| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:21
- Nahlásit
Crysa
A co kdybych zítra přijela na pěší stopaci? Dokud knedlik eště jezdí? A rovnou bych ti dala prašule na ruku...jako když se knedl upraví, tě řikam, že tři čokle se vzadu vejdou jako prt.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:26
- Nahlásit
Jo a dnes sme se stavovali v Lysé v Botanikuse, moc pěkně to tam voní, do závodu sme nakoupili nějaké voňavé věcičky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:39
- Nahlásit
Gerda
A co kdybych zítra přijela na pěší stopaci?
Ale jedině dopolko, neb odpolko jedeme kousat do Štětí
Jinak novinka převeliká Zlatovlásek má 2. figurantskou třídu. Huš má zase papír nejen na TART, takže ho zvesela můžeme zváti na zkoušky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:40 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
čus paka
dneska mě pobavila známá, když mi vyprávěla jak její syn povídá ty bys mohla Veronice (jeho přítulka studující) poradit s tou gynekologií že jo, tak na něj konsternovaně zírá a povídá no to bych fakt nemohla, o gynekologii vážně nic nevim a von povídá dyť vo psech toho víš spoustu ne???? Trochu překlep no
Gerda
hřip aspoň rozkroj na několik větších částí. Taky hned uvidíš essi je červavej, a jakou kůži z něj sundaváš?????? Nepleteš si to kapku
Datli
držím palce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:43
- Nahlásit
Alexa
čus pako, jo to znám, kolikrát jak mám otevřeného czpsa, tak na mě lidi zíraj a ptají se, ty si čteš server o gynekologii???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:45
- Nahlásit
Baico
Ale jedině dopolko
Jasná páka, je to na dopolko, odpo už právě nechci stát zácpu v prahééé, takže ráno jedem stopace koltůňové
Jinak novinka převeliká Zlatovlásek má 2. figurantskou třídu
Ale to je velmi pěkné, nějak se nám Zlatovlas pochlapil, je to šikovná pisezna
Alexa
SOu to klouzkííí, tak maj takovou kůži na sobě, Fyfyna řikala, stáhnout kůži...šmarjá vy mě sejříte, pudu eště krájet houby kvůli vám!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:46
- Nahlásit
Alexa
Monty
Vy ste krávoně ))) je to kinekologická fora, ne? Velkokinekologická )))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:52
- Nahlásit
GerdaA co kdybych zítra přijela na pěší stopaci?
těšíme se
BaicoAle jedině dopolko, neb odpolko jedeme kousat do Štětí
neboj, zejtra vás zvládnu vobě
Jinak novinka převeliká Zlatovlásek má 2. figurantskou třídu. Huš má zase papír nejen na TART, takže ho zvesela můžeme zváti na zkoušky
jj, taky mi psal, je to chlapec šikovná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:53
- Nahlásit
Crysa
)))))) ty si blbáááááá ))))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:55
- Nahlásit
ježiš oni dávají na primě Marley a já, ještě, že tu televizi nezapínám, bych zase na konci bulela jak kráva
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:05
- Nahlásit
Monty
Je ot na bulení? Tak to čumět nebudu. Jdu teď s Markusem ven a pak jdem čistit ty klouzkííííí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:07
- Nahlásit
Gerda
Crysa
)))))) ty si blbáááááá ))))
Ale hezky postupně. Víš, že dohromady randíme jen, když má jedna narozky. ale to naplánujeme v říjnu ten poslední víkend. Naši jedou do Bešeňové, tak budem mít celej barák jen pro sebe
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:08
- Nahlásit
Gerda
konec jo já jsem tvrďák, moc filmů mě nedojímá, ale tento jo, ikdyž mě dojímají všechny psí filmy i 101 dalmatinů
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:10
- Nahlásit
Monty
Gerda
no a proto rači koukám na zmrzlou austrálii, to by měli povinně vidět fšici co maj rádi zimu !!!!!!!§§
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:12
- Nahlásit
Monty
Gerda
Je ot na bulení?
Na konci jo. Jinak krásnej film i moc krásná knížka. Konec jsem četla ve vlaku a brečela jsem jak želva.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:15
- Nahlásit
Baico
ale to naplánujeme v říjnu ten poslední víkend. Naši jedou do Bešeňové, tak budem mít celej barák jen pro sebe
Hele ale víš, že to asi fakt klapne? Bo ke konci října, myslim teda aspoň, sme fakt domluvený na tu Crysodofču ))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:17
- Nahlásit
Gerda
Hele ale víš, že to asi fakt klapne?
To je supéér!!! Budou orgyje.............žrací
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:23
- Nahlásit
GerdaHele ale víš, že to asi fakt klapne? Bo ke konci října, myslim teda aspoň, sme fakt domluvený na tu Crysodofču ))))))
BaicoTo je supéér!!! Budou orgyje.............žrací
a budem dělat prasáárny!!
vyserem se doprostřed kuchyně
proč je tedy jen půlka září?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:25
- Nahlásit
Crysa
proč je tedy jen půlka září?
nech toho, to uteče jako voda.... Všechno utíká jako voda
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:28
- Nahlásit
Jsem dneska měla návštěvu. Pořádala se tradiční každoroční bazénová párty, letos jen o měsíc posunutá Sice jsme se nekoupali, ale ugrilovali jsme si a já pak zneužila mé dětské návštěvníky zneužila k týrání psů
Zde revír na dítě
Zde troška polohování naopak
A nakonec byl Baico nucen se proměnit v poníka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:35
- Nahlásit
Baico
Crysa
děcka, tak to se již velice těšííííím!!!
Bajunek je prostě nejlepší lední medvěd. Ach jooo, ten mohl těm běloušům tak pomoct, mrzí mě strašně moc, že nezasáhne do plémě...
Už skončily ohňostroje, jdem na rychlou a ještě sem ožná napojim.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 21:40 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
Bajunek je prostě nejlepší lední medvěd.
Tak on se zapojoval i Fanouš, hlavně teda na focení Ona totiž malá Jansovka o dost víc preferuje Baica, je to její velký oblíbenec. Chudák Fanda se mohl snažit jak chtěl, ale Baico prostě vyhrál
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:05
- Nahlásit
Tak už jsem přepla Marleyho na kvalifikaci na Velkou a jdu spát.
Mějte se můry
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:08
- Nahlásit
Bpha jeho, už máme fotky z agi tábora od poloprofesionálního fotografa - vypadám na nich jen degén děcka pěkně ale stejně se těším až bude ta další část a to agiliťácká, teď má tu, co nás vytáhl do lesa
tady něco
Faithice dává najevo, že ji už focení nebaví
Sophinka a Guliverek
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:43
- Nahlásit
Tak konec Marleyho jsem neviděla, páč sme na čuringu potkaly kamaráda Tripa a protáhlo se to. Takže cajk.
Ovšem ten film jsem viděla poprvé ani jsem nečetla knížku, předpokládám, že umřel věkem, což?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:47
- Nahlásit
Jsem doma a jsem strašně vyšťavená.
Řeknu vám,sedět u psa a čekat,jestli začne krvácet ta prasklina ,nebo ne-seděla jsem u něj,obličej zabořený do hřívy,hučelo mi v uších,vnímala jsem ,jak doktor odtahuje krev a jen brečela.Pak mě napadlo dát mu homeopatika,doktorovi to nevadilo.Svitla mi maličká kapička naděje.Mezitím Mig začal růžovět,začal reagovat na bolest,dýchal si dobře.\pomalu se to posouvalo k lepšímu směru.V hrudníku má ještě drén,má kapačku a prozatím by snad zítra mohl jet domů,ale nebudu vůbec na to tlačit.
Jsem strašně psychicky vyšťávená,ale fakt strašně.Jdu spát,ač děcka kolem mě křepčí a čučí na H.Pottera.
dík za držení všeho.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:50
- Nahlásit
datli
Stále držíme!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:53
- Nahlásit
kintadržte,vydržte.Ještě není vyhráno.Jak se postaví a zvedne se mu tlak,bude to ještě kritický moment.Za chvilku mám volat vetovi.Má ho u sebe v posteli a prej Mig po něm ošklivě kouká,že tenhle chlap nepatří do postele.Ale drbat se nechá.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:54
- Nahlásit
datli
Mig po něm ošklivě kouká,že tenhle chlap nepatří do postele
Ať ten vet okamžitě vypadne!
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 22:58
- Nahlásit
Bo noc! Doufám, že maryňák vošklivje koukat nebé. Ale odjel nám Ambulanťák, tak máme postýlku zase jen pro sebe a tak to má být!
|