Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1332 . 1333 . 1334 . 1335 . 1336 . 1337 . 1338 . 1339 . 1340 . 1341 . 1342 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 07:02
- Nahlásit

je pindělí kopretinky, děte se prtínat. Zjistila jsem, že autobusové spoje jezdící k nám na konec světa jsou opravdu na guwno Ráno teda pézetka stíhají busem školu, i když s odřenýma ušima. Pak má Lálice odpoledka a Pupice výtvarku. Po skončení výtvarky nemá spoj zpátky takže musí nastoupit matka s Miňonkou. Sotva odveze Pupici domů jede znova pro Lálici páč ta má od čtyř v Krnově lukostřelbu. Odvezu Lálici do Krnova a frčím dom. Mám cca hodinu nato, abych stihla práci za celé odpoledne páč na šest má Pupice zumbu. V Krnově. Odvezu Pupici na Zumbu a svištím pro Lálici do lukostřelby. Pak zase pro Pupici a obě odvézt dom...asi se rozejdu s Mášenkem a nabrnknu si nějakého taxikáře

davidkova renata
čus dementi co děláte? množíte aspon?
Samozřejmě Mám nakryté fšechny čuby včetně Lolitky Bojíš se? Měla bys, jednoho mimozemšťánka ti plánuju dát na Vánoce

kinta
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 07:15
- Nahlásit

Zdarec, pipky!
Su bydlénka, uš mám dnes přerovnanou skříň a vyžehlené prádlo. Pračka za chvílu dopere, půjdu vješet. Při žehlení sem zjistila, že mám na dalším tryku nevypratelný flek. Bylo přetposlední bes fleku. F poslední dobje sem zaflekovala fšechny tryka. Su prase prostě.
Jinak dobré ránko a makejte, je pondělíčko pondělí!

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 07:25
- Nahlásit

Biluška
Zjistila jsem, že autobusové spoje jezdící k nám na konec světa jsou opravdu na guwno
My nemame vubec zadny spoje, ale vadi mi to o dost min nez bydlet nekde ve meste obklopena lidma a smradem

A dale preju vsem hezky den.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 07:27
- Nahlásit

leyenda
My nemame vubec zadny spoje, ale vadi mi to o dost min nez bydlet nekde ve meste obklopena lidma a smradem
jj, za město bych to taky neměnila . Jenom je ta taxikařina taková ubíjející a ňyc pak nestíhám Asi zakážu pézetkám kroužky, budou lozit na zahradě po stromech a trénovat strkání hlavy do hnoje a bude

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 08:33
- Nahlásit

dobre rano
druhy domov mi bude az do zitrejsiho rana
vcera to byl zas zazitek - syn evy mi dal jasne najevo,ze zarli a ja mu jasne najevo,ze zbytecne ,chvilku jsme se hadali aja to vzdala,bo stejne mu to z mozku nevyzenu
a jak rekla rano eva - nema to smysl,vadi mu ze jsme furt spolu a at si zvykne synacek jeden můj,vi moc dobre ze po mamince a jeho jste hned vy a nikdy si to nezmeni
-------------------------------------------------- ----
v sobotu jsem tady sla vencit,bylo okolo 21 hodiny a jdem doparku,psi navolno bez voditek,stejne nenosim voditka kdy nemusim,no a je tam nejaky milenecky par,ja si je nevsimala a chodime tak okolo a po 3 kolecku,si zacinem je fotit psiska a jdem okolo toho paru a ten chlap mi najednou povida:
- vy jste z bulvaru ?!
- ne,proc
- ze si nas fotite
- fotim si sve psy, pane
- ve tme jo?
- ano ma tam blesk !
- mohu to videt?
- klidne
- nezlobte se prosim,asi vite o co mi slo?
- jisne,pane,chapu
- jeste jednou se omlouvam a nezlobte se
- ne nezlobim,preji krasnou noc i kdyz mrazivou
- děkuji a diobrou noc !
-

