlišuje, kdo může mít rasistický řeči a kdo ne?
Anebo beru zpět, asi mě to vlastně ani nezajímá
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 23:31
- Nahlásit
Biluškatak si vem matriošku a vyber tu nejlepčí velikost.Jedna mi tu čerstvě stojí měsíc doma,ale Klára nedá!
Projeď poklady.
Dneska jsem potkala známou večer se psem.Má něco jako buldoka,ale je o dost větší,přes 40 kil,plemeno pro mě neznámé.Prej se má prát s býky.
No paničku si teda hlídá,zejména psy nemusí.S Migem blbnul a Sára z něj byla udivená,ale v podstatě si taky hráli.A já koukala na tu smečku,jestli bych dokázala ukočírovat 3 psy.Pak mi došlo,že Mig okolo nás krouží volně bez vodítka,bo jej fakt nepotřebuje,ale Sára jo.
Furt váhám.Je mi jasné,že kdyby přiletěl Grippen na naší základnu,budu šťastná já a děcka a zbytku světa budu trnem v oku a obtížná se smečkou,terčem obtíží se sousedy.Rodině naší zejména.Nu co už.Stále ve vzduch visí otázka,jak by to přijal R.
Rozhodně Gripena příchod by nebyl tak finančně zatěžující,jak pořízení čtyřkolky.Z neutrálního pohledu jsou obě přání tak trochu už navíc,nejsou nezbytně nutné,ale člověku by udělaly radost,to jo.
Ještěže už není zvíře na světě,bo to by byla jiná-prostě emocionálně ovlivněná myšlenka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 23:43
- Nahlásit
datli
zapátrala jsem v paměti co se u nás změnilo příchodem třetího psa.
Rozhodně to bylo cestování. Přijet kamkoliv se třema psama už je trošku problém. Myslím různé hotely, restaurace kam se cestou stavuješ na jídlo a pod. Není to neřešitelné, ale nejjednodušší taky ne. Ti někdy budu vyprávět historku kterak do nejnarvanější hospody v oblasti v nejfrekventovanější večerní dobu vplula Biluše s osmi psy, Isdpch s jedním, Mášenek bez psa a vzápětí kolem nás prošel chlap s perskou kočkou
Se sousedama v paneláku byl taky trošku problém, ale tam to bylo nejvíc způsobeno jedním nesnášenlivým, který proti mě neustále štval ty další a taky tím, že ten třetí příchozí pes byl "vlčák", který jak známo do paneláku nepatří
Jinak samozřejmě veškeré guwna v širém okolí byli samozřejmě od mých psů, protože mám tři. Co jsem se kdy bavila s lidma co mají více psů tak je to všude stejné. Můžeš sbírat jak chceš, beztak se vždycky najde někdo kdo tě obviní, že je všechno kolem obesrané od tvých psů.
To je asi tak všechno, na víc zádrhelů si nevzpomínám. Jo, ještě je to pochopitelně trošku poznat na financích, ale skok ze dvou na tři není až tak markantní.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 23:52
- Nahlásit
Biluška no fakt nevím.Přání je hezká věc,šeltí srst je miláčkovací,ale je to kus zas navíc.No v nejhorším,ty bys nám psy eventuelně odhotelila,kdybychom někam museli bez psů,žejo...
a rodina ,pro ty jsem stejně divná,že mám 2! psy a 2 malé!!! děti-jenž jsou už pomalu větší jak já.
A plní si svoje povinnosti okolo psů hodně slušně,mnohdy víc,jak všici sousedi okolo nás.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 23:55
- Nahlásit
datli
,ty bys nám psy eventuelně odhotelila,kdybychom někam museli bez psů,žejo...
bez problémů.
a rodina ,pro ty jsem stejně divná,že mám 2! psy a 2 malé!!! děti
jj, to je kdekomu trnem v oku. I když teda mojí matce to přestalo vadit tuším někde kolem šestého, nebo sedmého psa Pak ještě děsně okecala koně...potom lišku....a teď říká "ještě si pořiď slona" a já jí na to odpovídám "vydrž, šetřím...."
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 23:56
- Nahlásit
Tak jdu tady po sobě spláchnout a dobrou noc žumpo.Zejtra je taky den,slunko mi to totiž slíbilo...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2012 23:58
- Nahlásit
datli
bo noc!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 00:02
- Nahlásit
Dobrou lidé dobří, jdu si lehnotu k tv
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 00:14
- Nahlásit
Eldoguero
Ne, tak to nemá smysl, vás to postihlo vícero tady ten výpadek mozku. Sízra něco napsala ( je jedno co a je jedno, co kde psala před tim) a Biluše na to hodila narážku na mě, ačkoli s tim nemám nic společnýho a zadala jsem tam normální téma, co se týká zakazování plemen psů. Je to jakoby dostatečně jednoduše podaný, abys to pochopila nebo furt ne? Je samozřejmě jasný, proč to tam Biluše napsala, ale furt mi zůstává rozum stát nad tim, jak si vy ostatní vždycky na povel vyndáte mozky a jdete obhajovat nějakou nehoráznou kundovinu.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 00:51
- Nahlásit
Adiddaska
laajk
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 01:08
- Nahlásit
Eldoguero
Mám za to, že to Sízra tehdá vyhodila Pumpu ze skupiny za rasistický kecy, že ano. Taky mám za to, že to náležitě kometovala ...
ne všechny vás koho jsem vyhodila bylo pro to že jste děsný 3.14či to byl ten hlavní důvod
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 07:03
- Nahlásit
Dobre rano berusky
Koukam, ze jste mely vcera vtipnou navstevu
ale furt mi zůstává rozum stát nad tim, jak si vy ostatní vždycky na povel vyndáte mozky a jdete obhajovat nějakou nehoráznou kundovinu.
Tohle fakt nedelejte, na to uz ma copyright jina skupina
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 07:29
- Nahlásit
Biluška
trvám na počtu osmi bot, víc jich prostě nevyčaruju. Esli máš taky jednu a potřebuješ jich deset, složitým matematickým výpočtem se dostávam k tomu že už chybí jenom jeden kus Řeknu Terce ať přibalí o jednu navíc pro tebe a máš to, těch svejch osum ti slibuju na čestný pyjonýrnský, už sou připravený (jako jediná věc)
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 07:33
- Nahlásit
jináč samozřejmě dobrý ráno flundry bude zas krásně, dobří holouby se vracejí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 07:37
- Nahlásit
Bré ránko
dneska je takový čtvrtek už
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 07:51
- Nahlásit
Čus holky, myslíte, že ti malí broučkové, co mám na chlupech, že sajou krev? Snažim se je vybírat,ale je jich hrozně moooooc!
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2012 08:04
- Nahlásit
Dobré ránko, ránečko!
Monty
dneska je takový čtvrtek už
No jo.
|