Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2012 21:24
- Nahlásit

Ventacopak já vím kolik to má procent?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2012 21:26
- Nahlásit

ještě že já tu mám vaječnáček a eva si koupila včera vodku ,ale má strach ,jsem jí řekla,at to zejtra vyzkouší na mě

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2012 21:27
- Nahlásit

brezen2008Ventacopak já vím kolik to má procent? „Koupil jsem si Francovku
Dal jsem za ni třicet korun
A hned jsem ji vozkusil
Jestli je lepší než rum

Půl procenta mentolu
Krkám nahoru dolů
Sedmdesát procent lihu
Skládá na mě svoji tíhu

Koupil jsem si Francovku
Je lacinější než rum
Už mi tím pitím
Měkne rozum“

- Egon Bondy

datli
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2012 23:31
- Nahlásit

není nad jistotu růžového lexaurinku.
hezké sny a tak.....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 00:11
- Nahlásit

danajasa

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 00:19
- Nahlásit

jinak dobré ráno
dneska bude krásnej den ,15 je moje nejštastější číslo po mém narození,určitě zas dostanu kytku nebo něco jiného...
k večeru bysme měli jít na burčák a ten zpěvák Kolář tu řval,že jsem to slišela až jsem od Jeřáku

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 07:37
- Nahlásit

Dobré jitro sobotní, bydlenky, kynološky i flundry zde přítomné!

datli
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 08:17
- Nahlásit

pro dnešek super extra úspěšný den zejména pejskům.držte nám pěsti po obědě a čarujte ,jak to jen jde.
mimo jiné mi přijede máti pohlídat děcka ,když já budu pryč.Psychicky se mi rozkládají skrze Migovy možnosti.Takže je bude zaměstnávat.Jenže!Máti je na úklid pentlich a u nás to doma navíc v krizové době a balení děcek vypadá prostě strašně.
No nic,já to její lamentování přežiju,ale na náladě mi to nepřidá

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 08:29
- Nahlásit

Dobrého jitra děveny!

datli
Tak dneska všechny pěsti Migasovi držíme, to je jasná věc! Musí to bejt všechno dobrý! Dej hned vědět, až bude konec, jak to vypadá.

My už se balíme na výlet, ppokud mi nikdo neukrad auto, měli byhcom za chvíli vyrazit. Rozstříhala jsem trošku dokladěnku, páč mi přišlo, že mám zbytečně moc dokladůch, tak jsem je zredukovala na minimum. Dokončujou vedle na baráku stavbu, už jsou to jen úpravný práce, ale asi spočívají v tom, že se hodně mlátí železem do železa. Jelikož je to dům pro hendikepovaný lidi, jako fyzicky hendikepovaný, malinko mě překvapuje jejich požární schodiště zvící cca 15 metrů pletivových schodůch ve dvou řadách nad sebou. A nikde tam nevidim výtah pro vozík. Asi nějaká inovace protipožární, aby se nikdo nedostal ven z těch vyšších pater.
Slunko svítí, vy blázni, tak snad nebude uchcávati.
Dost se mi rozrůstá převislej bambus, jen jsem si od mámy šmikla šlahounek, nastřihala ho, zapíchala do země a prd, je z toho mnohokytka. Bambus mě tedy bafčí. Zbytek květin záhadně umírá. Ale už bude čas vyfotit vám pokrok v semínku pouštní růže, který už skoro vypadá jako rostlina. Ještě si chci na neoseeds objenat mimózu, strom, prej úžasně voní!
Jo a doporučuju vám začít se připravovat na podzimní žumpí závod, bude to moudrostní závod, máme jednu naprosto luksusní cenu pro vítěze. Dále pak se tužte v královské dispiclíně, neboť máme do zářijového závodu také mocinečki pěkné ceny.
Jdu teda plafčit, no. Už skončila Animália, nejlepčí je leguán Limo, má výbornou vadu řeči. A budu mít staženýho celýho Přítele Monka, moc se těšim, je to nejlepčí seriál, pan Monk je můj vzor, má nejlepší druh autismu. Hleďte si najít díl Pan Monk a muž s leprou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 09:23
- Nahlásit

Gerda
malinko mě překvapuje jejich požární schodiště zvící cca 15 metrů pletivových schodůch ve dvou řadách nad sebou. A nikde tam nevidim výtah pro vozík. Asi nějaká inovace protipožární, aby se nikdo nedostal ven z těch vyšších pater.
Prosím tě, normálně nahoře sednou jak na tobogán, odstrčí se a frčí až na chodník

Mě to v tomhle státě vůbec nepřekvapuje

Zbytek květin záhadně umírá.
I Bilušokytka? U nás už přežila cokolif, dokonce i dvoje moje rozhodnutí o její vymýcení a nahrazení jinou kytkou

datli
Držíme úpa fšechny palce, nohy, tlapky i drápy. Podávej průběžné hlášení z akce, samozřejmě jenom pozitivní

datli
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 09:46
- Nahlásit

tak hlášení:Migas byl úspěšně vykoupán,tedy hlavně jeho pochcanej podvozek byl vypulírován,aby nedělal ostudu.
Čéče Biluš-sousedovic Ondráš se děsně snaží manipulovat rodiče na psa.A včera cvičně cepoval naše psy,prej jak ho budou poslouchat.Bude totiž chodit obČAS VENČIT psy,jak budou děcka pryč.A jeho táta snad hodil hlášku,že kdyby někdy pes,tak né nepes(čivavy a jiné srandy) a né šeltie.To teda netuším proč.Raslíka bych jim v žádném případě nedoporučila,šelmu zas jako hlavní.No zkusím někdy z nich vytáhnout,proč né šelmy.Bylo by to ideální pro jejich 4.dětnou rodinu.no ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 10:22
- Nahlásit

datli
Bylo by to ideální pro jejich 4.dětnou rodinu.no ne?
no asi jo. Nemá fotřík strach z chlupů? Spousta lidí je přesvědčených, že se musí furt česat a že fšude ztrácí závěje chlupů

datli
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 11:19
- Nahlásit

Bilu to je jediná myšlenka,co mě taky napadla.Jinak nevím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 11:30
- Nahlásit

datli
tak před ním nenápadně nahoď, že chlupy z hladkosrstého psa jsou milionkrát horší zlo než chlupy z dlouhovlasého . Já osobně jsem pevně rozhodnutá, že až jednou umře Bíbu a Oriána tak mi hladcí psi už nesmí přes práh.
Je teda fakt, že šelmyjí chlupy jsou taky terno. Jestli chtějí nechlupatícího psa tak ať jdou do kudrnatých. Pudla, beglintona, nebo Pumu . Pumička doma v životě nepustila jediný chlup

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 13:11
- Nahlásit

tak já byla nakupovat s evou v kauflandu,lidí plno jelo5 pokladen a fronty až psímu žrádlu a ted jukám any ty panoramata

datli
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 16:51
- Nahlásit

svinska gps me opet tahla polnack ama,pres sidliste ale mohlo se jet klidne po dalnici. Mig hodinu vysetrovan,pac to nebylo videt,ale nakonec jo.dostal uspani,je vyholeny na pankace a za dve hodiny mam prijit.tos tak.

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 17:24
- Nahlásit

datliza dve hodiny mam prijit

tfuj tfuj tfuj, držíme palce a myslíme na vás!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 17:45
- Nahlásit

datli
tak držíme palce děsně moc

datli
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 18:02
- Nahlásit

jsou tu dve hospody.v jedne je soukroma akce a v druhe nevari.caj mam nastesti v termosce a kousek vcerejsi pizzy.
Jeste minimalne půl hodiny.to se tahne.

