| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:48
- Nahlásit
kinta
Eldoguero
leyenda
teda vopravdu pjekný sice mám dojem,že je mi to nějaký povědomý,ale to asi proto že uš mi to někdy něgdo musel říct páč pravda to samosebou je!tagže je vlastně logický že je mi to povědomý.. taghkle ve verších to vypadá sqěle,nemyslíte??? Ave My
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:51
- Nahlásit
Crysa
Ryba nesmí smrdět rybinou :O jinak je stará nebo zkažená. A pangase bych nejedla, to je hnus, vůbec nechtěj vědět, jak se chová a čim se krmí Ryby jenom čerstvě vylovený.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:52
- Nahlásit
davidkova renata
a konečně sem pochopila díky tomu mailu proč..dost to sedí
chci to taky, kde to najdu?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:57
- Nahlásit
davidkova renata
AVE ONI samozřejmě
Lucie Kratochvílová
Ryby jenom čerstvě vylovený.
Což je u nás těžko reálný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 11:59
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
chci to taky, kde to najdu?
to už nenajdu,je to dlouho děsně,byla to údajně kopie nějaký vjetkyně co to posílala na ministerstvo zdravotnictví s otázkou jak je možný že se taková sračka doporučuje jako zdravý žrádlo
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:00
- Nahlásit
http://www.hoax.cz/hoax/pangasius---je-to-k-jidlu/
Eldoguero
Což je u nás těžko reálný
My jezdíme na ryby
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
to už nenajdu,je to dlouho děsně,byla to údajně kopie nějaký vjetkyně co to posílala na ministerstvo zdravotnictví s otázkou jak je možný že se taková sračka doporučuje jako zdravý žrádlo
Ono to jelo i v tv dokument nějakej, nic moc no ... ale na druhou stranu polský a ukrajinský kuřata co tu vesele žereme na tom nejsou o moc líp ...
Lucie Kratochvílová
My jezdíme na ryby
Závidím kdybyste někdy měli plnej mrazák, vzpomeň si na mě :
Jdu obědvat zdravý halušky se zdravým kysaným zelím, zdravím masínkem z kolénka vepřivého a zdravýma houbama
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:18
- Nahlásit
Eldoguero
kdybyste někdy měli plnej mrazák
To neni moc reálný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:22
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no neni to ten co jsem měla na mysli,ale stejnak to žrát nebudu páč je to prostě hnusný dle mě
Eldoguero
na druhou stranu polský a ukrajinský kuřata co tu vesele žereme na tom nejsou o moc líp ...
tak vo tom žádná
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:26
- Nahlásit
davidkova renata
stejnak to žrát nebudu páč je to prostě hnusný dle mě
mne pripadaji bejt vsechny velkopestovany ryby hnusny, kdyz rybu tak leda divoce zijici a cerstve vylovenou, coz teda vyber velmi omezuje , navic idealne z hlubokeho more, protoze ty pobrezni vody jsou strasne spinavy
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:30
- Nahlásit
šmarjá nežerte ty hnusný ryby furt, nebo se pobleju. A sou hnusný fšecky, to vám vzkazuje i Ovečkin, a páč on neumí lhát, musí mít logicky pravdu. Lybička půůůůůůůj!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:36
- Nahlásit
čus kopretinky, jenom probíhám a zdravím. Uš sem doma, ale jako tradičně nestíhám.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:38
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
To neni moc reálný
sakra, tag nic no
davidkova renata
tak vo tom žádná
Když jsem dělala v drůbežárně, tak říkali, že naše kuřata jdou zásadně na západní trh, speciálně z tý firmy, kde jsem byla já byly určený pro německej trh, že prej to co se koupí v našich krámech a není vyloženě napsáno, že je to český odchov (ne vyrobeno v ČR ) je 90% Polsko, Ukrajina a Maďarsko.
Kvalita prý nesrovnatelná.
Fakt je, že jsme měli deputátní kuřata - brali jsme si je ve stejný době, kdy se odvážej na jatka, tudíž chuť se v zásadě nemůže nijak změnit jen tím, že je zchladěj a rozdíl byl chuťově, ale i ve sruktuře a pevnosti masa nebetyčnej
Když se prodávalo pro lidi, tak si chodili někteří pro třeba 5 - 6 kuřat, koupili si k tomu pytel kukuřice a pytel pšenice a měsíc si je ještě "dodělávali" na zahradě jen na trávě a tom zrní, nic jinýho jim nedávali. Jedla jsem takový kuře a to je teda fakt luxus. Kam se hrabe takovýto sedlákovo kuře, co občas mávaj v krámech (a to je dobrý maso).
Takže asi tak ...
leyenda
kdyz rybu tak leda divoce zijici a cerstve vylovenou, coz teda vyber velmi omezuje
To určitě, ale to je právě ta prekérka
navic idealne z hlubokeho more,
hm ...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:41
- Nahlásit
kdyz rybu tak leda divoce zijici a cerstve vylovenou, coz teda vyber velmi omezuje
To určitě, ale to je právě ta prekérka
navic idealne z hlubokeho more,
hm ...
hm... to platí i o lososovi nebo tresce a že bych si dala ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:53
- Nahlásit
leyenda
navic idealne z hlubokeho more
njn ..tag já ryby stejnak nějak nežeru tagže mi to je i fuk nakonec
Eldoguero
naše kuřata jdou zásadně na západní trh, speciálně z tý firmy, kde jsem byla já byly určený pro německej trh, že prej to co se koupí v našich krámech a není vyloženě napsáno, že je to český odchov (ne vyrobeno v ČR ) je 90% Polsko, Ukrajina a Maďarsko.
twe to mi řekni co to je za pakárnu šakatulata hejbejte se proč si každej nesežere svý kuře co chová a převáží ho jak ydyjot do psí prdele aby následně odtama přivez jiný
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:57
- Nahlásit
Ono je to stejný jako s každým masem. Pokud budu mít třeba prase doma chovaný v prostorným chlívku nebo i s výběhem, krmený šrotem, trávou, ovocem a kuchyňskejma zbytkama, tak maso bude o 100% chutnější a kvalitnější než to kupovaný, to je jasný. Plus teda ještě je potřeba brát v úvahu normy jednotlivých států pro krmné směsy, obsahy toho a onoho, použité suroviny apod.
A úplně jiná liga je zvěřina.
S rybama to je úplně stejný, akorát, že se tahaj z vody
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 12:59
- Nahlásit
davidkova renata
twe to mi řekni co to je za pakárnu šakatulata hejbejte se proč si každej nesežere svý kuře co chová
To mi taky hlava nebere, stejně jako proč třá jíme holandský zelí a naše zelí se dováží do Francie (příklad).
Jako chápu, že u nás banány nerostou, tak se musej dovážet, ale kuře si snad vykrmit dokážeme ne
odtama přivez jiný
V horší kvalitě samozřejmě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:02
- Nahlásit
davidkova renata
A vo česneku se ani rači nezmiňuju
Brácha byl loni někde u Turnova, kde s přímo česnek pěstuje, aby se - hádej ... ano, vyvezl ven
Normálně tam neprodávaj ani místním lidem, on tenkrát přivezl pár paliček, co někde vyškemral. A jasně, jeden stroužek v jídle a upadla by ti huba jak pálil a voněl.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:10
- Nahlásit
Du retardi,
AVE ONI
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:15
- Nahlásit
Eldoguero
prostě pakárna
česnek mi tak nesere bo aspon neni živej..
celkově mi ale sere úpa fšecko a du taky..Ave My
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:20
- Nahlásit
ženský se dneska nudily, tak upekly tvarohový a marmeládový koláčky, no samozřejmě sem neodolala a děsně sem se jich přežrala, možná zbudou na zejtra, ale spíš ne
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:24
- Nahlásit
JE DOMÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
JE DOMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ŽIJÉÉÉ A JEZDÍÍÍÍÍÍÍÍ
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:25
- Nahlásit
Alexa
ale spíš ne
no to vůbec nezkoušej!!!!!!!!!!!!!!!!!nic nepeču totiš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:25
- Nahlásit
Crysa
JE DOMÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:27
- Nahlásit
Crysa
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:31
- Nahlásit
Děcka já su taká šťastná, že ho snad jdu ještě umejt je celej umolousanej, vomatlanej, vošmatanej, takovej ještě jak v šoku z tý léčby. Ale má i novej olej motorovej, natankováno má 1/4ku ještě přednehodově dobrýho. Tak už jen aby nebyl za vostudu špinavou. Najim se, vemu kýbl a uvedu ho do pořádku
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:32
- Nahlásit
Biluška taky nestíhám a probíhám a našel si mě kurýr,bez GPS !Tak mám asi všecko pohromadě.kujůůůů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:37
- Nahlásit
Crysa
Gratulujeme mistru Ščudlíkovi k šťastnému návratu z léčebny
datli
A choval se slušně? Ten kurýr jako
|
datli
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 13:40
- Nahlásit
Biluška byl děsně zmatenej,kde vlastně jé.bych řekkal takovej nějakej ukrajinec či co.Ale hodnej byl.Jen pomatenej jako dneska všici.
kdo pijete SHOCK-měl by bát v Penny dneska za 20,-
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2012 14:05
- Nahlásit
datliSHOCK-měl by bát v Penny dneska za 20,-
šok za dvacku? to na tebe ale jenom bafne bába u vokýnka na vracení flašek, ne?
|