Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1323 . 1324 . 1325 . 1326 . 1327 . 1328 . 1329 . 1330 . 1331 . 1332 . 1333 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 12:08
- Nahlásit

Crysa
TJTTCVS))))))))))))))))))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 12:14
- Nahlásit

davidkova renata
27

agáta12
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 12:34
- Nahlásit

Ahoooj

davidkova renata

Zase ZZ - ?!
Chcete to přeložit ? tůdle

Jinak mé autí je už z jipky taky doma . Odpojili mu hadičky a všechny nově transplantované orgány byli příjemcem přijaty . A zákonným zástupcem zacálovány .
Už nemusím vyhledávat parkoviště na kopcích

Taky jsem měla v krámečku opět návštěvu . A zase zkratka : čoika se jí říká . Jsou tu skoro furt . Asi jim pořídím vlastní hernečky na kafe s rumem - teda ten si nechtěli dát , nechápu proč . Hrozně se vošívali . Ale za to mi dali protokólek .
Je to normální , že je tu mám tak často ? Jsou to teda muši , že by po mně jeli ? Pro mou krásu či oduševnělost ? Jak já to dělám ?
A taky mi dali autográmek do mé sbírky pro pana France . Takže už mám další petiční aršík .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 12:37
- Nahlásit

agáta12
Je to normální , že je tu mám tak často
třá tě někdo udal

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:03
- Nahlásit

agáta12
Je to normální , že je tu mám tak často
Nevim, třá tam nechodí jen tak
Jsou to teda muši , že by po mně jeli ?
Nooooooo
Jak já to dělám ?
Očividně dobře, když je tam máš tak často

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:03
- Nahlásit

agáta12Je to normální , že je tu mám tak často ? Jsou to teda muši , že by po mně jeli ? Pro mou krásu či oduševnělost ? Jak já to dělám ?
někdo o tebe má takovou péči, že ti zajistil dohled si můžeš dát za výlohu samolepku s šéfčojkařem a nápisem "doporučuje, 4x v týdnu kontroluje"

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:06
- Nahlásit

Crysa

agáta12
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:25
- Nahlásit

Crysa
Nojo , aspoň 4 hvězdy moh dát .

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:25
- Nahlásit

Ho ho hoooo!!!
Mám objednané pnojmatiky, teda úpa jiný než jsem chtěla, ale jsou taky celoroční, s těma indexama co potřebuju, v těch rozměrech co potřebuju a v cenový relaci, která mě ještě úpa nezabije. A menujou se Federál Asi vyrazím po Gilmorkách na poštu vybírat a vyjednávat peníze na opravu vozu, abych to všechno už měla a měla z krku a vopravený a hotový

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:26
- Nahlásit

agáta12Nojo , aspoň 4 hvězdy moh dát .

třá ještě dá třá se ještě rozhoduje esli ti nedá nějakou zlatou hvězdu, hvězdo naše jasná

bonc
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:39
- Nahlásit

Fčéra řikali v tévé že Ovečkin přijede do Čech.... se ho budu muset voptat až dorazí gde jako byl. Očividně nestojim v potravinovém řetězci dostatečně vysoko na to, aby mi řek že vůbec někam jede natož gdy se vrátí, se to musim dozvídat z televize

datli
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 13:48
- Nahlásit

Biluška kuju předem i zadem

Eldoguerostříbro je hitovka,to je fakt.Ještě něco podobnýho je s hyaluronem a ten tu mám po léčení popáleniny,to bych pravda mohla začít dávat.

davidkova renatataxe na ně prostě vyser to bude asik nejlepčí.Provedu.
Du papá a uvařit si kofein.sem nějako hin

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 14:00
- Nahlásit

datli
stříbro je hitovka
Hele, viděla jsem toho psa pár dní po úraze a pak po týdnu a ten pokrok byl neuvěřitelnej.
papá a uvařit si kofein.
Taky jdu na kafe, bolí mě leb

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 16:13
- Nahlásit

datliDu papá a uvařit si kofein
EldogueroTaky jdu na kafe

nemáte špatnej nápat děfčata. Jdu si taky zavařit za odměnu, jak jsem si pěkně ve městě vyřídila a zařídila co bylo třeba.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 16:15
- Nahlásit

Crysa
datliDu papá a uvařit si kofein
EldogueroTaky jdu na kafe

nemáte špatnej nápat děfčata. Jdu si taky zavařit za odměnu, jak jsem si pěkně ve městě vyřídila a zařídila co bylo třeba.

já musim ještě chvilku počkat páč si dám kafe na cvičáku mezi zakusováním fíka

datli
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 16:56
- Nahlásit

sem se parádně vyprocházkovala s blecháči,je fajn,že Mig není zpomalenej,páč venku jsme si to fakt užívali,než zas začalo lít.
A doma kafínko,trubičky a v troubě se peče moje první masová roláda se stráááášně moc česnekem.

agáta12
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 17:40
- Nahlásit

Boxer Veith v. Altenburg s divokou kartou na MS FCI vykousal na obraně 93 bodů !!!
Držte boxíkovi palce !
Našim samo taky !

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aib6R yxNdh_bdGpUbnVQRW5DX2E2b1pSeU5SNEd3WVE#gid=0

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 19:05
- Nahlásit

agáta12Boxer Veith v. Altenburg s divokou kartou na MS FCI vykousal na obraně 93 bodů !!!
Držte boxíkovi palce !

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 19:46
- Nahlásit

hele děcka http://www.novinky.cz/domaci/279344-teploty-na-pre lomu-zari-a-rijna-budou-letni.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 19:48
- Nahlásit

Alexa
já to viděla bůch nás myluje
agáta12
Boxer Veith v. Altenburg s divokou kartou na MS FCI vykousal na obraně 93 bodů
hm pašák teda

datli
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 20:59
- Nahlásit

tady je ňak ticho...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 21:41
- Nahlásit

Nazdar jelitka, viděli jste tohle?
http://www.stream.cz/video/758289-obie-nejtlustejs i-jezevcik-ma-nove-majitele
upozorňuju, že video sice není kvalitní, nicméně je dost nechutný
agáta12
Držte boxíkovi palce !
Našim samo taky !

držíme

datli
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 22:47
- Nahlásit

Eldoguero nevíš,jak je ten pes starý?četla jsem asi včera diskuzi,kde byl na jiném videu a hodně lidí z česka psalo,že znají i u nás tak tlusté psy,že mají odřené břicho,jak ho tahá po zemi.

Dneska máme plodný den-našli jsme odpolko tenisák u kurtů a teď večer další.
Sára se venku rozhodla si zahrát na lovce toulavých koček.Ouha ,viděla ji paní s jorkšírem a děsně pištěla,co to mám za psa.Povídám-loveckýho.Tak prej že si ho musím chytit.Tak sem jí řekla,ať nepouští i ona kočičku a šla jsem dál.Hudrala ještě chvíli.Jako vysvětlit raslovi,že kočičky jsou fůj,je nemožné a nebudu ji kvůli tomu špagátovat.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 23:02
- Nahlásit

datli
Nevím, nepíšou to tam, nebo jsem to aspoň nenašla.
Taky znám dost tlustých psů, tak tlustých, že se jim těžko chodí, ale tenhle pes je už fakt moc
Jedna baba od mamky z paneláku měla jezevčici, co byla v podstatě čtvercoidní a strašně se divila, že čuba je hrozně líná a nechce venku běhat a ještě víc se divila, když ji umřela v 6. letech na selhání srdce ...
Teď má kříženku jezevčíka aktivní jaxviňa, imrvére na flexině. Už z ní dělá úspěšně čtvereček taky, ale fakt je, že čuba už není tak vyhráblá, už chodí podstatně pomaleji ...
Babu bych zastřelila pro výstrahu, tohle je hnus

datli
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 23:11
- Nahlásit

Eldoguero co dokáží udělat tchýňovic ze svých čivav,je taky nekomentovatelné.A pak se mi všici diví,že jsem na čivavy vysazená.Jenže když jsem s nimi v kontaktu občas,fakt říkám ostuda psího rodu,díky tchýŃOVÝM.
Smutně jsem před chvílí konstatovala,že na to,jakej jsme psí barák,tak vídám na procházkách čím dál tím míň sousedů a aby byli dál ,jak 30 m od baráku,je zázrak.A tk jsem za šílenou,že furt někde lítáme s čoklama a děckama.
mě to divný nepřijde teda být venku s celou smečkou a nehnipat doma.To je nuda něco nevymejšlet.
Nic,jdu chrnět.V práci se nám začínají trousit rýmečky a kašlíky ve velkém,tak mám ušoupané nóžičky a bude hůř,až to od nich taky chytím.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2012 23:18
- Nahlásit

datli
dobrou

datli
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 06:39
- Nahlásit

brrrrr-ranní pozdrav.kdo do města poslal 4 st?to není tady normální!SEm to zjistila,když jsem se vrátila od řeky.předtím mi to teploměr raději nechtěl sdělit.vado spi se mi zlomí v zatáčce!

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 07:33
- Nahlásit

MRZNE

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 07:58
- Nahlásit

bonc
MRZNE
To bude mit Renata radost , nemely bychom ji poslat prezimovat do teplych kraju?

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2012 08:15
- Nahlásit

Čus krasoně!
Dneska je páteček,což je křásné a ještě křásnější je, že mám dovču

<< 1 ... 1323 . 1324 . 1325 . 1326 . 1327 . 1328 . 1329 . 1330 . 1331 . 1332 . 1333 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání