| Autor |
Zpráva |
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 10:25
- Nahlásit
Na seznamu mi píšou,že mi brzy změní vzhled schránky.Mám se obávat?
davidkova renata
kup mi 20deka vlašáku a 2 housky
to baštíš z chutí,nebo z nostalgie?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 10:28
- Nahlásit
datli
kup mi 20deka vlašáku a 2 housky
Má smůlu,koupila jsem 2 rohlíky a nízkotučnej plátkovej sejra.
Pak obědu dvěnektarinky. Když jsem tu sama, tak přece nepůjdu na oběd do hospy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 10:40
- Nahlásit
datli
Mám se obávat
možná jo..mě zmizlo větší množství emilů a navopak se z astrálu vynořily ty co nebyly dávno ani f koši a sou z roku 2008 naPř.
z rozežranosti
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 10:48
- Nahlásit
čus ženštiny.
Včera jsme byli večer v divadle na tý Tančírně. Hraje to divadlo Radka Brzobohatýho, v hlavní roli Radek Brzobohatý. Taxme automaticky očekávali že se představení zruší, ale nikoliv, rozhodli se ho alternovat, místo něj hrál Hartl. Bylo to v divadle napsaný, že to chtěli původně zrušit, ale pak se rozhodli mu tim vzdát poctu a že to hrajou s obrovskou úctou. Bylo to.....neskutečný. Obrovsky smekam před výkonama herců, viděla jsem to před lety a teď mě to dostávalo ještě víc než před tim. Ale to sem eště nevěděla jak mě rozebere ten konec. A nekonečnej aplaus. Divadlo narvaný po střechu, min. čtvrt hodiny aplaudující ve stoje, brečící herci, brečící diváci, já jak želva...normálně mam z toho husinu ještě teď, natož večer. Strašně emoční zážitek, člověk stál a nevěděl jak víc vyjádřit svůj obdiv, soustrast a úctu. A pak celý divadlo odcházelo v nezvyklym tichu, všude kapesníky... Dělala jsem tam dva roky a takovou děkovačku jsem nikdy nezažila a po skončení to tam vždycky hučelo jak v úle, jak se desítky lidí hrnou a baví... a teď takovej klid... no síla. Přála bych vám to zažít.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 10:52
- Nahlásit
bonc
Bylo to.....neskutečný
myslim,že ti věřim
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 11:19
- Nahlásit
Právě mi volal šéf a omlouval se, že mi neřekl, že si bere dneska dovolenou
bonc
Vřím vám pani.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 11:22
- Nahlásit
Baico
to máš dobrý.Nám to nikdo nikdy neřekne,zjistíme to až po té,co je průšvih.
ad divadlo-takový pochmurný,brrr
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 12:24
- Nahlásit
davidkova renata
nyní vypadá dobře,je to na dobré cestě.Nikdo ti nedá 100% záruku.
Prosím tě, vůbec jí nevěř. Sem tam přijela, čekala jsem polomrtvého psa, který maximálně lehce zavrtí ocasem. Místo toho mi za šíleného řevu skočila na hlavu modrá koule co potom rotovala furt kolem a otravovala Bagetu. Když jsem si chtěla prohlídnout tu ránu tak jsme ho museli odchytit za pomoci Datlobabičky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 12:36
- Nahlásit
dobrý den a dobrou chuť pokud zrovna obědváte
já jsem teda právě po měli sme kachničku se zelíčkem dušeným a bramborovejma knedlíčkama mám bříško jako bubínek byla to mocinky velká mňamka
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 13:46
- Nahlásit
boncPřála bych vám to zažít.
myslím že na mě by to byl až příliš silnej zážitek.. ale věřím že ta atmosféra byla nezapomenutelná
BaicoPrávě mi volal šéf a omlouval se, že mi neřekl, že si bere dneska dovolenou
takžes bezprizorní, nohy na stole, kouříš jeho doutníky a pliveš po kanclu a vyhazuješ uklizečku i ajťáky?
Alexaobrou chuť pokud zrovna obědváte
děkuji já si právě sedla, zdravé krůtí maso zprznila jsem na pávničce se smaženym bramborem a zalila tatarkou
Dnes už máme za sebou dopolední cvičák stopem, teď nás čeká ještě odpo cvičák vlakem, sice bych tam mohla jet makat sama i bez psa, ale uděláme si vejletek zas snad stihnu nastoupit tentokrát včas. Jede nám to za hodinu.
Teď jdu jíst
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 13:50
- Nahlásit
bonc
Bylo to.....neskutečný
To verim, musel to byt silny zazitek, a krasny a dustojny zpusob jak uctit pana Brzobohateho
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 13:51 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Crysa
takžes bezprizorní
Jo a zítra taky
vyhazuješ uklizečku i ajťáky?
S uklizečkou se potkáváme ráno, když jdu do práce.
A ajťáka teda ajťačku máme jen jednu, sídlí v Brně, nerada šoféruje, takže, co nevyřeší přes vzdálenej přístup, tak nevyřeší vůbec. Včera jsem s ní něco potřebovala pořešit a nakonec jsem si musela poradit sama. Je to prostě paní na svém místě.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 13:55
- Nahlásit
pane jó-kdybyste věděly,co já měla za žblechty na oběd!Fazole,kukuřice,zelí cibule,maso neurčitého původu s paprikovou máčkou a těstoviny.No ještěže jsme u toho pracovaly a nepřemýšlely,co jíme.
Veťák operatér mi říkal-nechte si ty svorky-to šití vytáhnout u vás.A tak volám na jednoho doktora,druhého ,třetího a nikdo nemá a neví o nikom ,kdo by svorkoval.Toš tak zas si budu muset udělat výlet po krajině moravské,kde GPS dokáže vykouzlit neuvěřitelné množství cest k cíli.Sviňa-příště u poletí do rybníka!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 13:58
- Nahlásit
Biluška
hele večer mi psal sousedovic Ondra,že dnes ,jak má volnou hodinu,jestli může přijít vyvenčit psy.Takže šťastná,že někdo zkontroluje ve volné chvíli oba chlupy a nemusím zdrhat z práce.
Normálně snaží se ten kluk ,jak může,já mu snad to štěně pořídím sama.
Ale asi pak budu mít doma o jednoho synátora a psa navíc.Neb to tatínek nevydejchá.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 14:25
- Nahlásit
Nazdar jelimáni, tak mě tu zase máte
Máte radost? Essi ne, tak máte smůlu
Jo a abyste věděli, tak včera oslavil Velký pan Dozák Argů svoje 12. narozeniny
Celá naše smečka mu přejeme ještě hodně dalších let v takový super kondici jako je teď a třeba se nám pak opravdu splní, že půjde s malým Viktorkem poprvé do školy
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 14:30
- Nahlásit
Eldoguero
Máte radost?
ja mam moc velkou radost a panu Velkemu Argu srdecne gratuluji k vyznamnemu jubileu a preju mu aby chodil s Viktorkem do skoly co nejdyl
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 14:37
- Nahlásit
leyenda
mam moc velkou radost
od tebe obzvlášť mě to těší
panu Velkemu Argu srdecne gratuluji k vyznamnemu jubileu a preju mu aby chodil s Viktorkem do skoly co nejdyl
Děkujeme moc, taky doufám, on si to moc zalouží, je to taková naše Stará moudrá makovice, trochu nevrlá, poměrně dost vzteklá, ale NAŠE
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 14:38
- Nahlásit
Eldoguero
že půjde s malým Viktorkem poprvé do školy
Chcete Viktorovi zajistit indivduální výuku,jo?
Jinak samozřejmě Velkému Panu Dozákovi přejeme zdraví a elán do dalších let!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 14:41
- Nahlásit
Baico
Chcete Viktorovi zajistit indivduální výuku,jo?
rádi bychom předešli napadání spolužáků Viktorkem, jinými slovy, doufám, že když uvidí Argů, nebudou si na ni dovolovat a ona tudíž nebude nucena je bít
Velkému Panu Dozákovi přejeme zdraví a elán do dalších let!!
Děkujeme moc
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 14:45
- Nahlásit
Eldoguero
rádi bychom předešli napadání spolužáků Viktorkem
Tak to snad za těch pár let ještě pořešíte, ne? Prozatím jí zkuste i trochu brá mezi jiné děti, ať neni furt tak překvapená, když nějaký dítě potká
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 14:59
- Nahlásit
Baico
Prozatím jí zkuste i trochu brá mezi jiné děti, ať neni furt tak překvapená, když nějaký dítě potká
Ona je spíš dost nerada, když potká jiný dítě nedejbože, když si má s nějakým hrát nevím po kom to to dítě má ...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 15:33
- Nahlásit
Tak děfčata, zase mizim
zdááár
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 16:02
- Nahlásit
Eldoguero kolik je Vikoušovi?
zviřátku hodně zdravíčka a nervíčků se smečkou!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 16:07
- Nahlásit
proboha drž už hubu,ty snad nemáš pud sebezáchovy vůbec! garfílda narozdíl od tebe známe skoro všichni osobně a zrovna tak toho psa kterýmu to věnovala!!Byl to mladej pes a ta smrt byla naprosto neuvěřitelná a absurdní,tak se do toho přestan srát a sklapni kufry a mlč, když už nemáš tolik ohledů vůči majiteli tak aspon vůči tomu psu bys je mohl mít když máš furt plnou hubu těch "vztahů" se psem!
...zdarte lidé...,
čemu jsem vděčná za to, že se mi podařilo kohosi rozhněvat?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 17:05
- Nahlásit
Garfield
čaute paní, vy ještě žijete?
Byl tu jeden takový Jindra a ten fšechno znal, fšude byl a od fšeho měl klíče . Akorát to pak začal trošku přehánět. Asi to nikde nedohledáš, mám pocit,že to téma Víťa smazal. Ten tebou citovaný příspěvek se týkal toho článku co jsi psala když umřel Jack (alespoň myslím, že se tak jmenoval, už mi paměť nějak neslouží) od Tondy a vběhl ti pod auto kůňa.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 18:04
- Nahlásit
Biluška
Zdar.
Žiju a stále při dvou psech (ano ten hrozný Gaf a pak poděděný vořech), dále náš harém čítá dvě děti, jednoho vlastního a jednoho pronajímaného kůně. Takže se nenudíme a máme veselo.
S radostí zjišťuji, že zdravé jádro zdejší není cz-psu nic dlužno a žumpaříte tu vesele dál.
Jack se jmenoval Jake a Jindru neznám, ale člověk nemusí znát vše, stačí, že to zná Jindra
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 19:00
- Nahlásit
Garfield
koukám že du fčas ,velmi zdravím,zejména pana Slepicu ,doufám,že léta mu neubrala na skandálnosti ))))
S radostí zjišťuji, že zdravé jádro zdejší není cz-psu nic dlužno a žumpaříte tu vesele dál.
jj vypadá to,že se nám stále daří a případné plevy brzo samy odpadnou
existenci jindry netřeba dále rozvádět
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 19:58
- Nahlásit
sem si dneska pěkně pocvičila uďála sem stopičky a poslušnostě a dost mě obě holky potěšily, akorát by mě baruna nemusel apři vobratech kousat do lokte
Garfield
jééé čau pani, jindru je lepší neznat, ani nebyl vtipnej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 20:24
- Nahlásit
Alexa
baruna nemusel apři vobratech kousat do lokte
bestak tě sežere,je to maryňák ,kintu taky sežere..ten její marynák
odjebávám sa,děcka at si dobrejholup může dát taky konečně pauzu.-))) už musí bejt celej uklikanej za celej den
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2012 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
at si dobrejholup může dát taky konečně pauzu.-))) už musí bejt celej uklikanej za celej den
ty si debyl
|