-------------------------------------------------- -------

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 08:36
- Nahlásit

brezen2008Takže kterou holou prdél celebrity máš ve fotáku???nenapínej

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:08
- Nahlásit

Dobré ránko na pijánko všem

Venta
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:27
- Nahlásit

danajasa
akže kterou holou prdél celebrity máš ve fotáku???nenapíne
koho asi? přece kinty, to je jasný

leyenda
jako že k množení je důvod že chceš hodně psů? No tak to zní srozumitelně

Jinak dobré ráno všem, už mi je skoro dobře, ale eště se budu dopoledne flákat, tak ňák ze setrvačnosti

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:28
- Nahlásit

danajasa- Genzr s tou svou novou studentkou,co chodi sem do skoly Amose komenskeho ,cumim na tu skolu

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:40
- Nahlásit

brezen2008Genzr
Jů ale ten má velkou a taneční takže umělecké foto jo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 09:46
- Nahlásit

danajasano genzr,ta holcina byla taky pekna - zadny foto snim nemam,fakt sem fotila jenom sve psy

kinta
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:12
- Nahlásit

Venta
koho asi? přece kinty, to je jasný

Uš laskavje drš hubu!

Venta
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:26
- Nahlásit

kinta
Uš laskavje drš hubu!
no dobrá, dobrá... hele a tobě se fakt líbí genzr? jako nic proti, ale můj typ to teda neni

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:35
- Nahlásit

Nazdar jelimáni
Pod nátlakem doz jsem se rozhodla zatopit, Viktorek protestoval, pobíhá v triku s holou řiťkou a odmítá se oblíct, že prý je tu vedro ... zmlátim je všechny a bude

kinta
Jsem ráda, že jsi se dožila rána, já měla na mále ... v noci se přidala Bonninka a Viktorek vesele pokračuje v konzumaci jablek a smrdění ...
Krom toho, že je zmlátim, jim asi eště vystrčím řiťky z okna

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 10:46
- Nahlásit

Uff, dvě ze tří beden masa zpracovány. Krom psů, začnu mlátit i kočky, Pan Kočka přestal žrát syrový maso úplně, včetně jater a trvá na vařeným, krom toho večer vyžaduje maso teplý Nedávno se k nám vrátil i jeho bratr Druhý Pan Kočka - řečený squater a od tý doby se furt řežou ... pod oknama samozřejmě.
Oba choděj kolem beden s masem a jsou tak líný, že si z nich nic nevezmou a fakt počkaj až to uvařím
Ňyc,jdu si dát kafe konečně´.
Biluška
Večer nebo zítra dopoledne budu vědět víc, jestli ti to stačí. Ozvu se ti jo.

kinta
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 11:18
- Nahlásit

Eldoguero
Jsem ráda, že jsi se dožila rána

Brambuch stal se zodpovjedným a v noci uš nehnil.
Ráno f pjet vypudil hromadisko, pak eště jedno v lese a jiš je to zase můj starý brach Brambuch.
A furt chrní. Víkendek ho zmohl.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 11:23
- Nahlásit

kinta
Brambuch stal se zodpovjedným a v noci uš nehnil
Je to dobrý pes a tobě patří má závist

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 11:24
- Nahlásit

Eldoguero
OK

agáta12
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 11:55
- Nahlásit

Eldoguero
Vystrč řiťky a nakrej !!

Mám krásnou skládací metrovku .
Udělala sem si ji sama . A ani neřeknu jak je levná a krásná .
Nesmí mi teda na ni žádnej pes skočit a na opření taky není , ale metrovka se skáče . Pokud dojte k úmě náhradních díl" je dosti . Už nemusim koukat na háestéčkový , gapajácký a bůhvíčí za megaprachy mám svou krásnou lehounkou skládačku . Sem čikovná cholka .

tak je je to s těmě farbama těch dlouhejch psů ! Vysvjetlí mi to tu něgdo fundovanej . Maj nějaký nosiče blbejch genů nebo je to OK ? No vono je to vlastně nakonec jedno .
Zákazník přitáh novýho klienta a buď už maj nebo budou mít - ukazovali fotky . No jasně , že už plánujou jak to budou množit , bo za ty prachy se to vyplatí . Ani sem se neptala vodkud to maj . Samo, že z nějaký množárny .

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:17
- Nahlásit

agáta12
Vystrč řiťky a nakrej !!
Nemůžu, Bonnie už má po hárání
Mám krásnou skládací metrovku .
Z latěk a lajntuchu?
tak je je to s těmě farbama těch dlouhejch psů
Nemám tušení, ale třá u stafbulů jsem slyšela od více lidí názor, že modrá barva není nic dobrýho, že je s ní spojených hodně problémů zdravotních. Merlování celkově je složitá barva a pokud vím, tak aspoň u některých plemen, by se merlovaná fena měla krýt nemerlovaným psem a opačně, ale jaký zákonitosti přesně to má a jestli je to u každýho plemene jiný, nebo platí v zásadě stejný pravidla a jen detaily si určuje klub netuším.

danajasa
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:24
- Nahlásit

agáta12No vono je to vlastně nakonec jedno Šíš co bys chtěla za ty prachy žampiona s papírama si myslím,že u vořecha je fuk jak je barevnej Eldoguerourčuje klub netuším. Jako von má klub CVS náký stanovy jo? šíš to mi pošli těch se budu striktně držet

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:26
- Nahlásit

Eldoguero
tak aspoň u některých plemen, by se merlovaná fena měla krýt nemerlovaným psem a opačně
To by se mělo dodržovat u všech plemen. Když se na sebe dají dvě merle vzniknou defektní jedinci. Což je některým "chovatelům" stejně jedno

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:26
- Nahlásit

agáta12
těch dlouhejch psů

Tak na jezevčíky se musíš ptát jinde ))) Essipak maj mít nějaké genetické testy či pravidla chovu v tomhle...

impact
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:30
- Nahlásit

To zní, jako kdyby žumpa a antižumpa společně vyrazili k Viktorkovi. Chudák malej.

http://www.psiskolafalco.cz/naseakce.htm#_sou24

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:31
- Nahlásit

krásné poledne slunečnice vyzobaný

dnes mi udělal velkou radost http://www.novinky.cz/domaci/279573-klaus-vetoval- penzijni-reformu.html

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:37
- Nahlásit

danajasa
Jako von má klub CVS náký stanovy jo?
já nemyslela vořechy, ale psy s PP
Biluška
Když se na sebe dají dvě merle vzniknou defektní jedinci
To jsem si právě taky myslela, akorát nevim, essi je to vázaný vyloženě na to merle zbarvení nebo jestli je to specifikum některých plemen u jedinců s merle zbarvením.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:43
- Nahlásit

Eldoguero
je to vázané na merle gen, který je de facto vadný. Když to řeknu hodně laicky, aby to pochopili i merlovaní kolemjdoucí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:49
- Nahlásit

impact
Mě to spíš zní, jakoby kopíroval jinde alespoň některá slovní spojení a obraty už jsem někde slyšela

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 12:51
- Nahlásit

Biluška
je to vázané na merle gen, který je de facto vadný
Ok, tak nějak jsem si to myslela.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2012 13:07
- Nahlásit

čus degeni sme doma z bránění..
VONO SE JELO K VIKYMU A MĚ STE NEVZALI???????????
tak to s váma končim teda!! to bych vod vás nečekala!!za trest vám sem dám fotk yakresíívní golyje..zlatovláska hravje zkazila další¨ho pfáá
http://renata62.rajce.idnes.cz/24.9
díky tomu musel dnes býti velmi hbitý..a dlužno říct že byl..bo šikovně na poslední chvíli vykryl golyji co se urvala z vodítka šla ho na férofku zabít do noch a posléze nandu dyš si vylez f klubovně na žebřík v bláhové naději,že nána snad bude vyštěkávat nebo co ..ale prej máme žebřík..sem ani nevěděla teda..
jinak na jezefce vám séřu a na malololytku též nechci ani jedno i dyby to bylo zadara.Což samosebou neni

<< 1 ... 1332 . 1333 . 1334 . 1335 . 1336 . 1337 . 1338 . 1339 . 1340 . 1341 . 1342 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání