| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 13:07
- Nahlásit
Gerda
příští rok touto dobou se jede do Štrby zase
jela bych hrozně ráda, blbý je že v tomhle termínu - konec srpna, září, je strašně moc treků, nejvíc z roka, zkončej pařáky a ještě neni tak zima tak je téměř každej víkend něco..ale snad to vyjde a vmáčkne se to zrovinka do nějaký mezery Když všechno vyjde jak má tak už budu dávno bohatší o Kreténa No.3, a to ultrakreténa, tak bude zábava Ti ho pučim jako vlek
davidkova renata
i dybys sem dávala nejvíc nejlepčí panoramata,mě tim nedojmeš
však já vim a srdce mi nad tim bolestí pláče
datli
!To si šla za den,nebo s noclehem?
Bylo to 93km, takže s bivakem na půlce
ALL
to nejsou moje fotky, opakuji, nejsou moje, jsou nakradený, taxe nechci chlubit cizim peřim, to jen abyste měly představu jak bylo luxusně. Byly tak nádherný barvy že to takhle šlo hezky nafotit i normálníma foťákama, fotky od těch magorů s dělama teprve budou, tak vám pak nějakou hodim abyste se kochly (můj foťák nikdá na treku nebyl, páč kdo by se s nim tahal, když to za mě nafotí jiní a ještě mnohem líp )
|
datli
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 13:15
- Nahlásit
bonc na treku si neseš bágl s přespáním,anebo je to někde na smluveném místě zajištěno?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 13:35 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
datli
neseš si bágl s povinnou výbavou, ve který je mmj i spacák s karimatkou. Tu musí mít i běžci, co doběhnou do večera zpátky do kempu. Na většině treků spíš kde upadneš, jen NP jsou pak daný konkrétní místa kde se může spát - většinou jedno hlavní a pak pár nouzovejch.
edit: ale výbavu si tam stejně musíš dotáhnout sám
|
datli
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 13:42
- Nahlásit
oou,moje poslední výbava narostla do šílenéhmotnosti.Těžkej spacák,bo teplej,nafukovací karimáňa...a kupa nepotřebných věcí,bo jezdíme autem.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 13:46
- Nahlásit
zduř paka
sem na vás od rána vůbec neměla čas, furt tu někdo lozil.
bonc
pěkný fotky, pro mě něco jako chorvatsko hezký napohled, ale už tam v životě nepojedu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 14:17
- Nahlásit
tak upečeno,uvaříno,usmažíno a mám dost,3 hodiny u plotny mě nějak už ke konci nebavčilo,do toho evu poslal jeden kolega do č. a tak chudák to nemůže moc rozdejchat ,tak večer jí utěšíme,bo takovýho kreténa jen tak nikdo nenajde,co von si kní dovolí a vedoucímu je to jedno..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 14:24
- Nahlásit
bonc
já jsem nikdy nebyla a ani nepujdu,mě to tady netahá - dasty nemůže,sindy ta netahá a nenávidí kšíry a eliška,ta kšíry snese,ale nenávidí vodítko
já si jdeu jednou za rok - praha - beroun a mám vystaráno na další rok ,jdu si lážo plážov klidu a havaj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 14:39
- Nahlásit
sindy ta netahá a nenávidí kšíry a eliška,ta kšíry snese,ale nenávidí vodítko
brezen2008
já nenávidim chůzi tagže trek taky nepudu.-)))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 15:12
- Nahlásit
Čus bus!!
Konečně jsem se na vás dostala, dneska to byl fakt masakr. Pak ještě asi zítra a zbytek týdne se tu budu dloubat v nose. Musím tu sedět, ačkoliv bych byla daleko užitečnější v terénu.
Gerda
Uplně krásně jsme se minuly, pěkná střídačka to byla
Davídková
Krásnej je Bajunek, co? On se totiž strašně rozčílil na Fandu a chtěl mu ukázat, jak se má pořádně kousati.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 15:36
- Nahlásit
Ňák mi to vedle nejede, je to jenom moje nebo jsou zas erekce na Ave Ona?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 16:39
- Nahlásit
datli super!!
Baico GerdaUplně krásně jsme se minuly, pěkná střídačka to byla
šak jsem to vypočítávala celej den! jen Gerda měla jet od šelky krz město a neměly ste se ani vidět.
Tak jsem z výletu, tři hodiny trasa Mělník-Nera a zpět.. chytila jsem všechny přejezdy, všechny semafory na opravě silnice a přerušení, všude jako třetí či čtvrté vozidlo ve frontě před uzávěrou, i u tankování zas byla fronta jako blázen, čtyři stáli u stojanu, pátý říkal neplakej, pofoukám tě na bolístku, do rána zas bude hej.. ééé.. tak nééé..
čtyři auta stály u každýho stojanu. Aspoň v myčce nebyla fronta, páč za zápujčku papamobilu (otcova auta) slíbila jsem protažení umývacím strojem. Ale grancle jsou doma, nákup jsem si udělala a jdu se psama ven.
Tak se tu zas mějte xichti.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 18:52
- Nahlásit
Čus můrinky, sem konečně doma. Bylo to strašlivé, mám zase na dlouho tak plné zuby lidí, že abysem mohla jít ve čtvrtek do školy tak si budu muset vzít antidepresiva. Raději víc než míň. Ne, kecám, raději hodně moc.
Uš teda cesta do Prahy byla šílená. Zastavili jsme se u Mekáče, něgde u Meziříčí. Zaparkovala jsem úpa na kraji parkingu, až u lesa, abysme mohli pustit psy. Sedíme s Datloděckama v autě, jíme zmrzlinu, Bagetka si leží před autem a tváří se důležitě...najednou přijde nějaký takový...no asi člověk, dojde k našemu autu, postaví se před něho, rozepne gatě a začne chcát. A vůbec mu neva, že sou tam lidi. Sem teda chvilku přemýšlela, že řeknu Getce ať si trošku pohraje a ukousne mu tu žížalku, ale byla tak maličká (žížalka, ne Getka), že by se nejspíš netrefila. Ona nemá moc cit pro jemnou práci . Pak sme teda jeli dál, předjeli jsme tři debily a nás předjeli dvě zahraniční hovada. Dojeli jsme do Prahy a byli jsme hodně moc v dyzkomfortu, páč tam fšude jezdili auta, tramvaje a tak. Takže jsem radši zastavila a vyzvala jsem HančuW ať ukáže svůj talent a najde nás . Je dost dobrá tagže nás našla a dovezla nás až domů. K sobě domů teda. Před barákem jsme měli druhou prekérku páč Hanča rafinovaně bydlí naproti bordelu. Ne teda bordelu jako nepořádku, ale bordelu jako bordelu. Zkoušeli jste něgdy sedmileté holčičce vysvětlit proč ten domeček svítí jako na Vánoce? Sem se teda docela zapotila
Potom už to byla celkem klasika. Napřed haranti nechtěli jít spát, potom nechtěli fstávat, Hanča taky nechtěla fstávat a proklínala svou humanitární pomoc, že musí kvůli nám fstát ve tři čtyřicet pět. Mě to bylo jedno, mě furt něgdo nadává, sem zvyklá
Předali jsme Datloděcka letištnímu personálu, sebrali sme jim jídlo a pití a jeli jsme zase pryč. Pro změnu na Černý most. Hanka mi zákeřně zaparkovala auto na střeše, nechala mě tam a šla pryč Ne teda hned, napřed mi ukázala jaký sou f Práglu vytuněný záchody. Hraje tam hudba a je tam fijalový světlo, aby feťáci nemohli trefit žílu. To teda v Oryjentu nemáme. Ani jedno. My teda máme akorát kadibutky, jenom v Ikeji v Ostravě uš teda mají splachovací záchod. Ale hudba tam nehraje a svítí se tam normoš žlutě.
Při odjezdu jsem měla další megaprekérku páč fšude byli závory a červený semafory a chtělo to po mě nějaký lístek, který mi to mělo dát při vjezdu, ale nedalo a fčil ho to chtělo Pamatuje tu scénu kdy téměř totéž zažil mistr Bean? Už chápu jak mu bylo Zkusila jsem téměř všechny triky co on, nakonec jsem teda potupně musela zmáčknou tlačítko "help". Tlačítko říkalo "Dobrý den, tady dispečing". A já na to "Dobrý den, tady Kotková". Dispečink pořád trval na tom, že jsem musela dostat při vjezdu papírek s tím blbým kódem a já furt trvala na tom, že když jsem přijela tak byli fšechny závory zvednuté, semafory zelené a žádný lístek mi to nedalo. Nakonec mi ten chlap teda uvěřil a laskavje mě pustil ven.
Pokusila jsem se vyjet na Hradec. Podařilo se mi to až na druhý pokus a poté, co jsem se pevně rozhodla, že zastavím auto uprostřed cesty, nechám ho tam, vezmu psa a jako správný Raiman prostě odejdu. Nejspíš na vlak. Pánbůh se nejspíš mého rozhodnutí lekl, zastavil veškerý provoz na výpadovce a cedulky "Hradec Králové" nainstaloval co pět kroků
Jdu se zase zahrabat zpátky do hnoje, díkybohu nejmíň do čtvrtka nemusím do pidlivizace
Velké díky HančiW za její i Stanislavovu velkopohostinost a humanitární pomoc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 19:47
- Nahlásit
Biluška
a tos eště nebyla u nás
|
datli
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 20:27
- Nahlásit
Mócinky děkuji Bilušákovic smečce a Haničce za přijetí pod Pražské křídlo a následnou péči všem.
Moc mi to holky opravdu pomohlo.
S Migulem jsem v noci moc nepospala,vrtěl se pro diskomfort a pak čůrat a prdět a venčit v 5 ráno.Pak zabral a chrněl jak mimino,zacož jsem mu byla nesmírně vděčná.Páč ani né tak fyzicky,jak psychicky jsem prostě byla na nule.Ohromně mu to pomohlo,protože odpoledne už měl i chvilky,kdy lítal ,né běhal.
No a tady je moje unavené zlatíčko:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 21:07
- Nahlásit
datli
oooo zlatěna proplešlá! je moc dobře že i další den je vše, jak má být, to bude jistě velmi dobré uzdravení.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 22:28
- Nahlásit
Hihi,psal mi veťák,prej jak se daří Migovi.Já mu zrovna psala mejlíka.No a za to ,jak to zvládl má u veťáka krůtu.No není špatné mít veta na vesnici,což?Nechce předbíhat událostem,ale mělo by to být na dobré cestě a já s tím taky souhlasím.Už tu se Sárou spolu vrčeli kvůli hračce.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 22:51
- Nahlásit
datli
jdu na noční večerníček
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 06:13
- Nahlásit
Tak vstávat a cvičit národe.Já už venčila okolo 4 hodin-se jako Migul rozhodnul a co bych pro něj neudělala,žejo,ale už s tím hošánek musí přestat.Tydle noční akce v košili a županu končí,vnoci je už kosa.
A do práce vzhůru.Říkaj zrovna,že má být dneska hezky a pak se to má horšit.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 06:19
- Nahlásit
Problém,mě se nechce jít do práce.To je nechutná lenora,otázkou je proč vznikla,že?
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 07:37
- Nahlásit
Dobré jitro, ženy žumpí!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 07:44
- Nahlásit
Čus krasavy!!
Dnes mně čeká dlouhý a nudný den v kanceláři. Všichni jsou v terénu. Zítra si asi sebou vezmu psy.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 07:54
- Nahlásit
Baico
psy do kanceláře,nebo do terénu?Taky bych si vzala psa do práce a nechala ho hlídat v kartotéce...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 08:01
- Nahlásit
datli
psy do kanceláře,nebo do terénu?
Do kanclu, tenhle týden jsem tu za asistentku šéfa, protože originál asistentka má dovču. Terénní inspektor se ze mě stane až zase příští týden.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 08:15
- Nahlásit
jé to miluju,když někam přijdu a ve dveřích se směje pes a vrtí chrustem,hned je lepší nálada...
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 08:58 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
zkouška
sem chtěla dát pěknýho smajlíka,vyjadřujícího mou chuť pracovat a nejde to...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 09:08
- Nahlásit
Jdu na poštu pro poštu
Chcete něco koupit?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 09:53
- Nahlásit
zdares coury,dnes je asi poslední pjekný den
Baico
Chcete něco koupit?
kup mi 20deka vlašáku a 2 housky.-))))))))))))))))))))))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 09:54
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno všem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 09:54
- Nahlásit
datli
nojo uš je vidět vyholenec )))))) ale jinak je dobrej ne? a kritickej čas máte za sebou už?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 10:23
- Nahlásit
davidkova renata
nyní vypadá dobře,je to na dobré cestě.Nikdo ti nedá 100% záruku.
Při tom zákroku mu ta céva prdla,takže se v podstatě zachraňoval jako takový a to samotné poškozené místo se moc neřešilo,jen zmenšilo na 1/3.Jestli se sežene tzv špunt,bude ještě jeden zákrok přes krční cévu.Nicméně,teď by to mělo být teda o 2/3 lepší než bylo.
A Mig mimo toho,že je opatrný,vypadá dobře.
A včera veťák mu za to slíbil krůtu-čímž mě totálně odrovnal.
Vet je bodrý slovenský moravák,nebo moravský slovák?
|