datli
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 18:11
- Nahlásit

jsou tu dve hospody.v jedne je soukroma akce a v druhe nevari.caj mam nastesti v termosce a kousek vcerejsi pizzy.
Jeste minimalne půl hodiny.to se tahne.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 18:31
- Nahlásit

ahooooj,
dneska jsme vás ještě nepozdravili
včera jsme měli po dlouhé době trénink agility (nepočítám tábor, intenzivky a závod, které jsme měli o prázdninách)
bavilo to i Faithici, byla jak drak, ale asi to bylo tím, že tam nebylo moc technických věcí
ale byla spokojená a šlo vidět, že jí to baví, tak jsem měla ohromnou radost
Dneska jsme měli v Bohumíně coursing, vzala jsem tam stan, tak asi alespoň mezi běhy odpočinuli aneštěkali jako blázni
A před chvíli jsme se vzátili z procházky z lesa, bylo fajné počasí, děcka řádili jakoby na žádném coursingu nebyli....
Zítra jdeme zase na coursing

datli
myslíme na vás, snad to dobře dopadne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 19:19
- Nahlásit

čus jelýtka, was ist nojes??? my byly u fifi na vychajdě,mooc heský to bylo a nečekaně sme našli velmi mnoho hup..přesněji fifina je našla))))) je to Pán hup,nakonec našla Pana houbu což byl opravdu velký hřip,tak velký ,že sme myslely že je to horčák,ale, nebyl..gerda je vzala svíé mamce..bijologycký jako)
datli
tak co??????

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 19:45
- Nahlásit

davidkova renata
datli
tak co??????

Sem s ní právě founovala. V rámci možností dobrý. Prej tam něco během operace prdlo, ale nakonec se to nějak podařilo. Migouš se právě budí z narkozy, ale zůstane na klinice nejmíň do zítřka, nebo do pozítřka.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 19:49
- Nahlásit

Biluška
tak snad to dá..jen at tam je dyby něco můžou hned zasáhnout.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:00
- Nahlásit

Čus blázni, už su tu téééš, eště sem vykonávala nákupy a pochůzky, musela sem mámě dokoupit vše, co jsem jí sežrala, aby to nevypadalo blbě, jako že jí dycky všechno snim.
Hele ten hřip je velkej jako blázen, máma se staršně těší, řekla jsem jí přísně, že se jí s tim čistit nebudu, aby si to pěkně taky užila, že to k druhý fázi houbaření patří. Takže jsem to krásně rozložila na plato do ledničky a čekám, co bude. Koupila sem si v lídlu malinový pívo, hele to neni vončo, nejlepčí je grepofka.

Biluška
Migouš se právě budí z narkozy, ale zůstane na klinice nejmíň do zítřka, nebo do pozítřka.
Tyjooo, ať je dobrej, myslíme na něj, ať se zotaví co nejdřív a co nejlíp. Datlice je asi dost na prášek, co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:03
- Nahlásit

Gerda
a čekám, co bude
daj se do toho červi)))))))))))))))))))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:11
- Nahlásit

davidkova renata
tak to mám očistit teda? Jako to se mi fakt nechce...sundavat tu kůži a krájet to...jako vcelku se do toho červi daj a do rozkrájenýho ne??????

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:11
- Nahlásit

jééé, naši westí rodince se dneska dařilo na výstavách

Faithinin tatínek vyhrát BOBa
Guliverkův tatínek V1, CAC, CC v otevřené třídě
a Guliverkův nevlastní brácha V1, CAC, CC v mezitřídě

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:12
- Nahlásit

Gerda čus čéče, že tě tu tak vidím, simtě, zítra bych ti po Baicoposádce poslala ty paštiky, páč tě asi uvidí dřív na prodlouženym víkendě pobytovym, než já tady. Poněvač i kdyby si přijela, mohly by ste jet tak leda s Maryjí na výlet samy, já se stejně z domku nehnu než na vycházky, pěší stopy a stopem na kousání s jedním psem. Tak jen abys vědíla.

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:15
- Nahlásit

davidkova renatadaj se do toho červisvatá pravda možná mražák by je mohl zpomalit ve vývynu

<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání