| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 19:55
- Nahlásit
Venta
tady je krásná fotka krásnýho psa...ať to tu nezas...e jen bílejma psama
kráásnej zrzek!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 20:02
- Nahlásit
davidkova renata
šak na olympijádě je hod diskem samostatná dysdyplýna nebo ne?
No jasně, pudem s těma výkonama na olympyjádu!!! To je nápad, eště to ale musíme vypilovat
Lola1
nejkrásnější
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 20:24
- Nahlásit
Eště jsem našla další
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 20:26
- Nahlásit
Venta
pěkně barevnej tunel
néééé moc pěkný fotky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 20:29
- Nahlásit
Venta
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 21:00 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Čus bus!!
Dnes bylo velmi křásné, jak jsme se s Gerdou u Crysy vystřídali Gerda odjížděla a já přijížděla.Ani si nevšimla, jak jedu proti ní.
Jinak jsme dneska trápily ty hodné pejsky. A zjistila jsem, že Baico není vůbec hezký pes.
Zbytek fotek pro zájemce je tady: http://baico.rajce.idnes.cz/Obrany_Steti_16.9 .2012
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 21:00
- Nahlásit
Venta sem koukala i na další fotky z těch závodů a dost dobrý jako teda foto.To přímo ty?sijako fotila?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 21:20
- Nahlásit
Baico
A zjistila jsem, že Baico není vůbec hezký pes.
no to teda není, vypadá jak ten dobertoad nebo jak se to jmenovalo
datli
.To přímo ty?sijako fotila?
ne, já fotim mnohem hůř. no a hlavně jsem vždycky pobíhala po parkuru kolem toho zrzavýho psíka, takže bych to ani moc nestíhala
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 21:32
- Nahlásit
Venta
vypadá jak ten dobertoad nebo jak se to jmenovalo
Asi bych ho měla asi přestat mlátit do hlavy traverzou, co?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 21:35
- Nahlásit
Baico
Asi bych ho měla asi přestat mlátit do hlavy traverzou, co?
No to ne, to ho mlať dál. Jak jinak bys s nim chtěla něco dokázat? Ale nesmí u toho mít nic pod hlavou, aby se mu nerozplácla eště víc
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 21:38
- Nahlásit
Venta
Ale nesmí u toho mít nic pod hlavou
O.K. Tak já mu jí přestanu při korekcích podkládat cihlou. Doufám, že to nesníží efektivitu traverzy
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 21:45
- Nahlásit
To byl dneska ale krásný den, co Alberti?
konečně jsem viděla Kamílka utahanýho, asi prvně. Ráno od půl osmý lítal po zahradě, plynule přešel ve vychajdu na tři hoďky se stopou, během tůry měl těžkej batoh, takže musel bejt servanej jak Gerda, potom lítačka na zahradě, pak vlakmózo na cvičák, kus cesty jsme dobíhali, přebíhali před mašinou a ták, pak obrany a co nekousal a koukal to prořval a po cestě dom usnul Baicovce na batohu v autě, páč má trochu kynetózku když vidí z přepravního prostředku okýnkem. Při drbání pod bradou v leže na sedačce upadl do kómatu. Prostě to raději zaspal, až před barákem nechápal kde to je a kam šel a kde byl a tak. Na zahradě si už jen lehl a ležel, prvně zaštěkal až před půl hodinou.
Holky díky
Jdu ležet jak Kakáč. Bo noc.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 07:37
- Nahlásit
Dobré ránko, chcete nasrat?
Mám dovolenou!!
Ovšem probudila jsem se s bolehlavem, tak tím Vám to nasrání trošek kompenzuju.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 08:17
- Nahlásit
Bré jitro
chcete nasrat?
Mám dovolenou!!
hééééééč, já taky
Ovšem probudila jsem se s bolehlavem,
hééééééč já nééé
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 08:19
- Nahlásit
Crysa
hééééééč, já taky
Tak to bysme mohly jít spolu povenčit.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 08:23
- Nahlásit
kintaTak to bysme mohly jít spolu povenčit.
ale já můžu jen dopoledne
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 08:24
- Nahlásit
Crysa
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 08:31
- Nahlásit
Nazdáááááááár jelymáni!!!! To byl ale lukcusní vejkendek což? Žiju, nezmrzla jsem, neotrávila se a dokonce ani nevoslepla, tomu se řikaj výsledky! Co ste dělaly flundry? Možná vás někdy dočtu, ale mam pocit že celej národ seděl celej víkend u fb, nedokázala jsem se dostat na poslední příspěvky který sem četla, evidentně čistka f přátelích nebyla dostatečná (a k tomu krávoně žumpí stíhaj samozřejmě drásat na všech frontách )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 09:06
- Nahlásit
Nazdar blbi, už v háku, je to zlé.
Baico
Fakt sme se potkali na silnici a neviděla jsem tě? ))) Tak to bylo dobrý prostřídání )))))
bajunki jsou samozřejmě nejkrásnější, to je málo platný, řikal to i Paf_muš.
bonc
Žiješ? Si nebyla na treku nebo co?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 09:21
- Nahlásit
Pekny den preju vsem prezivsim, gratuluju vsem krasnym a zavodicim (ta gratulace je automaticka, nemam cas vas docitat, ale predpokladam, ze jste se zase vystavovaly a honily si ega)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 09:51
- Nahlásit
nazdár,už je pondělí ,za tejden budu psát jinak,ale ted už je pondělí
psiska nažraný a honza chrápe
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 10:05
- Nahlásit
Jdu vám jenom říct, že se mě furt drží TMCVS!!!! A tak radši jdu hýřit výbornou náladou někam jinam.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 11:30
- Nahlásit
Gerda
Žiješ? Si nebyla na treku nebo co?
Byla sem, do strašně moc velkejch kopcůch sem šplahala, pak z nich zas dolu padala abych se zas mohla drásat na další, prohibici porušovala....a přesto žiju. Je to k nevíře. Jsem si na tebe několikrát vzpomněla, když jsem se drásala kamsi do nebe a řikala si "proč to proboha děláš ty kreténe? Řekni mi jedinej rozumnej důvod, proč???!!! Ta Gerdoslava měla pravdu když řikala že s tebou nigdy nikam nepude, už s tebou taky nikam nejdu!"
Ale bylo to úžasný báječný skvělý, luxusní po všech stránkách, zde důkaz:
Bylo tam tak nádherně, že se nám vůbec nechtělo domu, taxme si v neděli ještě zašli na Žalý, z toho zatim fotky nejsou, ale bylo vidět úplně neskutečně - od Ještědu po Trosky, prostě paráda
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 11:42
- Nahlásit
Dobré ráno na pijáno, zdravím od kafíčka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 11:44
- Nahlásit
bonc
ty fotky\ máš užasný,krásný panoramata,fakt
------------------------------------
Eliška dostala před chvilkou poprvý a doufám naposled přes držku!! ,si na mě dovolila zavrčet a to dost a fest, když jsem musela přes ní přejít abych se dostala do koupelny
tak jsem jí to hned vysvětlila a ted mi leží pod pc stolem a nemluví se mnou
čůza jedna malá,ani maso nedostala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 12:40
- Nahlásit
bonc
obrovsky nádherný fotky! příští rok touto dobou se jede do Štrby zase, když pojedeš ty, pojede určo i Hancaw, tam se to taky bude chodit hezky. Nevim, jestli se s Markusem k vám přidáme, možná asi ne, už jí bude 12 a třeba už nebude v takový kondici jako teď, půjdem jen n gerontí vysokohorskou procházku po rovině.
Tyjoooo, fakt moc krásný fotky!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 12:45
- Nahlásit
čus flundry co děláte?? my byli zabíjet zlatovlásku s veelmi akresívní golyjí jako ta se nám povedla ta golyje,ta se jim bude líbit těm italům ,ve 2. kole uš šla na rukáv, držela na plnou hubu a moc se jí to líbilo ) holt jiřík zku*vil dalšího psa co nemá kousat )))
Baico
twe eště že toho psa znám osobně a léta páč jinak..
brezen2008
tak jsem jí to hned vysvětlila a ted mi leží pod pc stolem a nemluví se mnou
čůza jedna malá,ani maso nedostala
dobře ty!! je nějaká drzá ne?! dyštak jí eště řekni že esi moc chce tak jí můžem vzít na vejlet do Pcher aby si jako voživila pamět
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 12:46
- Nahlásit
bonc
do strašně moc velkejch kopcůch sem šplahala
to mi úpa stačí i dybys sem dávala nejvíc nejlepčí panoramata,mě tim nedojmeš ..šak dole je též velmi krásně a nemusim se kuli tomu šplhat jak kamzík do 5 000metrůch abych to zistila ))))))))))))
|
datli
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 12:54
- Nahlásit
dobrý jakýsik čas dne.
teda víkend mi vzal pěkně energii.
Migas venku už popobíhá,už aji hovnil a teď tu oba psi krásně tvrdě spí.Asi je napodobím
bonc šmankot takové krpály,ale teda nádherný!To si šla za den,nebo s noclehem?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 12:56
- Nahlásit
datli
Migas venku už popobíhá,už aji hovnil
fakt??? To je dobré znamení! Jen houšť, za chvilku bude zas jako raketa.
|