Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
datli
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 20:46
- Nahlásit

nemáte někde výkladovej žumpí slovník?Protože netuším,co tu víc je,estli hantec,chacharština,hanáčtina,čeština,anglina,praj žština či jak?!

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 20:48
- Nahlásit

datli
Protože netuším,co tu víc je,estli hantec,chacharština,hanáčtina,čeština,anglina,praj žština či jak?!
žumpština

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 21:05
- Nahlásit

Alexaakorát by mě baruna nemusel apři vobratech kousat do lokte

cééélej její fotr dělá to dodnes i na vycházkách

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 21:06
- Nahlásit

datli
nemáte někde výkladovej žumpí slovník?
Máme
http://kronikazumpy.webnode.cz/pameti-pro-budouci- pokoleni/

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 21:06
- Nahlásit

Crysa
dělá to dodnes i na vycházkách

no to vona taky, ale voni na to rozhodčí divně koukaj

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 21:14
- Nahlásit

Bré večír
datli
kolik je Vikoušovi?
za týden a kousek ji budou 3 roky
zviřátku hodně zdravíčka a nervíčků se smečkou!
To není zvířátko, to je Velký pan Dozák přece, to vlastně ani není pes, je to prostě Dozák, ten se nedá popsat, nijak přiblížit, on je hrozně zvláštní forma života
Garfield
Zdravím pani, tohle je neskutečně trefné
Jindru neznám, ale člověk nemusí znát vše, stačí, že to zná Jindra
ani nevíš jak
davidkova renata
at si dobrejholup může dát taky konečně pauzu.-))) už musí bejt celej uklikanej za celej den
kreténe

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 21:16
- Nahlásit

Alexa
voni na to rozhodčí divně koukaj
sou děsně přecitlivělí poslední dobou

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 21:27
- Nahlásit

Eldoguero
ježiš bych zapomněla popřát velkýmu panu dozákovi. Hlavně to vydrž s bláznivou paničkou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 21:33
- Nahlásit

Alexa
pan Dozák děkuje
Hlavně to vydrž s bláznivou paničkou
Tohle se mu teda moc nelíbí, ale odpustí ti to, vyjímečně

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 21:35
- Nahlásit

Eldoguero přidáváme se všici od tůní ke gratulacím velkému Panu Dozákoj k narozeninám

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 21:35
- Nahlásit

Eldoguero
Tohle se mu teda moc nelíbí

hele já to chápu že s to bude těžký vydržet, ale když už to dal tak dlouho tak ještě jednou tolik to dá jak prt

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 21:43
- Nahlásit

Crysa
kujeme
Alexa
hele já to chápu že s to bude těžký vydržet, ale když už to dal tak dlouho tak ještě jednou tolik to dá jak prt
Jsi drzá až vyzývavá, se mi zdá

datli
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 21:55
- Nahlásit

Biluška hm,dobré shrnutí

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 22:35
- Nahlásit

Jééé pan Argůůů má narozkíííííí! VELKOGRATULUJEME PANU VELKODOZÁKOJ, AŤ JE POŘÁD NEJVÍCE RÁZNÝ, DŮSTOJNÝ, LÍBEZNÝ A ZLOPOVĚSTNÝ, JAK KÁŽE BÍLÝ ZÁKON, AŤ MÁ STÁLE MĚKKÝCH PODUŠEK, DOBRÉHO TRÁVENÍ A MNOHO-LI DRBÁNÍ ZAOUŠKŮCH, GRATULACI NESMÍRNOU ZASÍLÁ MARYJE, OD HUBY SI URVALA JEDEN, ALE FAKT JENOM JEDEN, VÍC SEM Z NÍ NEVYRAZILA, PIŠKOT, POSÍLÁ HO NA DŮKAZ NADMĚRNÉHO BLAHOPŘÁNÍ PANU VELKOPSU.

Zde luzný verš:

Bílému vše bílé
žij blaze v plné síle
Velký pane síle-
ný, drahý, milený.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 23:01
- Nahlásit

Gerda
jééé, děkujeme oběma
Verš je nejlepší musím si ho uložit
ZASÍLÁ MARYJE, OD HUBY SI URVALA JEDEN, ALE FAKT JENOM JEDEN, VÍC SEM Z NÍ NEVYRAZILA, PIŠKOT
To nevadí, Argů bude rád, když si k ní bude moci někdy příležitostně přičichnout až se bude hárat, to ji klidně i pytlík piškotů, pytel granulí a bedýnku masa milerád přenechá

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 06:01
- Nahlásit

Dobre rano mile divky, at se vam dari a slunicko hreje (primerene pro ty zimomilne a velice pro nasi vudkyni)

kinta
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 06:59
- Nahlásit

Dobré ráno, krávoně!
Panu Velkému Dozákovi dodatečně přejem fše nej nej nej, Brambuch mu nese dárečky - cokolif co má neustále f té dršce pitomé!

datli
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 07:31
- Nahlásit

dobré ráno na piáno dneska budu hráti já.
Venku dusno,černo,zvažuju ject do práce na mopedovi,nebo na kole-když to vypadá na pršák.Hm,pláštěnku a asi nastartnu ještěrku.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 07:33
- Nahlásit

Čus bus cambus!!
Již jsem zde téš. Jste urkytě moooc rádi,že?
Venku je tak hnusně, že i cesta autem do Prahy byla za trest. Navíc jsem poprvé za ten měsíc a půl co semka jezdím zažila ucpanou Průmyslovou. Prostě fuj bek cesta.

datli
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 07:37
- Nahlásit

hnuuuuus a musím se nutit se zvednout a jít makačenkovat.
Není nad to si vzít ze solidarity klienty zachráněné z ulice!Jsou laskaví,ale strašně nároční a je jich moc,ale potřebujou to,to zas jo.A nikdy konfliktní.Prostě byli na totálním dně a jeden člověk jim poskytl pomoc a my je zastřešujem zdravotně.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 07:38
- Nahlásit

nazdar krávoně!
Velmi důrazně žádám Gerdoslavu, aby si konečně vzala dovolenou. V konání zla f kategorii auta maká silně nadplán!! Rozflákaný auto konečně spravený, tak pro změnu přestane startovat to druhý Včera bylo odpraveno na terapii, tak doufam že mu terapeutictickej kroužek udělá dobře, vykecá se, pude do sebe a zas se hodí do normálu. A hlavně!!!!! ať je ta lekce velmi levná, nejlépe úplně zadarmo

Co děláte xichti?

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 07:43
- Nahlásit

kintááááámi krade pozdraf zas to stádní myšlení, to je strašný...

eldo
Velký pan Dozák už je skutečně veliký dospělý kluk, tak hodně sil do života, má ho ještě celej před sebou!! Bonice mu posílá krocaní játra co má v mrazáku, páč je nežere, tak je vochotná je vobětovat. A Ovečkin přidává tu hromadu lososa, co má též v mrazáku a vůbec všecky lybičky světa, páč lybičku neeeeeee, tak jí rád přenechá tomu divnýmu velkýmu slonovi bílýmu

datli
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 07:43
- Nahlásit

bonc jo trefné-co nejlevněji!

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 07:49
- Nahlásit

schválně, gdo uhodne co to je?

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 07:59
- Nahlásit

bonc
Tam si se drápala nebo se budeš v nejbližší době drápat, ne?
Jsi naprosto strašlivej blázen

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:02
- Nahlásit

bonc
já víííííím, prosííííím, pančéééééélko jáááááá víííííííím

Co děláte xichti?
Dřeme, co jinýho. Napřed jsem se postarala o zvěřinec, potom jsem chvilku bydlenkovala a začínám dřít na počítadle.

Baico
že i cesta autem do Prahy byla za trest. Navíc jsem poprvé za ten měsíc a půl co semka jezdím zažila ucpanou Průmyslovou. Prostě fuj bek cesta.
Cesta autem do Prahy je vždycky hnus, po mém pondělním zážitku jsem o tom přesvědčená na věky věkůf . Velmi lity lity lity moc paní.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:08
- Nahlásit

Biluška
á víííííím, prosííííím, pančéééééélko jáááááá víííííííím
nevíš, to je profil na Máchu

Baico
Tam si se drápala
čikovná, dostane piškotek

zažila ucpanou Průmyslovou
s tou jsem tu čest ještě neměla, naštěstí, bohatě mi stačí baranďák a spojka ve čtyry odpoledne

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:11
- Nahlásit

bonc
nevíš, to je profil na Máchu
Neni Já ti řeknu jak bude vypadat profil na Máchu.
Takhle -------------------------------------------
A essi ne tak si udělám vlastní trasu a každej kopec ztraverzuju

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:18
- Nahlásit

bonc
čikovná, dostane piškotek
Já bych radši kus buřta
bohatě mi stačí baranďák a spojka ve čtyry odpoledne
Tak odpo je to lepší. Všechny auta se skrz Uhříněves ženou z Prahy a já si to šinu opačným směrem. Ale tak snad zítra to absolvuju naposledy,protože bych v pátek měla mít volno. Nebo alespoň půl dne volna a to bych jela dom v poledne, tak by mělo být prázdno. Máme s mámou v plánu Zahradu Čech

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:24
- Nahlásit

Dobré jitro stíny modra nebe, vy truchlencíííííí!
Je velice megahnusně, cesta Prahem po ránu je veliké zlo, jak jedeš po osmý, seš v řiti jak baťa s cvičkama.

bonc
to je profil na Máchu? A moha bys tam trošku do toho kopečka popohnat Hancuw? Aby taky jednou měla pocit, že jí bolej nohy a že už se jí nechce na výlet? Prostě aby jednou zažila to, co s ní zažívám my furt?

A krz to auto - nadávaj mi i na ešusce, ale jak už sem řekla, nějak se to zvrátilo, to už neni v mojí režii, moje auto bylo taky nemocný, skoro celý léto, to bych si přece nesesílala sama na sebe, ne? Čoveče to asi už je nějaká vyšší ištance s těma autama...anebo mám fakt dost velkou moc. Což neni tak blbý )))

<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání