Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1323 . 1324 . 1325 . 1326 . 1327 . 1328 . 1329 . 1330 . 1331 . 1332 . 1333 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:27
- Nahlásit

Gerda
jak jedeš po osmý, seš v řiti jak baťa s cvičkama.
Hele já jezdím, abych byla v UHU kousek po sedmý a i tak je to masakr. Kdybych nebyla líná a jezdila na šestou jako slušný lidi, tak si jedu i skrz Prahu jak pán.
Ale dneska to byl masakr i na dálnici, jelo strašně moc kamiónů.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:30 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Gerda
to je profil na Máchu?
nejni, je to profil Krkonoš, na kokořínsku šestnáctistofkama nedisponujou ale pšššt, Biluši to neřikej, chcu jí trošku vyděsit

anebo mám fakt dost velkou moc. Což neni tak blbý
bylo by fajn dyby ses jí ještě naučila používat správnym směrem

Baico
já si to šinu opačným směrem.
takhle dycky jezdim v neděli večer, když se teda konečně prokoušu do Prahé, krz Prahé, tak paxi jedu na Vary jak pán sám a sám ve svym pruhu a naproti jede nekonečnej had a já se jim moc směju, áčkařům bláznivejm

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:44
- Nahlásit

Zdravím vás lidé bodří
Biluška nevím nač si stěžuješ bo jsem řídila já tagže jsi měla spoustu prostoru chovat se autisticky ty i Bageta
Gerda že bych změnila plány a jela s vámi do Mrdic a naplánovala nějaký výleteček?
bonc stejně jdu mida tagže mi to neva

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:46
- Nahlásit

Dobré ráno na pijáno všem

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:47
- Nahlásit

Baico
Ale dneska to byl masakr i na dálnici, jelo strašně moc kamiónů.
prosimtě já ti mám pocit, že někde na dálnici...ale nevim který, byla nehoda kamijóunu a v prahééé potom taky v nějakym tunelu, stála půlka prahy. Dost si neumim představit, že bych jezdila do práce na šestou, bo to bych byla v práci už asi 20 hodin denně )) Stejnak je nejhorší než projedu sídliště, to je zacpaný mnohem víc než celá magistrála a nusle.

bonc
tak paxi jedu na Vary jak pán sám a sám ve svym pruhu a naproti jede nekonečnej had a já se jim moc směju, áčkařům bláznivejm
já vám dycky závidim, jak si jedete jako páni sami v dálnici. nicméně se snažim v neděli odpo už nebejt na sélnici vůbec.

nejni, je to profil Krkonoš, na kokořínsku šestnáctistofkama nedisponujou
Ajo, su debil, mě krz trek nenapadlo, že Mácha rovná se kokořínsko ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:50
- Nahlásit

hancaw
hle, již je zde )) Naštěstí s náma nemůžeš ))))) Ale musíme se střetnout krz ten plán závoda podzimního, aby byl těžkej an ikdo tu krásnou cenu nevyhrál

Děcka, budete strašně čumět, co se na vás chystá na podzimní závod, doporučuju fšem, aby jeli. Až Aleksis udělá událost, nahlašte se hojně, máme krásné ceny a bude to strašně moc těžkej závod. Nejen fyzicky. Ale jako fakt, to si nedělám srandu. Spojeno s buranským víkendem samozřejmě.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:51
- Nahlásit

hancaw
že bych změnila plány a jela s vámi do Mrdic a naplánovala nějaký výleteček?
Náhodou, ten již naplánovaný máme. Jedem do Dobrý Vody za inženýrem Hovorou se podívat, jak je Jasná připravená na letošní Velkou

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:52
- Nahlásit

hancaw
ty i Bageta
Bageta se musela drbat,neměla čas chovat se autisticky

nevím nač si stěžuješ bo jsem řídila já tagže jsi měla spoustu prostoru chovat se autisticky
Jo, ale pak si mě nechala na té střeše a ta blbá závora mě nechtěla pustit dolů Vůbec teda nemluvě o tom, že hned za ní byly tři hnusné křižovatky, na kterých sem nevěděla kam mám jet
A to vůbec nemluvím o tom, že si mě poslala na letišti do té butky co mi sežrala prachy a pak mi nechtěla dát ten papírek Ten chlap co stál vedle musel zasáhnout a ukázat mi tlačítko co mi ten kód konečně dalo Vůbec sem nemohla být autista a furt sem musela řešit nějaké situace Sem ráda, že jsem zase zpátky doma zahrabaná v hnojíčku a nevystrčím ani očíčko

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 09:11
- Nahlásit

kintaDozákovi dodatečně přejem fše nej nej nej, Brambuch mu nese dárečky - cokolif co má neustále f té dršce pitomé!
to mu dá hovno?

boncRozflákaný auto konečně spravený, tak pro změnu přestane startovat to druhý
takže by už můj Scudlík mohl mít to nejhorší za sebou? no maj dneska volat, když nevolali včera, tak snad to bé nějaká pozitivní zpráva Vašeho auta litylity.

Baicoedem do Dobrý Vody za inženýrem Hovorou se podívat, jak je Jasná připravená na letošní Velkou

pošlete mi pohled z Dobrý vody, ju?

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 09:17 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Gerda jasně se střetnem a domyslíme fše! Cha! se teda těšte bo hodlám do programu zasáhnout
Biluška jo a kromě drbání autisticky bjehala hore - dole po baráku ve 4 ráno s tebou dusající a nadávající v závěsu sousedi to zcela jistě ocenili
A opravdu jsem nezvládala popojiždět miňonkou v letištní zácpě a JEŠTĚ jít s tebou do butky mačkat tlačítka
Navíc nevím co bylo nejasnýho na : JEĎ FURT ROVNĚ NA HRADEC- i cedule tam jsou jdi se i s Bagetou zase zahrabat a nevystkujte ani nosy

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 09:35
- Nahlásit

hancaw
Cha! se teda těšte bo hodlám do programu zasáhnout
já je na to upozornila v události pro zvaný, zatim se smějou, ale nevědi, do čeho jdou )))) maj tam jasně napsáno, že jeden okruh připravuješ osobně, a to sem eště neřekla, že ten fyzickej )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 09:41
- Nahlásit

hancaw
jo a kromě drbání autisticky bjehala hore - dole po baráku ve 4 ráno s tebou dusající a nadávající v závěsu
Nechápu proč se ve třetím patře rozhodla, že už dolů nechce a šla zpátky nahoru. Asi chtěla eště bucat, ona to noční fstávání nenávidí.

sousedi to zcela jistě ocenili
Jsem jí náhodou nadávala potichu a dokonce jsem ani nehvízdala

JEĎ FURT ROVNĚ NA HRADEC- i cedule tam jsou
Hned na první křižovatce sem musela doprava páč rovně to prostě nešlo Tím pádem to tvý ROVNĚ nabralo zcela jiný rozměr A cedule byli až za třetí křižovatkou a kruháčem A to vůbec nemluvím o atace těžké psychózy gdyž jsem pak odbočila bubě a zjistila jsem, že jedu DO CENTRA

jdi se i s Bagetou zase zahrabat a nevystkujte ani nosy
Ve čtvrtek musím zase do Ostravy Není to teda tak strašné jako f Práglu, ale taky jsou tam lidi a auta Se z toho zblázním

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 09:41
- Nahlásit

Gerda maj tam jasně napsáno, že jeden okruh připravuješ osobně, a to sem eště neřekla, že ten fyzickej )))

a tak když se na jeden okruh vytudlento všichni, pak maj všichni stejný šance a můžem od kávy hlasitě hlaholit a fandit Hanče, kterak se svou smečkou zdolává další traťový rekord a to ještě na vlastní trase obtížnosti pětihvězdičkové. Ale to hanče neřeknem, bo by se nesnažila dostatečně zákeřnou trasu na sebe vymysliti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 09:43
- Nahlásit

Crysa
nebooooj, bude to pro slabé a nemocné a tak )))) jasně že to musíme udělat tak, abyste to přežili )) a eště se u toho mohli smát. Sami sobě samozřejmě. A pak i ostatním.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 10:08
- Nahlásit

dobre rano vsem,vcera mi doslova vybouchl pocitac tak mam domaj enom torze pocitace,tak se hlasim z druheho domova od evy,dneska odjizdime do patku mimo skoro civilizaci,eva sla z zubari a vubec ji to nezavidim
v patek se vracime rovnou sem k eve az do neděle

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 10:23
- Nahlásit

hancaw
Navíc nevím co bylo nejasnýho na : JEĎ FURT ROVNĚ NA HRADEC- i cedule tam jsou
máš to marný, já jí to taky řikala loni, dyš mířila k Rakovníku - tam pojedeš furt rovně na Vary, zpátky pojedeš furt rovně na Hradec. Nikam jinam. A nic, rači to vzala zkratkou přes Brno aby nemusela řídit

Hele ty děláš trasu na závot? A uděláš nějakou kulturní trasu kam má vůbec cenu vyrážet, ne že si zpátky dřív než si pes vůbec všimne že už se de? Du to zčíhnout vedle o co vlastně go

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 10:25
- Nahlásit

all
myslim že se můžem všici litovat navzájem krze auta, aspoň do tý doby než se Gerda naučí ovládat nejen svou moč, ale i moc a bude konečně šířit zlo jinde než ve vlastních řadách

datli
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 10:28
- Nahlásit

bonc hele vnitřnosti a ryby-to jako mluvíš o mých psech?To my taky nee.svíně jedny svinuté!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 10:28
- Nahlásit

bonc
Hele ty děláš trasu na závot?
NE!!!!!!!!!

datli
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 10:37
- Nahlásit

BaicoAle dneska to byl masakr i na dálnici, jelo strašně moc kamiónů.
tý jovka-vono to bylo aji u nás!Tak to je celostátní

hancawBiluška nevím nač si stěžuješ bo jsem řídila já tagže jsi měla spoustu prostoru chovat se autisticky ty i Bageta
To jako před mýma dětma?A když svištěly,vypadali duševně jak?
Biluška Ve čtvrtek musím zase do Ostravy
obzvláště Svinovské mosty jsou výživné

někdo z Orijentu-nemáte o víkendu nic na práci?Sem sama samička se svorkovým a puntikatým chlupem doma.

datli
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 10:38
- Nahlásit

Gerdajedete zas Mrdice?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 10:41
- Nahlásit

datli
ano ano ano jedeme zasééééééééé, kdž vidim počasí dneska, začínám se modlit, aby bylo na ten víkend krásně )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 10:47
- Nahlásit

zduř fšicíí co jedou na Hradéééc
jinak ste fakt krávy a nejvíc asi bajko i s panem inženýrem Hovorou)))))))))))))))))))))..btw sem mooc zvjedavá esi Jasná trhne letos váňu s ťjůmenem!!
jinak zištuju že mám velký kultúrní rezervy bo máchy profil sem si přectavovala jinak teda..tady je sic z ánfasu,ale dyš si ho votočim,stejnak to vypadá vo dost jinak

Venta
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 10:56
- Nahlásit

Dobrý den
už jsme stihli zmoknout a možná to zvládneme ještě jednou.

bonc
hancaw
Milé dámy, chtěla bych vás poprosit, abyste se na to plánování trasy vysraly a neobtěžovaly nějakým hrozným převýšením a velikou vzdáleností slušný a normální lidi. A nebo plánujte jednu trasu pro sebe a ostatní půjdou nějaký normální okruh

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 10:58
- Nahlásit

davidkova renata
btw sem mooc zvjedavá esi Jasná trhne letos váňu s ťjůmenem!!
Myslím, že to bude tuhej boj. Ale uvidíme příští týden, jak Jasná vypadá. Jestli už nemá zimní srst a tak. Podle toho si pak vsadíme
máchy profil sem si přectavovala jinak teda
Já si zase myslela, že je to jeho literární profil, ale ten zase neni tak členitej. Vzhledem k časnému úmrtí toho fakt moc nenanpsal

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 11:10
- Nahlásit

Venta
chtěla bych vás poprosit, abyste se na to plánování trasy vysraly a neobtěžovaly nějakým hrozným převýšením a velikou vzdáleností slušný a normální lidi

Baico
Myslím, že to bude tuhej boj. Ale uvidíme příští týden, jak Jasná vypadá. Jestli už nemá zimní srst a tak. Podle toho si pak vsadíme
jj musíme jí pozorovat f trényngu hlavně,tam vidíš hodně pokud se umíš koukat,sem zvjedavá esi jí pojede dlouhý nebo vaculík..co ty myslíš??? hlavně aby jí nejel hovora,to sme f prdeli

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 11:14
- Nahlásit

davidkova renata
pojede dlouhý nebo vaculík..
Myslím, že Vaculík,myslím,že dlouhý už to v tudle chvíli nedá
tam vidíš hodně pokud se umíš koukat
Tak na dostihy v televizi koukám mooc let a dokonce jsem byla i jednou přímo v Pardubicích koukat a i jsem si zacválala cílovou rovinkou, sice na huculovi, ale i tak to byl zážitek. To si myslím, že mne dostatečně kvalifikuje na dostihového odborníka

Venta
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 11:15
- Nahlásit

davidkova renata
sem zvjedavá esi jí pojede dlouhý nebo vaculík..co ty myslíš???
a nebo sagvan tofi by mohl

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 11:19
- Nahlásit

Nazdar játroši,
to byl zas po ránu slejvák což? Trochu se i ochladilo, ale nic tragickýho, horší je, že opět není kam šlápnout suchou nohou
Když jsem byla ráno venku s dozaty, tak nad námi docela nízko proletělo káně, Kalun se rozhodla, že tohle byla ale fakt hooodně velká drzost a tak se za tím hajzlem rozeskákala a samozřejmě ho zahnala
Káni asi nešlo do hlavy co malýho černýho tam s námi je, tak se za chvíli přiletěla podívat na Bonninku, což už nerozdejchal ani Argů. Inu pozvedl svou starou moudrou makovici a ukrutným pohledem spražil drzého opeřence Káně uletěla
Jo a ještě jsem vám neřekla, že Afín umí suprově couvat. Zakousne se do vodítka a přískoky couvá těch 150 metrů až na louku je to dement, i když není vlkošedá
kinta
bonc
Pan Dozák mockrát děkuje, páč máte čupky můžete mu pogratulovat
to je profil na Máchu
šiš, dyk tam skoro žádný kopce nejsou, jako v tom kraji myslím

Venta
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 11:24
- Nahlásit

Eldoguero
Pan Dozák mockrát děkuje, páč máte čupky můžete mu pogratulovat
panu Dozákovi taky přeju všechno nejlepší. Vendula taky, ale ta mu asi nic nedá, protože je lakomá a nemá ráda velký psy, co o ní mají zájem

<< 1 ... 1323 . 1324 . 1325 . 1326 . 1327 . 1328 . 1329 . 1330 . 1331 . 1332 . 1333 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání